51658
  • sanya200
    Hát ha csak nem hc-n tolod akkor tényleg több golyó kell az emberbe.Bár a cs-vel nem játszottam de az más ott pl jóval kevesebb az ellenfél mint itt.Itt azért bárki bárhonnan leszedhet.Jó ha tudsz csapatba játszani de ennek van hátulütője is,főleg azért mert ha egy helyen vagytok egy kupacba az feltűnő , felkelti az ellenfél figyelmét.Én jobb szeretek lopakodni ha csapatba vagyok medikkel akkor is kicsit hátrébb maradok vagy próbálok nem nagyon közel lenni mert ha bedobnak egy gránátot közéjük vagy hasonló akkor még fel tudom őket éleszteni, de csak akkor ha nem pusztulok meg én is.
  • pisztácia
    Üdv!

Elkezdtem játszani a játékkal, és nem tudom miért, de nagyon nem megy. COD CS-vel játszok évek óta, és szerintem megy, de ez valamiért nem. Valaki adna pár tanácsot, hogy jobban menjen? Lvl3-as szintet se tudom elérni:S
    Másik gondom az, hogy egy emberbe egy tárat kell lőnöm. Ez normális? (nem az ember mellé lövök0

Ja, meg azt is megkérdezném, hogy mit érdemes beállítani a cfg fájlban? pl a fov érdekelne. 1920-1080-as felontásban játszok.

Köszönöm
  • eLiXir
    amúgy tényleg nem gáz ilyen nickkel meg 20 iqval irogatni forumokon. ha közöd nincs valamihez, inkább ne erőltesd, jelen esetben ezt tudom tanácsolni neked a jövőre nézve.
  • KaBuTo666
    Nyah háty kéjem sszépen tajájkoztam ismét egy pró györökkel click e
  • eLiXir
    buta fasz vagy

http://www.youtube.com/watch?v=fov3wVQ_jOo&feature=channel_video_title
  • sanya200
    1680-ban szoktam tolni low-on, valamikor akad de van mikor meg simán megy 40-50FPS-el.Lejjebb meg hiába veszem a felbontást nem nyerek vele csak 2-3 FPS értéket meg a monitor miatt 1680 alatt már erősen homályosítja a képet.
  • Beers
    próbáld meg a felhasználónév/jelszót újra beírni!
  • KaBuTo666
    Úgy olvastam hogy kihívást keres valaki...hát ezt megdönteni elég kihívás lesz! :D

• RobbieHUN
    Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni nekem, mert már tiszta ideg vagyok. NEM tudok csatlakozni egy szerverhez sem mindig azt irja ki, hogy "connection lost, please chack your internet connection and try again" Borzasztó idegesítő. Már szinte mindent megpróbáltam, tűzfal, anti vir, külonböző beállítások, egyszerüen cummmmira vág!! :( olvasgattam több külföldi forumot is, de nem nagyon tudják ott sem a problémát. Hátha itt a magyarok között van valaki aki jobban képben van. :)) Előre is köszönöm!
  • Beers
    1920-ra kevés a proci és a vga is!
  • sanya200
    Én nem érzem konzolportnak, nagyon jó lett csak a gépigénye elég nagy egy kicsit,a single-hez még oké hogy nagy kell mert ugye ott az AI a scriptek...stb De multiban ezek ugye nincsenek.
  • SzinesGeza

Szerinted miért van megint 1-es rangja? :)

• byzhouse
    írták már,hogy a bc2 sz*r konzolport?
  • nandorb
    Nezd meg a proci homersekletet ilyenkor. A jatek a 4magot szereti. Ez mellett meglehet epp vmi. szarlagger csoka lepett fel a szerverre 300-500-as pingel es emiatt neha szokot nagy lagokat eloidezni, mivel a szerver kiakarja egyeliteni az eselyeket a nagy pingu emberek fele.
  • nandorb
    Toltam ne agodj, volt mikor hajnali 3kor is fent voltam es feljott csalo 80/0-nal 1x letk-ztam. Azert mert 1tankot elvitt medikent es 2tankot egymas mogott csak ugy kiutott hogy meg nemis volt javitoja. Utana bealt D zaszloba es a helit M60-al apritotta forgot folyamatossan, na mondom a K.A. azt es lelottem. Utana aszem meg1x megcsinaltam, az osszes fraget elopta.
  • sanya200
    Hát gyerekek most valahogy k*rvára felkúrta az agyam a játék.Medickel mentem, Atacama Deserten 1000 ticket volt.Végig vezettem egész 200 ticketig utána pedig iszonyatosan elkezdett szaggatni, lagolni vagy nem tudom de alig tudtam kinyírni bárkit is mert minden 2. lövésnél akadt és egyszerűen nem tudtam leszedni az embereket.Majd a végére megelőznek és pont a szar lag miatt mert nem tudtam már mit csinálni vele, levettem 1024-re a felbontást is de semmi haszna nem volt.De mindig ez van nincs olyan mecccs szinte ahogy ne lagolna be pont a legrosszabb pillanatokba.Jó igaz nincs meg a maxhoz a gépem, de azért minimumom elkéne már mennie.
    Athlonx2 7750BE,6gb corsair Dominator,HD5770/1GB.Pedig azért nem gyenge a vas igaz kicsit cpu limitált de a crysis2-t is elvitte simán gamer beállítás és 1920-as felbontás mellett.
  • byzhouse
    mezei ruszkik kik 300-as pinggel futkároznak... az is kihívás
  • Borg
    Ha valaki már unja a játékot, akkor menjen fel Painkiller HC Vietnamra, hastings only :)
    Folyamatosan játékban van minimum egy cheater, bármikor is mész fel... az a bárhonnan bárkit bármikor típus. Tipikusan oroszok, de szerintem sok a német is, álnéven köztük. Szinte mindig XM22-vel tolják, és olyan mintha sosem töltenének újra, csak lebújnak valahova, és onnan célról célra ugrik a célkereszt, és darálnak be mindenkit :)
    Na ezek ellen tolni, az a kihívás :)
  • n003
    svu jelenti a kihívást? :)
  • eLiXir
    játék alatt nem is kell fusson, teljesen különálló program.
  • lolSL
    hidd el nemlegális hogy gép állítgatja a classodat
  • eLiXir
    sokat szívsz tesó, annyi eszed sincs mint egy kupac katicabogárnak
  • lolSL
    pb bant ajánlok ilyenekért
  • eLiXir
    Nem, játékon kívül generál egy classt, amivel ha akarsz játszol, ha nem, hát nem. Csak ha valaki annyira unja már a játékot és némi kihívást szeretne, például egy svu, rex, nade upgrade, body armor, v-elect kombóval. :)
  • sanya200
    Gondolom véletlenszerűen adja be a kasztot halál után, így nem lehet mindig medic vagy akármi hanem amit a gép dob.
  • ZiLi
    Na és mire jó ez???
  • Ben92
    Szerintem egész jó a videó, mondjátok hogy nem jó, ennyi pénzből csak ennyit lehetett kihozni, ha nem is a single player (bár biztos az is nagyon ütős lesz) inkább a multiplayer része lesz nagyon állat, gondolok itt a kemény tűzharcokra stb. Mondjuk azért, a BFBC2-t biztos nem fogom lerakni miatta.
  • eLiXir
    RandomClassGenerator

ezzel el lehet játszani néha :)
  • byzhouse
    100millás marketingből ennyire futotta :(
  • Cris99
    Hát azthittem több újdonság lesz benne :((
  • Cris99
    Ez most az a 12perces vagy vmi összevágott vmi?
  • KaBuTo666
    Nem bízod a véletlenre, mi ?
  • xXtamasXx
    Full 12 perces BF3 videó
  • TDC Geronimo
    Majd holnap
  • lolSL
    töltik fel a 12 perces moviet
  • Drang
    Battlefield.hu Közlemény: A Magyar Battlefield Közösség oldala jelenleg műszaki karbantartás miatt nem elérhető!
  • Bala10
    OGC-nél karbantartás van, remélhetőleg 1-2órán belül menni fog minden. :)
  • KaBuTo666
    fasza az új banner :D
  • n003
    nálam is .. valami karbantartás lehet ??!
  • sanya200
    Ja ez nekem is feltűnt, nekem is mindig bedobálja.