Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az, hogy a szerverkeresõnél a ping érték 999 mindenhol, régen rendesen írta az értéket?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Nem Apache volt, UH60 transport.Eléggé megdöntötte a srác, valparaiso második pontjánál történt.(ofc összes shoti upgrade rajta volt)

Sluggal? Mert az .50 BMG érthetõ, hogy átviszi a kabintetõt de a 870-t nem gondoltam volna.

csak a tiétek
Minden szarver laggol mostanában?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

xXtamasXx
ha elviszed a helijüket nem spawnol másik

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Nekem is egyszer sikerült, 870-el.😄 Ráadásul magyar srácok voltak benne, vízbe estek, ''szabad vásár!'' ordítottam skypeon.

Nekem eddig csak M-95-tel sikerült kilõni a pilótát. Nem volt túl magasan, az Apache le is esett üresen, rohanok érte, erre az egyik ügyes csapattárs nem szétlõtte?! 😞
Tényleg ez hogy van?: ha az ellen helijét megszerzem, akkor nekik spawnol a bázison egy másik?

Poén: ugyanott (Heavy Metal) megláttam, hogy az egyik épület ablakából les egy fazon. Bevágok egy gránátot, várom a nagy kirohanást, erre kirontanak hárman(!) amibõl csak kettõt tudtam leszedni de szerencsére az utolsót elkapta egy csapattárs. Meglepõ volt és mulatságos is. 😊

Smithwarden
Thx.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Akkor most mi van? FF persze hogy ON (HC), viccelõdõs szerverre nem járok.
u cheater, report.
email sent admin, cheater.

stb., amiket általában olvasok napi szinten.
iceshark
wazzeg ez már teljesítmény, sõt sportértéke van, legalább akkora mint a sakknak<#idiota>

TDC Geronimo
Nekem is volt múltkor egy köröm mikor 10/0val kezdtem, amibõl az elsõ 6 fejes volt és ebbõl 4* ugyanazt az embert lõttem le. Mondanom sem kell, hogy jött egybõl a csíterezés 😄 Arról nem is beszélve, amikor a map másik végén repülõ huey pilótát lövöd ki fejessel :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

felraktam ismét a játékot és a Vietnamot is.

Tegnap este csítermentesen sikerült játszanom, ma délután pedig az elsõ szeró amire felmentem, rendelkezett is 1 aimossal. 34/2es statja volt a csávónak, m14-el illetve XM8-al map másik végérõl szedett ki (Rush-ban). viccesek ezek az emberek

Ha be volt kapcsolva a tk,akkor igen,vagy ha valaki belelõtt egyet,véletlen a tank helyett.<#hehe>

[IRAM] leader

iceshark
elvileg nem kéne neki

Vietnamban az AT mine robban saját tank alatt is? vagy csak nekem volt olyan mázlim, hogy berobbanatották õket a saját csapatunk tankja alatt?
Jó lesz nekem az.A bf3 ugy se fog futni nállam mert eleve nincs az alaplapomhoz már driver Win7-re úgyhogy ha nem veszek másikat akkor felejtõs.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szerintem az újévi nagytakarításnál elõkerült a post it amire rá volt írva: "bf43 megjelenik PC-re is!4 a fõnök."

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
6-700mb az egész játék elég minimális tartalommal. Azért tart eddig nekik, mert ezt valószínû, 1-2 ember csinálja szabadidejében a fontosabb projectek miatt. Szépen lassan megcsinálják kb 0 munkával és szereznek belõle megint rakat lóvét.

ja, meddig vártam, hogy megjelenjen, szartak a fejünkre. talán ez a leghosszabb ideig tartó konzolportolás a földön 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DarkSector
ezt epasszolom és ocsoban beszerzem majd lehet steam-en. remélem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Kell a bf3 fejlesztésére az a plusz pénz 😄

most mégiscak lesz pc-re? dugják fel maguknak mostmár. csak azért sem veszem meg. hirtelen nagy biznisz lett a pécé?

TDC Geronimo
Azt mondanám, hogy más. Az még egy öregebb motorral készült és a netkód elég trágya ott. Lehet PCs verzió már az újat használja ennyi késés után azt nem tudom. Nem rossz én szerettem. Ott 1 tár kell egy emberbe és ugye 1 classnál van 1 fegyver és kész, de legalább vannak repcsik 😊

Ha lesz olyan jó mint a vietnam akkor engem érdekel.Amugy szerinted milyen?Élvezhetõ?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Battlefieldek Duke Nukemje :

"Electronic Arts has revealed some details on the PC version of Battlefield 1943, the title will be launched pretty soon for the desktop owners.

The vice president of EA Games, Patrick Soderlund spoke at Eurogamer, he said that the PC Version of Digital Illusions’ epic FPS is under development.

They are obviously working on the PC version of the game and the studio will be ready to talk about that shortly. Fans will be able to see the information about the PC version very soon.

A few months ago, Electronic Arts store got fans hopes up when it listed the game as being for sale, but it seems, it was just a posting error.

Battlefield 1943 was launched for consoles last year.

Some of our sources say that the title will be out in Q1 of 2011."

Kérdés, hogy érdekel-e ez még valakit. Én személy szerint rongyosra játszottam már.

:-)
akkor hát gyerünk soldier, játssz a csapatért.
xXtamasXx
hol veszed meg az alapot 4-ért?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Doom 4
Hali! Segítséget szeretnék kérni, mert megvettem a játékot, elméletileg bírnia kéne a gépemnek, sõt igazából bírja is kivéve a betöltés után. Tegnap este multiztam vele, ott az volt, hogy elkezdi tölteni a pályát, loading megvolt, utána ahogy joinra nyomnék elkezd szaggatni a játék, akkor nagynehezen oda viszem az egeret joinolok, aztán a serveren még egy fél perc kell mire feláll a játék, és utána meg úgy fut mint Jerry Tom elõl. Kivéve a nagyobb robbanásoknál ott beszaggat egy kicsit. És pedig elvettem a grafikát is minimumra és singlebe is ezt csinálja, hogy betölti a pályát, egy fél vagy egy percig szaggat aztán jó lesz.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

DarkSector
ok.

1 dolog van amit nem szoktam csinálni: hazudni.
küldjek cd-kulcsot is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MarkBlade
4 a kieg és 4 az alap is.Az minden csak nem drága 😊
dehogy van meg, akkor nem írnál ennyit ide.
DarkSector
játék igen, de épp valaki irt hogy megvenné.
a kieg még drága.

Megvan már a játék és a kiegészítõ?
DarkSector
amúgy annyit hogy a csipet az pl szándékos volt, csak úgy mint mikor a pc-re pécét írok meg ilyen marhaságok. 😊

DarkSector
én sem akarok bunkózni senkivel.
értékelem az építõ jellegû kritikát.

de 1.
akinek szánom ígyis érti, ha egy nyelvtan leckérõl lenne szó még biztos át is nézném.

és 2.
este van sötét, már ilyenkor fáradt is vagyok, ebbõl következik hogy kedvem sincs belejavítani sokszor
vagy direkt ékezetek nélkül írok, mert sietnem kell vagy éppen más dolgom akad közben.

de értékelem hogy normál módon fogalmaztad meg, látszik hogy nem akarsz rosszat ezzel.
azért annyit megígérhetek, hogy megpróbálok legközelebb jobban odafigyelni ezekre a dolgokra.

addig is szép napot.<#eljen>

OFF:Ja,de nem is az a pláne hanem az hogy lehetett módolni.Coustom pályák és módok tömkelege jött ki hozzá.Több módja alapból nagyobb mint maga a BF2-õ.Talán az egyik legtöbb móddal rendelkezõ játék.Több módja megkapta az év módja címet ami azért nem semmi.A módokban rengeteg új fegyver,jármû,pálya,harcoló alakulat.Ha minden módot ki szeretne az ember próbálni évtizedekre el lehetne vele lenni.
Mostanába pedig mit kapunk pénzért vehetünk pályát magunknak.Azt is nyögvenyelõssen adják ki.

A BF2 mikor kapta meg a "Operation Blue Pearl"-t? 5 év múlva?! 😊

darki81
a "bf2-õt" poénból szoktam úgy irni, mert ugyan is ez csak egy fórum, és nem szerelmes levél vagy dollllllgozat XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bc2 bunkónaaaaap!!44

Smithwarden
"a bf2-õt kéne megcsinállni mostnai graffal, meg belevinni egy kis extrát meg uj dollgokat, és ott a GAME"
Hat...most veled is "bunkozzak"? <#idiota>

darki81
"Tenyleg nem bunkozni akarok " á nem<#vigyor1>

(nekem is angol a billem, mégis ékezettel írok)

Tenyleg nem bunkozni akarok!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Smithwarden
off
Tenyleg nem bunkozni akarok ezzel a keressel, de pls neha dobd be word-be az irasod mielott ranyomsz a "mehet"-re.
Egy-ket hiba elmegy siman persze, de par dolgot olyan sokszor irsz rosszul, hogy mar faj vegigolvasni.
("pontosan" "grafikus chip" "effektek" "hardver" "teljesen", stb)
Ekezeteket nem is nagyon irom, mivel en is azok nelkul irok.
Bar nekem angol a billentyum, mivel ebbol a tipusbol sajnos nincs magyar verzio.
Koszi.
on

DarkSector
oks 500ft-ért megveszem. postát te állod! 😊
volt régen 7900GS-em elégedett voltam vele anno. zsir zalman venti volt rajta....

nekem van egy felesleges 7900 gt msi -m 😊 eladó

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

DarkSector
pontossan, de egyet kivéve nem nvidia hanem az ati szállitotta le a grafikus csipet.

és nem dx9-es, mert teljessen másképp állitja elõ az effecteket, ahogy a ps3 is.

csak annyi hogy a ps3-at opengl környezetben fejlesztik a x360-akat meg dx környezetben.
pl nézd meg az alien vs predatort. már ott látszik, hogy a konzolokon szebbek az effectek mint amit pc-n dx9-ben enged, de gyengébbnek tünnek mint dx11-ben.

ha neked lenne igazad a dx9-es pc változathoz kellene egy az egyben hasonlitania.
a dx effectek többnyire hardware függõek, nem arról van szó hogy a dx10-ben látottt effecteket nagyrészt nem lehet dx9-ben elõhozni.
lásd CRYSIS.
csak marketing nem akarják, az a fontos hogy eladják a hardware-eket valahogy ennyi.
NEM mINDEN ESETBEN de tény hogy sok effect-et dx9-ben is lehet futtatni ugy ahogy azt állitják dx10-nél csak persze gépet hardware-et jobban terheli....

de mondhatnám a re5-öt például ott is teljessen eltérõek az effectek.
mind1 nem is lényeg a battlefield 3 szempontjából.

lolSL
xbox dx9-es (kb 7900-as nvidianak felel meg a GPU-ja)
ps3-n meg opengl-ben fut minden

shaddam
Pedig úgy örültem volna ha a bc2-ben is golfkocsizhatok...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

De akkor ütõs legyen az a BF3, mert átmegyek COD-ozni...<#ejnye1><#ejnye1><#violent><#gonosz1>