51658
-
#45041 Nagyon szépen köszönöm a választ! -
#45040 updater leszedi az összeset, de külön is letöltheted, am a client patch R10 lesz a tied valszeg, de lentebb volt linkelve ez, ez nincs feldarabolva... -
#45039 én meg kismilliószor jártam úgy h kifogyott mindenem!, odamentem a gyerekhez h adjon tőttényt, ordibáltam neki fél órát de baszott ledobni egy lőszeresládát....sőt sztem többször volt ilyen minthogy dobtak volna dobozt -
#45038 Srácok! A frissen telepített "Bad Company 2"-höz melyik patch-et kel letölteni: EZEK KÖZÜL
Vagy a fellépést követően a program leszedi a legfrissebbet (a patchek tartalmazzák az előzőeket is?) -
sanya200 #45037 Hát néha már csak ezért is szoktam egyedül játszani, a társak amúgy se segítenek, meg csak zavarják az embert sokszor.Csak az a gáz ilyenkor hogyha kifogy a skúló vagy lesérülök cumi van.Jártam már úgy nem egyszer hogy elfogyott a skúló aztán mehettem pisztollyal hentelni,persze kevés eséllyel.
Persze van mikor kifog az ember egy jó csapatot de az ritka, ennek úgy lenne értelme igazából ha lenne egy 4 fős haveri társaság akik már összeszoktak, na úgy tényleg jót lehetne játszani. -
imigreen #45036 Hali!
unable to log in. plese try again.
2 napja ezt az üzenetet dobja pedig látom h működnek a szerverek!
Volt már valakinek ilyen problémája?? -
#45035 mert aztán magyaron nagy az összetartás :D -
Nagydög #45034 Akkor jatsz magyar szerveren! Bar mostanaban gyakrabban jonnek a Kordasok vagy az MG-sek nagyobb szamban egyutt, es akkor nehezze valik a masik oldali publik lamak elete. -
sanya200 #45033 Utálok külföldi szerón játszani, sosincs csapatmunka csak mennek mint a hülyék, hiába csatlakozok egy csapathoz medikkel sose mozognak együtt 4-en 6 fele mennek. -
#45032 HC-n kell vele játszani és extra ammoval, pötyögtetve. mire kifogy addigra megölsz 20+ embert -
sanya200 #45031 Még annyi hogy az most géphiba ha szaggat mint állat multiba vagy szerverhiba?Belépek a szerverre és egy csomószor 4-10FPS-el megy.Játszhatatlan szar az egész néha jó ha 20fps-el szokott menni, valamikor meg semmi baja.
1680*1050-be tolom low beállítások mellett ezzel a géppel.
Amd Athlonx2 7750be,6gb corsair dominator,Hd5770/1gb.
Amúgy abban a dokumentumban auto-ra van állítva, most akkor melyik?Mit írjak be helyett hogy simán 11 vagy hogy dx11? -
#45030 documents/bfbc2/settings.ini dxversion -
sanya200 #45029 Öhm lehet már volt kérdés de azt szeretném tudni hogy honnan tudom hogy milyen beállításokkal fut a játék?Mármint dx9-10-11?Nekem dx11-es karim van, de alapból melyikben fut?És hol lehet átírni hogy milyen módba fusson az optionsból ez kimaradt. -
#45028 csak konzolon van külön kód, hogy a live profilhoz kösse és ne nagyon adják el használtan a játékukat. -
sanya200 #45027 Én is leszedtem külön elég macerás lenne minden telepítésnél várni még leszed az update 2gb-ot.
Ha pc-n használod nem kell semmit se unlockolni,pc-re az összes map pack ingyenes. -
strebacom #45026 Köszi!! És nem kell unlockolni,mert valami kódról is olvastam, hogy a mappack 7-et megkapjam??
-
#45025 benne van minden -
strebacom #45024 Köszönöm szépen.....akkor ha ujra tel. a gamet és utánna ezt felteszem az olyan mintha az updater csinálná igaz???
Ja még a mappack is jó lenne...Köszi!!! -
#45023 http://games.on.net/file/38700/Battlefield_Bad_Company_2_Client_Patch_R10 -
False #45022 ez biza így van, nem akarok senki lelkébe gázolni /dehogynem :D/, de a konzolon való fps-ezés olyan, mint sajtreszelővel maszturbálni -
strebacom #45021 Nincs valami telepítös változata a patcheknek, hogy ne az updater töltse le??? Meg van valami mappack is hozzá amiben az Oazis pálya is benne van azt honnan szedhetem le...
Köszi!! -
sanya200 #45020 Csak példaként raktam be, nem akartam semmit megmagyarázni, csak azt hittem nem tudjátok hogy van ilyen fegyó is.Legalábbis azt hittem a #45008- hsz alapján.Nem rossz fegyver amúgy csak baromi kevés lőszer van 4-5 ember után kifogy ha úgy használod ahogy a videóban van. -
KaBuTo666 #45019 -
sanya: nekem nem kell magyaráznod,de aki videóban red dottal használja annak grat -
SzinesGeza #45017 Ez milyen szerver lehet? Óvoda-tutorial? :) -
#45016 Ilyen megalapozott érvekkel nem tudok vitába szállni... -
#45015 aki első pc-n az a jó játékos
aki a ponttábla alján van a rossz játékos
aki konzolon bohóckodik meg nem játékos
k? -
#45014 Durván egy hétvége volt amíg a gamepadhoz szoktam(ráadásul cod3-ban ami nagyon a generáció elején jött ki).Most viszont már az egér nem áll kézre, és fura asztalnál ülve játszani.Az meg hogy ki a jó játékos relatív.Szerintem. -
#45013 Le a kalappal ha te egy hétvége alatt megtanulsz FPS-el JÓL játszani konzolon.... -
#45012 a srác konzolon tolja, lehet hogy ez nagy szám ott, de hátba lövögetni embereket PC-n nem igényel különösebb teljesitményt, ezt te is bármikor megcsinálod, bármilyen fegyverrel. -
#45011 Választhatsz mapot,játékmódot,tolhatod haverral, meg csinálhatsz privát meccset warozni.Nem elég?A célzásba meg bele kell jönni maximum 1 hétvége és kézre áll. -
sanya200 #45010 vss sPECIAL -
sanya200 #45009 VSS SPECIAL,SVU SHORT.Ha nem is teljesen az de közel nincs akkora hangereje mint az M95-nek vagy az M24-nek.Alig van hangja de ezeknek a sebzése picsafüst.Próbáld ki meglátod ha ilyennel lősz egy bokorból nem hallja meg senki hacsak nincs 10-20m-es körzetben. -
#45008 te meg milyen hangtompítós fegyverekről beszélsz? -
#45007 konzolon nincs -
#45006 Na és hol van ez a szerver kereső? Nekem quick match van, meg game type meg invite friends. -
sanya200 #45005 Hát a szerverkeresőt ne lehet elég jól állítani, hc mód,punkbuster...stb meg hogy milyen játékmód melyik pálya, de el is mentheted őket a kedvencek közé. -
#45004 Azt honnan tudom milyen szerveren tolom? Én csak rá megyek a quick match-ra, mert igazából más lehetőség nincs is, Van még a Friends invite. Ki lehet választani h melyik pályán és milyen módban akarok játszani. Ennyi. -
Nagydög #45003 A medpack es a defibrillatort a medic pontok novelesevel lehet unlockolni(Ha medikkent jatszol, mindegy miert kapsz pontot, az ahhoz a kaszthoz szamitodik.). Vannak olyan cuccok, amik kasztfuggetlenul unlokkolhatok, ezek jellemzoen azok, amik kasztfuggetlenul is hasznalhatoak, pl. a reddot, vagy a magnum ammo. -
sanya200 #45002 Hát attól függ milyen szerveren tolod ha hc akkor egyből meghal nagyrészt, de ez fegyvertől is függ.A hangtompítós sniperek nem ölnek 1 lövésre még hc-n se.Be is baszna, mindenki azzal menne.Ha nem hc-n tolod akkor 1 kövés nem elég max akkor ha fejbe lövöd.A spec1-2-3 meg úgy müködik hogy azokat is ki kell unlockolni minden kasztnál külön.Hiába vagy xy szintű attól még nincs meg minden.Pl én 31-es szintű vagyok de nincs meg még a g36 mert nem nyomtam annyit medikkel, az az egy kaszt ami még nincs teljesen ki unlockolva.Döntsd el melyik kaszt tetszik a legjobban és arra gyúrjál rá.Ha nem szeretsz recon vagy medik lenni akkor sztem felesleges szenvedni vele.