Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a mennyország lenne 😄
ezért lett volna jó, ha legalább a kurva mapeditort kiadták volna, pár lelkes már rég legyártotta volna nekünk....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Reménykedjünk hogy lesz sok-sok Jármû.:-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Csak hiányoznak azok a régi, bazi nagy csaták Zatar-on! 😊

Akkor lehetöleg jó nagy mappok lesznek mellé.Ugy jó a 64-ember.Viszont ha szervert bérelsz,akkor nem kell 64-ember,elég a 32 is.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Csak éppen 64 embert ne Cold war-on vagy White pass-on képzelj el hanem mondjuk egy Zatar Wetlands-on. 😊

Ha megvetted és szar a dvd akkor miért nem töltöd le az ea download managgerrel.
A miniimage erõsen warez téma. (ha eredeti online ellenõrzéssel lehet indítani, nem kell a dvd)

Smithwarden
En segitek annak aki nem kamuzik, de:

- Most vetted es szar a dvd. - Alap hogy vissza kell kuldeni es ujat kerni egybol. (Ha igazat irsz...)
- Miniimage miert kellene ha szar a dvd? Felinstallaltad es utana egybol elromlott a dvd? Hat persze...
- Eredeti jateknal/kulccsal felajanlja a jatek az elejen, hogy nem ker dvdt a jatekhoz, ha beirod az original keyt...
- Ha ezek utan megis igaz hogy nem kamuzol...akkor csak annyit hogy lehuzod valahonnan a jatek image-et, installalod, beirod az eredeti kulcsot es siman mukodni fog dvd nelkul.

(Az ertelmes es laza adatlapod + a lazan benyogott miniimages kerdesed alapjan sztem kamuzol. Ha megse akkor sorry, de ez a (bunko) velemenyem. Warezre kerdesekre van kulon topik, ott a link fent.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Cris99
Most vettem meg a vietnamot, mondanom sem kell hogy kegyetlen jó!
Szerintem sokkal jobban megéri mint a hülye black ops DLC!!
Az alapjáték is nagyon jó de ez fergeteges....😛

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

bakvarnyu
Küllföldröl jött, na mindegy én voltam a hülye ,hogy megkérdeztem, majd rájövök magamtól.

lolSL
akkor miért nem viszed vissza a boltba?

bakvarnyu
Nem warez öcsi ne mutogassál, most vettem meg és SZAR A DVD nem olvassa be.

Smithwarden
A warezos kerdesedre es az adatlapodra csak roviden ennyi a velemenyem: <#levele>

bakvarnyu
miniimage-el elindul a a játék?

wow. most elõször megyek neki uh64-gyel egy uavnak, és belehaltam.
Fpocok
nesze, törlés <#mf1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Running
nekem elég 1 karkand, 6v6 infantry, minden más jöhet fizetõs kiegként. <#zavart1>

TDC Geronimo
Hát hasonló biztosan

• Urban Combat — Take the fight to iconic and unexpected places in the USA, Middle East, and Europe including claustrophobic streets, metropolitan downtowns, and open, vehicle-friendly landscapes as you fight your way through the war of tomorrow."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
Remélem lesz karkand.<#taps>

TDC Geronimo
Nem volt szó soha 64 playerrõl ott hivatalosan. Itt van, mint ahogy a hasalás visszakerülésérõl és a repülõkrõl is. Ezekbõl már lehet arra következtetni, hogy nem BC2 méretû mapokat kapunk...

ez azért vicces, mert amennyire tudom, a bc2-ben is volt szó 64 playerrõl, és nem lett belõle semmi, de úgy érzem jobb is, mert mi lenne 64 emberrel egy cold waron vagy egy white passon.....meg így is legszívesebben 4v4et játszom...

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

TDC Geronimo
Itt a többi. Lesz single palyer és coop kampány is multi mellé.

TDC Geronimo
Most of the hard information is being kept under wraps for the cover story, but here's some declassified intel for you: Several standout features that defined Battlefield 2 return to the fold, including 64-player multiplayer on PC, jets, and the ability to go prone. What other features do you hope to see in Battlefield 3?

Teljesen félre van és értve.
A pb kick-el valamiért,amihez nincs Magyar nyelven leírás.
Ez lehet egy sima atküldési hiba.(rasszizmus <#hehe>) ejnye.,...

[IRAM] leader

Aha,a bc-ben is van repülõ...

[IRAM] leader

TDC Geronimo
De, repülõt! :p

Amúgy meg ezért teaser, rendes gameplay márciusig nem lesz. Oldalt ha fellövik még lesz pár infó biztos.

Smithwarden
<#action>

lolSL
ezt be is lehetne zárni

TDC Geronimo
Most már BF3as hírekkel átmászom annak a topikjába.

TDC Geronimo
Ma fellövik oldalt is egy teaser trailer kíséretében.

TDC Geronimo
Még egy

TDC Geronimo
Na asszem megvan a kor. marad modern

lolSL
hát ez van
5+ éve meg magyar serverekre nem jöhettek külföldiek mert volt pw rajta, minden publicon is

Fpocok
Akkor is. Ez egy nagy faxság, amit csináltak. Lehet akár magyar, vagy más nemzetiségû... csak ilyen miatt kirúgni...

lolSL
magyar nem rassz, hanem egy csicska munkás nép

shaddam
De szép kis rasszizmus...Gyakori?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
nem volt túl okos dolog beleírni a nevedbe a hunt.

Én mindjárt infarktust kapok mi ez a szar majdnem nyertünk erre ezzel hazavágnak egyre több ilyen faságot kapok ááááááááááááá pedig ott voltunk a topon az egész csapat mindenki kente erre ez ,õcsém le szopom magam
TDC Geronimo
Hát hogy nagy-e nem hinném. Maradjunk annyiban, hogy lesz valami. Én egy teaserre gondolok BF3 logóval és bf themevel, esetleg egy website, amin nem lenne más csak ez márciusig.

shaddam
A fejlesztõi twitter szerint holnap valami nagy bejelentés lesz nem?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Sajnos jogosan.Ugyan olyan kész átverés show lesz,mint a nagyon jól beharangozott BC2...Azt kell mondjam,már azt sem hiszi el nekik normális ember,hogy reggel felkelt a nap...

[IRAM] leader

Ezek után a bf3-mal nagyot kell mutatniuk mert akkor éghet a pofájuk.
De tartok tõle hogy az is csak parasztvakítás lesz számunkra mert fostalicska lesz.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Azt nem mondtam, hogy mind jó is.

A bf43-ra válaszul csak ennyi:ó hogy miért nem volt a járókátokban taposóakna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ja el vagyunk látva modern shooterekkel.Mondj eggyet amelyik normális embereknek készült nem 5 éves inteligenciájú gyereknek.

Ja és gratulálunk a Hungarian Forcesnek a kreativ névválasztásért. Köztudott, hogy a HUN4CE az a Hungarian Force rövidítése, ami kifér a klán elõtagban a nevek elé. <#taps><#taps><#taps>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

A HUN4CE egy másik szeró, ami a HUN4CE kláné. A szerver keresõ megtalálja a játékban, ha HUN-ra, listázol. A gond az, hogy a szolgáltatónk olyan fasza portokat oszt ki, amit a GT meg sem talál. Szóval lehet keresni, néha egész jó kis party-k vannak. Néha meg üres. Mi péntek esténként szoktunk fixen összegyûlni, olyankor minnél többen próbálunk jönni és játszunk egymás ellen amíg nem jönnek fel többen. És utána is, mert a publikosok nem szeretnek klán által széjjelvágva lenni...

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Jó a nicked, "szomszéd" <#kacsint>.

<<< >>>

HUN4CE szeróra azt írja Gametracker, hogy "dead". Nemtom, itt felül nincs feltüntetve a szerver, de névhasonlóságból arra következtetek, hogy HUF - Hungarian Forces szerver ugyan az lehet, mint elõtte a HUN4CE. Amúgy az én szerverlistámban sincs benne a HUN4CE, de nem emlékszem már, hogy bent volt-e, vagy hogy amit linkeltem, mikor írtam a listához.

BFBC2: r-chee [HUN]

Fpocok
HUNACE clan server-rel mivan? Tud valaki valamit?

Fpocok
Nem tudom... most itt lesz a RO2, ami már most megvevõs! Szóval akkor a BF3 legyen modern és akkor lesz nagy pc-s játék a WW2rõl meg modernrõl. Jó, ha van választás.