51658
  • Gruik
    Hali!
    A BFBC2-t Steamrol rendeltem, és most van az EA storenál Leárazás, ha ott megrendelem a Vietnám kiegészitőt az kompatibilis lesz a Steames verzióval?
  • Fpocok
    Igen.
    Online aktivációval tedd.
  • syberia2
    heló
    nemsokára megyek át haveromhoz, és elvinném a BC2-met. Fel tudom rakni ott is, hogy (NEM egyszerre itthon is, meg nála is!) játszhassak vele?
  • Kovvalsky
    Honnan tudod, hogy megy a szerver amikor fel se jössz játszani L.O.T.R.O.G.O.D
  • eugabesz
    A négyes helyére itt van egy,a VHunT-é...
    ez még now!
  • RoboGoD
    A HUN4CE szerver megy. Csak ez a béna szerverkereső nem találja meg. Manuálisan kellene neki megadni, de ehhez meg én vagyok béna / lusta. A játékban megtalálod.
  • Fpocok
    Mi történt a Hunace szerverrel és a 4es számú szerverrel?
  • eugabesz
    A regedit-ből is ki kell törölni,mert semmit sem érsz vele anélkül
  • MR ME
    nekem volt h nem indúlt el vmiért a pb rendesen, a játék telepítőjén lévő pb-t újra feltettem, majd felfrissítettem újra teljes egészében és utána jó volt minden
  • nandorb
    Probald ugy hogy torold a jatek telepitesnel a pb mapabol mindent torolj ki, es a pbsetup-al frissitsd be.
  • Zaraki Kenpachi
    Kéne egy kis help:
    Valamiért a PB nem frissíti magát rendesen. Akár hányszor elindítom a PB-t. Elindul talál új verziót, a frissítés 1-2 mp. alatt végig fut, majd közli, hogy nincs újabb frissítés. Ezek után biztonság kedvért újra indítom a PB-t és ugyan ezt a folyamatot csinálja végig.
    Ennek a bugnak köszönhetően a gamekből a PB meg kickel.

Valakinek valami jó tippje javaslata?
  • Gyuszopapa
    Sok fajta van az biztos.Igen van multibot is,abban aztán minden van a sok hülye számára.
  • Murder3
    az nem multi bot?
    én úgy tudom az az amibe mindenféle csit benne van.
  • Murder3
    pedig a rárántás elég sok esetbe működik:)
    viszont cfg kötelező codhoz mert megesznek fps számba...
  • The Protector
    picit szar hasonlat de a lényeg kiderül belőle:)
  • Gyuszopapa
    Hát ezt nem értem én se hogy minek.Számomra olyan lenne csalással játszani mintha más kefélgetné a barátnőmet,nem az enyém az élvezet(mert én élvezem ha jól leabálom az ellenfeleket mert a saját tudásom tapasztalatom alapján sikerült,azt már annyira nem ha engem abálnak le).
  • MR ME
    ez igaz...
  • eugabesz
    Igen,de ilyeneknek mint te,én és még sokan mások,nem kell elmagyarázni a játék lényegét...annak a szemétládának kellene,aki ilyenekhez folyamodik.
  • eugabesz
    Hát ja...nekem már az is élmény,hogy egyáltalán játszani tudok,mert éppen nem piszkál a haver,vagy nem parancsolgat az asszony,vagy mondjuk nincs eltörve a mutató ujjam mint most...pl.
  • MR ME
    gyakorlás az egész...amikor elkezdtem bf-ezni, kb csak feküdtem a földön, azt se tudtam merre vagyok arccal, volt amikor el is gondolkoztam h pfff és még fizettem is érte, annyira nem volt élvezetes, majd kicsit többet játszottam, gyakoroltam, néztem pár videót, és bizony elkezdtem élvezni ahogy magamhoz képest fejlődök, nem vagyok egy húde nagy hárdkór gémer, de nekem élvezet volt ez a folyamat, és most is élvezetes ahogy új dolgokra jövök rá...kezdhettem volna énis egyből cheattel, de annak semmi értelme nem lett volna, attól még nem lesz jobb játékos h fasza a statja és nem csinál semmit csak megy és a gép mindent megcsinál helyette! egyszerűen én nem tudnám azt élvezni, minden sikerhez nehéz az odavezető út, de sokkal jobban esik utána a győzelem
  • eugabesz
    ..asszem elég lenne két Magyar érdekeltségű szerver is...
  • Kicsirigo
    Bele kéne a telepítőbe integrálni egy IQ tesztet, aki nem üti meg a szintet annak nem települne a game és mehetne vissza cod-ozni vagy sims-ezni.
  • Sirch
    A sikerélmény hiánya könnyen ráveheti a játékosok egy részét (főleg az ostobább fajtáját) a csalásra. Hogy a te példáddal éljek:
    Vajon azok is úgy élvezik a vezetés élményét, akik állandóan eltévednek, nem találnak oda ahova menni akarnak?

A legszebb az egészben, hogy a csalás amolyan öngerjesztő folyamat. A legtöbben azzal védekeznek, hogy ők csak azért kezdtek el csalni, mert az ellenfelük is ezt csinálta...
  • eugabesz
    Ok.Nekem változatlanul értési problémáim vannak...nem értem,mi értelme?Akkor minek a játék,ha a gép játszik helyetted?
    Ha felső vezető,netán igazgató,vagy milliárdos lennék,nekem akkor sem lenne pl. sofőröm...már elvesztené a vezetés élményét,ha lenne.
    Akkor az ilyennek mi a játékélmény,mint olyan?
  • Gyuszopapa
    Persze hogy ismerem.Mikor még játszotta a bf mellett a pokol játékával(Call of Duty) muszáj volt utánna járnom mivel szopatják szét a számat.A legjobb ilyen csalások nem csak aimoznak meg wh-nak hanem még autoshottal is rendelkeznek.Fontos tudni hogy az autoshot önmagában is használható ezért még a COD féle killcammal se veszed észre hogy csal az illető.Úgy kell elképzelni elég ha csak a célkereszt érinti a hitboxot már gomblenyomás nélkül is lő.Látjuk a sok fasza gyerek sníper videóját hogy de jól lő rárántással közben meg csak áthúzza a testeden a célkeresztet és a hitboxnál lő magától a fegyver.
  • eugabesz
    Ejnye-ejnye,nagyon ismered őket...
  • mackosajt
    van
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.mombot.co.uk/

csak gúgliztam gyorsan egyet, és ezt dobta ki
  • Ulvar
    Most komolyan...van olyan hogy Mombot? :D.
  • Gyuszopapa
    Az nem aimbot az WH.Vagy a kevert változata a Mombot.
  • The Protector
    Befejezhetnénk már végre ezt a rohad Rodney King ügyet?
  • KaBuTo666
    Helyes - ezt akartam látni, elvégre miért is hazudnék. :D
    De az fix hogy nem 0 szint óta kezdte a csalást...
  • Fpocok
    Én elhiszem, hogy csalt. Csak ugye a stat oldalon én nem látok semmi olyat. Még a KD aránya sem az igazi. Bár az is lehet, hogy nem régóta használja csak.
  • KaBuTo666
    Nem kell az okoskodás, aimbotos a gyerek hiába veritek, ott voltunk és láttuk, sehogy se tudtam megölni mert mindig ahogy próbáltam oldalba lőni már rég odajött hozzám és egyszerűen magnummal 1-2 lövéssel kinyírt, olyan mint ha mindenkit látott volna mert ugye ezt is tudja az aimbot, de én nem verem a nyálam itt tovább.
  • dany234
    Gol.-al 15óra alatt 700ölés (37% pontosság) nem nagy dolog... Nem nehéz...
  • Fpocok
    Tényleg kérdem, mit nézzek? Mert a recon részen nem látok semmi kiemelkedőt.
  • KaBuTo666
  • Fpocok
    Itt mit kell nézni? Csak mert nem nagyon látom.
  • KaBuTo666
    Jobban nézd meg a statjait ------- azaz a recon class statjait...na meg GOLlal csinált valami 72/5ös K/D-t nem rég az egyik valparaiso meccsen te kis te. -.-
  • SZEG007
    vagy csak ugyanolyan statbuzi mint te:P
  • KaBuTo666
    Aimbot, cheater ilyesmi, most volt szerencsém hozzá

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    T.E....S.Z.E.M.É.T.L.Á.D.A....S.E.N.K.I.H.Á.Z.I....M.O.C.S.O.K.