Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lolSL
víz alatt fog játszódni

shaddam
Nem hinném hogy megtörnék a modern warfailek áradatát.Manapság a modern hadviselés a menõ mert bob azt látja a híradoban.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Hát lehet nem véletlen idõzítették a 43 lelövését mára, meg amúgy is el vagyunk áztatva "modern shooterekkel" Így számomra a ww2es téma is elképzelhetõ. Lehet holnap már kiderül, de ha nem, akkor március elsején biztosan.

Bence94
ww 2-es ? <#miaz> mondjuk nem nagony zavarna "deakkoris"

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TDC Geronimo
Lehet azért se jön ki, mert bf3 ww2-es lesz ki tudja :p

Bence94
elmehet a "jó életbe" áááá b+<#idiota><#falbav><#mf1><#levele>...
etetnek a semmi miatt kamuznak össze-vissza aztán bemutatnak, de azért a pc hú de f@xa "mi kiállunk a pécésekért"... "Nem baj majd az rohadt jó bf 3-al majd megmutatjuk, hogy milyen áwszám is lesz pc-n..." bc 2-nek is elkélne még pár patch.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MR ME
új, még csak closed béta fázisban van, de ne várj tõle túl sokat

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerintem Új

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

TDC Geronimo
Amúgy aki nem olvasná BF3 topikot...holnap lesz valami BF3as teaser/infó akármi.

shaddam
Requiescat in pace...
Pedig korrekt kis játék a bf1943

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Figyeljetek már, ez a Battlefield Play4Free most valami régi, vagy valami új?
Avagy mindkettõ? 😊

ezt az istentelen parasztvakítást amit ezek tolnak folyamatosan......olyan szivesen ültetném le a gépem elé a lead desingert, játszon egy kicsit, és magyarázza el hogy ez igy mért jó,mért számit AAA+ játéknak.....és ha nem értek vele egyet, jól rábaszok egyet a szívlapáttal.....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Fpocok
Most mondhatnám azt, hogy meglepõdtem, de hazudnék <#vigyor4>

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
"There comes a time when we as a studio have to choose where to best put our efforts. At DICE we’re dedicated to taking care of our products after launch, and also hell bent on building new, innovative and high quality games.

In my day to day work, I look at our release schedule and the studio’s capacity, weighing them against our wild ambitions to create awesomeness. I often need to make hard calls regarding where we put the studio’s focus. Part of the challenge is to balance work on the new against the already shipped, prioritizing the amount of energy spent on the known franchises and the time spent on developing something entirely new.

This is one of those cross roads where I need to make a hard decision. While we’ll continue supporting Battlefield: Bad Company 2 and previous games, it’s time to look ahead to the next giant leap for DICE – the release of Battlefield 3, powered by the mighty Frostbite 2 engine. Our goal is crystal clear: we’re going to build the best Battlefield game ever, and we’ll do whatever it takes to make this the biggest launch in DICE’s history.

We know some of you eagerly have been awaiting Battlefield 1943 and Battlefield: Bad Company 2 Onslaught on PC. I’m sad to say that these two titles are now officially cancelled. Instead, our talented teams will focus on delivering the greatest possible gaming experience in our next behemoth release. We’re confident this will lead to an even better experience in Battlefield 3, not only on PC, but on all platforms.

For an idea of what that means, watch this space for some exciting news I think you’ll like.

Best regards,
Karl Magnus Troedsson
General Manager, DICE"

<#mf1>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

<#mf1><#mf2><#mf1><#levele><#wink>
Fpocok
<#ejnye1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
Az nvidiások ratyik, az atisokakirájok!<#zavart1>

Én meg nvidiás vagyok.
Én 10.10-essel tolom win7 32-bitesen,jó.

[IRAM] leader

passz még mindig a 10.6-os vagy 7es van fent,az megy faszán

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Cooperációban vagyunk a Dragon klán szerverével,VIP csere stb.,náluk fut a Vietnam,nálunk a sima.
Ha cserélnek,mi is cserélünk módot,így teljes az együtt mûködés.
Nem igazán szeretnénk kapkodni ide-oda,de legutóbb nem igazán sikerült az "egyeztetés",azért volt IRAM-on is Vietnam.
Meg idõközben lejebb vettünk kicsit a "darálósabb" 32 játékos módból,így mostantól ismét 26 játékost szolgál a szerver.VIP joga továbbra is a támogató klántag-nak van.

[IRAM] leader

hát persze hogy bannoltak, mert csalsz... <#vigyor2><#eplus2>

elõbb lelövöd õket, minhogy õk észrevesznek! És az durva csalás! <#hehe><#hehe><#hehe>
Carloska
iramon most sima fut

SZEG007
Engem specko csak külföldi szerverröl bannoltak eddig, merthogy szerintük csaltam, és magyar szervereken is a legnagyobb szája az odatévedö külföldieknek van, leszámitva pár kivételt, de adminolt szervereken az anyázok amugy is röviduton repülnek.

FlyHigh
iramon most kizárólag bc2 fut? vietnamnak annyi?

Thrash \'Till Death

9.12-vel minden fasza még mindig 😄
Kicsit off(félig meddig):akinek ATI vga-ja van,mondja már meg,érdemes-e fõlrakni a 11.1-es Catalyst-ot?Vagy tényleg rosszabbul megy vele a BC2?Olyan dolgokat olvastam a neten,hogy az új Catalyst-al teljesítmény csökkenés van jópár játékban.A másik:valami hotfix-et is emlegetnek.Ezt is fel kell rakni a driverre?On.

Running
Mekkora fasz vagyok, itt vannak a szerverek a bannerban.😊))

Running
Ha sima bc2 megy, akkor ok, jelzem a többieknek, sajnos a vietnam kieget nem mindenki vette meg... rajtam nem fog múlni.

Itt nincs ilyen,gyertek bátran...mióta feltalálták a chat-filtert,azóta elég jó a felhozatal.😊,meg a dumagépek is le lettek állítva.

[IRAM] leader

én felvállalom, hogy szoktam szidni a csapattársaimat, ha balfaszok, ha elbasszák az ember szórakozását, és nagyon úgy ítélem,hogy ilyenkor jogosan,mert én se szeretem ha elkúrják a szórakozásom /lehet az én hibám,hogy számomra az a szórakozás hogy teljesítjük a pályát,és nem az hogy csipával kilóméterekrõl lövöldözöm,vagy bármien mas kasztal állok csipa mögött és várom hogy elvehessem a fegyverét,vagy igaui vérbeli balfasz módjára beugorjak egy helibe v tankba és átadjam az ellenek/

Running
Ne érts félre, nem a szerverekkel vagyok azok üzemeltetõivel van a gondunk. A magyar játékosokkal van gond. Szórakozni szeretnénk, nem azt hallgatni fél percenként, h csalunk, vagy noobok vagyunk, stb... ez sem mindig igaz, sõt... én pl idõnként felnézek magyar szerverre, de többiek nagyon ritkán, a már említett okok miatt. Röviden ennyi.

Beers
Only heavy metal szerverre járok én is (elõtte meg csak Atacama Desert)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nekem igen,mert kíváncsi lennék,hogy az IRAM szerverrel mi a kifogásod...<#ticking>

[IRAM] leader

Most már tényleg gyûjtöm õket.Csak írjátok bátran kit milyen nevetséges indokkal dobtak ki,vagy miért nem javasoljátok a szervert.

[IRAM] leader

Running
Sok magyar játékos van, csak nem játszanak magyar szervereken, pl ahogy mi sem. Gondolom nem kell elmagyarázni miért nem.

ide se kell nagyon felmenni játszani ejj az admin valami eszméletlen kicsit jobb játékos repül ejj :Eurofighters(Austria) vád :cheater bár ha jól átgondolom ez megtisztelõ 😊
Carloska
minek van ennyi server ha egy magyar játékos sincs fent?

hova tûntek az emberek el ennyire egész nap jó ha láttam 12 õt ?

Hát azt nem használom. :-)
xXtamasXx
kivéve: AT4 + fejlesztett robbanás és nem éli túl a heli...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
Dehogynem. Errõl szól, csakhogy ezzel sokan nincsenek tisztában....

@lolSL: ezt ne nekem mondd, csapatban játszom....

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Nem, mivel ha a +armort teszi be, akkor 2 lövés kell a helibe...:\ Érted...belelövöd, marad 5 hpja is akár, gyors átszáll a gunnerjük aki enginner, megjavítja, mert ugye a heliben is lehet javítani és ennyi...vagy visszamennek a bázisra és megjavítják...:S
Még jobb ötlet, M136AT4-el lelövöd és nem kell bohóckodni a tracerrel 😊

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Na most ne haragudj de nem errõl szól ez a játék?

Beers
<#hehe><#pias>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Vissza is jelöltelek pubi. Nyáron össze kéne hozni megint valami sörözést. Hiányoznak a béefes arcok. <#szomoru2>

lolSL
egyedül itt kell jáccani

Beers
Ennek örömére be lettél jelölve 😊!