51658
-
False #44480 simán bármit rájuk lehet configolni, második oszlop -
#44479 esetleg nem nézted félre és nem rossz helyen akarod konfigolni? az egérnek a 2. oszlopban vannak a gombjai, tehát a sima g-t nem tudod átírni az egér gombjára, de a mellette lévő sorba már betudod konfigolni rá
(nem nézlek hülyének, annó énis elbasztam :D) -
KaBuTo666 #44478 Da. -
xxxpaulxxx #44477 Probléma megoldva:)
Viszont a szerverkereső-program kérdésre kíváncsi vagyok:) -
Jossua #44476 nem tudjátok az egéren az oldalso gombokat miért nem lehet konfigurálni a játékra ??? nektek sikerült ??? -
xxxpaulxxx #44475 Köszi, megvettem, tényleg nagyon hangulatos! A CCR zenékért plusz pont jár:D Nagyon jó, viszont 1 óra játék után picit pihentettem... most újra el akarnám indítani, de semmit nem talál... se ez, se az alap game:S
Nektek működik most? Már 1 órája próbálom, de semmi... itt a bannerban pedig látom, hogy mennek a szerverek:S
BTW: Tudtok ajánlani valami jó külső szerverkereső progit? Mint pl régen volt az ASE... mostanában Valve játékokkal játszottam igazán, azoknak "hibátlan" a belső keresőjük, de ehhez és pl a cod 4hez szeretnék egy külsőt... már ha van ilyen:D
Xfire-t felraktam újra, de az "nem ismeri" ezt a gammát -
SzinesGeza #44474
....jobb hit rendszerű mint az alap játék SC-je!
A HC-vel semmi gond nincs. -
KaBuTo666 #44473 Megéri, mert jobb hangulatú és jobb hit rendszerű mint az alap játék. -
xxxpaulxxx #44472 Kérdés: Megéri megvenni a Vietnamot?:D
Tudnátok mondani Pro-kontra érveket?:)
Köszi! -
Jossua #44471 hiába irom be a keresöbe pl h : vhunt nem dobja ki a szervert mi a gond ? teljes nevét kell beirni ?? -
#44470 milyen aranyos kis totyik lett itt, cukkolgatják egymást a cukifiúkák -
Jossua #44469 öö sorry de fiukkal nem szoktam smacizni :D Én nem vagyok MÁS :)p -
#44468 Én nem neked írtam a cukkolós részt! -
Jossua #44467 üd neked :) én senkit nem cukoltam ha visszaolvasod látod ki cukkolt kit ;) -
Nagydög #44466 Hogy te milyen egy unnepronto dog vgyol! -
#44465 Szeretném kérni, hogy ne cukkoljátok egymást itt tök feleslegesen.
Üdv Jossua -
Jossua #44464 köszi !!! -
#44463 Koszi:)
De most mar kezdhetsz felni jobban a tanktol is. -
#44462 Pl sokszor volt olyan is amikor elkezdtem foglalni de észrevettem,hogy körülöttem 4-5 "szívhangjel" van akkor hagytam a p*csába,kiszaladtam és újraélesztettem belőlük 3-at,mert azért respect,hogy addig az én seggemet védték a ház körül és elvonták az ellen figyelmét... jó utána természetesen a 3. revive-nál szétlőttek de akkor jött az a 3 srác "megbosszúltak" és folytathatták tovább a foglalást 3-an! Jobb mintha felteszem kockára,hogy: "hátha be tudok itt a szobába kempelni és nem vesznek észre..." szinte mindíg bejönnek ha látják,hogy "villog a kocka",és amúgy is elég ha valaki odajön mert akkor már szart sem tudok foglalni mert leáll... akkor úgyis ki kell menni mert ő nem fog elmenni amíg meg nem talál(ha van esze)... -
Nagydög #44461 Jol van, ne vedd nagyon komolyan! Nandi amugyis heli-noob. -
#44460 Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy kb 3x segítettem(capture assist) zászlót foglalni,valamint 2x foglaltam én(base capture)! Kb. 2x védtem meg a sajátunkat,és mindeközben nagyjából 20x "revive"-oltam valamint többször mentettem meg csapattársam seggét(mint ahogy azt lehet látni a kapott jelvényekből is)! Nekem az a felfogásom,hogy 1. Érezd jól magad a játék közben 2. Mivel ez egyfajta csapatjáték,ne csak jó legyél hanem hasznos is! 3. Medic voltam tehát ez a dolgom! 4. Mint láthatod kikaptunk... én mégis büszke voltam magamra mert amit tudtam megtettem!
Hogyha nálatok(klánoknál) ezek teljesen másodlagos szempontok/követelmények,akkor nem is szeretnék,sőt akkor nem is állna szándékomban sehova sem tartozni!
Mély tisztelettel...
-
#44459 Nándi, inkább csend.
Az élesztéssel a ticket visszajön, szóval nem haszontalan.
Meg még kezdő, meg egyébként is.
Nem mindenki születik 3-as kd-ra alapból. -
False #44458 én pls idegbeteg lennék ilyen stattal, ha nekem nincs meg az egyes KD /ami már ront bőven az összesített statomon/ akkor ált törik a billentyűzet...szal mostanában miután 5-6 századot is rontottam dobtam a fenébe a csapatjátékos mentalitást egy ideg /legalább addig míg a gépem újra a régi nem lesz/ -
#44457 Mert a revive-ra hajtottad magad nem a zaszlo befoglalasokra... Meglehet azok a 50-80pontok jok de a statod az mutatja hogy inkabb defibrivel szaladsz a kezedben csak hogy ellesz. -
JagFater #44456 Mert nincs meg a min. 2-es arányod kempből és nyomi csapatjátékos vagy. -
#44455 Miért is? -
#44454 Erre en nem lennek buszke. -
#44453 DEBRECEN nekem erre megtalálta -
#44452 Na most ennek minden betűje NAGY.
Hiába írom be, semmit nem ér.
Az kéne, hogy egy barátlistás felmenjen rá, és talán akkor tudok csatizni. -
#44451 Pontosan be kell írni a nevét. Először én se találtam de pontosan,nagy betű,kis betű,egy hely minden számít. -
#44450 ez
meg ez
Már nem volt rossz :) -
#44449 tessék elindítani a játékot, belépni a keresőbe, és egyből rá fogsz jönni, hogy csak név alapján lehet keresni.
Bár ebben az a legszebb, hogy nekem pl. a Hungarianfield Debrecen Civis szerót egyszer sem dobta még ki, pedig minden változatban kerestem már.
Erre nincs valakinek ötlete, hogy miért nem találja meg ez a bughalmaz? -
Jossua #44445 nah már csak azt kérdezném h kell serokhoz csatlakozni ip alapján ?:) És van magyar HC ? -
#44444 Nekem vagy 1.5óra volt. -
Jossua #44443 patchelést nem kapkodja el .... -.- -
Jossua #44442 végre ma meglett eredetibe készüljetek mert jövök :)p -
#44441 Kivettem a bannerből a 195.122.134.196:19567 ip címre hallgató szervert, mert jó ideje nem elérhető. Aki tud róla valamit szóljon pls. -
#44440 Kivételesen tudom, hogy innen sokan rendeltek már zavvi-n. Aki rendelt onnan, az írjon rám pls. -
#44439 -
#44438 screenes topikba tettem képeket.Ide is beszúrom őket.
A kép készítése után egy sniper lelőtt a map másik végéből.
One shot one kill
Mortar strike.
Távolról futottam rá a tankra és robbantottam.Sokoldalúbb a sniper mint más multis játékokban.
Sztem jó kép.
Ez a pillanat sem ritka.