51658
  • MaRee
    Ezt a statos oldalt hogy kell beüzemelni? Hiába írom be a nevem, nem hoz ki semmit.
  • ozimak
    Hát azért neked legalább 1.0 fölött van a K/D... de nekem :) Mondjuk én mindíg megyek a sűrűjébe,csak védekezéskor nem,de általában akkor is az arcvonalon :)
    Itt az enyém pl.
  • rvn
    Nézd meg:D
  • rvn
    Nyugi...én is balfasz vagyok benne:D, mondjuk én sniperral szeretem tolni.
  • nandorb
    CANDYMAN -SRB-
    Velemeny?
  • ozimak
    Remélem hogy igazad lesz!
    Jó nektek,hogy még UMP-vel is megy... én most az előbb is PKM-el ráküldtem vagy 4-5 golyót az emberre,erre megfordult és szanaszéjjel lőtt egy szaros avtomat-al... olyat ráb*sztam az asztalra hogy kiesett a bill tartó...
    Ja igen csak 5870 van
  • byzhouse
    akkor megnyugodtam
  • KaBuTo666
    Rendben, lejátszhatjuk ezt...én meg a soldier öklével!
  • Nagydög
    Ok. Akkor en motion sensorral, es repair toollal felvaltva!
  • KaBuTo666
    Nem nagy szám...knifevel is bármikor megcsinálom.
  • Nagydög
    Nem olyan nagy kunszt! UMP-vel is megcsinalom olykor.
  • MaRee
    Ne add fel ilyen könnyen, mindig kell egy pár nap a belerázkódáshoz. Én is kilőlek hc-n több száz méterről m16-tal, nagyobb szinteken már rengeteg unlockolható távcső/kiegészítő/ töltény van amik növelik a pontosságot, lőtávot, sebzést stb. Nekem szar a monitorom és a gépem is, köze nincs az egészhez :P
  • Cris99
    5890 nincs is..:P:P
    legyen 6990!:P
  • ozimak
    Hááát én nem tudom gyerekek igaz,hogy tavaly novemberben játszottam vele utoljára de azért az,hogy 100 meg 200 méterekről tévedés nélkül 3-4 golyóval leölnek az nekem kicsit sántít... Csak annyit hallok miközben megyek,hogy fittyfittyfitty és a negyedik ilyen "fitty"-nél már integetek a levegőbe. Azt se tudom honnan,ki,mivel. Tényleg csak a visszajátszásból derül ki hogy nem egy robot hanem egy ember öl meg,ráadásul nem sniper hanem assault,egy karabéllyal. Én nem tudom hogy a picsába lehet ilyen pontosan lőni,ilyen messziről,de nekem ez soha nem fog menni,hacsak nem veszek egy 30-as monitort meg egy 5890-et... pedig elhihetitek azért az fps-eket én se ma kezdtem,de ez...(swat4,BF2,R6V2,COD4,COD6,és mindegyiknél saját szeró,COD6-nál jelenleg is)
  • KaBuTo666
    codra gondolt te ész :DDD
  • byzhouse
    a bc2? mert,ha bc2-re értetted akkor körberöhöglek és megetetem veled a játékot.
  • kicsirobi
    Nem is szabad.A világ legjobb multis játéka.
    És a Multigamingesektől sokat tanulhatsz :)
  • ozimak
    Igen azért ezekből a hozzászólásokból látszik mennyire jó és sokoldalú is ez a játék! Ezért nem is adnám föl soha! ;)
  • MaRee
    Hát jah, ez kissé taktikusabb gondolkodást és játékmenetet igényel mint egy CS vagy egy cod :) Nekem most volt Hungarianfield szerveren az egyik eddigi legjobb sniperes élményem, szépen elbújtam ahogy kell és lövöldöztem a bokorból, aztán valaki észrevett és egy egész squad volt rajtam hogy megöljön :) Volt hogy egy méterre álltak tőlem a susnyásba és nem vettek észre, hát gyűjtögettem a dögcédulákat rendesen :D
  • mackosajt
    Meg a multigaming-esen is voltál, párszor le is lettél lőve az éjjel. :)

Kitartást, gyakorlolj, és nem lesz ott gond.

UAV: jó is az, én is használom, kapom is érte a fejemre az áldást általában, hogy mi a fenét keresek én ott. Vagy scope-ot rá, és messziről lehet szedegetni az ellent, meg spottolni, neadj szétlőni az mcomot, vagy másodlagos géppityu, és sorozni. HC-n jobb poén, mert nem tudnak "láthatóvá tenni", hacsak nem vagy túl közel, nyitott terepen, mert ugye ott nincs 3dspot. Viszont ott kevésbé jön jól a spottolási képesség is vele. Simában lehet vele szaporítani rendesen a kis piros jelöléseket. A legszebb, amkor 4-5 ellen vergődik egy szűk kis helyen, és betalálsz. :)

AMúgy ha rám hallgatsz, azt csinánlsz amit akarsz, de ne az assaultot erőltesd az elején, hanem a medic-et, vagy az engit.
    Ha nincs még ugyan defibrillátorod sem, kapd fel a hullák cuccát, azoknak általában már van. Dobáld a csomagokat, élessz stb.
  • ozimak
    Igen sejtettem hogy valószínűleg azért nem használják,mert annak idején én szerettem vele "támogatni" de már akkor is gyorsan leszedték mert veszélyes kis cucc ha sikerül vele bemérni a célt :) Igen el tudom képzelni,hogy sokat jelent a rejtőzködés meg a kerülőutak csak én sose tudtam az fps-eket így játszani,sehol se voltam sniper vagy medic,sőt még engineer se nagyon(pedig a csapatmunkát részesítem előnyben),én bevállalom mindíg azt hogy assault aztán go a sűrűjébe! :) Csak itt ez nem nagyon megy mert itt nem ez a "divat". Itt leginkább fedezékharc van,és tényleg jobban megéri elkerülni néha az ellent vagy egy jó búvóhelyet találni,na meghát a camp itt alap :) mikor m-com támadás/védelem van. Példa rá: Tegnap este is csapattárshoz spawnoltam be direkt,a sráchoz kb. 6x ugyanúgy/ugyanoda spawnoltam a padlásra mert ott "ücsörgött" és dobálta le az ajándékcsomagokat kedves ellenségünkek akik próbálták a bombát deaktiválni. Hát én meg inkább lemásztam volna,csak éppen sajnos mindíg egy ellen fejére sikerült :D Mondanom sem kell a húsdaráló ahhoz képest kutya fa*za volt :) Olyan volt mintha valami pokoli lyukba ugrottam volna :)
  • MaRee
    Hát az már félsiker ha nem vesznek észre, én általában köcsög kempelős reconnal tolom, tudok már szinte minden pályán olyan helyet, ahol ha csak valaki nem nagyon sasszemű akkor fogalma sincs hogy honnan kapja mindenki a hedsátokat Igen szabad használni a kis helikoptert(UAV asszem) de jól meg kell tanulni mert kilövik egyből, legalábbis én kiszoktam.
  • ozimak
    Ez velem 10-ből 9x történik,megyek aztán valaki valahogy lelő... hogy honnan? Azt csak a killcam-ból tudom meg...
    byzhouse: remélem azért tényleg lassan belejövök. Most egy kicsit belepiszkáltam a grafikába direkt,hogy legyen egy 50-55-ös fps-em,mostmár tényleg lassan csak magamra tudom majd fogni.
    Amúgy azt a kis helit szabad használni? Mert akármelyik szerveren vagyok soha sehol senki nem használja! Így én sem mertem nehogy gond legyen.
  • byzhouse
    hát néha még a lvl20+ játékosok is olyan szerencsétlen béna ****ik. amúgy nem nehéz belejönni
  • ozimak
    A dragon-oson voltam fent. Elméletileg az nem HC... Köszönöm a tanácsokat! Még látni fogtok a harcmezőn ;) Röhögőgörcsöt kéretik nem kiírni a chatbe :) Így is már olyat írtak nekem: "How the fuck you survive that???" Kicsit eljátszottam egy tankkal :)
  • MaRee
    Nem tudtam hirtelen most melyikről van szó, azt hittem az a debrecenes az :)
  • Black Ghost
    -eugabeszék szervere már egy ideje HC, szóval inkább gyakoroljon. :)
  • Nagydög
    Pechszeriai mindenkinek vannak. En valamelyik nap legalabb tizszer egymas utan haltam meg mindenfele valtozatos korulmenyek kozott. Csak egy dolog egyezett, egyszer sem lattam, aki lelott.
  • Kicsirigo
    A kis piros négyzetre célzol az rpg-vel amíg ki nem írja a célpont távolságát, akkor kilövöd és onnan már követi a célt.

Én azt utálom a normál szervereken, hogy mindenki magától meggyógyul. Majdnem agyonlövöd kilóg a szemgolyója meg leszakad a lába a 40mm gránáttól. Bevetődik a fedezék mögé és fél perc múlva eléd ugrik 100% HP-n és pofán lő. Röhej.
  • MaRee
    Menjél HC szerverre, ott nem kell fél tárat bele lőni. Én is inkább ott játszok, idegesít hogy M95-tel( legjobb sniper fegyver ) magnum ammo-val mellkason lövöm az ellent és fut tovább vígan. Te meg azért halsz meg mert aki már mondjuk 30. szintű tudja hova kell lőni normal szerveren hogy hamar meghaljál. Tracert rálövöd a járműre és a piros négyzettet kell követni, úgy csapódik oda be, de nekem se sűrűn sikerül az ilyesmi. Majd később lesz olyan anti tank fegyver amiben már van beépített célkövető, tehát amerre mozgatod a célkeresztet alapból arra repül a lövedék.
  • ozimak
    Hát én az vagyok az tuti :)Ha tudok visszamegyek még egy kicsit eugabeszékhoz mert ott azért legalább nem 0.2-es volt a statom hanem vagy 0.6
  • KaBuTo666
    Szabad tudni hogy most éppen melyik szerveren játszol? Szeretem a free-easykilleket :-)
  • ozimak
    Pffff bementem 2 szerverre is hát asszem van még mit gyakorolni :) Azt hiszem az egyiken eugabesz volt az admin(az egyik),most hirtelen az ő nevére emlékszem. Miért van az,hogy nekem fél tárat bele kell lőnöm valakibe hogy meghaljon míg én 2 golyó után összeesek? :) (Azt már meg se kérdezem,hogy hogy lehetek olyan szerencsétlen hogy 10-ből 7x vagy egy tank vagy egy bradley lő pofán)
    Viszont van egy értelmes kérdésem is! Hogy kell bánni a tracer-el? Mert speciel most is eltaláltam szerencsésen egy helit vele,majd utánaküldtem egy rpg-t de semmi... a heli felé kell célozni? Vagy van valami speckó? Mert az rpg az tök egyenesen ment annyit még láttam mielőtt elsötétült minden(megint). Hálás köszönet!
  • eugabesz
    Az IRAM pl.,de nem mind1 milyen szűrő van beállítva...minden alapra,oszt lesz Magyar szeró...
  • MaRee
    Hogy lehet direct IP alapján csatlakozni? Ha a keresőbe beírom hogy HUN vagy hun akkor csak 2-3 szervert hoz ki. Melyik magyar szerver HC egyébként?
  • Nagydög
    Jut eszembe, mivel tavaly augusztus ota mostanaban jatszottam eloszor, az azota kijott minden uj palya nekem teljes homalyzona. Idonkent azt se tudom, rushnal merrol kene jonnie a tamadoknak.
  • Nagydög
    Egyikrol sem fognak kinezni.
  • ozimak
    Üdv mindenkinek! Tudtok mondani egy magyar szervert ahol nem nézik ki a kezdőket? Már megjelenéskor megvolt a game de azóta is 4-es szinten vagyok Ha jól emlékszem toltam vagy 10 pályát kb.
    Szóval kellene egy kis gyakorlás először!
  • zebrock
  • nandorb
    Hi,
    Igen, mert 1kodot kapsz amit bekell irni jatekon belul...