51658
-
determinator #45281 BFBC2Updater.exe-vel kell indítani a játékot.
Az ikonok már erre mutatnak.
De ha csak a BFBC2Game.exe-t indítod akkor nem keres frissítést. -
SzinesGeza #45280
Nekem olyat csinál, hogy hiába írok be előtagot pl [HUN], azt nem jeleníti meg a játékban.
-
#45279 Nemkell kulon inditani alapbol ranez es ha van ujabb akkor leszedi... -
#45278 El kell inditani az updater.exe-t a játék könyvtárából. Nekem vagy másfél óráig szedte -
#45277 A játék automatikusan leszedi a javítást ? (patch) -
#45276 Mas is panaszkodott mar ez miatt... Probald rendszergazdakent futatni. -
#45275 Nekem megjegyzi de akkor nem enged belépni :D
Ha meg kitörlöm és beírom újra ugyan azt a jelszót akkor beenged... -
sanya200 #45274 Szintúgy ugyanez a helyzet nekem se jegyzi meg, de ez nem régóta van.Régebben nem volt vele gond. -
#45273 Jaja :D -
#45272 Jó, nem kell fikázni. Megpróbáljuk visszaállítani a régit. -
KaBuTo666 #45271 hát nem is mac -
#45270 win7 mi?:D -
#45269 Tegnap végre megvettem és valami hihetetlen nagy hangulata van a multinak, pláne haverokkal.
Amúgy az csak nálam van hogy beállítottam hogy megjegyezze a jelszót és ha be akarok lépni akkor nem engedi, viszont ha külön beírom a jelszót akkor meg engedi? -
strebacom #45268 ÓÓóooo de faxasza.... jó abnner...
széép -
#45267 van, de tegnap jó volt, ma nem, de most eltelt egy kis idő most megint jó volt -
ZiLi #45266 Routered van? Mert nekem akkor csinálta ezt ("server lost") Hiába állítottam bármit. Most anélkül játszok és most jó! -
#45265 Na az jó hír!Szerencséd van akkor:-) -
#45264 Igen, már voltam ott, azt mondták, hogy nem ahhoz volt a serial regisztrálva, így most az emberke, akitől vettem, megkereste a másik emailt, azzal már jó. Rosszat adott meg. -
#45263 Olyankor mivan ha szerverre csatlakozásnál írja, hogy baj van a netemmel elveszett a kapcsolat ...(és nincs baj a netemmel) -
#45262 Szia!!
Itt segítenek!! -
#45261 akkor írj az EAnak -
#45260 És hogy? A linket megnézted, amit beírtam? Nem egyedi probléma. Egyelőre én úgy látom, hogy nem vert át. -
#45259 EA store-ban fél áron vannak a cuccok, vietnam is. -
#45258 akkor átbaszott aki eladta. -
#45257 Valamikor telepítéskor volt, hogy online ellenőrzést akarok, vagy bent kell lenni a lemeznek. Én az onlinet választottam, ha visszaállítanám lemezesre (amit nemtok hogy kell), akkor az megoldhatná, vagy multihoz mindenképpen kell az online autentikáció? -
#45256 No de mondom, hogy van emilem, passom, meg serialom is.
Egy pár embernek már volt ilyen baja, de semmi konkrét infót nem tudtam leszűrni a megoldáshoz. >link< -
#45255 viszont ha megkaptad a cd kulcsot is akkor 2 lehetőség van a, elkéred az email+pass és ide is adja b, írj a dice nek hogy vki használja a kulcsod adják vissza mán jelleggel és küldesz nekik képet az eredeti cd kulcsról -
#45254 Igen használtan, de azt is megkaptam. -
#45253 Hasznaltan vetted? Mert ha igen 1 cd kulcs csak 1 ea accounthoz lehet kotni. Ami azt jelenti hogy ha hasznaltan vetted akkor az illetotol kell elkerned az emailt+jelszot. -
#45252 Helló!
Most vettem BC2-t és azt szeretném kérdezni, hogy felment az R10 patch multinál bejelentkeztem az email+pass-szel, de azt írja ki, hogy: "The register code is already in use.". Ez mi? Jól írtam be. Olvastam az ea fórumon, hogy másnak is volt már ilyen, de megoldást nem találtam. Tud valaki valami okosat?
Előre is kösz. -
#45251 nincs véletlen valakinek egy olyan beállítása bf2 höz ami jó lenne gamepadhoz? igazából repülőgéphez kellene.
a mediatech gamepadját használnám a 1504 est egész jó lenne hozzá.
pmben írjatok ha van valami köszi
-
#45250 Köszönöm szépen, remélem, ez majd segít a havernak.
-
Bala10 #45249 ha van türemled keresgélni, akkor itt sokminden le van írva.
jelvények
rangok
itt is érdemes olvasgatni :)
így hirtelen ennyi. -
bazsi83vp #45248 Akit érdekel: http://eastore.ea.com oldalon a Battlefield: Bad Company 2 Digital Deluxe Edition 17.49 €. (vietnam benne van) Elég baráti ár. -
#45247 Srácok! Segítenétek nekem még?
Magyar nyelvű oldal kellene, ahol az érmek és minden egyéb elérhető/endő feladat, achi le van írva.
Van ilyen? [Nem nekem kell.]
-
#45246 213.133.100.229:7681
ezzel mivan? -
#45245 Na majd keresek valami szélesebb bannert. Addig berakom szervereket. -
strebacom #45244 Oké csak csináld már..mert kezd idegelni...
-
#45243 Szia meg köszönném :) -
False #45242 ki másé lehetne?