51658
-
#51011 Köszönöm szépen a tippet! Segített! -
#51010 próbálj meg másik drivert... valahogy meg lehet oldani, tudom, mert nekem is volt ilyen. -
#51009 Igen! -
#51008 Atid van? -
#51007 Sajna nem segített! Mire betölt, addigra le maradok mindenről.Eddig tökéletes volt, csak mióta win7 reinstall volt, azóta nemjó! -
#51006 Fúúú... talán állítsd át a directx-et 9re. -
#51005 Hali!
Újratelepítettem a játékot, és map váltáskor majdnem 2 percig tölt.
Mitől van ez? -
#51004 gyerekek tud valaki valami megoldást a 3 hónapja nem használt eredeti serial -ommal nem tudok játszani ?????
Tudom írjak nekik.
De hova és mit?
nem vagyok angolban erős. -
#51003 Hali. Tud nekem valaki segíteni? Az EA fiókomba a régi e-mail címemet megszeretném változtatni mert már nem tudok belépni az e-maillomba.A fiókomba átakarom írni a régit egy másikra de valamiért nem engedi mert ha a Személyes adatok frissítését választom és ott átírom az e-mailt majd a mentésre kattintok azt írja ki,hogy az azonosító (e-mail cím ) és jelszó már használatba van.Semmi mást nem akarok változtatni csak az e-mail címet.Valaki tud segíteni? Köszönöm -
#51002 Ahh látom is hogy többé nem frissíti a statisztikáimat. Nagyszerű... -
#51001 Az mi a büdös f-ért van hogy nem mentette el a statisztikáimat legutóbb? Elég sok órát játszottam sok mindent megkaptam jó arányom volt, és paff vissza őár nappal ezelőtti statisztika. Miért van ez?? -
rex333 #51000 Pedig jól lettek irva a nick-ek.
:rexhun
:hun1binya
-
Pr0kxY #50999 Felveszlek Titeket, de írjátok meg még1x a nicket, AXL szerint nem ok...mi soxor együtt szoktunk nyomulni, de Peti, Norbi is jön párszor.
Az én bakám: Pr0kxY
A Pr0kxYHUN-t nem használom, le kéne törölni...
-
rex333 #50998 Gyere nyugodtan mi sem rég kezdtük ha erre gondolsz.Remélem mihamarabb talizunk játékban. -
Wykos #50997 Értem.Köszönöm a választ.Este felé lehet h felnézek ts-re szeretnék egy kicsit csapatban jáccani.BF 3-al toltuk haverokkal de nem érzem a játékot.... se a destruction 3.0-át Valamiért a BC a nyerő nálam. -
#50996 A játék szerverkeresőjében lévő pingekhez nyugodtan dobj 100-at - akkor kapod meg a reális értéket.
Sajnos, ilyen hulladék módon írták meg a programot. -
Wykos #50995 Cs mindenkinek.Két kérdésem lenne.Akárki felmehet a Ts-re hozzátok?A másik, hogy hiába joinolok a szerver keresőben 50-es pingű játékra mire beérek hirtelen lesz belőle 140 és lag-jaim vannak.Ez normális dolog mostanság vagy lehet valamit ellene tenni? -
Axl Rose #50994 ts3 nincs, és nem is lesz. -
#50993 Ok! Úgyis be akartam lépni még egy kicsit. -
rex333 #50992 Gyere vegyél fel a baráti listára, mert mi nem találunk. -
rex333 #50991 Szia.
A ts3-al hogy álsz?
Ha majd tudsz jönni a Battlefield Bad Company 2 hadi csatornában leszünk. -
#50990 A ts-t mellőzném de ezt leszámítva benne vok. -
Axl Rose #50989 Nem talál "rexhun" nevű játékost... -
rex333 #50988 Sziasztok.
Jó lenne pár jó fej és játékos a délutáni és hétvégi esték játékaira.
Aki ugy gondolja csatizna hozzánk ill. van kedve esténként játszani az vegyen fel minket friend-nek.
A jobb játék érdekében nem ártana ts3-at használni.
A teljes leirás linkekkel itt található:
http://www.battlefield.hu/faq/Teamspeak_3_bemutato
Akit fel kell venni:rexhun, ill. hun1binya.
Aki gondolja mi fent leszünk a bbc2 valamelyik szeroján szinte minden este és hétvégén. -
#50987 Xfire. :D -
Pr0kxY #50986 Ilyen előfordul... :)
Kérdés: az FPS számot Te mivel rakod ki a jobb felsőbe?
Tök jó, h olyan kicsiben látszik, nekem a fraps nagyobbnak tűnik. -
#50985 Vicc... -
#50984 Nem a fordítással van a gond. :) De am köszi. Hiába toltam le egy meccset meg még 1-et meg még 1-et... Nem történik semmi. Azt hittem vmi más megoldás van. :) De am csak a bc 2-nél csinálja ezt a többit gond nélkül tudtam belőni. :) -
#50983 Photoshoppoltam egyet...
-
#50982 Nem értem, sry. -
#50981 A bf bc 2 hivatalos oldalán a veteran résznél nem tudjátok hogy kell aktiválni a bf bc 2-t?
Ha rámegyek ezt teszi ki, de nemtom mit kell vele csinálni. -
#50980 Nekem dobos van, de konkrétan tudom, hogy így is működik: WRZ + megvásárolt CD-kód beírása EA-nál. -
geza088 #50979 Ha már regisztráltál, akkor nem kell, csak lépj be.
Ha meg csak letöltötted, akkor internetről serial key-el ne is próbálkozz, mert az nem fog menni. Ahoz, hogy multini tudj, meg KELL venni. -
Pr0kxY #50978 EA support... -
DODGED #50977 Helli!
Már nem játszodtam a bfbc2vel vagy 2 éve és most rámjött h felrakjam de nemenged multizni az ea mert azt irja h a serial már használatba van.
Ha valaki tudja h mi a tehendő nagyon megköszönném ha leirná. -
#50976 nekem is ilyen problémám volt.
Le kellett fényképeznem a serialt a cd-vel meg a tokkal, és áttették másik címre. -
#50975 Azért sztem a játék serial ja legyen kéznél, mert valami biztosítékot kérni fognak, hogy tényleg a tiéd a játék és az acc. -
#50974 írj EA supportnak. -
DonSzykla #50973 Halli!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem.
Be akartam lépni az EA oldalára de egyszerűen elfelejtettem a jelszót, újat kérni meg nem tudok mert ami e-mailra reggeltem már megszűnt, ilyenkor mit tudok csinálni hogyan tudnám meg változtatni a jelszavamat és az e-mail címemet másikra? -
#50972 Nyugodtan! :)