Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hozzá kell tenni:
Az oroszok (mi) felszorítottuk õket a bázisukig, és a meccs feléig ki se tudtak jönni.
Az állás kb 7xx vs 3xx volt - tehát, néhány perc és nyerünk.
Gondolom, ekkor kapcsolta be a hacket... és az eredmény látható.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg azt is írta, hogy az 50-es karakterében benne van az elsõ 1000-ben, 2.05-ös aránnyal.
A bosszantó az, hogy csak hajtogatta és hajtogatta, hogy õ ezt megteheti, és mi hülyék vagyunk, meg vesztesek, és leszar minket stb.
Akkor még nem volt aimbotos, simán öltem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hihetetlenül idegesítõ volt!
Felveszlek minél elõbb ha ez neked sem probléma!Amúgy sajna és csak nap közben tudok játszani mert Melózok esténként illetve hétvégén vok fent többet!!
Majd írsz ha lesz idõd!!
Ha minden jól megy, ma is leszek 8-9-10 felé. <#wave>#wave>
BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Múltkor vki kérdezte, h játszanak-e még ezzel?
A válasz az, hogy nagyon is sokan, rendesen vadászni kellett a szabad helyeket a hétvégén. Ahol meg volt, ott általában baserape-eltek.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Ennek meg lehet csinálni a multiját ha nincs meg eredetibe? Szóval törtön?
és ha ennek nem akkor BFBC1-nek? választ elõre is köszi.
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
Ha zászlófoglalás közben úgy kívánja a társadalom, akkor engiként szórok az ellenfél tankja alá aknát, mint a kisangyal és már lövöm is.
Elszállok a tankkal együtt, mint fing a szélben, de utána a spanok elfoglalják a zászlót tankmentesen :-)
elsõként az engineer tetszett meg de nagyon, aztán Assault, de az kevésbé bejövõs. A Sniper is jó, de csak néhány mappon . Imádok C4-gyel robbantgatni 😄
a Medic viszont nem jön be, de ezen kívül szerintem hasznos tagja vagyok a csapatoknak. Mondjuk ha Heavy Metalra megy a szeró, akkor repcsivel hülyülök, értelmetlen az a map 😄
na de, köszi a tanácsot 😊
I met God. She's black
"Ne csak K/D-ra figyelj"?
Szerintem konkrétan szard le. Most komolyan, kit érdekel a K/D?
Vagy ha elér egy szintet, akkor valakinek azért több szex jár este, vagy mi?
Ne csak K/D-ra figyelj, hanem élessz, osztogass lõszert, eü csomagot, javítsd a társaid jármûveit, élesítsd az m-comokat majd védd is meg.
A lényeg hogy legyél hasznos tagja a csapatnak, a játék díjazza ezt.
kis szinten /10 alatt/ mennyi szokott a meccs átlagotok lenni? acsikkal vagy kítûzõkkel vagy mik azok nekem 5k volt eddig a legtöbb, de átlag 3200 megvan. Az kevés, vagy még épp hogy jó?
I met God. She's black
Vegyél fel barátként, aztán segítek játék közben, ha felmerülne kérdés! 😉
Krisz
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Lehet jelentkezek még ha valahol elakadok!!
Minden jót nektek!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Nem régen kezdtem játszani a BF-vel multiba!Nem vagyok nagy harcos és ez az elsõ amivel neten is játszok!Szeretném kérdezni tõletek aki már rég óta nyomja hogy pl hóditáskor mit kell csinálni mert sajnos nem tudom!!Remélem nem hülye a kérdés de köszönöm ha válaszoltok nekem!!
mégis, élvezem a játékot, és meccs átlag 1500 pontom van 3as szinten
I met God. She's black
In space no one can hear you scream.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
In space no one can hear you scream.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯