Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
Tudod van olyan hogy részvételi feltételek abban kellett volna leírni, hogy mit hogy, ha azt mondjátok korrekten, hogy ki mit tud lesz, lehet akkor is szavazok, de így...nem szép dolog utólag változtatni a dolgon és úgy érzem jogosan háborgunk...de hajrá, valaki majd megnyeri így is, biztos örülni fog neki, de ettõl még nem "lájkolom" a gondolkodásmódotokat 😉

zotya10002
Tényleg a játékban ahol belépek azt az emilt meg lehet változtatni?Nem mi?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

fasza 😊

-tRs-Landor

Drang
Úgy próbáltuk kialakítani a játék regisztrációját, hogy ne lehessen duplikált acc. Meg kell adni az EA accot és reget az oldalon továbbá a neved és a lakcímed.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Drang
Üdv!

A szerkesztõtársakkal egységben úgy láttuk, helyesnek, hogy ahhoz a nagy dologhoz, amit itt közösen az olvasók, szerkesztõk, támogatók véghezvittünk, ahhoz egy nagyobb szabású rendezvény dukál, mint egy szimpla netes sorsolás, már csak a verseny tisztasága és átláthatósága miatt is.

Így ezt a nyereményjátékot a Battlefield.hu szerkesztõi találták ki közösen, több éjszakába nyúló Mumblés megbeszélésen. Rengeteg ember munkája benne van. El kell, hogy mondjam nagyon nehéz dolgunk volt, mivel igazságosak szerettünk volna lenni és minden olvasónknak továbbá támogatónknak esélyt szerettünk volna adni arra, hogy a kártyát megnyerhesse.

Sajnáljuk, hogyha valaki megbántva esetleg becsapva érzi magát, mert úgy gondolta, hogy egyszerûen kisorsoljuk a nyereményt. Nem állt szándékunkban, hogy bárkit is félrevezessünk ez ügyben.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Figyelembe véve hogy hogyan is nyerte meg a bf.hu a kártyát, nem csodálkoznék hogyha lenne duplikált játékos a 6 kisorsolt között 😄D
Jó lesz ez a vetélkedõ, na 😄
Aki meg felutazik kérjen áfá-s számlát az EA részére, aztán majd nyújtsa be 😄

-tRs-Landor

Ez a része szerintem is csak jóindulattal nevezhetõ átverésnek,de a sima sorsolást egy adatvédelmi okból kifolyólag nem lehetett megrendezni.
Sajnos az EA adatvédelemre hivatkozva nem adta ki a szavazók listáját.Kim kellett találni valamit,csak ugye a kommunikáció hiánya ilyen dolgokat okoz,ha tudatták volna a játékosokkal,sokkal megértõbbek lettek volna.A második fordulót köszönjétek ......-nek,az õ "agymenése",én kérek elnézést érte..
(A pontozott részre gondoljatok bármit,bárkit,a személyiségi jogok nem engedik,hogy kiadjam a nevét.)

[IRAM] leader

iceshark
igen az van hogy utólagosan nem nyereményjáték lett(pl:lottó vagy kuponbeküldés stb) hanem ha mákod van bekerülhetsz 6 mókus közé akik felutaznak(avagy pesten vannak) és szépen "ki mit tud"-ot játszanak a kártyáért aztán a legokosabb viszi, ergó vetélkedhetsz érte mint a milliomosban...

jó mondjuk így tényleg szopóka kicsit 😊

-tRs-Landor

Fpocok
Most lehet, hogy rosszra gondolok, de valami olyasmit olvastam, hogy fel kell menni érte, és akkor még nem biztos, hogy megnyerted a VGA-t... még ott van valami vetélkedõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

azt ki a faszt érdekel 😊
elõreutalok nekik 4K-t aztán feladják DHL-el.
ha valakinek nem ér meg ennyit az a kártya, akkor diktálom a címem ;>

-tRs-Landor

Fpocok
Gondolom arra gondol, hogy utazni kell vagy mi...

merthogy?

-tRs-Landor

Cris99
pfff, azokért tényleg nem!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

SZEG007
Én specko csak a settings.ini-be lévö FoV, meg részletesebb grafikai beállitásokhoz nyultam, de tudom hogy van olyan lehetöség is hogyha pár sort bemásol az ember valamelyik file-ba akkor automatikuson spottol a játék ha ráviszed valakire a céleresztet, ha netán ilyen embereket bannolt pb azokért nem kár.

iceshark
most nézem hogy a battlefield.hu-s szavazással jól átk***ák a népet! mondanám, hogy itt megmondták elõre egy páran, de azok tudják 😊 igazuk volt!<#boxer><#falbav>

Mert nem ért el odáig...<#hehe> ha normálisan lehetne confogolni,a fene sem piszkálná a beállításokat.Mondjuk nekem sincs semmi elállítva,de akkor is...

[IRAM] leader

Cris99
Én nem babráltam a configot...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

SZEG007
hát én is átirtam pár dolgot config file-ba, és FoV-ot is állitottam mégse bannolt pedig tegnap este játszottam

"Mekkora az esélye"?

50 %

Fpocok
Legközelebb valami helyhez kötött szervert béreljetek... ne pedig egy vándor szervert 😄
Ha megvan ip, akkor írj PÜt azt kijavítom.

MR ME
sztem vmi config fájlban átírt baromság miatt banol ilyenkor, lehet fov vagy akármi
de azért az biztos nem normálish ennyi embert kivág mint ahogy lentebb a képen látszik

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

érdekes mindenféle cheat nélkül játszottam este, meg a klántársaim is, és nem bannolt.....lehet rajtuk kéne hagyni

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

The Protector
Mennyire elterjedt a csalás multiban?
Mekkora az esélye hogy aimbot-ossal vagy WH-ssal fussak össze?
Van egyáltalán olyan szeró vagy vmi ami nem engedi be a csalókat?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Csak tudnám, hol a tökömben van a szerverünk. Mert él csak megint elköltözött...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

mackosajt

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Cris99
Akkor inkább elmegyek black opsozni!

SZEG007
Nem bug , csak most volt pb frissités

nem tudni miért bannol vagy mit lát rosszul de hát próba szerencse 😉

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

MR ME
majd lesz 😄
én inkább nem kockáztatok, bár úgyis vissza lesznek vonva...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cris99
Szval ne játszak mert bannolhat??
Nekem semmi baj nincs vele!

mackosajt
Pbbans-on rányomva az ucsó 100 ban listájára, tele van BC2-vel...
22 perc alatt, és még nincs vége

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

MR ME
az derék 😄DDD
asszem ma este se játszom inkább

mackosajt
pb bug...

FlyHigh
Amúgy nagyon jó az iram vietnam szerver, egyenlõre c vágányra teszem az alap bc-t.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Azt vettem észre a vietnámban, hogy akárhány helire rálõttem tankkal az lepottyant.<#vigyor>Nagyon kemény, hogy rántásból lehet lõni a tankkal. Csipával meg nagy szar vagyok, megfõzök egy pörköltet még a szeméhez emeli a távcsövet, nagyon visszafog, hogy lassú.

Thrash \'Till Death

Bannolva lettem. A vicc az, hogy tényleg csíteltem...kac-kac-kac.
jee megint elkúrtak valamit a pb-nél :"D xD

Mi van a PB-vel? már megint valami hiba van ? 😮 sorban bannolja az embereket...mint múltkor ...

Metalmilitiakid
várj, lépj be újra, csodálkozz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sziasztok! Egy kérdésem lenne, kb 2-3 hónapja nem játszottam a Bad Company 2-vel tegnap újra feltudtam telepíteni és játszani, ma amikor a statisztikáimat néztem meglepõdve tapasztaltam, hogy minden le volt 0-zva. Ez mitõl van?

A Szinten maradt a régi, a pontjaim szinten meg maradtak és az összes kaszt meg maradt teljes kijátszva minden felszerelést meg szerezve, de minden kitüntetés statisztika 0-zódott mit tudok csinálni hogy ismét elõtudjam hívni az eredeti statjaimat?

-tRs-Landor

Cris99
Nekem kellene!, névtábla, köszi!!

Fpocok
(MUHAHA!!! Lassan, de biztosan világuralomra török. Akinek kell névtábla, vagy szervert akar kirakni stb, az nekem írjon)

"nagyon ritkán van az, hogy olyan emberekkel kerülök sqaud-ba akik nem szarnak az egészre"

Na pont errõl beszéltem. Nem is rád értettem!

Hiába jössz ezzel, én pont nem az vagyok aki miatt meghiúsul a csapatosdi, nagyon ritkán van az, hogy olyan emberekkel kerülök sqaud-ba akik nem szarnak az egészre.

ReTeK
jó lenne ha még annál is nagyobb pályák lennének, pl. a Cold War az egy szényen nem battlefield hanem battleROOM lehetne a játék neve vagy cod :-D

Egyenlõre Vietnamban fut,de azért gyere...

[IRAM] leader

FlyHigh
Nekem is bejön, iramra feljárkálok majd, ha lesz élet rajta.

Thrash \'Till Death

Van olyan szerver, hogy 1000% spawn + 1000% ticket heavy metal HC.

Na ott bõven van jármû, jót is játszottam 😊 A dolog szépséghibája csak az volt, hgoy a snipert nem tiltották le, azzal együtt lett volna tökéletes.

Folyamatosan 4 tank volt oldalanként a frontvonalon, 2-2 buggy, 2-2 helikopter...