51658
  • Fpocok
    Nem tudom mi van a bannerral. Nem érem le Joe Bácsit. Lehet, hogy addig ideiglenesen más lesz. Szerverek ki lesznek rakva meg minden, de egyszerűbb.
    Amúgy ez mind Landor hibája.
  • Nagydög
    A gazkar nem fog mukodni, ez szinte biztos, de az iranyokat mar kijavitgattam egyszer a configban. Ha akarod, atkuldom.
  • shaddam
    Ha már mindent kipróbáltál próbáld ki az xpadder nevű programot.Joyon szimulálhatod a billentyűzetet meg az egeret.
  • Charly
    Sziasztok joy ra van valami megoldás nem tudok gázt adni és a tengely körüli forgás fordítva működik a joy:Extrem digital 3DPro
  • zotya10002
    Értem!!Köszi!
  • sanya200
    Az eredeti játékot is csak a telepítőkód teszi azzá, elvileg menne neki ha megadod a fiókod nevét és jelszavát akkor tud vele játszani.De lehet hogy kérné a lemezt is, viszont akkor le kell szednie a digital editiont a te accountoddal.
  • Charly
    Ok Pb hiba volt :)
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Szerintetek ha havernak varez verziós battle van fent ,és én adom a bejelentkező adatokat neki.Menne a game?Frissítene a játék neki?
  • strebacom
    Frissités!!
  • sanya200
    Öhm próbáld meg szedd le külön a frissítést ne az updaterrel updatelj, le lehet szedni a telepítőjét is.
  • strebacom
    Mit ir ki ????
  • Charly
    Sziasztok!

Ma vettem meg a progit de hibát ír ki mialatt keresi a frissítéseket tudnátok segíteni? A vége előtt kapom a hiba üzenetet.

Üdv:Charly
  • foxxi
  • False
    neked is van egy tanácsom : ne vegyél mindent személyes sértésnek, amit az interneten írnak, sokkal nyugodtabb leszel
  • False
    tudod hogy abból is van kivétel, pl a tökorrú, meg te :D

xxTamasxx : nem, vannak még jópáran akik tudják mit kell tenni egy rush vagy cq pályán, még a magyarok közül is kerülnek ki szép számmal,de sok a public láma retard, ez tény
  • xXtamasXx
    Természetesen ebben a játékban rajtad kívül mindenki retardált balfasz....
  • sanya200
    Mindenki az aki csak 1 kaszttal játszik állandóan,én legalább játszok más kaszttal is nem csak reconnal.Pálya meg játékmódfüggő hogy melyik kaszttal megyek.
  • Nagydög
    Ne vedd fel! False hulyeseget beszel. Csak a recont jatszok retardalt balfaszok!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem, igazabol ok sem mind.
  • False
    Nem érted.Akik az emlegetett kasztokkal tolják elsősorban, azok ált szarnak a csapatjátékra, és ezzel sok más ember játékát teszik tönkre.És csak azokat sértegetem, akik megfelelnek a kitételeknek.
  • sanya200
    Mert aztán mért, csak az assault a jó vagy mi?És még nekem mondjátok hogy csak 1 kassztal megyek mindig ti meg csak assaultal mentek?Nem tudom miért kell itt sértegetni a népet mindenki azzal a kassztal játszik amelyikkel akar.Semmivel nem vagy különb másnál csak mert assaultal mész.
  • False
    mert ebben a játékban, aki medicnek vagy reconnak áll, az 90% eséllyel retardált balfasz
  • KaBuTo666
    :DDDDDDDDDDD
  • byzhouse
    56/49 ekkora ticketnél nem nagy dolog. átlag player összehozza.
  • sanya200
    Killben az 5. pontban a 2. a 15 játékosból.
    De itt egy screen.
    De miből gondolod hogy csak megyek a vakvilágba?Bár általában azt is felélesztem aki nem a csapatomhoz tartozik, vagy adok neki dobozt.
  • Beers
    Ja, esetleg adok órákat belőle :D!
  • nandorb
    Huha a bealllitasokban van olyan hogy vertikal fly vagy mar mi pipa be mikor helizel pipa ki mikor UAV-ezol.
  • byzhouse
    o.O
  • Jossua
    azt tom de nagyon érzékeny....
  • byzhouse
    felfelé tolod az egeret akkor az orra lefele fordul.
  • Jossua
    hát nem tom mozgatom az egeret és már olyan szaltot dob meg minden h nemigaz :D
  • TDC Geronimo
    Nehéz? BCbe szinte magától repül. DCbe próbáltad volna ki, lehet mindjárt más lenne a véleményed :D
  • Jossua
    Ti a helit h irányitjátok szerintem marha nehéz ... :(
  • lolSL
    nem lehet átcsapni másik tárhelyre?
  • Fpocok
    Tudom, mivel itt voltam este is.
  • strebacom
    Nekem mindegy...."pár óra után rendbe szokott jönni"- ja ezt honnan kell számítani....mert már tegnap reggel is ilyen volt....pár nap az jobb lett volna...hehe
  • False
    ne vedd zokon, nekem 3 napja ilyen, 3 különbőző netről, gépről nézve, nem hiszem hogy ez magától csak úgy megoldodna
  • Fpocok
    Igen. Látom. Landor azt mondta, pár óra után rendbe szokott jönni. Türelem.
  • byzhouse
    általában mindenkinek ugyanaz
  • strebacom
    Én nemtom de más nem látja hogy milyen faxa a BANNER......
  • False
    ez kicsit ügyefogyott post lett,de azért remélem érteni :)