Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skymannn
Van valamilyen mód rá, hogy ha egyszer rákattintok a jobb egérgombra akkor ne folyamatosan tartsa magához a fegyver amíg még egyszer rá nem kattintok. Szóval olyan legyen mint pl. a CoD-okban h amíg nyomom a jobb egérgombot addig céloz és ha elengedem akkor leteszi a fegyvert. Van erre valami config vagy mit tudom én mi?

nandorb
jah kb. annyi hogy neked nemfog laggolni vagy megis? De ha admin eszreveszi hogy neked van akkor kibannol biztosra veszem,mert laggoltatja a szervert.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MarkBlade
Régen emlékszem beírtam és kicsit mintha jobb lett volna.. de lehet hogy csak a placebo hatás 😄DD
Aha,de a kutyát nem érdekli,mert a segítsége egyenlõ a nullával...

[IRAM] leader

Sõt ha ügyes vagy egyes lõvéseket is leadhatsz és akkor is egész pontos. Csak tréfából írtam, btw a valóságban csipõbõl futás közben embber nincs, aki pontosan célra tartsa...

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

iceshark
azzal nincs is bajom 😉nem tudom jobban leírni de fizikailag lehetetlen, át kellett volna lõni hozzá a komplett B pont alatti hegyet...

MarkBlade
Sziasztok!
Ezek:SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45

Mûködnek még? Kell egyáltalán vagy mostmár jó a hitbox?
byzhouse
néha én is kezdõmrõl lövöldözök a map másik felébe 😄 esetek 5%-ban bejön a találat

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

tobias88
sajnos nincsen
iceshark
skacok tankhoz is van aimbot? szétlõtték a tankom a "púúú bájon" úgy hogy a B pont bázisának viet felé esõ oldalában mentem a rézsün a házak alatt az erdõben, erre telibevernek A amcsi oldala felõl egy tankkal...hát értem én hogy ez nem a valóság de megpattant egy Uh-1 hasán és rámesett a lövedék vagy mi? 😊

nandorb
Akkor nemtudsz vele lonni. Kis rovid sorozatokat kell vele osztani es nagyon adja...

már most bocsi, az MG36nak a valóságban akkora szórása van, hogy még a pötty is túlzásy... Szerintem van 100 pötty kéne szépen elszórva.
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Igaz,egy kis pötty van csak a közepén,célkereszt nincs ennél a fegyvernél,mint pl. a többinél a ^ célzóka.

[IRAM] leader

Szerintem egy piros pötty van

tobias88
az normális, hogy mg36ra ha ráteszem a 4szeres optikát, akkor nincs célzójel a távcsõ közepén?...
nandorb
Az a Veteran rank.

Zomil
Közben még vmi eszembe jutott: 1-2 embernél a rank mellett látok egy számot. az mit jelent?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
oh köszi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A verify nem fontos ha korábban megtetted. Szóval csak annyi kell, hogy belépj az EA-s azonosítoddal (legalábbis nekem csak az kellett).
G

Drang
Fehér képernyõ fogad, ha belépsz az EA UK Fórumba? A következõket tedd:

1. Lépj be az EA.com oldalon itt - http://www.ea.com/accountsettings/en_US/login
2. Lépj be az email címeddel vagy EA Master id-del, ellenõriztesd az email címedet (és jobb oldalt felül kattints rá -->verify your email - https://www.ea.com/en/profile/send-verification-email
3. Ellenõrizd az emailedet (spamek között is ellenõrizd) igazold vissza az accodat
4. Lépj vissza az EA UK fórumba és szavazz!!!
További infó itt!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

bfbc2.eu
Ott nem 20 óra a stat frissítés, hanem egykét percen belül megvan. De naponta csak 1-2x engedi.
mackosajt
Valaki nem tudja, mi lehet a probléma akkor, ha az EA fórumos szavazásra belépéskor mindössze egy üres fehér oldal lesz, és hiába nyomok frissítést, max. újra a bejelentkezéshez jutok?
A szitu IE, FF és Opera esetén is ugyanez.

Igaz, az az 1 szavazat, amit tudnék adni, nem valami nagy, meg úgyis vezet a bf.hu, de idegesít, hogy nem tudok belépni, holott korábban mûködött.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Szerintem ezt a stat dolgot elb*szták mint állat.
Eddig lehet klikkeltél 2 percet, de 25 percenként volt friss statod. Most ugyan annyit kell klikkelni és utána még 12 óra. Szerintem csak a terhelést akarták csökkenteni.
G

A fegyverek pontos sebzése az alábbi linken olvasható: Bad Company 2 & Vietnam Weapon Charts

Látható, hogy az RPG-nek egy hajszálnyival gyengébb a sebzése jármûvek ellen, illetve a kilõtt rakéta utazósebessége is alacsonyabb. (AT4 sebzés 380, sebesség 75; RPG sebzés 360, sebesség 40, tracerrel 50). Cserébe az RPG-nek nagyobb a robbanási hatásköre, de ez ugye jármûvek elleni direct hit esetén nem oszt, nem szoroz.
DummyBoy
A BFBC2 oldalon lévõ oldalon a MY Soldier dolgoknak mennyire lehet hinni?

Igen érdekes dolgok vannak ott ... Pl: azt mutatja, hogy megvan az összes SPECACT fegyverem ... de én még nem találkoztam velük ...

Van gránátom is ... tegnap este még nem volt ... ellenben Tracer Dartom nincs ... az meg mindig van nálam ... o.O

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zomil
Nem megyek, mert eltekintve ezt a dolgot ami szerencsére nem sürün fordul elö, csak néha pont sikerül kifogni egy ilyen idöpontot, jó a szerver és elég szoros küzelmek szoktak lenni. Mondjuk 1-2 emberbe néha idegesitöen sok golyo kell 😄
Amugy tetszik a játék, elég élvezetes, enginerrel jokat lehet irtani 😄
Kérdés: az rpg vagy a másik rakéta vetö csinál nagyobb dmg-t? Ugyanis most unlockoltam ki az ujat, és ez is elég jónak tünik, csak nem tudom, h a tracing dart+rpg, vagy ez a rakétavetö a jobb kombo 😊

eugabesz: nem látom értelmét, h átálljak, persze nyerni jó lenne, de nem igy 😊

TDC Geronimo
év végén, elõtte meg beta (nyár vége, õsz kezdete kb)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

byzhouse
mikor lesz bf3? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Metalmilitiakid
sztem a milyen gépet vegyek most topikban kapsz választ

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

iceshark
nevezzük át a topikot, mi meg menjük bf-t tárgyalni a hangkártyás topikba<#banplz>

uhh, hát nem ezért néztem be, kiváncsi voltam van e single része a játéknak, mivel még nem próbáltam ki. de látom hangkártya terén is van bõven hsz.

mivel a hangkártya topicban nem jött érdemi válasz, itt kérdezem meg akkor, h ogy

most akarok venni hangkarit, az alaplapi integrált korszak elõbb soundblasterem volt. most milyet érdemes venni win7-hez ? 20.000 ig néztem, n agyon nagy a választék.

"Ha nem egyenlõ a két oldal,az utoljára csatlakozót átdobja a másik oldalra"

És ez így jó is. Azt rühellem mikor fél órát gürcölök a csapatnak, hogy megfordítsuk az állást, sikerül is is, (nem vagyok az elsõ helyen, kb harmadik) és akkor dob át.

Nézzed a listát és ha kevesebben vannak a másik oldalon,lépj át :<#vigyor>

[IRAM] leader

iceshark
menjél másik szerverre...

Zomil
nemtudom...lehet...de az sem egy hudenagy élmény, h 4mapon át csak az megy, h az ellenfél befoglal minden pontot és amint kijövök a bázisrol meghalok...

ez lehet, hogy hülyeségnek fog hangzani, de állítsd vissza az alap aero témát az asztalon, ahol középen a win logo van, hogyha nem ezen van. majd próbálj meg játszani 😊

Metalmilitiakid
win7 32 és nem csak ez hal meg hanem a moh is, de az is csak multiban mint ez, szal a dice al van valami baja a gépemnek

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

milyen oprendszered van?

Metalmilitiakid
jaja kb 2-5 perc alatt fagyok ki

megcsináltál tehát mindent ahogy írva van és ugyanúgy kifagysz?

Metalmilitiakid
végigmentem, nincssyswow mappa és kifagy

rvn
Ahivatalos oldalon a játékos statisztikák miért nem frissülnek? Vagy hát nekem nem frissül...:S

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Akár minden pálya után is keveri az embereket,ha beállítom,van olyan mód az adminban...ám az eredmény kétséges.
Úgy ott hagyják az emberek a szervert,mint Szt.Pál az Oláh-kat...
Van ugye VIP slot,az ha akarod,ha nem a tele szerver esetén kidob valakit,aztán ott az autobanlance,ha nem egyenlõ a két oldal,az utoljára csatlakozót átdobja a másik oldalra,aztán ha ehhez még hozzájön az is,hogy egy jót heliztél pl. egy vadidegen emberrel,de a kövi pályánál átdob a másik oldalra,mert keveri az usert...gondolod mi lenne ebbõl??Káosz,a törközönség elõbb utóbb lelépne,aztán játszhatnál a félig üres,félig tele szerveren4 vs 5,vagy kicsivel több emberrel.
Arról már ne is beszéljünk,hogy nem biztos,hogy ha összekeveri,nagyjából egyenlõ csapatok jönnének ki.
Egy édes kis történet jut eszembe a helyzetrõl...
Job kérdéssel fordul az Istenhez,délutáni elmélkedése és sétája közben.
-Mondd Atyám,miért van az,hogy csak a madarak repülhetnek,szárnyalhatnak a magasban,miért nem adatik meg ugyanez mondjuk a teheneknek,hiszen õk is a Te teremtményeid...
S miközben így elmélkedik,lesz@rja egy madár az orrát...így szól:
-Mégiscsak jól van ez így,nagy a te bölcsességed óh Atyám...

[IRAM] leader

Ez szinte mindenhol igy megy!

ja bocs, ezt elfelejtettem. igen, gondolom azokat akkor hagyd ki (bár nem tudom, hogy sima syswow mappa létezik-e). nem tudom, hogy az gond-e, de ha mindent úgy csináltál ahogy írja akkor el kéne, hogy felejtse szerintem :/ de nem 100%.

Metalmilitiakid
és ugye az enyém nem 64 es hanem 32 es, így nincs syswow64 mappám nekem a pnkbstr ek is a system 32 ben voltam, akkor a 2. powershellt ki is hagyhatom ? merthát azt max csak megint a system32 õn tudnám futtatni

Metalmilitiakid
viszont az baj, hogy nekem a két pb törlése után nem felejtette el a jelszavat meg a nevet ?

DummyBoy
Maga a HW nem rossz, sõt ...

A 64 bites Audigy driverek mikrofongondjai ismertek, de mindenki sz@rik rájuk ... (Ha neked nincs ilyen gondod, akkor örülj neki 😊 )

A Creative azt akarta eljátszani a új (64 bites) oprendszerek esetén, hogy mivel a Microsoft agyonlõtte az EAX-ot, ezért a júzerek kénytelenek legyenek újabb szériás hangkarit venni, ami már mûködik szépen az új rendszereken is ...

Sajnos (A Creativenak) nem csak "megetethetõ" juzerek vannak, ezért gyorsan kiderült, hogy az Audigyk is tökéletesen használhatóak lennének ...

De mivel a drivereik ilyenek, elõbb utóbb a juzerek megunják és vesznek egy újabbat, amivel nincs gond ...

Én szerettem az Audigy-met XP alatt, de mikor Win 7 alatt minden HW-t kicseréltem jóformán próbaképp, hogy mi okozatja a random boot crashet, és kiderült hogy a qrva AU driver, akkor megfogadtam, soha többet ...

Tény, hogy HW-esen a toppon vannak, de az ilyenfajta magatartás és az idegesítõ bugok miatt inkább ne ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Metalmilitiakid
bazzzz most sírok 😄 az én fejemben ez úgy látszódott le, hogy az enter odaírásával belép a mappába és ott dolgozik, hát nah látszik elsõ iskolanap 😄

ember ugye nem másoltad oda úgy enterestõl mindenhogy a sort? 😊
a simát nyisd meg ne x86-ost, se a modult.
ez úgy van, hogy beírod: cd d:\windows\system32 ÉS ITT NYOMSZ EGY ENTERT, hogy belépjen a mappába, majd ezután írod a többit: sfc /scannow