Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
én +1 pontot raknék bele, azokhoz + jármûvet és máris nem lenne annyira "unalmas" és üres

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Running
Nincs baj a pályával, csak annyi szerintem, hogy rakhattak volna bele több személygépjármûvet pontonként. Alap pontokra +2 kocsi, többire +1. Máris nem lenne gond, de a DICE sose teszteli le a saját pályáit, illetve olyan emberekkel teszteltetik le, akik fingot nem értenek hozzá. Public játékban sajnos sokan elviszik egyedül és squadban sincs h rá lehessen születni. Sajnos a pályákat is hüjebarátra kell megtervezni, ez a legnehezebb része.

Metalmilitiakid
Ha a kacsa nem tud úszni attól még nem a víz a hülye. De azért elfogadjuk 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ja, nincs csapatmunka? Nincsenek aktív emberek? Nincs jármûhasználat?
Erre csak a régi mondást tudom írni:

"Ha valaki nem tud úszni, nem a víz a hülye"

többi sem olyan kicsi, meg azok legalább értelmesen vannak felépítve. itt futok kb 10 percen át, és mikor már hallok lövészajokat, ekkor lelõ egy sniper a semmibõl. mert csapattársak persze mindig pont halottak, meg a járgányokat is elviszik. ha meg mondjuk elviszek egy helit, akkor ha nem lõnék le fél percen belül belemegyek egy szélerõmûbe 😊 nem tudom szerintem rohadt unalmas egy pálya, abszolút nincs pörgés rajta.

1.5 😄

-tRs-Landor

szerintem több mint valószinû hogy nem BF2-zött
sõtt szerintem a sok Bc2es emberke kb fele nem BF2-zött😊

ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;

Szerinted. Végre egy normális méretû pálya.
Te nem BF2-ztél? 😊

ha már pályák, a heavy metal az tetszik valakinek? szerintem nincs nála szarabb.

Ulvar
Ez hülyeség, azért megyek vele mert jobban bejönnek a fegyverek, a pályák. Ha szar lenne hiába új nem mennék vele csak hogy kipróbáljam ugyebár.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MR ME
ja mert újdonság 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ulvar
RPGvel még nem sikerült de Tankkal rendszeresen szétkapom a helit. Kicsit elé lövök mikor repül és bumm! Double és Triple killek sorozata. Amúgy a Vietnám sokkal jobban bejön mióta kijött mint a sima. Mióta kijött 97%-ban azzal játszottam BC2n belül.

tank 😊 rengetegszer lõttem már le vele helit, legjobb 😊

na bassza meg, megint elkezdte a fagyogatósdit... pedig egy jó ideig rendben ment.

shaddam
Szerintem meg a helikopter papírból van.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Czdano
8600 gts elég gyenge? 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

FlyHigh
Na megvan a vietnam, az elsõ ami feltûnt, hogy nagyon jól fut. Viszont én úgy érzem, hogy a helikopterek erejét, gyorsaságát nagyon eltúlozták, alig tudom kiszedni a pilótát, ráadásul alig van hatásos fegyver ellene.

Thrash \'Till Death

Nem vagyok én olyan szigorú.Csak a szabály az szabály,és nincs is nálunk sok belõle.<#nezze><#wave>
pisztácia
Üdv!

Mennyi a játékban a maximálisan beállítható fov? Valamint mit kell tennem hogy engedélyezzem a vsnync-et, játékon kívül? köszi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Ja.
FlyHigh
Nem kell semmit újra beállítsak igaz a vietnamhoz? Aktiválom és kész?

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Toljátok a vietnámot is? Mer akkó megveszem ám.

Thrash \'Till Death

Oda bármit elfogad. Lényegében a közlemény mezõ lesz a bankszámla kivonatodon.
Ulvar
Jogos.

Ez könnyedén megeshet,mj111-HUN még olyan elnézõ sincs mint én,pedig én is utálom az ok nélküli csúnya beszédet.van néha,mikor elgurul a gyógyszer,de még csapattag sem káromkodhat nálunk...a szerveren.Az más tészta ts-en mi hangzik el ugye...<#vigyor>

[IRAM] leader

Jöhetsz!Amúgy is arról vagyunk híresek,hogy amolyan csíterbanda az IRAM..<#puszis>

[IRAM] leader

Ulvar
Akkor azért lettem kickelve nálatok vagy 1,5 hónapja a csávó pedig nem 😊. Nem szoktam lecsíterezni senkit, de ezen a gyereken tutira láttam olyan sebessége volt...csak lestem hogy ez mi!? De mindegy.

MR ME
wh-t meg aimbotot viszek csak <#idiota>

oksa,hozzál magaddal még egy embert...<#pias>

[IRAM] leader

már nem sokáig...kíváncsi lennék azért mi vitt erre az óriási döntésre..<#ticking>

[IRAM] leader

MR ME
ez egy jó hír, kellett már vietnámra is vmi értelmes magyar szeró, majd felnézek

<#buck>

-tRs-Landor

Running
Jó persze, Battlefield rajongó volt a csaj, és ajándék a srácnak. Érted! <#zavart1>

Mert még amíg én vagyok a HG, addig nincs itt offolás. Mint ahogy eddig is eltakarításra kerültek a belinkelt offtopic képek.
Én nem értem Running hogy mit értetlenkedsz, mintha új lennél itt 😄

-tRs-Landor

Running
A kiscsajos linket miért kellett törölni, nem értem.

Hm, van speed hack is BC2-höz? Akkor múlt héten nem a szemem káprázott, mikor az egyik magyar szerón két enemy úgy futott át egy épületen, mint a TGV <#rolleyes>.

BFBC2: r-chee [HUN]

Akkor se,mert repülsz.<#nezze><#hehe>Az adminjaink erre nagyon harapnak.
Az,hogy valaki csal,vagy sem,nem a te dolgod eldönteni,sõt nem is az adminé,arra ott vannak a straem profi cheater keresõ modulok,nálunk a szerveren 4 üzemel belõle.

[IRAM] leader

Ulvar
Még akkor se ha rohadt buzi speed hackert látok és szólok érte ilyen formában? 😊.

Most mondjam,hogy hál' Istennek...nem mondom.<#integet2>

Jelentem az IRAM szerver egy hétre (elõre láthatóan) átállt Vietnam módra,az összes pálya fut,kevert módban oda vissza,a szabályaink változatlanok 3 csipa,No base camp,ne beszélj alpári módon.Ennyi.

[IRAM] leader

Ulvar
Shalom!

Kedves Topiklakók!

Úgy alakult, hogy a Házigazda jogot átruházom Aullah (fpocok) számára.
A topik szabályai továbbra is maradnak! A fejlécében lévõ szerverekkel, illetve a userlogókkal kapcsolatban õt keressétek a továbbiakban.
Az általam pár napja megígért videókártyának a kisorsolását a topik olvasói között továbbra is fenntartom, a mai napon én is jelentkeztem a sorsolásra bf.hu-n!

További jó fórumozást mindenkinek!
Üdv;
Landor

-tRs-Landor

shaddam
Más oldalon én a nevem adtam meg és elfogadta.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rage47
ha valami nem jó, úgysem enged fizetni
Általában netes bankkártyás fizetés esetén a bankártyán lévõ nevet szokták kérdezni, szerintem az csak rossz fordítás.

-tRs-Landor

RoboKutya78
ha igen mi az a fizetési becenév strigula? az nem tiszta nékem

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
a másik kérdés
még nem csináltam ilyesmit és nem akarom eltolni a dolgot az Ea storeban hogyan kell vásárolni?
belépek a battelfield almenübe ==> kiválasztom a terméket ==> hozzáadja a kosárhoz ==> chekkelem ==> bejelentkezem az ea fiokomba kitöltöm a Payment Information fület és ennyi?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Running
Nem.

RoboKutya78
Srácok segítség kellene
Egy kérdés elötte
Érdemes kiadni pénzt az Battlefield Bad Company 2 Specact csomagra?

Running
Landor! A pokol tüzében nyársra tûzve égetem el a gitárhírós cuccaid! Meglátod!

MR ME
ez tényleg nem volt érdekes :/