51658
  • sanya200
    Kösz:D
    Bár nem értem miért nem adnak ki patchet, most már nem ártana hozzá,nem csak emiatt.
  • MR ME
    nem ragad be, csak néha nem adja az animációt míg táraz a szerencsétlen, így ügye nem látod h táraz, de mivel közbe azért csinálja így lőni se tudsz, elég idegesítő tud lenni néha valóban
  • sanya200
    Jó poénjaid vannak mondták már.
    Gondolom leesett hogy a kp alatt a kis pisztolyra gondoltam.
  • SzinesGeza

"...majd odamegyek kp-val"

És lefizeted az ellenséget?

• CroftManor
    mi az a d pad?
    Illetve másik kérdésem, hogy nekem van VIP kódom a játékhoz, és láttam h nemrég kijött a Vietnám DLC pack a multihoz ha minden igaz, amit le is töltöttem közel 2 giga volt, de a multiban sehol nem találom ezt a pályát! Hol a fenében van? Mindig csak a szokásos pályákat adja be.
  • sanya200
    Nem történt semmi:D
    Asszem váltanom kéne magyar szerverekre a külföldiek tele vannak lúzerekkel meg bénákkal.
  • Nagydög
    Bocsi! Elkeveredtem a topikok kozott. Ezt egy gabekfree nevu csokanak szantam egy hazzal odebb.
  • sanya200
    Szeretek engineer kaszttal is menni.Tényleg nálatok nincs az hogy au ump45 vagy melyik fegyó beragad?Van hogy nem enged tárazni, de még lőni se mindig.
  • eugabesz
    Jóvammá,te,te kis fehér holló...
  • sanya200
    he?
  • Nagydög
    Amugy nem vagy te rokona 4850 hd-nek?
  • sanya200
    Igen ezzel egyetértek vannak akik csak lőnek össze-vissza meg fingjuk nincs az egészről.De nem mindenki ilyen.Sokszor használom a c4-et és a pisztolyt is.És mondom főként védeni szoktam a zászlót ha el akarják foglalni, odadobom azt a jelző hülyeséget majd odamegyek kp-val, ha nincs rálátásom.Ha tank jön akkor meg c4.Plusz a heliből is kiszedem a pilótát ha sikerül.
    Szóval nem úgy játszok hogy befekszek egy helyre az egész meccs alatt hanem odamegyek ahova kell.Persze ez attól függ hogy hogy játszik a csapat.De elég bénák szoktak lenni külföldi szerón mert 1 szaros zászlót nem tudnak elfoglalni.
  • False
    jo,nyilván lehet a reconal jól játszani,de 1 kezemen meg tudom számolni hány olyannal találkoztam,aki azt csinálta amit kellett, egész bc2es pályafutásom alatt,lehet hogy sajnos,de engem a a sok haszontalan wooki már megutáltatta velem az egész kasztot, mármint abban az esetben ha velem vannak
  • sanya200
    Persze mindenki menjen assaultal meg medickel aztán majd ha az ellenfél meg leszed 200m-ről akkor marha sokat ér a csapatmunka.A közelébe se érnél már leszed.Aztán kezdjél vele valamit amikor azt se tudod honnan lő.Meg aztán nem egyszer találkoztam azzal is rush módba hogy nem tudnak mást csak az épületet lövik mindennel,rakétavető, tank...stb aztán védd be.Mert nem lehet ledöntik az épületet aztán jóvan.
  • sanya200
    Ja mert az assault jobb ugye, befekszik egy épületbe a sarokba és vár az is kempel ugyan úgy csak nem akkora távolságból.Jó a recon kaszt is ha nem viszik túlzásba meg nem minden 2. ember az.A lényege a támogatás és nem az hogy megyek előre mint a vakegerek.Nem egyszer mentettem már meg társak életét azzal hogy fedeztem őket, vagy hogy le akarták késelni az egyiket de kiszedtem mögüle a kis sunyi dögöt.És általában én a zászló mellett vagy a közelében szoktam lenni, amellett hogy fedezem az előrenyomulást védem a zászlót is,mert ha mindenki megy előre akkor senki nem marad hogy megvédje.Akkor meg azért megy a rinya hogy hol vannak ilyenkor az emberek, mert mindenki csak előre megy a bázis előtt meg simán elfoglalják a zászlónkat.
  • shaddam
    dpadon defibrillátorra váltasz, aztán tűzgomb
  • KaBuTo666
  • Nagydög
    Nono! Azert ne tulozzuk el! A tokeletesen hasztalan bokor utanzat nem kulonosebben zavar, mig a masik csapat nem lazan tapos bennunket a sarba. Olyankor viszont az ilyen tokorruak is hianyoznak a frontrol.
  • MR ME
    és ettől lesztek qrvakemények és qrvanagyarcok?!
  • False
    szal én kicsit vigyáznék majd a helyedben, ha velem vagy a másik karimmal esetleg daq-al találkozol, ne lepődj meg ha megy a tk,mert a sniper kaszt /meg az idióták/ kúrja el ezt a játékot,és reflexből lövünk a csapattárs sniperekre
  • teddymac
    Folyik a vita hogy a számítógépes játékok erőszakot hoznak ki a játékosokból.
  • False
    ez nálam alap, ha bokorban gugoló snipert látok /mármint társat/, kilométerekre onnan, ahova kéne az ember, keresztüllövöm, azzal ami épp a kézben van, vagy amiben ülök, és ha visszapofázik ezért, még lelövöm 4xer vagy többször,ezért jó a hc, a balfaszokat meg lehet basztatni
  • sanya200
    Amit egyedül rühellek az a basecamp, vagy azok a kis csótányok akik azért kiszednek a helikopterből mert ők akarnak beleülni.Az ilyeneket baltával vágnám ketté.Vagy mert csak azért lekésel mert lövészkedek és fedezem a csapattársakat, védem a zászlót.Nem egyszer védtem már meg akár harckocsi ellen is, ezt persze nem értékeli senki csak sírnak hogy így kemper meg úgy kemper.
  • CroftManor
    Valaki tolja boxon? Hogyan lehet újraéleszteni a társamat multiban? Melyik gomb?
  • eugabesz
    A férjem olyan mint a futball labda,minden reggel berúgva találom a kapuba....(te meg a csapattársad a bokorba...)
  • Nagydög
    Tegnap epp a szervezetten nyomulo Kordasok ellen szoptunk, mikor megigertem a squadtarsnak, hogy en lovom keresztul, ha spawnolaskor a harctol tavol, egy bokorban guggolva talalom. Ugy lett. Parszor.
  • sanya200
    csak a medáloké volt annyi a teljes 15000 volt:)

JagFater : Nem baj én így szeretem:)
  • JagFater
    Nem csak annak tűnsz...
  • Borg
    6500 volt a végén a pont?
  • sanya200
    Most lehet kemper kecsegnek tűnök de imádom a recon kasztot, mindig is szerettem a mesterlövészetet, bf2-ben is azzal mentem nagyrészt.Meg a BF3-ban is azzal fogok.A másik az engineer kaszt amit szeretek, viszont a shotgunokat utálom messzire is leszedik az embert.
  • sanya200
    M24, meg assaultal egy keveset olyan 10-12-t muszáj volt váltanom néha másik kasztra mert bénáztak és zászlót kellett foglalnom.
  • byzhouse
    mivel lőttél 120-at?
  • sanya200
    Jót játszottam az előbb, 1500 ticket-es arica harbor:)
    Kb 60 medált szedtem össze, 100-200pontosokat kaptam csak de vagy 6500 pontnyira valót szedtem össze.:)Szeretem az ilyet mikor sok a ticket egy pályán el lehet vele lenni, főleg ha az ember szereti azt a pályát.Összesítésbe 2. lettem 120 killel.
  • Nagydög
    U, bazz tevedesbol fergekkel jatszottam.
  • Gyuszopapa
    Járj utánna.
  • zebrock
    ők tudják, hogy a világ leg utálatosabb rühesebb fajtája a zsidó, elismerésem, jó nevek
  • Jossua
    LOL :) nagyon helyes :)
  • KaBuTo666

"ÍÍÍÍÍÍÍÍÍmmmeeeeee, mikor valami tizenéves vérpistike a szerver üzemeltetője."

• mj111 hun
    De igen,én ott játszom:).
  • SzinesGeza
    Tényleg, tegnap egy oldalon voltunk. Vagy az nem az Iram-on volt?