Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ja, nincs csapatmunka? Nincsenek aktív emberek? Nincs jármûhasználat?
Erre csak a régi mondást tudom írni:
"Ha valaki nem tud úszni, nem a víz a hülye"
-tRs-Landor
sõtt szerintem a sok Bc2es emberke kb fele nem BF2-zött😊
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
Te nem BF2-ztél? 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Thrash \'Till Death
Mennyi a játékban a maximálisan beállítható fov? Valamint mit kell tennem hogy engedélyezzem a vsnync-et, játékon kívül? köszi
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
-tRs-Landor
Én nem értem Running hogy mit értetlenkedsz, mintha új lennél itt 😄
-tRs-Landor
BFBC2: r-chee [HUN]
Az,hogy valaki csal,vagy sem,nem a te dolgod eldönteni,sõt nem is az adminé,arra ott vannak a straem profi cheater keresõ modulok,nálunk a szerveren 4 üzemel belõle.
[IRAM] leader
Jelentem az IRAM szerver egy hétre (elõre láthatóan) átállt Vietnam módra,az összes pálya fut,kevert módban oda vissza,a szabályaink változatlanok 3 csipa,No base camp,ne beszélj alpári módon.Ennyi.
[IRAM] leader
Úgy alakult, hogy a Házigazda jogot átruházom Aullah (fpocok) számára.
A topik szabályai továbbra is maradnak! A fejlécében lévõ szerverekkel, illetve a userlogókkal kapcsolatban õt keressétek a továbbiakban.
Az általam pár napja megígért videókártyának a kisorsolását a topik olvasói között továbbra is fenntartom, a mai napon én is jelentkeztem a sorsolásra bf.hu-n!
További jó fórumozást mindenkinek!
Üdv;
Landor
-tRs-Landor
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
-tRs-Landor
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
még nem csináltam ilyesmit és nem akarom eltolni a dolgot az Ea storeban hogyan kell vásárolni?
belépek a battelfield almenübe ==> kiválasztom a terméket ==> hozzáadja a kosárhoz ==> chekkelem ==> bejelentkezem az ea fiokomba kitöltöm a Payment Information fület és ennyi?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egy kérdés elötte
Érdemes kiadni pénzt az Battlefield Bad Company 2 Specact csomagra?