Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Volt egy interjú amiben elmondták, hogy a 7es map pack volt valószínûleg az utolsó és kieg se lesz több. Valahol számítani lehetett rá, hogy most már a BF3at nyomatják ezerrel és a BC2 marad már olyan amilyen. 1-2 patch még lehet lesz rá, de új content már nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a csipakbol nekem is elegem van, de nem abbol aki az ellen oldalan dekkol, hanem abbol aki az en oldalamon akadolyoz...

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

shaddam
cold war

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Ja, egyébként melyik pályán lehet M939-es teherautót vezetni?
A jármûveknél (stat) fel van tüntetve de én még nem találkoztam vele.

Ma sikerült egy kiváló képességû orosz cheater banda ellen játszani vietnamban sqdm-et 😄 Úgy osztottak mindenkit 1 lövéses TT33 headshottal, mintha növényzet se lenne a pályán, semmi se volt akadály. Bárhonnan bárhova tudták ki hol van, és hol a feje. Egy ideig jó móka volt, de aztán már 2x4-en voltak (meglepõ módon mind rank 50 körüli), úgyhogy meguntam pár map alatt... persze gyorsan mentek a mapok, kb 5 perc után megvolt az 50 killjük 😄 Szal ha DEDbl-essel futtok össze, semmit se csodálkozni.

Én meg most jöttem vissza HC-ról (elegem lett a sniperekbõl) a normál szerverekre, és tök béna vagyok. 😊
(legalábbis ami a kézifegyverek találatait illeti)

DarkSector
miaz hogy dx9-es konzolok?
ott effectek vannak nincs dx9 meg dx10 meg dx11.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Megoldják azt okosba. dx10es ficsõrök szinte mindegyike megvalósítható 9be is, 11 már érdekes lesz. Kérdés az, hogy csak a jobb GPU renderelést használják-e ki ( mert akkor nem igazán lesz vizuális eltérés) vagy végre látunk tessalationt is a játékba, ami igazi elõrelépés lenne grafba, ebbõl konzol viszont kimaradna. Ezért tippelek az elõbbire. Szerintem amíg nem jön az új konzolgeneráció (ami 3-4 év még) addig dx11et se fogják kihasználni PCn, mivel külön erõforrást "pazarolni" erre PCn nem éri meg.

Metalmilitiakid
Vagy mivel azt is mondták már, hogy PC re külön fejlesztik, így a PC megkapja Dx10/11 re a konzol meg megkapja 9 re és tadám.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

DummyBoy
Valszeg sehogy ... max next-nextgen kvarcjátékra fogják kiadni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Dx9-es konzolokon hogy fog futni ha csak 10/11 dx-es lesz.Átbaszás szaga van.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ujra felfedeztem magamnak a hc-t, ott legalabb tudok tenni a kretének ellen

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

DarkSector
jah akkor változhatott közben. majd kiderül, remélem énis hogy nem kell vga-t cserélnem!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
10 is.

DarkSector
Battlefield 3 to be DX 11-only and 64bit optimised.

TDC Geronimo
Konzoloknál leszek kíváncsi, hogy fogják megoldani.

lolSL
10/11

DarkSector
A Battlefield 3 kizárólag DX11-ben fog futni.

Beers
természetesen mobil procira gondoltam

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

lolSL
laptopban nincs
rendesbõl i5 750 meg 760 az

darki81
hogynelenne

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Beers
i5-ben van 4 magos?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

iceshark
ja király, vehetünk majd új videókarit 😞

shaddam
Az EXPLMK2 hat a huey rakétáira is?Vagy csak a warhead?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
"- Multiple talks on the innovative tech around DICE's Battlefield 3 are also planned, including Christina Coffin talking on 'SPU-based Deferred Shading in Battlefield 3 for Playstation 3'. The talk "presents a detailed programmer oriented overview of our SPU based shading system implemented in DICE's Frostbite 2 engine and how it enables more visually rich environments in Battlefield 3 and better performance over traditional GPU-only based renderers."

In addition, Kenny Magnusson presents 'Lighting You Up in Battlefield 3', with the visual arts talk showcasing " a detailed overview of the new lighting system implemented in DICE's Frostbite 2 engine and how it enables us to stretch the boundaries of lighting in Battlefield 3... avoiding costly and static prebaked lighting without compromising quality."

Idei GDCn lesz errõl szó. Ez alapján látszik, hogy elvileg egy jóval kiforrottabb engine lesz ezúttal, ami inkább a GPU képességeit használja.

xXtamasXx
nagyjából minden szerveren ugyanaz a helyzet, le nem töltök (közben), és elég erõs a netem elvileg.....<#nemtudom>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Server Update R28
...
- Fixed both invisible boat/tank and boats driving under the map bugs in Vietnam
...
nandorb
Azon siman elfut😊 Foleg ha 4magos.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

core i5 430 4gb ddr3 ati 4550

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Metalmilitiakid
vazze milyen laptopod van neked? adjál nekem is 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sziasztok, fel akarom tenni a laptopomra is ezt a játékot, hogyan lehet lowend grafikát csinálni a játékból?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

darki81
a bf2-õt kéne megcsinállni mostnai graffal, meg belevinni egy kis extrát meg uj dollgokat, és ott a GAME!<#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

MR ME
ugyanaz lesz mint bfbc2 csak új pályákkal meg kicsit talán szebb graffal, én kb ennyit várok tõle, de ne legyen igazam

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
"Anything I saw about BF3 or ME3 could be inferred by fans of the franchise. I saw that BF3 had guns, explosions, vehicles, large maps and was played from the first person perspective. I got a few flashes of the HUD, but have no idea about how they're evolving the game's play mechanics." Sok minden új nincs benne 😄

darki81
igen! ami konzolról van átírva az egy hulladék...!!!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

tökmind1 mien az engine, ha konzol a fõ platform, már alapból el van baszva az egész

iceshark
tennének alá cryengine-t az is EA tulajdon és már évekkel ezelõtt is sokkal többet tudott mint a "forsbika"

MarkBlade
Próbáld meg itt.. g2play szerintem jó áron van.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy hol lehet a legjobb áron kapni a kiegészítõt?

Jim Morrison
thx

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lolSL
az a baj hogy EA csicskái lettek és needforspeeden meg minden szaron dolgoznak a bf helyett

de most komolyan...micsoda beharangozása volt ennek a bughalmaznak is,hogy így frostbika,meg úgy a frostbika,oszt mit kaptunk??<#falbav><#mf1><#kocsog>
Reklámban menõk és semmi több...<#wave><#nemtudom>

[IRAM] leader

TDC Geronimo
BF3 alatt futó frostbite 2 alapokról megírt új motor lesz, erõs dx11es és 64 bites alapon úgyhogy lehet reménykedni 😄

Kedvencem az ump...mert még mindig bugos. Sokszor nem mutatja, hogy táraz.
Nemcsak alap engine hibák vannak itt,az egésszet újra kellene írni pc-re úgy ahogy van.Tegnap is szaladok látom jön egy sérült tank,na odapörkölök neki még szinte else hagyta a rakéta a vetõcsövet már kiírta a játék hogy 100 pont jármümegsemmisítésért robbanás meg vagy 2 másodperc múlva.Lol mondom már a jövöbe is lát a játék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

én csak direkt kóstolgatom õket, azé van oda acc, jópár éve kivagyok attól a beltenyésztett társaságtol

Drang
lol

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

ahelyett meg "legfrissebb" 😊

Drang
"legferisebb" helyett "legfrisebb" <#nevetes1>

Drang
Van egy ún. Community Pressroom, amit a DICE/EA üzemeltet. Elvileg ott a legferissebb infók vannak. Bf-oldalak és klánok regelhetnek rá.