Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezért lett volna jó, ha legalább a kurva mapeditort kiadták volna, pár lelkes már rég legyártotta volna nekünk....
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Csak éppen 64 embert ne Cold war-on vagy White pass-on képzelj el hanem mondjuk egy Zatar Wetlands-on. 😊
A miniimage erõsen warez téma. (ha eredeti online ellenõrzéssel lehet indítani, nem kell a dvd)
- Most vetted es szar a dvd. - Alap hogy vissza kell kuldeni es ujat kerni egybol. (Ha igazat irsz...)
- Miniimage miert kellene ha szar a dvd? Felinstallaltad es utana egybol elromlott a dvd? Hat persze...
- Eredeti jateknal/kulccsal felajanlja a jatek az elejen, hogy nem ker dvdt a jatekhoz, ha beirod az original keyt...
- Ha ezek utan megis igaz hogy nem kamuzol...akkor csak annyit hogy lehuzod valahonnan a jatek image-et, installalod, beirod az eredeti kulcsot es siman mukodni fog dvd nelkul.
(Az ertelmes es laza adatlapod + a lazan benyogott miniimages kerdesed alapjan sztem kamuzol. Ha megse akkor sorry, de ez a (bunko) velemenyem. Warezre kerdesekre van kulon topik, ott a link fent.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szerintem sokkal jobban megéri mint a hülye black ops DLC!!
Az alapjáték is nagyon jó de ez fergeteges....😛
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
• Urban Combat — Take the fight to iconic and unexpected places in the USA, Middle East, and Europe including claustrophobic streets, metropolitan downtowns, and open, vehicle-friendly landscapes as you fight your way through the war of tomorrow."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A pb kick-el valamiért,amihez nincs Magyar nyelven leírás.
Ez lehet egy sima atküldési hiba.(rasszizmus <#hehe>#hehe>) ejnye.,...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Amúgy meg ezért teaser, rendes gameplay márciusig nem lesz. Oldalt ha fellövik még lesz pár infó biztos.

5+ éve meg magyar serverekre nem jöhettek külföldiek mert volt pw rajta, minden publicon is
Parasite Eve 2, best game EVER!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[IRAM] leader
De tartok tõle hogy az is csak parasztvakítás lesz számunkra mert fostalicska lesz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
<<< >>>
HUN4CE szeróra azt írja Gametracker, hogy "dead". Nemtom, itt felül nincs feltüntetve a szerver, de névhasonlóságból arra következtetek, hogy HUF - Hungarian Forces szerver ugyan az lehet, mint elõtte a HUN4CE. Amúgy az én szerverlistámban sincs benne a HUN4CE, de nem emlékszem már, hogy bent volt-e, vagy hogy amit linkeltem, mikor írtam a listához.
BFBC2: r-chee [HUN]