Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Sluggal? Mert az .50 BMG érthetõ, hogy átviszi a kabintetõt de a 870-t nem gondoltam volna.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Nekem eddig csak M-95-tel sikerült kilõni a pilótát. Nem volt túl magasan, az Apache le is esett üresen, rohanok érte, erre az egyik ügyes csapattárs nem szétlõtte?! 😞
Tényleg ez hogy van?: ha az ellen helijét megszerzem, akkor nekik spawnol a bázison egy másik?
Poén: ugyanott (Heavy Metal) megláttam, hogy az egyik épület ablakából les egy fazon. Bevágok egy gránátot, várom a nagy kirohanást, erre kirontanak hárman(!) amibõl csak kettõt tudtam leszedni de szerencsére az utolsót elkapta egy csapattárs. Meglepõ volt és mulatságos is. 😊
email sent admin, cheater.
stb., amiket általában olvasok napi szinten.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tegnap este csítermentesen sikerült játszanom, ma délután pedig az elsõ szeró amire felmentem, rendelkezett is 1 aimossal. 34/2es statja volt a csávónak, m14-el illetve XM8-al map másik végérõl szedett ki (Rush-ban). viccesek ezek az emberek
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Electronic Arts has revealed some details on the PC version of Battlefield 1943, the title will be launched pretty soon for the desktop owners.
The vice president of EA Games, Patrick Soderlund spoke at Eurogamer, he said that the PC Version of Digital Illusions’ epic FPS is under development.
They are obviously working on the PC version of the game and the studio will be ready to talk about that shortly. Fans will be able to see the information about the PC version very soon.
A few months ago, Electronic Arts store got fans hopes up when it listed the game as being for sale, but it seems, it was just a posting error.
Battlefield 1943 was launched for consoles last year.
Some of our sources say that the title will be out in Q1 of 2011."
Kérdés, hogy érdekel-e ez még valakit. Én személy szerint rongyosra játszottam már.
akkor hát gyerünk soldier, játssz a csapatért.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
1 dolog van amit nem szoktam csinálni: hazudni.
küldjek cd-kulcsot is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a kieg még drága.
értékelem az építõ jellegû kritikát.
de 1.
akinek szánom ígyis érti, ha egy nyelvtan leckérõl lenne szó még biztos át is nézném.
és 2.
este van sötét, már ilyenkor fáradt is vagyok, ebbõl következik hogy kedvem sincs belejavítani sokszor
vagy direkt ékezetek nélkül írok, mert sietnem kell vagy éppen más dolgom akad közben.
de értékelem hogy normál módon fogalmaztad meg, látszik hogy nem akarsz rosszat ezzel.
azért annyit megígérhetek, hogy megpróbálok legközelebb jobban odafigyelni ezekre a dolgokra.
addig is szép napot.<#eljen>#eljen>
Mostanába pedig mit kapunk pénzért vehetünk pályát magunknak.Azt is nyögvenyelõssen adják ki.
A BF2 mikor kapta meg a "Operation Blue Pearl"-t? 5 év múlva?! 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Hat...most veled is "bunkozzak"? <#idiota>#idiota>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(nekem is angol a billem, mégis ékezettel írok)
Tenyleg nem bunkozni akarok!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Tenyleg nem bunkozni akarok ezzel a keressel, de pls neha dobd be word-be az irasod mielott ranyomsz a "mehet"-re.
Egy-ket hiba elmegy siman persze, de par dolgot olyan sokszor irsz rosszul, hogy mar faj vegigolvasni.
("pontosan" "grafikus chip" "effektek" "hardver" "teljesen", stb)
Ekezeteket nem is nagyon irom, mivel en is azok nelkul irok.
Bar nekem angol a billentyum, mivel ebbol a tipusbol sajnos nincs magyar verzio.
Koszi.
on
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
volt régen 7900GS-em elégedett voltam vele anno. zsir zalman venti volt rajta....
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
és nem dx9-es, mert teljessen másképp állitja elõ az effecteket, ahogy a ps3 is.
csak annyi hogy a ps3-at opengl környezetben fejlesztik a x360-akat meg dx környezetben.
pl nézd meg az alien vs predatort. már ott látszik, hogy a konzolokon szebbek az effectek mint amit pc-n dx9-ben enged, de gyengébbnek tünnek mint dx11-ben.
ha neked lenne igazad a dx9-es pc változathoz kellene egy az egyben hasonlitania.
a dx effectek többnyire hardware függõek, nem arról van szó hogy a dx10-ben látottt effecteket nagyrészt nem lehet dx9-ben elõhozni.
lásd CRYSIS.
csak marketing nem akarják, az a fontos hogy eladják a hardware-eket valahogy ennyi.
NEM mINDEN ESETBEN de tény hogy sok effect-et dx9-ben is lehet futtatni ugy ahogy azt állitják dx10-nél csak persze gépet hardware-et jobban terheli....
de mondhatnám a re5-öt például ott is teljessen eltérõek az effectek.
mind1 nem is lényeg a battlefield 3 szempontjából.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete