Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Ezért kell 2 enginek összedolgozni. Az elsõ rálövi a tracert, utána rögtön elõveszi a rakétavetõt. Amikor a heli dobja a füstöt, a másik rögtön lövi a tracert, az elsõ fazon meg indítja a rakétát.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Türelem, gusztustalanságaink nemsokára ismét elérhetõvé válnak, elvileg ma 7-tõl rottyantják be újra a szervert, aztán indulhat ismét a hokiparti.
Lehet egy HokiNight-ot is szervezünk egyszer Nektek, türelmetlen olvasóknak! Úgy képzeltem el, hogy linkelünk valami fétises japános videós oldalt ameddig karbantartások zajlanak, a többit nem árulhatom el. <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Már regisztrált felhasználó vagyok,de még mindig eljátsza,hogy nem jön be az oldal.
[IRAM] leader
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Egy kis segítség kéne: Régebben eladtam a BC2-met, most megvettem újra <#vigyor2>#vigyor2>. Megpróbáltam belépni a régi nevemmel, de valami hülyeséget írt ki a játék, hogy én megpróbáltam nem eredeti játékkal nyomulni. Ez normális?
A játék természetesen eredeti.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Bad Company 2 Downtime - Feb 1st [ Comment ]
22:37 PST | ^Scott^ | Print News | Category: BFBC2
Some more downtime is planned for Battlefield: Bad Company 2 PC starting tomorrow at 10pm PDT.
Tomorrow (Feb 1st) we will have a downtime for BFBC2 PC during 06:00 – 10:00 GMT. This is the second phase of the stats database rebuild – this phase is done separately for BFBC2 PC. We are measuring performance both before and after this operation.
We will have separate downtimes for the other platforms shortly after this. The downtimes will be announced on Facebook, Twitter and the official EA UK Forums.
10 pm PDT - 2:00 am PDT
0:00 am EST - 4:00 am EST
6:00 GMT - 10:00 GMT
7:00 am CET - 11:00 am CET
BF Blog
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Parasite Eve 2, best game EVER!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
amúgy meg, ha piaci szemszögbõl nézed, lehet van abban valami hogy a Codot kell majmolni nem? Ha nem azt tennék ennyien nem vették volna ezt meg, pedig ez jobb mint a Cod, még is nagyobb az eladás, mert Cod...de semmi köze már a régihez...Ha fenn akarsz maradni, akkor muszáj lépni...sajnos. Különben lehet BF3ad se lenne.
Mert most ez a divat a codot majmolni mert az sikeres(agyatlan szar).
A Cryteh is elkészítette a legújabb Codsis-t.Cod méretû pályák,a crysis wars-ban bf2-es méretû pályákon játszottunk.Ez az elkonzolosodás teljesen tönkretette a normális fps-ek piacát.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Es utana ujra kezdodhet ujra az also regiokban az agyaggalambloveszet... <#sniffles>#sniffles><#action>#action>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Jon az apache - belelovok tracert, szuper.
Erre persze nyomja flaret, mar nincs is rajta a dart.
Urjatoltok es szinte azonnal felig makosan egybol ralonom a 2. tracert - erre KAPASBOL ujra leszedi...!
Full faszsag az egesz igy komolyan.
Szinte csak a B-nel telepitett legvedelmivel lehet leszedni, de egy ugyesebb pilota mindig azt is szetlovi fedezekbol rarepulve.
Utalom ha valami ilyen szinten nincs balanszolva.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX