Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Ezek:SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45
Mûködnek még? Kell egyáltalán vagy mostmár jó a hitbox?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
[IRAM] leader
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
G
1. Lépj be az EA.com oldalon itt - http://www.ea.com/accountsettings/en_US/login
2. Lépj be az email címeddel vagy EA Master id-del, ellenõriztesd az email címedet (és jobb oldalt felül kattints rá -->verify your email - https://www.ea.com/en/profile/send-verification-email
3. Ellenõrizd az emailedet (spamek között is ellenõrizd) igazold vissza az accodat
4. Lépj vissza az EA UK fórumba és szavazz!!!
További infó itt!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Ott nem 20 óra a stat frissítés, hanem egykét percen belül megvan. De naponta csak 1-2x engedi.
A szitu IE, FF és Opera esetén is ugyanez.
Igaz, az az 1 szavazat, amit tudnék adni, nem valami nagy, meg úgyis vezet a bf.hu, de idegesít, hogy nem tudok belépni, holott korábban mûködött.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Eddig lehet klikkeltél 2 percet, de 25 percenként volt friss statod. Most ugyan annyit kell klikkelni és utána még 12 óra. Szerintem csak a terhelést akarták csökkenteni.
G
Látható, hogy az RPG-nek egy hajszálnyival gyengébb a sebzése jármûvek ellen, illetve a kilõtt rakéta utazósebessége is alacsonyabb. (AT4 sebzés 380, sebesség 75; RPG sebzés 360, sebesség 40, tracerrel 50). Cserébe az RPG-nek nagyobb a robbanási hatásköre, de ez ugye jármûvek elleni direct hit esetén nem oszt, nem szoroz.
Igen érdekes dolgok vannak ott ... Pl: azt mutatja, hogy megvan az összes SPECACT fegyverem ... de én még nem találkoztam velük ...
Van gránátom is ... tegnap este még nem volt ... ellenben Tracer Dartom nincs ... az meg mindig van nálam ... o.O
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amugy tetszik a játék, elég élvezetes, enginerrel jokat lehet irtani 😄
Kérdés: az rpg vagy a másik rakéta vetö csinál nagyobb dmg-t? Ugyanis most unlockoltam ki az ujat, és ez is elég jónak tünik, csak nem tudom, h a tracing dart+rpg, vagy ez a rakétavetö a jobb kombo 😊
eugabesz: nem látom értelmét, h átálljak, persze nyerni jó lenne, de nem igy 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
mivel a hangkártya topicban nem jött érdemi válasz, itt kérdezem meg akkor, h ogy
most akarok venni hangkarit, az alaplapi integrált korszak elõbb soundblasterem volt. most milyet érdemes venni win7-hez ? 20.000 ig néztem, n agyon nagy a választék.
"Ha nem egyenlõ a két oldal,az utoljára csatlakozót átdobja a másik oldalra"
És ez így jó is. Azt rühellem mikor fél órát gürcölök a csapatnak, hogy megfordítsuk az állást, sikerül is is, (nem vagyok az elsõ helyen, kb harmadik) és akkor dob át.
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Úgy ott hagyják az emberek a szervert,mint Szt.Pál az Oláh-kat...
Van ugye VIP slot,az ha akarod,ha nem a tele szerver esetén kidob valakit,aztán ott az autobanlance,ha nem egyenlõ a két oldal,az utoljára csatlakozót átdobja a másik oldalra,aztán ha ehhez még hozzájön az is,hogy egy jót heliztél pl. egy vadidegen emberrel,de a kövi pályánál átdob a másik oldalra,mert keveri az usert...gondolod mi lenne ebbõl??Káosz,a törközönség elõbb utóbb lelépne,aztán játszhatnál a félig üres,félig tele szerveren4 vs 5,vagy kicsivel több emberrel.
Arról már ne is beszéljünk,hogy nem biztos,hogy ha összekeveri,nagyjából egyenlõ csapatok jönnének ki.
Egy édes kis történet jut eszembe a helyzetrõl...
Job kérdéssel fordul az Istenhez,délutáni elmélkedése és sétája közben.
-Mondd Atyám,miért van az,hogy csak a madarak repülhetnek,szárnyalhatnak a magasban,miért nem adatik meg ugyanez mondjuk a teheneknek,hiszen õk is a Te teremtményeid...
S miközben így elmélkedik,lesz@rja egy madár az orrát...így szól:
-Mégiscsak jól van ez így,nagy a te bölcsességed óh Atyám...
[IRAM] leader
A 64 bites Audigy driverek mikrofongondjai ismertek, de mindenki sz@rik rájuk ... (Ha neked nincs ilyen gondod, akkor örülj neki 😊 )
A Creative azt akarta eljátszani a új (64 bites) oprendszerek esetén, hogy mivel a Microsoft agyonlõtte az EAX-ot, ezért a júzerek kénytelenek legyenek újabb szériás hangkarit venni, ami már mûködik szépen az új rendszereken is ...
Sajnos (A Creativenak) nem csak "megetethetõ" juzerek vannak, ezért gyorsan kiderült, hogy az Audigyk is tökéletesen használhatóak lennének ...
De mivel a drivereik ilyenek, elõbb utóbb a juzerek megunják és vesznek egy újabbat, amivel nincs gond ...
Én szerettem az Audigy-met XP alatt, de mikor Win 7 alatt minden HW-t kicseréltem jóformán próbaképp, hogy mi okozatja a random boot crashet, és kiderült hogy a qrva AU driver, akkor megfogadtam, soha többet ...
Tény, hogy HW-esen a toppon vannak, de az ilyenfajta magatartás és az idegesítõ bugok miatt inkább ne ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a simát nyisd meg ne x86-ost, se a modult.
ez úgy van, hogy beírod: cd d:\windows\system32 ÉS ITT NYOMSZ EGY ENTERT, hogy belépjen a mappába, majd ezután írod a többit: sfc /scannow