51658
-
#45001 Hát én boxon játszok és kontrollerrel nem a legegyszerűbb fpst irányítani, főleg nem fejre célozni. Főleg nem mozgó célpontra.
-
eugabesz #45000 dehogynem...nézőpont kérdése. -
#44999 nem árt -
#44998 Igen csak az a gáz, h ha meg is szerzem valakitől, de meghalok akkor már nincs nálam. Meg vannak ezek a SPec1, spec2, spec3 cuccok. Ezek pontosan mik? Beállítottam pl az pajzsot, de ugyanúgy hamar kinyírtak. Mért van az h kiszúrom az ellent, mester lövész puskával célzok rá de csak eltalálja, vérzik egy kicsit aztán tovább fut... Fejre kell célozni? -
#44997 Nem, ha megnezzuk a logitech jatek ideje alatt a 2het idoszakaban az elso 4helyezet a pontokban nezve. 9napot toltott a szervereken. -
sanya200 #44996 Hát defibrillátor csak a medic kasztnál van és szinthez van kötve.El kell érni egy bizonyos szintet a kaszttal és akkor lehet csak használni.Kivéve ha felveszed valakiét.De minden kasztnál így van.Engineer-nél elöször csak egy alap rpg-t kapsz majd később komolyabb cuccot is.C4-et és tűzérséget meg a recon kaszt tudja használni.De asszem a c4-et más is tudja egy idő után talán az assault kaszt. -
#44995 Csak azt felejtetted el mondani, hogy ahoz hogy tudjam használni a defibrillátort, ahhoz előbb valahogy meg kell szerezni! :D Hiába váltogatok én... mert most rájöttem hogy különböző profilok vannak. Van akinél medipack van, van akinél muníció, meg rakétavető meg C4, meg az javító szerkentyű... Csak úgy tudtam hirtelen megszerezni, hohy lelőttem valakit és felvettem a fegyverét és nála pont az volt. Vagy nekem azért nincs még meg mert alacsony a rangom? -
#44994 ezzel akarod magyarázni h minden nap ezelött a szaros játék elött űlsz? :D -
sanya200 #44993 Játszani akaroooook:( -
#44992 Tudod, nem mindenki publikol mint ti, ott van par szaz ora ami war+ szerver inditas... -
JagFater #44991 :-) -
sanya200 #44990 Hát végül is akkor csak 10x annyit tolta mint én, a magam 181h-val:D
stats verse -
#44989 azért egy 1270 órát csak beleraktál :D
get a life -
sanya200 #44988 Hát lehet, voltam már úgy hogy átment rajtam egy dzsipp majd utána röhögve elfutottam -
#44987 Fogadni mernék még laggossabb lesz az egesz mint volt... Kiváló játék:D -
sanya200 #44986 Bakker azért a fejemet ne harapd már le, igaz megvan egy ideje a játék de nem játszok vele minden áldott nap,van hogy hetekig hozzá se nyúltam,mert más dolgom volt.Csak most kedvem lett volna hozzá, attól hogy te tudod hogy minden kedden bohóckodnak vele az még nem jelenti azt hogy mindenki tudja. -
#44985 mivel nemrég vette meg honnan vágná szerencsétlen? -
#44984 Uristen, te tenyleg nem vagod... Minden KEDDEN master szerver karbantartas folyik, ahol vagy megjvaitanak vmit. vagy elrontanak. -
sanya200 #44983 Gyerekek ma lehet nem lesz multi az ea download manager se megy karbantartás miatt, és engem se enged belépni a BC2 -
foxxi #44982 -
sanya200 #44981 Nálatok még nem fordult olyan elő hoyg békésen szaladgáltok a csatamezőn, majd egyszercsak csatt a fejetekre esett egy helikopter?
Én valahogy mindig kifogom,vagy 1-2 m-rel előttem csapódik be.Bezzeg az ellenre sose esik rá. -
sanya200 #44980 Cd galaxisnál is 4500:D -
#44979 Zsírság. Van is egy itt a szomszédban, holnap/holnapután elugrom egyért. -
#44978 tescoban is annyi legálisan számlával ha bármi gond adódna a cd kulccsal :) -
#44977 Harveraprón van egy srác aki 4 rongyért ad origi fóliás BC2-t, van neki egy csomó. Szerintem beruházok egyre, ennyiért már ajándék egy ilyen játék. CoD-ot meg már unom, ma már nem jön be ez az UT-szerű pörgős játékmenet, meg amúgy is rengeteg low nyomorék van fent MW2 szervereken. -
sanya200 #44976 Pfff gyerekek lőttem egy bakit:D
Épp az iram szerveren nyomtam és észrevett egy medic épphogy meghúztam a ravaszt berobogott a csapattársam robogóval és keresztüllőttem mint a rossebb, de az ellenfél se úszta meg egy lővéssel egy team kill és egy rendes kill:(
Tényleg nem akartam egyszerűen beleszáguldott a lövésbe.A múltkor is volt egy hasonló ott meg egy snipert szúrtam ki épp meghúztam a ravaszt amikor az egyik társam lekéselte a snipert de pont úgy hogy mögötte volt és az ellenfelet ő nyírta ki előbb de mivel pont mögötte volt kapott egy szép headshootot.Persze nem akartam de pont abba a pillanatba lépett oda amikor nem kellett volna. -
SzinesGeza #44975 Naná. Csak arra céloztam, hogy a játékban nincs kis (kaliberű) pisztoly. -
#44974 ezen felnevettem. magyar szervereket nagy ívben kerülni! -
#44973 így van -
sanya200 #44972 Egyébként az útolsó 2gb-os patchben jött le nem?Vagyis akkor csak megveszem a kódot és már tolom is, nem kell leszedni külön? -
#44971 patchben jött a vietnám, mindenkinek le kellett szedni, utána ha megvetted beírod a kódot és már játszhatsz is -
#44970 Hát kb 5 mód közül tudok választani. Van a zászlós amit kedvelek, van a rush, meg asszem rush deathmatch meg egy olyan ahol ládákat kell őrizni zászlók helyett. Ennyi. Sajnos nem nagyon foglalkoztam az utóbbi időben ezzel a játékkal, de ma megint elővettem és bejön. Csak még kissé amatőr vagyok egy mecs alatt max 800-1000 pontot szerzek. xD az ellen valahogy mindig hamarabb kiszúr engem...
Azt már én is megfigyeltem, h sokan azt csinálják, h elbújnak egy bokros, fás részhez és onnan szedik le az embereket, múltkor egy ilyen mögé lopóztam (mert kinyírt) és késsel leszedtem xD -
#44969 A mappackok 90%-ában játékmódokat unlockolt a pack, kivéve az utolsó(7) amiben visszajött bad companyból oasis és harvest day+heavy metal.A vietnám meg gyanítom patchel jött le,de kód kell a használatához. -
#44968 Hát kb 6 pálya közül tudok választani multiban. Sőt tavaly május környékén is ugyanezek a pályák voltak benne... Amúgy meg ha fizetős lenne a Vietnam DLC akkor nem engedte volna letölteni. Mondom 2 giga volt. Mindegy majd utána nézek még... -
#44967 nemhiszem h ehhez jönne még patch -
#44966 nem, a vietnám az bizony fizetős mindenkinek -
#44965 a VIP kód a megjelenés óta megjelent pályákra vonatkozik, nem a vietnamra. -
#44964 Köszi! Viszont elméletileg ha van VIP kódod, akkor az ingyenesen letölthető! Legalábbis nekem boxon mikor le akartam tölteni, nem írta ki h pénzbe kerül, simán engedte letölteni. Közel 2 giga volt és nincs a főmenüben... -
#44963 Valaki tudna segíteni a lejjebb megírt kérdésben? A Vietnam DLC tudtommal multiplayerhez van, akkor mért nem tudok azon a mapon játszani? Illetve mit érthetett az alatt Shaddam, hogy nyomjam meg a D padot? -
Leky #44962 Ez a D pad
Vietnamot pedig a főmenű bal oldalán lévő Vietnam feliratra való kattintással tudod elérni persze, ha megvetted.