51658
-
4850 hd #45362 ja haver is ki akadt ezen űvőltőm ts hol a faszba vagy emeber szará kurnak, erre ő neki 3-4 mádpercel továb tart a respawn wtfffffffffffffffffffff??????,, -
#45361 i7-es vagy x6-os procinal lesz 60-70-es ping barmilyen szar netnel kb. i5 meg a hasonlo quadoknal lesz 80 a legjobb esetben akar 110-ig megy,es dualon 130-160ig Core 2Duo -n meg piciket jobb 100uresen 140-ig. Ha nem szar a videokartya(ertsd nem irodai hanem vmi. extremebb crysis jatszhato). A tobbi meg a 2+1GB ramtol fog fuggeni. Lehet hulyen nez ki de sajnos igy van. Akinek meg SSD-je van az meg annyit kap hogy 3masodpercel elobb fog lespawnolni:D -
4850 hd #45360 60-70 pinget én is láttam azért kíváncsi lennék mit mutat egy 100 pinges levonás de egy 50-re is EA -nak :))))) nekem átlag 180 kőrül van 16 játékosnál szerintem nagyívbe szarnak rá megveted te gondod old meg alapon, ja és most tényleg szarba bár lehet azért mert újra raktam az OP rendszert :):)))
-
#45359 Hát nemtom, nekem is van hogy néha laggos de ilyenekkel még nem találkoztam -
#45358 win :D -
Gyuszopapa #45357 Már nem azért de elég sok játékost láttam 60-70-es pingel.Nem kell itt semmiből levonni 100-at.Az hogy a szerverkereső megpingeli a szervert és kiír valamit az nem azt jelenti hogy még játék közben is annyi a ping a szerveren. -
#45356 - Tankba ülve kiírta, hogy felrobbantottam egy járművet és megöltem valakit...gránáttal -
Gyuszopapa #45355 Ez a játék pc-re csak szánalomból jött ki ezért ilyen.Rengeteg furcsa jelenséget tapasztaltam már én is:
-becélzom rpg-vel a tankot kilövöm a rakétát éphogy repül 3-4 métert még közelébe sincs a tanknak erre kiírja a játék hogy megsemmisítettem és ad rá egy rakat pontot,én meg csak nézek hogy mi van és abban a pillanatban eléri a tankot a rakéta és felrobban.Na mondom magamba hát ez a játék egy Nostradamus.
-gránátvetővel meglövöm a falat,semmi majd 4-5 másodperc mulva kirobban,fasza.
-klántársammal lőjjük egymást beakad szinte állóra a játék és meghalunk mind a ketten,hozzáteszem nála is állóra akadt a játék.Szerencsétlen szerver nem tudta eldönteni hogy én vagy ő vagy mindketten meghaljunk.
-stb. -
False #45354 látod én legalább 600 óra után mondom rá hogy szar,de egész más okból -
#45353 istenem! többiek pingje 20-30 volt ugye? tényleg vicc,hogy milyen emberek veszik meg a játékot. játszottál vele 2percet és sz*r? -
Borg #45352 Miért lenne hiba? A latency és a ping nem ugyanaz. -
False #45351 hc azért ennyire nem szar a helyzet -
#45350 akkor amikor nekem 90 körűl van akkor én minuszba vagyok valójában?
mostanában én nem találtam olyan szervert ahol ne szaggatott volna be időnként a játék, vagy ne lett volna tele vaktölténnyel a fegyóm, de olyan is sokszor előfordúlt h az űlve lévő gyereket lövöm fél percig és mégcsak be se adja a találatot, majd ő szépen lelő....
szar ez úgy ahogy van, és egyre szarabb, délután gyakorlatilag játszhatatlan lesz az egész fos -
KaBuTo666 #45349 Hát csak nagyon sajnálatos dolgok ezek a hibák. -
#45348 Mivan? -
KaBuTo666 #45347 -
#45346 Kb 100 ping eltérés van a valós és a kiírt ping között. -
KaBuTo666 #45345 -
#45344 Rosszul mutatja jatekon belul a pinget. -
KaBuTo666 #45343 -
#45342 Ezzel a játékkal jól befürödtem... jó nagy pénz kidobás volt... nincs egy rohad szerver ahol ne jóval 100 felett lenne a ping, szerver keresőben 30 meg hasonlók... aham, játékban meg 180 ez így játszhatatlan. -
#45341 Fasza!!
Itt meg esti kis edzés a felszín felett pár centivel
-
KaBuTo666 #45340 Jedi erőm. -
#45339 Telepiti is -
#45338 Én is pont ma vettem meg, betaba játszottam anno annyira nem tetszett. Pedig eddigi bf mind megvannak. Már egy órája frissít, és csak a felénél tart, ez az autoupdater most csak tölti a javításokat vagy telepíti is közbe mert prociból is használ 30-40%ot Netem pedig alig húzza. -
#45337 sajnos énis ezt vettem észre, mióta "olcsó" lett a game nagyon nehéz értelmes szervert találni ahol nincs tele csipával vagy nem csak az a játék h várakoznak a helire... -
foxxi #45336 Igaz :) akkor pontosítok: az e állatfajhoz tartozó, illetve erősen szimpatizálók gyülekezete. :D -
False #45335 na te csak te általánosíts :D, nem hallgattam végig,de gondolom anyázik....és mivel sokkal több a gerinctelen csaló féreg vagy a szimplán retardált,mint az idegbeteg de becsületesen játszó....hát meg tudom érteni -
foxxi #45334 Ez nem vicces... Sőt! 1.5perc után, kifejezetten erőltetett és idegesítő. + abszolute leírja és jellemzi a magyar ifjuság multipayeres életét.
Szánalmas -
#45333 Az előző banner fileait odaadtam az illetékesnek. Ha van ideje akkor ránéz. Sajnos nem vagyok programozó. Ha valaki ad tanácsot, akkor jobban kicsicsázom. -
xxxpaulxxx #45332 Fasza a banner!:) -
#45331 Jó nálam is el szokott durranni de ennyire nem max az egeret verem szét az asztalon:) -
#45330 és vajon a szüleik mit tesznek az ilyenek ellen??
-
#45329 XD LOL::::::>>> -
#45328 -
#45326 minél olcsóbb a játék annál több a gyökér. szerveren 7-8recon közülük 5 SVU vagy VSS. megkérdeztem tőlük,hogy miért mindig ezekkel mennek erre a válasz: mert ez sniper map. sírni tudnék -
gsg16 #45325 meg írtam nekik a bajomat,a terméktámogatásra.24 órán belül válaszolnak.most várok.addig is köszönöm a segítséget! -
#45324 Nem kell bejelentkeznie!Csak várni kell lehet ha sokan vannak!
Ez egy live chat.englisül kell írni a problémát! -
#45323 es hogy jelentkezzen be a LIVE supportba?
-
#45322 Vagy írj az EA supportnak!
Segíteni fognak