51658
  • strebacom
    Én is....
  • MR ME
    :DDDDD
  • Nagydög
    Keresd fel oket!

• sanya200
    Én is szívesen csatlakoznék egy klánhoz:D
    Egyébként mennék én szívesen más kaszttal is nem csak reconnal, csak mivel nem találok sose egy normális csapatot se így nem sok értelme van az egésznek.Ha nem dolgozunk úgyse össze akkor a fene megette az egészet.Ezért játszok inkább egyedül.De tegnap pl találtam egy magyar szerveren egy fasza csapatot,voltaképp 2-t.6-an mozogtunk együtt folyamatosan és foglalgattuk a zászlókat és végig medic voltam, jó is volt de elég ritka az ilyen.
  • Nagydög
    En feladnam a helyedben. Annyi szint van meg, sose leszel otvenes.
  • MR ME
    minden kezdet nehéz, am mostanában h lejjebb ment a game ára elég sok kezdő szintű játékossal lehet találkozni, de egyébként sincs veszve semmi, max addig míg unlockolgatsz kicsit nehezebb dolgod van
  • Nagydög
    Itt.

Amugy nem olyan jo. Szerintem az MG36 a legjobb fegyver medicnek, marcsak az ingyenes reddot miatt is, ami felszabadit egy plusz upgrade helyet.
  • CroftManor
    Már egy éve megvan ez a játék...és most a 4es szinten vagyok... mennyi esélyem van szerintetek? :D
    Jó persze nem nyúltam hozzá sokáig, most kezdtem neki múlt héten a multinak. :)
  • strebacom
    Az MG3-at mikor kapom meg??? Melyik fegyó ez??
  • Thaddeus
    15ös szinten megkapod a magnum ammot, azt berakod, meg egy random fegyvert, (persze nem smg-t), és darálsz.
  • Nagydög
    Haggyama! Megvan az osszes jol haszanlahato fegyvered, megse azokat hasznalod.
  • strebacom
  • strebacom
    Hát akkor én mit mondjak....2-es szinten vagyok 6órát nyomtam még...110Kill....280death...no de mit irjak a klánba...
  • Nagydög
    Van klanod? Nincs? Akkor semmit.
  • sanya200
    Nem most kezdtem én se játszani, tudom hogy kell lőni, csak marhára idegesítő mikor egy szar fegyverrel próbálsz leszedni egy 40-es szintű emberkét mikor a te fegyvered sebzése a béka valaga alatt van, ha előbb észrevesz nem sok esélyem van.Én mindig is a defense jellegű játékstílust kedveltem, lopakodás, hangtompítós fegyóval az ellen hátába kerülni.Mert előre ész nélkül bárki tud menni, ezért is van az hogy én nem rohanok előre hanem hátrébb maradok és védem a zászlót vagy a dobozt.Meg egyszerűen a fegyverek sebzése valahogy nincs eltalálva rendesen.
  • strebacom
    No azt kérdezném, hogy mikor belépek a játékba..akkor kéri hogy milyen klán..ide mit irjak???
    Köszi!!!
  • Thaddeus
    Este, mikor a master szerver fullon van, persze, hogy kell, hisz egy konzolport játék netkódja miért is lenne jó?
    Délután, egy 24-es szerveren nagyon jól adja. Tegnap pont azt néztem, hogy 10-15 golyó bőven elég egy ellenbe.
    A másik, hogy meg kell tanulni lőni, ugyanis (elárulok egy titkot), ha pontozol, 50%-al jobban találod el.
  • sanya200
    Tényleg baromi jó az sc mikor egy tárat bele kell nyomni egy ellenbe hogy megfeküdjön.
  • Thaddeus
    Rák se érti ezt a hc nyavajgást, mind CB, mind ESL simában volt, olyan szabályokkal, mint most a bf.hu szervere (FF on, no 3d spot), és mégse volt gond, simán belehetett lőni mindenkit...
    Pár klántársam is rászokott hc-re, de már kezdenek visszatérni normálisra, mert bf3 is sc lesz...
  • sanya200
    Ja, de csak azért mert nem találok sose egy épkézláb csapatot se akivel együtt tudnák dolgozni.Kivéve a magyar szervereket de azokat csak mostanába kezdtem látogatni.Csak a magyar szerók egsz nap üresek csak estefele vannak néhányan és a nagy része nem is hc, az meg vagy tele van vagy senki sincs fent.Tegnap pl egész végig medickel mente szinte több embert élesztettem fel mint amennyit megöltem.Meg ennél a kasztnál hajlamos vagyok futkozni mint a vakegerek hogy boldog boldogtalanon segítsek.Aztán ennek meg ugye a K/D arány látja kárát.Ha mesterlövésszel megyek akkor alig szoktam meghalni viszont sok embert eltetszek láb alól.
  • Nagydög
    Ez te vagy?
    Eleg gaz. A sniperkedes az latszik, az emlegetett teamwork meg nem.
  • sanya200

Jó poén volt.
  • DarkSector
    Új DLC!!!

• byzhouse
  • strebacom
    Magyarul ne folyamatosan löjjek...
  • lolSL
    ne nyomd a gombot :D
  • strebacom
    "lőjél burstokat" na ez meg mit jelent???
  • byzhouse
    furcsa én nem halok meg 600x mediccel :( lőjél burstokat mg3-al(világvégéről leszeded az embert vele)
  • MR ME
    kiválasztod a dobozt/defit (4es gomb talán?) majd bal egérgomb, értelemszerűen a defit a halottra nyomod rá, vagy az ellenre és azzal megölöd :) dobozt meg ledobja eléd
    felvenni a lőszert/gyógyúlni úgy tudsz h ráállsz/űlsz a dobozra
    ha arra értetted a kérdést, akármennyi dobozt ledobhatsz a játék során, csak meg kell várni míg újratöltődik és dobhatod is a következőt

fegyó sztem már emberfüggő kinek mi esik kézre...az meg h egy tár is kevés az már a kedves programozók hibája nem a tied :)
  • strebacom
    No akkor egy kérdés, melyik gombal dobom le a löszert a medkitet, és melyikkel veszem fel...most kaptam valami defibrilátort, na azt hogyan használom..melyik gomb stb...
    Köszi!!Még elég kezdö vagyok de haladok....
    melyik a legjobb fegyó sebzési szempontból, mert van akibe egy tár is kevés!!
  • MR ME
    gyakorlás kérdése az egész
    mg3-al olyat lehet darálni h....
  • sanya200
    Ja csak tudod marhára idegesít hogy medickel csak szar fegyverem van és 600x meghalok miközbe alig ölök meg valakit.Magyar hc szerver meg alig van.
  • nandorb
    talan epp ezert nem kene csipazni hanem medikezni,engi vagy assi, nem mintha mas kaszt nem letezne...
  • sanya200
    Előfordul hogy reonnal sokáig egy helyben vagyok de csak akkor ha nem vesznek észre.Meg általában csak conquestben megyek reconnal, rushban nem igazán mert nincs értelme max ha védő vagy.
    Érdekes módon azért szinte mindig benne vagyok az első 5-ben ha 30-an vagyunk akkor is.Tegnapelőtt pl jót toltam az iram szerveren rusholtunk mint állat 4vs6 volt egy ideih de nyertünk.Jó a recon kaszt ha az ember tud lőni is nem csak nézelődik, de írtam is korábban azért maradok hátrébb hogy védjem a zászlónkat, reconnal felesleges berontani a tömegbe esélyem nem lenne.
  • nandorb
    Azert, lattalak hogy mit csinalsz a palyan, White passon csucsultel a B haz tetejen mikor A-ba ment a nagy harc, SVU-val 1helyben ultel legalabb 5-10percet... Nemtom hogy lehet ennyire nyugodtan csucsulni es semmit se tenni...
  • IMYke2.0.0.0
    Á, értem - láma vagyok :)
  • sanya200
    Nem csak reconnal szoktam, igaz az a kedvenc kasztom de sokszor megyek engineerel vagy medickel is.Én mindenkinek szoktam dobálni pl medic csomagot ha kéri ha nem, ha látom hogy le van sérülve akkor adok neki.Akár csapattárs akár nem.Csak valahogy elég bovli fegyverek vannak ahhoz a kaszthoz,legalábbis még csak az m60 van meg, de annyira szór mint állat.G3-al szoktam menni az a kedvenc fegyverem még red dot se kell rá mert nagyszerű az irányzéka anélkül is rendesen lehet látni nem takar ki semmit.
    Amúgy saját Signatures-t lehet készíteni?Otthon vagyok a PS-ben valamennyire szívesen csinálnék magamnak, csak nem tudom hogy működne-e vagy hogy hogy csináljam meg hogy mindig azt mutassa amit kell.
  • MR ME
    :D
    a logó megvan, csak itt a topik megette :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hova tüntetted a kedvenc logódat? Rád se ismerek wazzer :)
  • byzhouse
    menj assaulttal és ne csak recon kaszttal.