51658
  • Fpocok
    Miért van az, hogy amikor megnyitom az oldalt, akkor mindig battlefield.hu kódot kér? Felugrik mindig egy ablak.
  • Fpocok
  • sanya200
    Grat
  • byzhouse
    kösz sikerült és az összes pin-t megszereztem :)
  • Borg
    Port Valdez rush, defender, második pontnál az út melletti telepített gépágyúból lövöd az előző pontról érkező támadókat. Vagy ugyanott az épület ablakából a dombon jövőket.
  • byzhouse
    szerintetek melyik mapon érdemes megcsinálni az 5 stationary gun kill pin-t? edit: anti air gun-t nem számolja bele :(
  • sanya200
    Persze mert a black hawk nem páncélozott, de egy apache vagy egy mi-24 már az és az ablaki is sokkal kisebb mint a black hawk-é.
  • Nagydög
    Nem, a leghajora.
  • False
    főleg a blackhawkből, már pisztollyal is sikerült
  • sanya200
    Puskával nehezebb kiszedni a pilótát:D
    De az se lehetetlen.
  • False
    nem richhofen-re gondoltál?
  • Nagydög
    Azert egy jo pilotat nem is konnyu. Persze ha valaki azt hiszi, o a Hindenburg...
  • nandorb
    zoom az minek? Anelkul is lelehet kapni a helit... Ja es igen nem nehez...
  • sanya200
    Csak meg kell tanulni vele lőni, meg van hozzá nagyobb zoom is ha valaki nem látná rendesen.
  • False
    jo tankos siman kiszedi a helit,mint ahogy jo pilota+gunner páros simán ki tudja szedni a tankot, szerintem nem ebbe kell belekötni a játékban illetve a játékosokban
  • Alien69
    Pedig nem olyan lehetetlen. 10 lövésből 1-2x sikerül, ha messzebb van, és nagyon mozog kiszámíthatatlanul. Viszont, ahogy írták lentebb, ha kiszámíthatóan mozog, akkor csak be kell lőni a tank lövedék röppályáját (egy idő után amúgy is ráérez az ember), és az a heli lepotty. Ráadásul, domb oldaláról szoktam lövöldözni, még magasabban cikázó helikre is. A legtutibb, ha a tankhoz képest keresztbe mozog, azonos magasságba. Akkor ugye akár többször is próbálkozhatok, és tuti, hogy megnyekken.
  • Shep
    Tegnapelőtt játszogattam megint 2 pályán, hát meglepően jó volt, igazi háborús film hangulat, egyik épületből a másikba lövöldözés, az elhullókat a medic élesztgette, jó volt na. A másik pályán meg tökre meglepődtem mikor elém lebegett egy ember nagyságú távirányítós heli és elkezdet lőni. Még időben eszméltem a meglepetésből és jól le RPG-ztem :) Nem is tudtam ,hogy ilyen cucc is van a játékban-
  • sanya200
    Ja mondjuk sokszor szedtem már le én is csak 2 volt nagyobb távolságba.De jó párszor van az hogy a hülye 20-25 méterre ereszkedik és elkezd körözni a tank körül vagy egy helybe áll.Azokat simán le lehet szedni.De volt már rá példa nem egy hogy telibe kaptam a farokrotort aztán ment tovább mintha semmi nem történt volna.
  • foxxi
    - Kihagyhatattlan volt
  • bfbc2
    Mennyi cheater irogat ide ez hihetetlen )
  • Black Ghost
    Na az baszna be ha csak sc lenne, akkor le mortarozom a dice központot, BC2-t is a HC teszi élvezhetővé.
  • Black Ghost
    Mák?...lófaszt, a sok pöcs tanuljon meg helit vezetni. Az agyuk be van szürkülve mit a képernyő, mennek mint a vaklégy nyíl egyenesen, oszt' csodálkoznak ha hullanak mint a legyek. Az ilyen pályákon szinte nincs olyan kör, hogy le ne szednék egyet.
    Pedig egy jó pilóta, gunner páros, simán eldöntheti a meccset.
  • sanya200
    Ki lehet lőni 200m-ről is csak kurva nagy mák kell hozzá, nekem 2x sikerült de csak úgy hogy pont szembe jött csak fölé kellett célozni.De sose elsőre hanem 10. lövésre legalább.Én is jártam úgy hogy 280m-ről szedett ki a tank mikor guggoltam a dombon és csak a burám látszott ki de elsőre fejbeszedett a köcsög.Amúgy meg tényleg van benne valami egy tank hogy a rákba lő ki 2 lövéssel mikor full hp-s tankkal indulok?
  • False
  • byzhouse
    kib*szott sok pro,hogy tankkal 2km-ről 1lövéssel kilövik a helimet. vicc ez a játék. punkbuster talán még 1914-ben volt hatásos. most is 100milliót költöttek marketingre,de cheat ellen nem tudnak csinálni semmit mi?
  • Beers
    ja, szinte only snipa!
  • sanya200
    Iramra szoktam járni.Minden este felnézek szinte.
  • Nagydög
    Az fekszik legjobban a fraszt! Joforman nem is probaltal mast. Dobd felre azt a vacak(pedig HC-n nem is annyira) mesterlovesz puskat, es menj elore! Le fognak loni az elejen, de anelkul nem fogsz fejlodni. Tobb mint haromszor annyi idod van reconnal, mint nekem, es nincs annyi killed Ez nem attol van, mert en valamifele aldott tehetseg vagyok(talalsz a magyar szervereken is sokkal jobbakat hegyekben), hanem mert ezt az idot nagyreszt shotgunnal es VSS-vel a rumli kozepen toltottem.

Tartalek terv: Latogass el az Iramra, es kerd meg a tokorru Snor^-t, hogy vegyen fel inasnak!
  • sanya200
    Nem, ez pályafüggő leginkább a másik kaszt az engineer amivel sokat szoktam menni,most meg a medicel kasztnál akarok mindent kiunlockolni.Nem csak reconnal megyek ez hülyeség csak az fekszik a legjobban,pl atacama desert vagy azok a téli pályák nem igazán jók a reconhoz.Ott engineer vagy assault volt eddig.
  • byzhouse
    és csapat nélkül csak reconnal mehetsz?
  • False
    azonkivűl a hc nagyon megemeli a csapatjáték szintjét,mert nem elég ovis modra rátenni egy naracsjelet, hanem tsen el is kell tudnod mondanod hol van,merre tart,igy nem árt pályaismeret sem
  • sanya200
    kösz.
  • False
    de a 10 golyó mar sok, hcn elég 2-3 is, shotikbol és csipábol garantáltan 1.ha abf3ban nem lesz hc mod, akkor tuti nem veszem majd meg, még jó hogy van bétám,és ki tudom tesztelni mielőtt pénzt adnék a hazug, fos, szar dice-nak
  • nandorb
    Ha a csapat munka erdekell teged, akkor szerezz mikrofont, es jelentkezzel a battlefield.hu bc2 gamenightra v vietnam gamenightra...
  • Fpocok
    Ez a kép odabasz!
  • strebacom
  • Nagydög
    Ne tessenek rohanni! Ellenben : Teamspeak.hu.
    Lehet csatlakozni az ott jatszokhoz.
  • CroftManor
    Nem is akarok ötvenes lenni, nincs nekem annyi időm hogy addig eljussak. Meg ahhoz nagy fannak kell lenni. Csak valamilyen szinten érdekel, mert a single az bejött.
  • strebacom
    jó van má csa hülyéskedik.....
  • sanya200
    Kösz tényleg, most mi szükség a másik sértegetésére?Én egy rossz szót nem szóltam hozzád.