51658
  • determinator
    BFBC2Updater.exe-vel kell indítani a játékot.
    Az ikonok már erre mutatnak.
    De ha csak a BFBC2Game.exe-t indítod akkor nem keres frissítést.
  • SzinesGeza

Nekem olyat csinál, hogy hiába írok be előtagot pl [HUN], azt nem jeleníti meg a játékban.

• nandorb
    Nemkell kulon inditani alapbol ranez es ha van ujabb akkor leszedi...
  • elitehun
    El kell inditani az updater.exe-t a játék könyvtárából. Nekem vagy másfél óráig szedte
  • teddymac
    A játék automatikusan leszedi a javítást ? (patch)
  • nandorb
    Mas is panaszkodott mar ez miatt... Probald rendszergazdakent futatni.
  • elitehun
    Nekem megjegyzi de akkor nem enged belépni :D
    Ha meg kitörlöm és beírom újra ugyan azt a jelszót akkor beenged...
  • sanya200
    Szintúgy ugyanez a helyzet nekem se jegyzi meg, de ez nem régóta van.Régebben nem volt vele gond.
  • elitehun
    Jaja :D
  • Fpocok
    Jó, nem kell fikázni. Megpróbáljuk visszaállítani a régit.
  • KaBuTo666
    hát nem is mac
  • nandorb
    win7 mi?:D
  • elitehun
    Tegnap végre megvettem és valami hihetetlen nagy hangulata van a multinak, pláne haverokkal.
    Amúgy az csak nálam van hogy beállítottam hogy megjegyezze a jelszót és ha be akarok lépni akkor nem engedi, viszont ha külön beírom a jelszót akkor meg engedi?
  • strebacom
    ÓÓóooo de faxasza.... jó abnner...
    széép
  • Metalmilitiakid
    van, de tegnap jó volt, ma nem, de most eltelt egy kis idő most megint jó volt
  • ZiLi
    Routered van? Mert nekem akkor csinálta ezt ("server lost") Hiába állítottam bármit. Most anélkül játszok és most jó!
  • zotya10002
    Na az jó hír!Szerencséd van akkor:-)
  • G.I.JOE
    Igen, már voltam ott, azt mondták, hogy nem ahhoz volt a serial regisztrálva, így most az emberke, akitől vettem, megkereste a másik emailt, azzal már jó. Rosszat adott meg.
  • Metalmilitiakid
    Olyankor mivan ha szerverre csatlakozásnál írja, hogy baj van a netemmel elveszett a kapcsolat ...(és nincs baj a netemmel)
  • zotya10002
    Szia!!

Itt segítenek!!
  • lolSL
    akkor írj az EAnak
  • G.I.JOE
    És hogy? A linket megnézted, amit beírtam? Nem egyedi probléma. Egyelőre én úgy látom, hogy nem vert át.
  • lolSL
    EA store-ban fél áron vannak a cuccok, vietnam is.
  • lolSL
    akkor átbaszott aki eladta.
  • G.I.JOE
    Valamikor telepítéskor volt, hogy online ellenőrzést akarok, vagy bent kell lenni a lemeznek. Én az onlinet választottam, ha visszaállítanám lemezesre (amit nemtok hogy kell), akkor az megoldhatná, vagy multihoz mindenképpen kell az online autentikáció?
  • G.I.JOE
    No de mondom, hogy van emilem, passom, meg serialom is.
    Egy pár embernek már volt ilyen baja, de semmi konkrét infót nem tudtam leszűrni a megoldáshoz. >link<
  • Metalmilitiakid
    viszont ha megkaptad a cd kulcsot is akkor 2 lehetőség van a, elkéred az email+pass és ide is adja b, írj a dice nek hogy vki használja a kulcsod adják vissza mán jelleggel és küldesz nekik képet az eredeti cd kulcsról
  • G.I.JOE
    Igen használtan, de azt is megkaptam.
  • nandorb
    Hasznaltan vetted? Mert ha igen 1 cd kulcs csak 1 ea accounthoz lehet kotni. Ami azt jelenti hogy ha hasznaltan vetted akkor az illetotol kell elkerned az emailt+jelszot.
  • G.I.JOE
    Helló!

Most vettem BC2-t és azt szeretném kérdezni, hogy felment az R10 patch multinál bejelentkeztem az email+pass-szel, de azt írja ki, hogy: "The register code is already in use.". Ez mi? Jól írtam be. Olvastam az ea fórumon, hogy másnak is volt már ilyen, de megoldást nem találtam. Tud valaki valami okosat?

Előre is kösz.
  • RoboKutya78
    nincs véletlen valakinek egy olyan beállítása bf2 höz ami jó lenne gamepadhoz? igazából repülőgéphez kellene.
    a mediatech gamepadját használnám a 1504 est egész jó lenne hozzá.
    pmben írjatok ha van valami köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen, remélem, ez majd segít a havernak.
  • Bala10
    ha van türemled keresgélni, akkor itt sokminden le van írva.

jelvények

rangok

itt is érdemes olvasgatni :)

így hirtelen ennyi.
  • bazsi83vp
    Akit érdekel: http://eastore.ea.com oldalon a Battlefield: Bad Company 2 Digital Deluxe Edition 17.49 €. (vietnam benne van) Elég baráti ár.
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok! Segítenétek nekem még?

Magyar nyelvű oldal kellene, ahol az érmek és minden egyéb elérhető/endő feladat, achi le van írva.

Van ilyen? [Nem nekem kell.]
  • Fpocok
    213.133.100.229:7681

ezzel mivan?
  • Fpocok
    Na majd keresek valami szélesebb bannert. Addig berakom szervereket.
  • strebacom
    Oké csak csináld már..mert kezd idegelni...
  • Charly
    Szia meg köszönném :)
  • False
    ki másé lehetne?