Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy meccs alatt a következõk valamelyikét illetve ezeket kombinálva kell elkövetned:
* A megszerzett 'A'/'B'/'C'/('D') pontokat ostromló ellenséget a zászló közelében illetve azt éppen foglaló állapotában kell kiiktatni. Az ellenség tök mindegy, hogy jármûvel, vagy gyalog van
* Az egyik pontot éppen elfoglaltátok, de máris kezdik visszafoglalni az ellenség katonája/katonái - kiiktatod (õket) és máris megvédted a zászlót.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy lehet megszerezni a 4 zászló védelem dísztût?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem akarok nagyon OFF-olni, de tényleg ennyire jó a COD BO?
Több emberkétõl hallottam már, h azzal tolja inkább, mint a MW3-mal vagy a BF3-mal, de még nem láttam a multis részét...nincs ennek vmi kipróbálható verziója? Nem akarom megvenni látatlanban...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én is így vagyok vele, az MW2 a mostani idõk legjobbja, de persze csak törtben, mert ott van konzol és lehet adminkodni.
Az a aláírás a valóság, de komolyan<#wave>#wave>
oN
pL.: Az a vicc ,hogy a legjobb CoD-ot a ea-dice gyártja battlefield néven , 1000x több a csaló (a bf3-ban), ezért is próbáltam eladni de, nem vette meg senki, napi szinten olvastam az sg-fórumot és játszottam 2-3 hónapig, aztán letettem a multiról. <#levele>#levele>
Amúgy kínomban felraktam a BO-t ,2-3 kört játszok ha van idõm ,de szórakoztatóbb mint az új generációs battlefild-ek. <#wilting>#wilting>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ezt az idióta aláírást, de komolyan...<#duhos2>#duhos2>
ON
Pl.: COD MW3 egy vicc, 1000x több a csaló, mint a BFBC2-bn. Ezért is nem vettem meg. Van egy topicja a PH-n, napi szinten olvastam 2-3 hétig, aztán letettem a multiról. <#gonosz3>#gonosz3>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Csak azért nem káromkodom mert úriember vagyok, a mocskos k@&&a anyj$t...
I met God. She's black
Nekem már sikerült rpg-vel kilõni belõle egy tankot. 😉 Szerencse kell hozzá és fõleg, h ne legyen "ideges" a pilóta.
Persze, csak ha nem ül ott senki...<#banplz>#banplz>
Nyugodtan mehet a kérdésem a napi röhej topicba, de hülyén fogok meghalni ha nem tudom meg erre a választ 😊
Valami tárgyi tévedésben lehet az illetõ, szerintem. Simplecore-ra gondolna...?!?!
Egy kérdés: sokan mondják, h "megyek HC-re", az ok Hardcore, nincs spotolás, nincs killcam, jármû külsõ nézet, azaz valósághûbb,
De sokan azt is mondják, "szar az sc szerver, mert 10 golyó kell egy ellenbe, menjünk hc-re".
Minek a rövidítése az sc?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha nem ment át, akkor küldök megenn! 😉
Ugyanezt Te is meg tudod tenni - parancs adása - ránézel a pontok jelére, és megnyomod a 'Q'-t, ekkor elhangzik a parancs angolul, vagy oroszul, társaid teljesítik (jó esetben) és kapod a jutalmat.
Valaki tudna segíteni hogy mit kell csinálni a támadói és védõi parancs megszerzéséhez?
Legutóbbi két játékom után tapasztaltam, hogy miközben játszom, szépen haladok a szintezéssel, unlockolom az új fegyvereket, képességeket, majd mikor megunom a játékot és kilépek, nincsenek meg se a meglépett szintek se a fegyverek stb...maradtam ugyanott mint amikor beléptem.
Ez miért lehet? Tapasztalt valaki hasonlót?
Valamikor 1 hétig semmi, utána meg 1 nap akár 3x is.
Persze a darálás kellõs közepén, amikor szuperül megy a játék. Visszamenni természetesen meg nem tudok ugyanarra a szeróra, mert a helyemet már elfoglalták az új belépõk...
Ez a progi ilyen, nem nethiba...
Ez mitõl lehet?
T-homeos 15/1-es netem van, már bejelentettem, h ez van, de nem találtak semmit.
Van hogy 5 perc után csinálja, van hogy 2 napig semmi, aztán egymás után különbözõ szervereken megint.
Barátokkal együtt játszom, csak azt kérdezik hogy hova tûntem, azaz nekik jó, tehát a szerver jó.
Bosszantó nagyon, van vmi ötletetek, h mit nézzek meg?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A PB klienst külön fel kellene telepíteni, ha igen valami spéci verziót?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Csalni meg az oroszok szoktak, ruszki szervereket elkerülöd általában nem találkozol velük.
Meg ha egyedül játszol is lehet funolni, tegnap pl. kerestem Heavy Metal szervert, kocsit fel C4eztem aztán vadásztam a tankokat <#nevetes1>#nevetes1>
Kockázat az egész élet!