Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallom már Borg lopakodását.
Jelentem az IRAM szerver mától HC módban fut...Base Camp továbbra is tilos!

[IRAM] leader

Nem egészen. Most próbáltam újra. Van olyan HC-szerver amin nem jó a reddot (MG36) de van olyan is amin tökéletes. Mégiscsak bug lesz.

RoboKutya78
de ugyanaz mint a http://www.gametracker.com/de az legalább mûködik is.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
a karakteredrõl kapsz egy jobban összefoglalt statisztikát mint amit a bf2 játék ad

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

amúgy ennek a bfbcs oldalnak mi a haszna? úgy értem most mi az értelme oda regelni?

RoboKutya78
van valami hasonló progi sima bf2 höz is az elvileg jól mûködik

RoboKutya78
srácok találtam egy érdekesnek tûnõ programot valamilyen statisztika készítõ valaki ismeri véletlenül?
http://bc2sv.blogspot.com
addig eljutottam benne valami http hibaüzit dobál ha beírom a nevemet

és ezzel el is mondtál mindent a Diceról, hogy mért szarok a termékeik egytõl egyig

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Metalmilitiakid
Így is lõttem már le vele nem az a lényeg, de ezzel a sebességgel tényleg esélyesebb átülni a géppuskához és megcsapkodni vele az arcát, legalább elmenekül, ha elég ideig nem is tudom lõni hogy leesen.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

[HUN]Crassus
,mert ha gyorsabb lenne ágyuval lõnéd a helit mi?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Black Ghost
Nem bug, HC-n ilyen, csak az egyik közbensõ patch-nél véletlenül visszatették.
az bug, másnak is van, de nem kéne olyannak lennie

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ezért, én mikor beszállok egy jármûbe, akkor gyorsan átállítom az options-ban az egér sebességét, hogy tudjam normálisan használni a tornyot.

Másik: újabban az MG-36-os reddot-ján nem látszik a piros pont ha HC-n játszom. Másnak is ilyen?

Metalmilitiakid
Nem, a havoc HUD ja igen durva, ha lejjebb húzom a fényerõt akkora tankban nem látok semmit, meg a tank toronysebessége is elég gáz, egy heli kétszer körbeszar mire megfordítom a csövét a tanknak.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hm... ha -re gondolsz akkor mondhatjuk hogy alneven jatszik, es pont o a TEAM-GIGABYTE tagja. Az mg36-al jatszik csak, mig a masik dolog az hogy PRO csapatban jatszik ahol ez a szint amit o tol normalis.

Nem mindegy mi az aláírás úgy is elolvasod a nickem, te balfasz.

lolSL
nálam minden világos vagy homályos vagy füstös
látni nem lehet sehol 😞

Nálam a Havoc HUD-ja még mindig iszonyat világos, elvileg a patch óta javították nem?! Nálatok jó?

(HD4850 1 Gb)

Ulvar
<#eljen> Na ez egy hasznos cucc számomra, köszi!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

vagy felejtsétek el azt a statos oldalt és itt van helyette

ez

gyk: jobb felsõ sarok
Mert 5000-es várólistát csináltak, ami kb 14-16 óra alatt frissül. Nyomkodd a frissítés gombot, amig bele nem férsz az 5000-be. volt, hogy fél óráig nyomogattam, mire belefértem. Ha bekerültél, kiléphetsz a böngészõbõl, és másnapra frissít.
mackosajt
Meg kifoghatatlan ammo box, meg gránát spam mellé...

Bf2-ben is hánytam attól a maptól, nem csoda, hogy a play4free-ben sem csípem.

Legyen inkább Gulf of Oman, Zatar Wetlands, Wake Island, Kubra Dam, Dragon Walley és Operation Clean Sweep. Jó sok repülõvel, hogy a gyalogság mozdulni se tudjon. 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Fpocok
Pedig ha a direkt linket nézem a névtábláknak, akkor is az van rajta, mint most. Tehát nem nálunk van a gond, hanem az oldal nem frissít rendesen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cris99
Ill. nekem itt a fórum nem frissíti.😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Nekem sem😞(

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

RoboKutya78
Srácok nem tud valaki valamit errõl az öldalról mi történt vele mert nem frissíti a statomat kb a Vietnám megjelenése óta?
http://bfbcs.com

Fpocok
ITT egy érdekes videó arról, hogy mennyire valósághûek az FPS játékok. Van benne BC2.

bakvarnyu
kössz

Czdano
Nemazért, de bfhu szerveren mindig van csaló? Felmentem, laguna presa pörög és a medic 90000 mrõl talál folyamatosan LMGvel..hagyjuk már..7 éve játszok fpsekkel de azért valaki annyira ne legyen már skilled hogy a pálya másik végérõl kiszed egy könnyûgéppuskával..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
STEAMnél meg lehet csinálni...

Igen, és nem.
Üdv srácok. Vennék egy bf-et a netrõl. Itt az árnál a valuta középárfolyamot fogják levenni a kártyámról? A másik, hogy ha letöltöttem (ea store) utána ki lehet ezt dvd-re menteni és legközelebb onnan telepíteni?

Elõre is köszi.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Smithwarden
Persze installnal a ket lehetoseg kozul amit felajanl, be kell kattintani az online authenticationt a dvd-s helyett.
Elvileg minden installnal / reinstallnal felajanlja ujra.

"Authentication by going online:
You can also choose to authenticate by going online once.
If so, this happens the first time that you start the actual game. You will be asked for permission. If you allow it, SecuROM will talk to a master server, which counts on how many computers your serial key is currently in use.
When the installation has been authenticated online once, SecuROM will no longer go online. You can then play the single-player campaign 100% offline, without needing the DVD. Also, you can play multiplayer online without needing the DVD."

Itt egy link, ahol par dolgot leirnak ezzel kapcsolatban.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

xXtamasXx
Hááát....öhm...nemtudom, nekem az jött le, de akkor félreértettem <#vigyor5>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Jóvanna. 😊 Csak miért gondolod, hogy azokkal nem játszunk? 😊

xXtamasXx
Nem kell kiforgatni a szavaimat 😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Sziasztok!

Mindenkivel szeretném közölni, hogy a [////] MultiGaming szervere mától sima módban fut, conquest módban, megemelt tickettel(egyenlõre 400) a népszerûbb pályákkal: Panama Canal, Laguna, Alta, Oasis, Harvest Day , Atakama Desert.

A [////] MultiGaming szerverünk (Rush) pedig mától 32 fõ helyett 24 fõvel üzemel az élvezhetõbb játék érdekében.

Mindenkit szívesen látunk szervereinken, emeljük a magyar színvonalat azzal, hogy magyar szerveren játszunk. A legkönnyebben úgy találjátok meg a szervereinket ha beírjátok a keresõbe azt, hogy HUN nagy betûvel. Immár 48 slot-al várjuk a magyar játékos közönséget szervereinken.
A múlt héten lezárult versennyel kapcsolatban is pozitív visszajelzéseket kaptunk, és úgy látjuk, hogy érdemes a magyar játékosokra is alapozni. Megkérek mindenkit akinek kérdése van vagy a szerverrel kapcsolatos bármilyen észrevétele van az jelezze honlapunkon (www.MultiGaming.hu).

TS szerverünk is nyitva áll mindenki elõtt !

Logitech Hardware Tester

"mért nem azzal játszotok?"

Elnézést, nem tudtam, hogy nem szabad több játékkal is játszani! 😊

Cris99
Én 5 rugóért vettem bc2höz kódot, felraktam a törtet(nem crackeltem), és oda beírtam és mûködik!
Meg tegnap vettem a vietnamot, ennek legalább van doboza...😄😄

Metalmilitiakid
a bf2 höz már mini image sem kell az 1.5 ös patch óta😄

bakvarnyu
"lehuzod valahonnan a jatek image-et, installalod, beirod az eredeti kulcsot es siman mukodni fog dvd nelkul."
Na pontosan ezt tettem!
Tegnap érkezett meg ZAVVI-tól.A DVD olvashatatlan, kb. felénél megszakadt a telepítés.Na mondom fasza, küldhetem vissza meg millió levélváltás,a fólia le van szedve elfogadják-e stb. A Battlefield 2-t azt miniimage-el a legegyszerûbb indítani, azért kérdeztem.De ehhez szerencsére még az se kell.

Smithwarden
Rendben, elhiszem.
Akkor sorry.
(Bar mondjuk igy is eleg furcsa a storyja.) <#vigyor0>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Beers
Nem kamuzik, megvan neki szinte az összes bf...!
Nem tudom, miért kell rögtön ugrani ...<#boxer>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

xXtamasXx
Egy szóval nem mondtam, hogy gáz...<#smile>

Ulvar
Azokkal is játszok, Bc2 mellett miért gáz? Nem kell rákockulni, csak játszani...egy két meccset...ezzel is csak azt csinálom.

xXtamasXx
Az ArmA és az OFP nem elõször hangzik el....nemértem, ha az olyan jó, mért nem azzal játszotok?<#nemtudom>

Ulvar
OFP (nem a sima Codes, hanem az 1, még régrõl).

"Mondj egyet amelyik normális embereknek készült, nem 5 éves intelligenciájú gyereknek"

ArmA 2