51658
-
5m0k3sh0w #51051 ennyit "segítettek".. amúgy azt hittem magyar
you: I have Battlefield Bad Company 2 digital deluxe edition, and I did not get the key to Vietnam. What should I do?
Tarikh: may I know from where did you purchase the game ?
you: in hungary
Tarikh: I would suggest you to please contact the retailer who should address your concern however the issue is retailer specific we don't have ability to generate the new code for the game -
#51050 Origin/fogaskerék ikon/origin help/live chat -
5m0k3sh0w #51049 adsz linket a chathez? gondolom ma nincs mert munkaszünet nap -
#51048 Live chat-en elmagyarázod a supportnak, tuti adnak, nekem már sok mindenben segítettek. -
5m0k3sh0w #51047 akivel cseréltem a bc2-t, amikor megvette a játékot, akkor limited edition volt a neve. viszont amikor kijött a digital deluxe edition(ami tartalmazza alapból a vietnámot) akkor átváltott neki limited edition-ről digital deluxe edition-re, originen. szóval akkor meg lehetne oldani hogy kapjak egy vietnám cdkulcsot? mivel digital deluxe edition-ön van, amihez járna. -
#51046 Nem értem... fejtsd ki jobban. -
5m0k3sh0w #51045 múltkor cseréltem egy sráccal bad company 2-t. még limited editionként vette, most már digital deluxe edition néven van a játék az originen is, de a digital deluxe-hoz jár a vietnám. hogy lehet megcsinálni hogy legyen vietnám cd kulcsom az nélkül hogy meg kéne vennem külön? -
5m0k3sh0w #51044 játékba felvettelek friend list-re -
Pr0kxY #51043 Küldj meghívót, aztán csatlakozz! ;) -
Axl Rose #51042 Nekem nincs fix.
Rányomok a keresőre és oda megyek ahol vannak, vagy ahol látok ismerőst.
Meg h conquest kedvem van, vagy rush kedvem -
5m0k3sh0w #51041 mondasz szervereket ahol játszotok? -
Axl Rose #51040 Persze h szoktunk :) -
5m0k3sh0w #51039 szoktatok még játszani? jó lenne magyarokkal nyomulni :) -
Pr0kxY #51038 Ezt nem írtad...nekem dobozos van, simán eladnám hwaprón, adnám a mail-t stb-t hozzá és kész. Erre gondoltam...De így, h bf3-as és netes, már nem lehet... -
balazsgigi #51037 Ettől féltem,köszönöm! -
#51036 Ha beregelted, akkor csak accounttal együtt tudod eladni.
Mellesleg hardverapróra nem lehet felrakni accountot. -
balazsgigi #51035 Oké,de elég a cd-key,nem kell az origin acc-al adnom?
Csak,mert van BF3 is,de azt nem akarom eladni. -
Pr0kxY #51034 Ide add fel, hamar elkel jó áron: http://hardverapro.hu/aprok/szoftver_jatek/jatekok_pc/listaz.php -
balazsgigi #51033 Vásárolt cd-key-emtől,hogy tudnénk megszabadulni?
Elértem vagy 2-es szintet,de nem jön be. -
Pr0kxY #51032 Problem solved... -
Pr0kxY #51031 Félig OFF:
Hogyan kell a BFBC2-t és a windows 7-et beállítani, hogy rendes 5.1-ben halljam a játékot? Logi Z906-om van, koaxon összekötve az MSI Z68A-G45-ös lapommal. Ha a vlc playerben átállítom a hangot pl. az avatar-nál S/PDIF-re, akkor hibátlan, de a játékban olyan összevissza a hang, mintha mindenhonnan jönne mindenféle hang és a decode led sem világít. A játék tudja a DTS, Dolby hangot?
Ha nagyon nem fér bele a fenti kérdés, egy admin törölje!
Köszi,
Krisz
ON -
#51030 Nincs benne lan tudtommal. Törttel semmilyen formában nem lehet multizni. Maximum, ha van egy ea accod amin rajta van a bfbc2 eredetiben és tört játéknál annak az accnak az adataival lépsz be multiba. -
#51029 lan esetleg? -
#51028 Egyiknek a WRZ verziójával sem tudsz multizni. -
#51027 BC2 vel, talán-talán lehet, de én is csak rémképekben hallottam. Bf3 al tudtommal tuti nem. -
#51026 Üdv!
Lenne 2 kérdésem !
Battlefield BC2-vel vagy BF 3-al tudok nem eredetivel multizni ?
Ha lehet valamelyikkel valami részletes leírást tudnátok adni ? esetleg linket ? lehetőleg magyar linket!
köszönöm előre is! -
#51025 Na igen valahogy úgy :D A bf3 et, talán 2 hétig bírtam ki. -
Gyuszopapa #51024 De amúgy ez nem BF csak a neve az,mert olyan messze van ez az igazi BF játéktól mint Makó Jeruzsálem-től,inkább úgy hívnám hogy járműves Cod. -
#51023 a COD-betegség elképzelhető.:))
egyébként minden más fut a gépen minden gáz nélkül, nem tudom mi lehet a gáz.
ezer év óta most először próbálom megszeretni valamelyik bf-et, erre tessék.
-
SzinesGeza #51022 Aki BF-et játszik (és nem a régieket) azokat én nem mondanám "átlagos" játékosoknak mert elég kemény vasak kellenek alá.
Átlagos emberek nem költenek több száz rugót ilyen gépekre. -
KaBuTo666 #51021 Ezért jó ha öcccáz ismerősöd van fb-n... -
#51020 Megtanulni könnyű, megcsinálni is. Csak nem mindenkinek lakik közel haverja, hogy he add már kölcsön a VGA d amíg kipróbálom. -
KaBuTo666 #51019 Hát megtanulja! Mert illik az ilyet megtanulni, nem? -
#51018 Azért azt nem olyan könnyű egy átlagos usernek... -
SzinesGeza #51017 VGA-probléma?
Teszteld le egy másik kártyával. -
Gyuszopapa #51016 CODbetegséget kapott a monitorod. -
#51015 nagyra értékelem a humorodat.
de tényleg. -
#51014 Ne egyél annyi gombát. -
#51013 sziasztok.
frissen feltelepített játéknál gyakran majd az egész képernyőt beborítja egy villódzó, mozaikszerű, különböző színű valami.
nem tudtok erre megoldást? -
#51012 Megoldottam a problémám. *51004*
Csakhogy közben vettem egy másik keyt a g2play oldalon.Jelenleg 11-es szinten van ha valakinek kell akkor dobjon egy emilt [email protected]
az ára 3 rongy.