Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drang
Ja... Hát az kétségbeejtõ ami ott megy... 😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

darki81
Másik szerver, vagy ha nemsegit akkor erõsebb net, vagy kevesebb letöltés! <#wink> (nekem 85-90 szokott lenni)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

xXtamasXx
valamit lehet a magas pinggel kezdeni? és most ez alatt nem 150-esre gondolok hanem masszívan 200 fölött van és így kb sokszor játszhatatlan :S
más játékban sokkal jobb (és pingesten külföldi szerveren tesztelve 39ms szóval nemértem)
és ne mondjátok, hogy akiknek alacsony, az ott él ahol a szerver van mert pl van olyan azok közül akikkel TS-en beszélek, hogy 90 körüli pingje van <#confused>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

shaddam
Kotaku,IGN.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

én olyan hírt akarok, amiben az van hogy a parasztok a dice-nál kijavitják az alap engine hibákat,végre

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Horec
<#eljen>

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

lolSL
nemtom bármilyen
community cuccok, verseny eredmények, meccsek, infók a köv részrõl
csak olyasmi angol nyelvû oldalakat keresek, mint css-nél a cadred vagy codnál a bashandslash

Milyen hírt akarsz?
lolSL
errõl a szavazásról jutott eszembe, mik egyáltalán a bf hírforrások manapság? mert azok az angol nyelvû oldalak elég gyenguszok amik a szavazásban vannak, jó ha heti pár hír van rajtuk. van ezeknél vmi jobb, vagy 25 ea/dice féle twitter meg facebook accountot kell pásztázni az infokért?

stultus78
nna sikerült!, a probléma megoldása az hogy ujraraktam a gamet, és mindent adminként XP-kompatibilitással engedélyeztem. A frissítés is simán felkúszott.

Hepy 😊

Ennek is lockolt már a bootloadere?

TDC Geronimo
Vietnam OST letöltés

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

láttam találkoztál pár mélyparasztal a hardwired forumán 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

kigyi
Újra is indítottad a gépet? 😄 PB telepítés után csak resivel lehet játszani addig kidobál PB nem található hibával. Utána már megy csak elõször kell ez a resi neki.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

stultus78
Ha minden igaz igen.

De most rakom újra az egészet hátha valamit elQrtam.

DummyBoy
Frissítetted a PB-t? Engedélyezve is van?

Frissítetted utána még 3-szor, hátha elqrta?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

stultus78
Hali mindenki

Újrakellet raknom a gépem és felraktam rá a játékot eddig stimm.
Aztán nem tudtam frissíteni. az egyik file nem frissített.
Leszedtem manuálisan , frissítettem.
Felraktam a PunkBastert is vagy mit.
Amikor mennék warozni azt írja hogy nincs fent a Punkbaster és hogy menjek olyan serverre. De én nem akarok olyanra menni.
Ezelõtt normálisan ment minden.

Van tippetek mi a baj?

JohnConnor
Most próbáltam ki, normálisan be lehet állítani, hogy mennyire csúsztassa el a képet. 400 Ft-ért vettem egy szemüveget.. a színek tompábbak, a mélység és a hatás egy 10-es skálán 5-6, mindenesetre nagyon feldobja!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Normális valamilyen szinten.
Ha tölti a pályát nálam, akkor 200-300 között mutatja a Pinget, mikor bent vagyok a szerveren akkor 100+.
100 alatt = álmom.
lolSL
ha megnézed mindenkinek ennyit ír
gondolom akinek 100 alatt van az már ott ül a serverek városában

Lehet valahogy csökkenteni a ping-et? Általában 300 felett van amikor betölti a pályát, majd lemegy 170 körülire. Normális ez? Amúgy routeren keresztül játszok.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

lolSL
nem mintha a bc2ben lenne 1 pálya is amin normális színek vannak
vagy szétvakító fehérség van vagy kék köd vagy szürkeség, mindenre rá kell tenni vmi szart amitõl nem látni 😄

w77d
egy FPS-ben a Red/Cyan módszer felejtõs, lehetetlenné teszi a célzást, ráadásul a játék színeit is úgy bassza el ahogy kell...

TDC Geronimo
Mit nem értek? Rendes 3dvisionhoz kell a szemüveg meg a 120HZes samsung 3ds monitor. Lehet megy simán is red/cyan szemüveggel de az olyan is.

JohnConnor
Nem érted.. na mindegy.. Mivel gyenge a gépem csak az NFS carbon-ban tudtam normálisan kipróbálni, egész jó

TDC Geronimo
Akkor még mindig ott a 3Ds monitor, ami szerintem szintén nincs senkinek :p

JohnConnor
Hülyeséget ne mondjál! Pláne ha ki sem próbáltad. Az nvidia 3D-vision-ba be lehet állítani, hogy a új aktív szemüveges 3D-t szeretnéd vagy a red/cyant....

1 §...ami egyszer elromolhat,az el is romlik..

[IRAM] leader

nem tudom :/

Metalmilitiakid
amúgy értem én hogy nincs köze hozzá, de akkor miért volt jó egy csomó ideig ? valamelyik patchel baszták el ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

😊

Metalmilitiakid
ja meg új lapot meg új RAM ot , csak a VGA marad 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

de érted, hogy ennek a dolognak nincs különösebb köze a konfigodhoz, talán csak a realtek integrált hangkártyához egy kicsi. tök mindegy, hogy új procit veszel.

Metalmilitiakid
Ja békén is hagytam, ha van egy kis mákom, akkor hamarosta beszerzek egy X4 955 os AMD t aztán béke lesz.

remélem 64 bit only és többmag támogatás, dúrva lenne
mi van amúgy, fagysz még?

TDC Geronimo
január 6-9ig CES. Elvileg lesz BF3 elõadás is.

Nem is a törléssel van gond, hanem hogy a default id m neve nem tetszik... tõlem aztán lehet ott ezer játékhoz ezer féle... csak azt tette be ami pont halandzsa és a burnouthoz csináltam
TDC Geronimo
Az a 3ds technológia 20 éves kb. Ez nem azt használja...

JohnConnor
Valaki próbálta már red/cyan 3D-vel a játékot? Mennyire felezi az FPS-t, milyen?

lolSL
nekem vagy 20 féle personám van x játékból, szokd meg sztem 😊

nandorb
LIVE supportost keresd fel az tud segiteni, emailt nem erdemes kuldeni nem valaszolnak.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

abban tudtok segíteni, hogy anno nekem már volt pár éve egy ea accountom, de a burnout akart egy másik nevet egy éve mondjuk, mint ami volt, és az lett a fõ ea id-m is:
A lényeg, hogy nem engedi kiválasztani vagy törölni a felesleges profilokat, mint pl a dragon age karakter generáló demohoz, a battlefield rajzfilmes szarhoz, srb/már a burnoutot is törölném a faszba. Alap személyiségnél/account...

írtam a supportnak is ,de már vagy egy hete semmi válasz, csak amit a gép írt. Persze várok még, lehet sokan vettek ea játékot karácsonyra, és sok a levél.
nandorb
Mert rajottek az EA-bol hogy megy a rengeteg uj acc. aki csak szavazni akar.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mackosajt
Köszi, már ment is a szavazat.

Már csak azt nem értem, miért kellett megint megerõsítenem magamat, amikor alig 1 hete vettem meg EA store-ból ugyanezzel az acc-al a vietnámot a bc2-höz.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Miért, te már lõttél valahol MG-36-ossal?
Én csak a félautomata SL-8-assal, annak meg elég jó szórása van.

Megkérdezed egy admintól ha játékban vagy...két kattintás.

[IRAM] leader

adam46
EA Master ID-t hol kell keresnem?
skymannn
Ejjjjjnye de vakegér vagyok! 😄
Köszi szépen a segítséget. 😊

DummyBoy
Settingsben ott van, hogy Zoom Toggle vagy mi (Az a Toggle ami nem a Crouch ...) ... Az elõl vedd ki a pipát 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"