51658
-
Nem tudom mi van a bannerral. Nem érem le Joe Bácsit. Lehet, hogy addig ideiglenesen más lesz. Szerverek ki lesznek rakva meg minden, de egyszerűbb.
Amúgy ez mind Landor hibája. -
Nagydög #45240 A gazkar nem fog mukodni, ez szinte biztos, de az iranyokat mar kijavitgattam egyszer a configban. Ha akarod, atkuldom. -
Ha már mindent kipróbáltál próbáld ki az xpadder nevű programot.Joyon szimulálhatod a billentyűzetet meg az egeret. -
Sziasztok joy ra van valami megoldás nem tudok gázt adni és a tengely körüli forgás fordítva működik a joy:Extrem digital 3DPro -
Értem!!Köszi! -
sanya200 #45236 Az eredeti játékot is csak a telepítőkód teszi azzá, elvileg menne neki ha megadod a fiókod nevét és jelszavát akkor tud vele játszani.De lehet hogy kérné a lemezt is, viszont akkor le kell szednie a digital editiont a te accountoddal. -
Ok Pb hiba volt :) -
Sziasztok!!
Szerintetek ha havernak varez verziós battle van fent ,és én adom a bejelentkező adatokat neki.Menne a game?Frissítene a játék neki? -
strebacom #45233 Frissités!! -
sanya200 #45232 Öhm próbáld meg szedd le külön a frissítést ne az updaterrel updatelj, le lehet szedni a telepítőjét is. -
strebacom #45231 Mit ir ki ???? -
Sziasztok!
Ma vettem meg a progit de hibát ír ki mialatt keresi a frissítéseket tudnátok segíteni? A vége előtt kapom a hiba üzenetet.
Üdv:Charly -
foxxi #45229 -
False #45228 neked is van egy tanácsom : ne vegyél mindent személyes sértésnek, amit az interneten írnak, sokkal nyugodtabb leszel -
False #45227 tudod hogy abból is van kivétel, pl a tökorrú, meg te :D
xxTamasxx : nem, vannak még jópáran akik tudják mit kell tenni egy rush vagy cq pályán, még a magyarok közül is kerülnek ki szép számmal,de sok a public láma retard, ez tény -
Természetesen ebben a játékban rajtad kívül mindenki retardált balfasz.... -
sanya200 #45225 Mindenki az aki csak 1 kaszttal játszik állandóan,én legalább játszok más kaszttal is nem csak reconnal.Pálya meg játékmódfüggő hogy melyik kaszttal megyek. -
Nagydög #45224 Ne vedd fel! False hulyeseget beszel. Csak a recont jatszok retardalt balfaszok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, igazabol ok sem mind. -
False #45223 Nem érted.Akik az emlegetett kasztokkal tolják elsősorban, azok ált szarnak a csapatjátékra, és ezzel sok más ember játékát teszik tönkre.És csak azokat sértegetem, akik megfelelnek a kitételeknek. -
sanya200 #45222 Mert aztán mért, csak az assault a jó vagy mi?És még nekem mondjátok hogy csak 1 kassztal megyek mindig ti meg csak assaultal mentek?Nem tudom miért kell itt sértegetni a népet mindenki azzal a kassztal játszik amelyikkel akar.Semmivel nem vagy különb másnál csak mert assaultal mész. -
False #45221 mert ebben a játékban, aki medicnek vagy reconnak áll, az 90% eséllyel retardált balfasz -
KaBuTo666 #45220 :DDDDDDDDDDD -
56/49 ekkora ticketnél nem nagy dolog. átlag player összehozza. -
sanya200 #45218 Killben az 5. pontban a 2. a 15 játékosból.
De itt egy screen.
De miből gondolod hogy csak megyek a vakvilágba?Bár általában azt is felélesztem aki nem a csapatomhoz tartozik, vagy adok neki dobozt. -
Ja, esetleg adok órákat belőle :D! -
Huha a bealllitasokban van olyan hogy vertikal fly vagy mar mi pipa be mikor helizel pipa ki mikor UAV-ezol. -
o.O -
Jossua #45214 azt tom de nagyon érzékeny.... -
felfelé tolod az egeret akkor az orra lefele fordul. -
Jossua #45212 hát nem tom mozgatom az egeret és már olyan szaltot dob meg minden h nemigaz :D -
Nehéz? BCbe szinte magától repül. DCbe próbáltad volna ki, lehet mindjárt más lenne a véleményed :D -
Jossua #45210 Ti a helit h irányitjátok szerintem marha nehéz ... :( -
nem lehet átcsapni másik tárhelyre? -
Tudom, mivel itt voltam este is. -
strebacom #45207 Nekem mindegy...."pár óra után rendbe szokott jönni"- ja ezt honnan kell számítani....mert már tegnap reggel is ilyen volt....pár nap az jobb lett volna...hehe
-
False #45206 ne vedd zokon, nekem 3 napja ilyen, 3 különbőző netről, gépről nézve, nem hiszem hogy ez magától csak úgy megoldodna -
Igen. Látom. Landor azt mondta, pár óra után rendbe szokott jönni. Türelem. -
általában mindenkinek ugyanaz -
strebacom #45203 Én nemtom de más nem látja hogy milyen faxa a BANNER......
-
False #45202 ez kicsit ügyefogyott post lett,de azért remélem érteni :)