Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
stat update 34perc o.O

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

byzhouse
örülj neki 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jim Morrison
nekem sosem sikerul a sima rank valtas 😄 penteken megint csak par ezer kellett volna a kovi szinthez, erre megint kapok egy 5000pontos badge t vagy mi. sima lovessel alig volt szintlepesem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

van,de a kutyát nem érdekli..<#wave><#hehe>
Tegnap kicsit "elszbadult" a csipa limit IRAM-on...ne tudjátok meg Valparaíso-n mi ment...hát...16 emberbõl 12 csipát számoltam...az elsõ M-comon nem jutottunk túl,mondanom sem kell.

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
fegyvermester =/= assault (a fegyvermester aki a fegyverekke lfoglalkozik, szerelés karbantartás...), valamint a engineer =/= utász(aki a robbanószerekkel foglalkozik, bombákat telepít illetve hatástalanít), a helyes inkább, assault = rohamosztagos vagy simán jó neki a gyalogos is 😄, az engineer = mérnök, vagy esetleg tankelhárító
Ezeket nem utánanézésbõl írtam csak most így hirtelen fejbõl lehet van rájuk jobb szó .

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

byzhouse
recon

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Kopiati
A snipereket a normál mód termeli ki, engem is az termelt ki annak😄 csak amikor látom, hogy a squadomból 4-bõl 4 az távcsövet növesztett, akkor inkább váltok medikre, fegyvermesterre, utászra, és berongyolok a bázisra, várom, hogy rám spawnoljanak,(ha sok a sniper nem fognak, ha mégis egybõl dombot keres) aztán robbantsuk a dobozokat, az gond sokan lusták váltani katonát, pedig a szituáció néha igényli, legalábbis a RTCW-ben muszály volt váltani.

Egyébként nagyon szeretem a snipert shotgunnal felszerelni, plusz c4, és amotion szenzorral a házat kitapétázni.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

lolSL

Beers
ki mondta, hogy játékra?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

lolSL
ht nem számít játékokban
de már érdemesebb megvárni a 12 magos AMD-ket 😊

Beers
64bit, 4 mag+ht és 8G ram az igazi....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

lolSL
ja ha megnyitsz 75 word meg excel ablakot akkor lehet jobban pörögnek 😊

nem függ össze a 2, simán használhatsz 32est csak 3 giga ram felett csak a 64 bites tudja majd kezelni a ramjaidat
Czdano
Értem..akkor 32 bites XP 3 GB ram és 4 magos proci simán dobni fog a teljesítményen? Állítólag 64 bites processzor 64 bites oprendszer alatt jobban pörög.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Pont ezt beszéltem haverral, hogy így is sok a sniper, de hasalással még idegesítõbb lenne. 3-as sorozat jól jönne, de 3-4 fegyver alapból 3 sorozatokat lõ 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

lolSL
nincs köze hozzá, alig van játék amihez van külön 64 bites exe
akkor jó a 64 bites rendszer ha van legalább 4gb ramod, egyébként játékok szempontjából mind1.

simán,igaz én "csak" 3 magosra váltottam,de nem igazán érdekelte a dolog,fut simán..

[IRAM] leader

Kopiati
Én eddig a hasalást hiányolom a játékból nagyon, meg azt hogy lehessen állítani a fegyveren, hogy 3-as sorozatot adjon le meg ilyenek. A játékmenetet nagyon nem befolyásolná, de jó ötlet mindenképp.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Czdano
Szerintetek ha beruházok egy 4 magos procira maradhat a 32 bites windows xp? Nem akarok még egy kifagyós galibát 64 bites win7 miatt, de azért jó lenne ha használná a 4 magot a játék.

Aha,a Zajix...<#hehe><#email><#violent>

[IRAM] leader

davis98
Nekem nagyon tetszik a Vietnam 😊

nickname: doki09

TDC Geronimo
1 jobb volt <#mf1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Még a versenyen is indultam, hogy bekerülhessek a POE2 fejlesztõk közé. Kár, hogy csak a 4. lettem a térképemmel.
Mindenesetre a Fallen erdõs térképük vett erre rá. Nagyon hangulatos volt és nagyon különbözõ, mint az addigi térképek. Kár, hogy a többi térkép már közel sem volt ennyire jó, de a fallen simán karkand kategória volt.

A alap BF2 is mekkora szar volt, aztám mekkora istenkirály modot csináltak hozzá!
Bár neked, mint pályakészítõnek nem kell bemutatni a POE2-t.. 😄

-tRs-Landor

Hi!
Hol találom a singleplayer save fájljait?
Running
A bf-es pro-k is leszarnák ha elbasz pár dolgot a dice, csak ugye szinte zérus esély van arra hogy jön valami modszerkesztõ a játékhoz. A szerverekhez se lehet hozzányúlni, gondolom megint lesz két opció kapásból újraindítás meg fagyasztás és ennyi. Így elég korlátozottak a lehetõségek a korrigálásra.
Az egész rinyát meg lehetne szüntetni azzal, hogy kiadnak egy pályaszerkesztõt. Ha licencelési gondjaik vannak, akkor nem is kéne egy teljest, csak mondjuk valami minimálist, ami elég arra, hogy a legfontosabb dolgokba bele lehessen buherálni, ami a versenyekhez kell. Ilyenekre hogy legyen a játékban conquest játékmód, meg eredményjelzõ, meg visszaszámláló.

Azért meglátszott az a pc-s 10% amikor a pályát kellett kiváltani pontokért...kié is lett kész hamarabb??Nem hallom??....
Aztán ha az eladási listát nézzük,hát nem Európa vezet,tehát nem nekünk találták ki,hanem a tengerentúli elkényeztetett kis pöcsöknek.
Majd figyeljétek meg,nehogy igazam legyen,hogy az EA-DICE páros a BF3-ba belebukik.Más nincs ami nagy pénzt hozna a konyhára,ez meg csak egy újabb BC2 átirat lesz,néhány csicsás extrával,amit vajmi kevesen fognak megvenni...(pl. a BC2-höz képest is)
csak a reklámot figyeljétek,béta-kulcs a Black Ops-ban...haggyal má'....ha az EA-online-n keresztül veszed.Kész átverés show,én mindig mondtam...

Nézzétek...nincs új a nap alatt.Minden része a háborús történeteknek,a modern-nak mondott hadviselésnek lerágott csont.
Valamelyikhez biztosan hasonlítani lehet majd,s akkor éri a játékos társadalmat a csalódás.Hát,ez teljesen olyan,mint a....és legyintés.
Az hoyg fú mer' ez is van benne ,meg fú mer' az is van benne,hamar alább hagy,ha már kiismerik a játékosok a béta alapján.Majd mikor tizesével buknak kia az idegesítõbbnél idegesítõbb bug-ok,majd akkor...de hagyjuk is.Akinek lesz rá pénze megveszi,oszt jó éccakát.

[IRAM] leader

Nagyon jól látod a dolgokat.<#eljen>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Cris99
Bennem is ez fogalmazódik meg mikor WTF-t kiáltok játék közben egyes történésekre...
Meg hogy: EZT HOGY GONDOLTÁK?? és hasonlók!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lolSL
már hogy ne számítana konzolportnak a cod2? gombnyomásra akadályon átmászás meg gránátjelzõ lol
DE a cod2 és a cod4 is játszható volt pro szinten, mert amit az iw elbaszott azt modokkal helyre lehetett hozni. black opsban meg bc2ben meg nem ez a helyzet, mindenki pontosan ugynúgy játszik, ahogy egy dagadt köcsög megálmodta egy irodában a világ másik felén.

shaddam
Én csak a bc2-ben csalódott konzolt távolról látott játékosok sírását látom.Az érdekes hogy a cod 2 és az cod4(játszottam pc-n és ps3-on is) nem számít konzolportnak,de pl a black ops a dedikált szervereivel igen.Kicsit a wow fórumok jaj nerfelték a classom mindeki más meg túl erõs rinyájára emlékeztet.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Pistike esete a DICE "javító" részlegén...

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Running
shaddam
Konzolfób rinya.Ha azt várja hogy a 10% hasznot hozó pc és ennek is egy 5-10 %-os része, a hc gamer legyen a játék célcsoportja akkor elõre borítékolom hogy habzó szájjal fog minden nem pc only címet "szarfoskonzolportozni"
A dice simán szarik a hibák azonnali javítására ez nagy hiba,de nem kell mindenféle összeesküvést belelátni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Running
Igazából a egész téma arra megy ki, hogy a dice mit ért a kiemelt PC támakörön. Sokan azt mondják, csak annyi, hogy extra grafika, szerverkeresõ, pár extra beállítás és ennyi. A csapat másik fele meg reméli, hogy nem kell lemondani semmirõl ami a konzolos verziók miatt kéne.

TDC Geronimo
BF3ról meg azért nem beszélnek, mert március elsejéig NDA alatt van. Mivel nincs hivatalosan bejelentve így csak ilyen semmitmondó félmondatokat lehet elcsípni tõlük. Elseje után majd naponta ontják a sok marhaságot twitteren, mint bc2nél :p

TDC Geronimo
Nem tudom mit csinál, de nem õ a designer már.

Running
Egyébként meg õ szól legtöbbet hozzá a Bf3 témákhoz, a többi dev le se szarja.

Running
A véleményét leírta, már az is bõven elég. Egyébként miért ne dolgozna a Bf3-on?

TDC Geronimo
Amúgy meg BF2õt ne várjon senki és nem fog csalódni. NEM lesz már olyan BF, mint régen volt. Ettõl függetlenül még lehet jó.

persze hogy várunk, hisz már azt tesszük évek óta.. 😄

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Demizenek sok köze nem lesz BF3hoz. Várjuk meg azért azt a márciust mielõtt temetnénk már megint.

Hja, egy vicc ez az egész <#rolleyes>

-tRs-Landor

Running
Cris99
Erre én is rájöttem!!:S
Mind1 hagyjuk!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Most komolyan...az miért maradt volna ki?<#hehe><#nemtudom>

[IRAM] leader

stardate
A vietnam cd kulcsa aktiváláskor hozzákapcsolódik a sima bc2 account-hoz.Így használtan csak sima bc2-vel együtt tudnád megvenni.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

darki81
az utóbbi frissitésekben volt olyan ami kompatibilitási problémát okozhatott a hangok terén?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
nem! de amugy nincs vele gond bc2-nél?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Metalmilitiakid
nem, van az 576 nak is

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417