51658
  • False
    simán bármit rájuk lehet configolni, második oszlop
  • MR ME
    esetleg nem nézted félre és nem rossz helyen akarod konfigolni? az egérnek a 2. oszlopban vannak a gombjai, tehát a sima g-t nem tudod átírni az egér gombjára, de a mellette lévő sorba már betudod konfigolni rá
    (nem nézlek hülyének, annó énis elbasztam :D)
  • KaBuTo666
    Da.
  • xxxpaulxxx
    Probléma megoldva:)
    Viszont a szerverkereső-program kérdésre kíváncsi vagyok:)
  • Jossua
    nem tudjátok az egéren az oldalso gombokat miért nem lehet konfigurálni a játékra ??? nektek sikerült ???
  • xxxpaulxxx
    Köszi, megvettem, tényleg nagyon hangulatos! A CCR zenékért plusz pont jár:D Nagyon jó, viszont 1 óra játék után picit pihentettem... most újra el akarnám indítani, de semmit nem talál... se ez, se az alap game:S

Nektek működik most? Már 1 órája próbálom, de semmi... itt a bannerban pedig látom, hogy mennek a szerverek:S

BTW: Tudtok ajánlani valami jó külső szerverkereső progit? Mint pl régen volt az ASE... mostanában Valve játékokkal játszottam igazán, azoknak "hibátlan" a belső keresőjük, de ehhez és pl a cod 4hez szeretnék egy külsőt... már ha van ilyen:D
    Xfire-t felraktam újra, de az "nem ismeri" ezt a gammát
  • SzinesGeza

....jobb hit rendszerű mint az alap játék SC-je!

A HC-vel semmi gond nincs.
  • KaBuTo666
    Megéri, mert jobb hangulatú és jobb hit rendszerű mint az alap játék.
  • xxxpaulxxx
    Kérdés: Megéri megvenni a Vietnamot?:D
    Tudnátok mondani Pro-kontra érveket?:)
    Köszi!
  • Jossua
    hiába irom be a keresöbe pl h : vhunt nem dobja ki a szervert mi a gond ? teljes nevét kell beirni ??
  • MR ME
    milyen aranyos kis totyik lett itt, cukkolgatják egymást a cukifiúkák
  • Jossua
    öö sorry de fiukkal nem szoktam smacizni :D Én nem vagyok MÁS :)p
  • Fpocok
    Én nem neked írtam a cukkolós részt!
  • Jossua
    üd neked :) én senkit nem cukoltam ha visszaolvasod látod ki cukkolt kit ;)
  • Nagydög
    Hogy te milyen egy unnepronto dog vgyol!
  • Fpocok
    Szeretném kérni, hogy ne cukkoljátok egymást itt tök feleslegesen.
    Üdv Jossua
  • Jossua
    köszi !!!
  • nandorb
    Koszi:)

De most mar kezdhetsz felni jobban a tanktol is.
  • ozimak
    Pl sokszor volt olyan is amikor elkezdtem foglalni de észrevettem,hogy körülöttem 4-5 "szívhangjel" van akkor hagytam a p*csába,kiszaladtam és újraélesztettem belőlük 3-at,mert azért respect,hogy addig az én seggemet védték a ház körül és elvonták az ellen figyelmét... jó utána természetesen a 3. revive-nál szétlőttek de akkor jött az a 3 srác "megbosszúltak" és folytathatták tovább a foglalást 3-an! Jobb mintha felteszem kockára,hogy: "hátha be tudok itt a szobába kempelni és nem vesznek észre..." szinte mindíg bejönnek ha látják,hogy "villog a kocka",és amúgy is elég ha valaki odajön mert akkor már szart sem tudok foglalni mert leáll... akkor úgyis ki kell menni mert ő nem fog elmenni amíg meg nem talál(ha van esze)...
  • Nagydög
    Jol van, ne vedd nagyon komolyan! Nandi amugyis heli-noob.
  • ozimak
    Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy kb 3x segítettem(capture assist) zászlót foglalni,valamint 2x foglaltam én(base capture)! Kb. 2x védtem meg a sajátunkat,és mindeközben nagyjából 20x "revive"-oltam valamint többször mentettem meg csapattársam seggét(mint ahogy azt lehet látni a kapott jelvényekből is)! Nekem az a felfogásom,hogy 1. Érezd jól magad a játék közben 2. Mivel ez egyfajta csapatjáték,ne csak jó legyél hanem hasznos is! 3. Medic voltam tehát ez a dolgom! 4. Mint láthatod kikaptunk... én mégis büszke voltam magamra mert amit tudtam megtettem!
    Hogyha nálatok(klánoknál) ezek teljesen másodlagos szempontok/követelmények,akkor nem is szeretnék,sőt akkor nem is állna szándékomban sehova sem tartozni!
    Mély tisztelettel...
  • mackosajt
    Nándi, inkább csend.
    Az élesztéssel a ticket visszajön, szóval nem haszontalan.
    Meg még kezdő, meg egyébként is.
    Nem mindenki születik 3-as kd-ra alapból.
  • False
    én pls idegbeteg lennék ilyen stattal, ha nekem nincs meg az egyes KD /ami már ront bőven az összesített statomon/ akkor ált törik a billentyűzet...szal mostanában miután 5-6 századot is rontottam dobtam a fenébe a csapatjátékos mentalitást egy ideg /legalább addig míg a gépem újra a régi nem lesz/
  • nandorb
    Mert a revive-ra hajtottad magad nem a zaszlo befoglalasokra... Meglehet azok a 50-80pontok jok de a statod az mutatja hogy inkabb defibrivel szaladsz a kezedben csak hogy ellesz.
  • JagFater
    Mert nincs meg a min. 2-es arányod kempből és nyomi csapatjátékos vagy.
  • ozimak
    Miért is?
  • nandorb
    Erre en nem lennek buszke.
  • ozimak
    DEBRECEN nekem erre megtalálta
  • mackosajt
    Na most ennek minden betűje NAGY.
    Hiába írom be, semmit nem ér.
    Az kéne, hogy egy barátlistás felmenjen rá, és talán akkor tudok csatizni.
  • ozimak
    Pontosan be kell írni a nevét. Először én se találtam de pontosan,nagy betű,kis betű,egy hely minden számít.
  • ozimak
    ez
    meg ez
    Már nem volt rossz :)
  • mackosajt
    tessék elindítani a játékot, belépni a keresőbe, és egyből rá fogsz jönni, hogy csak név alapján lehet keresni.

Bár ebben az a legszebb, hogy nekem pl. a Hungarianfield Debrecen Civis szerót egyszer sem dobta még ki, pedig minden változatban kerestem már.

Erre nincs valakinek ötlete, hogy miért nem találja meg ez a bughalmaz?
  • Jossua
    nah már csak azt kérdezném h kell serokhoz csatlakozni ip alapján ?:) És van magyar HC ?
  • The Protector
    Nekem vagy 1.5óra volt.
  • Jossua
    patchelést nem kapkodja el .... -.-
  • Jossua
    végre ma meglett eredetibe készüljetek mert jövök :)p
  • Fpocok
    Kivettem a bannerből a 195.122.134.196:19567 ip címre hallgató szervert, mert jó ideje nem elérhető. Aki tud róla valamit szóljon pls.
  • Fpocok
    Kivételesen tudom, hogy innen sokan rendeltek már zavvi-n. Aki rendelt onnan, az írjon rám pls.
  • Carloska
  • The Protector
    screenes topikba tettem képeket.Ide is beszúrom őket.

A kép készítése után egy sniper lelőtt a map másik végéből.

One shot one kill

Mortar strike.

Távolról futottam rá a tankra és robbantottam.Sokoldalúbb a sniper mint más multis játékokban.

Sztem jó kép.

Ez a pillanat sem ritka.