Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
-tRs-Landor
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
A szerkesztõtársakkal egységben úgy láttuk, helyesnek, hogy ahhoz a nagy dologhoz, amit itt közösen az olvasók, szerkesztõk, támogatók véghezvittünk, ahhoz egy nagyobb szabású rendezvény dukál, mint egy szimpla netes sorsolás, már csak a verseny tisztasága és átláthatósága miatt is.
Így ezt a nyereményjátékot a Battlefield.hu szerkesztõi találták ki közösen, több éjszakába nyúló Mumblés megbeszélésen. Rengeteg ember munkája benne van. El kell, hogy mondjam nagyon nehéz dolgunk volt, mivel igazságosak szerettünk volna lenni és minden olvasónknak továbbá támogatónknak esélyt szerettünk volna adni arra, hogy a kártyát megnyerhesse.
Sajnáljuk, hogyha valaki megbántva esetleg becsapva érzi magát, mert úgy gondolta, hogy egyszerûen kisorsoljuk a nyereményt. Nem állt szándékunkban, hogy bárkit is félrevezessünk ez ügyben.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Jó lesz ez a vetélkedõ, na 😄
Aki meg felutazik kérjen áfá-s számlát az EA részére, aztán majd nyújtsa be 😄
-tRs-Landor
Sajnos az EA adatvédelemre hivatkozva nem adta ki a szavazók listáját.Kim kellett találni valamit,csak ugye a kommunikáció hiánya ilyen dolgokat okoz,ha tudatták volna a játékosokkal,sokkal megértõbbek lettek volna.A második fordulót köszönjétek ......-nek,az õ "agymenése",én kérek elnézést érte..
(A pontozott részre gondoljatok bármit,bárkit,a személyiségi jogok nem engedik,hogy kiadjam a nevét.)
[IRAM] leader
-tRs-Landor
Parasite Eve 2, best game EVER!
elõreutalok nekik 4K-t aztán feladják DHL-el.
ha valakinek nem ér meg ennyit az a kártya, akkor diktálom a címem ;>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
[IRAM] leader
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
50 %
Ha megvan ip, akkor írj PÜt azt kijavítom.
de azért az biztos nem normálish ennyi embert kivág mint ahogy lentebb a képen látszik
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Mekkora az esélye hogy aimbot-ossal vagy WH-ssal fussak össze?
Van egyáltalán olyan szeró vagy vmi ami nem engedi be a csalókat?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
én inkább nem kockáztatok, bár úgyis vissza lesznek vonva...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem semmi baj nincs vele!
22 perc alatt, és még nincs vége
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
asszem ma este se játszom inkább

Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A Szinten maradt a régi, a pontjaim szinten meg maradtak és az összes kaszt meg maradt teljes kijátszva minden felszerelést meg szerezve, de minden kitüntetés statisztika 0-zódott mit tudok csinálni hogy ismét elõtudjam hívni az eredeti statjaimat?
-tRs-Landor
Na pont errõl beszéltem. Nem is rád értettem!
[IRAM] leader
Na ott bõven van jármû, jót is játszottam 😊 A dolog szépséghibája csak az volt, hgoy a snipert nem tiltották le, azzal együtt lett volna tökéletes.
Folyamatosan 4 tank volt oldalanként a frontvonalon, 2-2 buggy, 2-2 helikopter...