51658
  • fejnelkuli
    Köszönöm szépen a tippet! Segített!
  • Fpocok
    próbálj meg másik drivert... valahogy meg lehet oldani, tudom, mert nekem is volt ilyen.
  • fejnelkuli
    Igen!
  • Fpocok
    Atid van?
  • fejnelkuli
    Sajna nem segített! Mire betölt, addigra le maradok mindenről.Eddig tökéletes volt, csak mióta win7 reinstall volt, azóta nemjó!
  • Fpocok
    Fúúú... talán állítsd át a directx-et 9re.
  • fejnelkuli
    Hali!
    Újratelepítettem a játékot, és map váltáskor majdnem 2 percig tölt.
    Mitől van ez?
  • stultus78
    gyerekek tud valaki valami megoldást a 3 hónapja nem használt eredeti serial -ommal nem tudok játszani ?????

Tudom írjak nekik.
    De hova és mit?
    nem vagyok angolban erős.
  • JocoHun
    Hali. Tud nekem valaki segíteni? Az EA fiókomba a régi e-mail címemet megszeretném változtatni mert már nem tudok belépni az e-maillomba.A fiókomba átakarom írni a régit egy másikra de valamiért nem engedi mert ha a Személyes adatok frissítését választom és ott átírom az e-mailt majd a mentésre kattintok azt írja ki,hogy az azonosító (e-mail cím ) és jelszó már használatba van.Semmi mást nem akarok változtatni csak az e-mail címet.Valaki tud segíteni? Köszönöm
  • Tower Guard
    Ahh látom is hogy többé nem frissíti a statisztikáimat. Nagyszerű...
  • Tower Guard
    Az mi a büdös f-ért van hogy nem mentette el a statisztikáimat legutóbb? Elég sok órát játszottam sok mindent megkaptam jó arányom volt, és paff vissza őár nappal ezelőtti statisztika. Miért van ez??
  • rex333
    Pedig jól lettek irva a nick-ek.
    :rexhun
    :hun1binya
  • Pr0kxY
    Felveszlek Titeket, de írjátok meg még1x a nicket, AXL szerint nem ok...mi soxor együtt szoktunk nyomulni, de Peti, Norbi is jön párszor.

Az én bakám: Pr0kxY
    A Pr0kxYHUN-t nem használom, le kéne törölni...
  • rex333
    Gyere nyugodtan mi sem rég kezdtük ha erre gondolsz.Remélem mihamarabb talizunk játékban.
  • Wykos
    Értem.Köszönöm a választ.Este felé lehet h felnézek ts-re szeretnék egy kicsit csapatban jáccani.BF 3-al toltuk haverokkal de nem érzem a játékot.... se a destruction 3.0-át Valamiért a BC a nyerő nálam.
  • IMYke2.0.0.0
    A játék szerverkeresőjében lévő pingekhez nyugodtan dobj 100-at - akkor kapod meg a reális értéket.
    Sajnos, ilyen hulladék módon írták meg a programot.
  • Wykos
    Cs mindenkinek.Két kérdésem lenne.Akárki felmehet a Ts-re hozzátok?A másik, hogy hiába joinolok a szerver keresőben 50-es pingű játékra mire beérek hirtelen lesz belőle 140 és lag-jaim vannak.Ez normális dolog mostanság vagy lehet valamit ellene tenni?
  • Axl Rose
    ts3 nincs, és nem is lesz.
  • Norby646
    Ok! Úgyis be akartam lépni még egy kicsit.
  • rex333
    Gyere vegyél fel a baráti listára, mert mi nem találunk.
  • rex333
    Szia.
    A ts3-al hogy álsz?
    Ha majd tudsz jönni a Battlefield Bad Company 2 hadi csatornában leszünk.
  • Norby646
    A ts-t mellőzném de ezt leszámítva benne vok.
  • Axl Rose
    Nem talál "rexhun" nevű játékost...
  • rex333
    Sziasztok.
    Jó lenne pár jó fej és játékos a délutáni és hétvégi esték játékaira.
    Aki ugy gondolja csatizna hozzánk ill. van kedve esténként játszani az vegyen fel minket friend-nek.
    A jobb játék érdekében nem ártana ts3-at használni.
    A teljes leirás linkekkel itt található:
    http://www.battlefield.hu/faq/Teamspeak_3_bemutato
    Akit fel kell venni:rexhun, ill. hun1binya.
    Aki gondolja mi fent leszünk a bbc2 valamelyik szeroján szinte minden este és hétvégén.
  • TheGrinder
    Xfire. :D
  • Pr0kxY
    Ilyen előfordul... :)
    Kérdés: az FPS számot Te mivel rakod ki a jobb felsőbe?
    Tök jó, h olyan kicsiben látszik, nekem a fraps nagyobbnak tűnik.
  • TheGrinder
    Vicc...
  • Norby646
    Nem a fordítással van a gond. :) De am köszi. Hiába toltam le egy meccset meg még 1-et meg még 1-et... Nem történik semmi. Azt hittem vmi más megoldás van. :) De am csak a bc 2-nél csinálja ezt a többit gond nélkül tudtam belőni. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Photoshoppoltam egyet...

• Fpocok
    Nem értem, sry.
  • Norby646
    A bf bc 2 hivatalos oldalán a veteran résznél nem tudjátok hogy kell aktiválni a bf bc 2-t?

Ha rámegyek ezt teszi ki, de nemtom mit kell vele csinálni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem dobos van, de konkrétan tudom, hogy így is működik: WRZ + megvásárolt CD-kód beírása EA-nál.
  • geza088
    Ha már regisztráltál, akkor nem kell, csak lépj be.
    Ha meg csak letöltötted, akkor internetről serial key-el ne is próbálkozz, mert az nem fog menni. Ahoz, hogy multini tudj, meg KELL venni.
  • Pr0kxY
    EA support...
  • DODGED
    Helli!

Már nem játszodtam a bfbc2vel vagy 2 éve és most rámjött h felrakjam de nemenged multizni az ea mert azt irja h a serial már használatba van.
    Ha valaki tudja h mi a tehendő nagyon megköszönném ha leirná.
  • szabii98
    nekem is ilyen problémám volt.
    Le kellett fényképeznem a serialt a cd-vel meg a tokkal, és áttették másik címre.
  • Metalmilitiakid
    Azért sztem a játék serial ja legyen kéznél, mert valami biztosítékot kérni fognak, hogy tényleg a tiéd a játék és az acc.
  • Fpocok
    írj EA supportnak.
  • DonSzykla
    Halli!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem.

Be akartam lépni az EA oldalára de egyszerűen elfelejtettem a jelszót, újat kérni meg nem tudok mert ami e-mailra reggeltem már megszűnt, ilyenkor mit tudok csinálni hogyan tudnám meg változtatni a jelszavamat és az e-mail címemet másikra?
  • Norby646
    Nyugodtan! :)