51658
  • False
    ez mit jelent nálad? azé lettél második mert jól tudsz lőni a szutyok medic fegyokkal, vagy mert mindet és mindenkit élesztesz a e lehető legalkalmatlanabb pillanatban a pontért,leszarva azt hogy az illető meghal vagy 20 a procedura közben?
  • Jim Morrison
    nekem is :/
  • Drang
    Egy kis nemzetközi war a lengyelek ellen?
  • sanya200
    Hc-n egész jól el lehet lenni medikkel, 2 játékból mindkettőn 2. lettem:D
  • Fpocok
    Újraindítottam, de nekem még mindig a szervereket próbálja betölteni.
  • KaBuTo666
    Most. És akkor megmarad az állásod...:D:D
  • Fpocok
    Majd utánanézek.
  • lolSL
    tvn.hu oldal teteje van kint
  • Fpocok
    Mimimi? Én a szokásos bannert látom, csak nem tölt be, pörög, mint egy fürdős kurva.
  • lolSL
    na valaki tisztességtelen szerencsejátékba akar keverni minket :(
  • Fpocok
    ???
  • strebacom
    Hová lett a jó kis banner.....mi ez a reklám??
  • Fpocok
    Hehe... nincs elég gomb a kontrolleren.
  • V43 1105
    Nem.
  • sanya200
    Akkor jól sejtettem:)
    Annak idején a quake1-be írogattam be hogy fov120:D
    Érdekes volt.
    De ez akkor úgy mond csalás nem?
  • Metalmilitiakid
    field of view , hány fokos szögben látsz
  • sanya200
    Lehet hülye kérdés de a fov az mi a tököm?Azt látom hogy a felbontáshoz van valami köze.
  • SzinesGeza
    A 20-as IQ-ddal kár itt felvágnod. :P
  • pisztácia
    Köszönöm szépen!
  • lolSL
    http://rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php
  • pisztácia
    Köszönöm a segítségeket. Még annyit szertnék kérdezni, hogy a fov-ot mennyire állítsam? Köszönöm
  • sanya200
    Ha minden kötél szakad akkor win reinstall.
  • nandorb
    van vmi. tuzfall? Probald kikapcsolni, esetleg keresobe irj be vmi. szocskat talan ugy kitud dobni vmit.
  • RobbieHUN
    nekem is kábel net van, és nekem sem kellett eddig állítgatnom semmit, de az elmúlt egy hónapban egyetlen serverre sem tudtam felmenni. Nagyon hasznos tanácsnak tűnik ez a port forwarding stuff meg fogom próbálni. Köszönöm szépen azoknak akik válaszoltak nekem, ha nem sikerül akkor meg visszatérek, hátha kitalálunk valami mást is.
  • KaBuTo666
  • sanya200
    Nekem is routerem van, mármint osztva van a net itthon de csak hétvégente használjuk úgy hogy osztott.Persze most is az de csak én használom.Nem kellett semmi portot meg ilyeneket állítgatnom sose.Bár nem adsl van hanem kábelnet.
  • lolSL
    pfconfig egy reklám nyomd ki jobb fent.
  • lolSL
    nem kell letölteni semmit
    válaszd ki a routered és ott van lépésről lépésre képekkel minden.
  • RobbieHUN
    letöltöttem ezt a port beállítós programot, de honnan tudom milyen portra állítsam be? Bocsánat nem vagyok egy idióta csak még sosem csináltam.
  • RobbieHUN
    Természetesen megvettem!
  • lolSL
    portokat kell beállítani. http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Battlefield_Bad_Company_2/Battlefield_Bad_Company_2index.htm
  • RobbieHUN
    wireless routeren keresztül jön a net, mar próbáltam a UPnP, és a DMZ beállításokat is módosítani, eredménytelenemül.
  • nandorb
    Kezdjuk elejetol megvetted a jatekot? Vagy csak letoltotted?
  • sanya200
    Szerintem a hangkártyának köze nincs az egészhez,még ha igényelne netkapcsolatot de még akkor se.Nálad a hálókártyával vagy a hálózattal lehet gebasz.
  • RobbieHUN
    automatikusan ellenőrzi a játék minden elindulás előtt az aktuális verziószámot, vagy nem?! Én úgy tudtam... Eugabesz?
  • lolSL
    rakd dx9-re, nem kéne akadnia
  • RobbieHUN
    köszi, már próbáltam azt is, e-mail címet és jelszót kér a belépéshez azokat már átírtam, de nem lett semmivel sem jobb. Most olvastam egy másik fórumon, hogy próbáljam meg a sound card driveremet frissíteni. Sound Blaster X-Fi Gamer kártyám van, szerinted van rá esély, hogy az a baj? Desert?
  • imigreen
    Nincs olyan nagy baj mint ahogy gondolod! A cod után kicsit le kell higgadni h vmit elérj ebben a játékban:D
    Na meg meg kell ismerned a mapokat vannak helyek ahol mindig van vmi esemény(nem érdemes berohanni), van olyan ablak ahol szinte mindig ül egy csipa!
  • eugabesz
    Szerintem nincs pach-elve a játékod...
  • MR ME