Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
más játékban sokkal jobb (és pingesten külföldi szerveren tesztelve 39ms szóval nemértem)
és ne mondjátok, hogy akiknek alacsony, az ott él ahol a szerver van mert pl van olyan azok közül akikkel TS-en beszélek, hogy 90 körüli pingje van <#confused>#confused>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
community cuccok, verseny eredmények, meccsek, infók a köv részrõl
csak olyasmi angol nyelvû oldalakat keresek, mint css-nél a cadred vagy codnál a bashandslash
Hepy 😊
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De most rakom újra az egészet hátha valamit elQrtam.
Frissítetted utána még 3-szor, hátha elqrta?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Újrakellet raknom a gépem és felraktam rá a játékot eddig stimm.
Aztán nem tudtam frissíteni. az egyik file nem frissített.
Leszedtem manuálisan , frissítettem.
Felraktam a PunkBastert is vagy mit.
Amikor mennék warozni azt írja hogy nincs fent a Punkbaster és hogy menjek olyan serverre. De én nem akarok olyanra menni.
Ezelõtt normálisan ment minden.
Van tippetek mi a baj?
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha tölti a pályát nálam, akkor 200-300 között mutatja a Pinget, mikor bent vagyok a szerveren akkor 100+.
100 alatt = álmom.
gondolom akinek 100 alatt van az már ott ül a serverek városában
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
vagy szétvakító fehérség van vagy kék köd vagy szürkeség, mindenre rá kell tenni vmi szart amitõl nem látni 😄
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A lényeg, hogy nem engedi kiválasztani vagy törölni a felesleges profilokat, mint pl a dragon age karakter generáló demohoz, a battlefield rajzfilmes szarhoz, srb/már a burnoutot is törölném a faszba. Alap személyiségnél/account...
írtam a supportnak is ,de már vagy egy hete semmi válasz, csak amit a gép írt. Persze várok még, lehet sokan vettek ea játékot karácsonyra, és sok a levél.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Már csak azt nem értem, miért kellett megint megerõsítenem magamat, amikor alig 1 hete vettem meg EA store-ból ugyanezzel az acc-al a vietnámot a bc2-höz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Miért, te már lõttél valahol MG-36-ossal?
Én csak a félautomata SL-8-assal, annak meg elég jó szórása van.
[IRAM] leader