Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Nem egészen. Most próbáltam újra. Van olyan HC-szerver amin nem jó a reddot (MG36) de van olyan is amin tökéletes. Mégiscsak bug lesz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Ezért, én mikor beszállok egy jármûbe, akkor gyorsan átállítom az options-ban az egér sebességét, hogy tudjam normálisan használni a tornyot.
Másik: újabban az MG-36-os reddot-ján nem látszik a piros pont ha HC-n játszom. Másnak is ilyen?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem mindegy mi az aláírás úgy is elolvasod a nickem, te balfasz.
Nálam a Havoc HUD-ja még mindig iszonyat világos, elvileg a patch óta javították nem?! Nálatok jó?
(HD4850 1 Gb)
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Bf2-ben is hánytam attól a maptól, nem csoda, hogy a play4free-ben sem csípem.
Legyen inkább Gulf of Oman, Zatar Wetlands, Wake Island, Kubra Dam, Dragon Walley és Operation Clean Sweep. Jó sok repülõvel, hogy a gyalogság mozdulni se tudjon. 😊
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Parasite Eve 2, best game EVER!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
http://bfbcs.com
Parasite Eve 2, best game EVER!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Elõre is köszi.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Elvileg minden installnal / reinstallnal felajanlja ujra.
"Authentication by going online:
You can also choose to authenticate by going online once.
If so, this happens the first time that you start the actual game. You will be asked for permission. If you allow it, SecuROM will talk to a master server, which counts on how many computers your serial key is currently in use.
When the installation has been authenticated online once, SecuROM will no longer go online. You can then play the single-player campaign 100% offline, without needing the DVD. Also, you can play multiplayer online without needing the DVD."
Itt egy link, ahol par dolgot leirnak ezzel kapcsolatban.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Mindenkivel szeretném közölni, hogy a [////] MultiGaming
A [////] MultiGaming
Mindenkit szívesen látunk szervereinken, emeljük a magyar színvonalat azzal, hogy magyar szerveren játszunk. A legkönnyebben úgy találjátok meg a szervereinket ha beírjátok a keresõbe azt, hogy HUN nagy betûvel. Immár 48 slot-al várjuk a magyar játékos közönséget szervereinken.
A múlt héten lezárult versennyel kapcsolatban is pozitív visszajelzéseket kaptunk, és úgy látjuk, hogy érdemes a magyar játékosokra is alapozni. Megkérek mindenkit akinek kérdése van vagy a szerverrel kapcsolatos bármilyen észrevétele van az jelezze honlapunkon (www.MultiGaming.hu).
TS szerverünk is nyitva áll mindenki elõtt !
Logitech Hardware Tester
"mért nem azzal játszotok?"
Elnézést, nem tudtam, hogy nem szabad több játékkal is játszani! 😊
Meg tegnap vettem a vietnamot, ennek legalább van doboza...😄😄
Na pontosan ezt tettem!
Tegnap érkezett meg ZAVVI-tól.A DVD olvashatatlan, kb. felénél megszakadt a telepítés.Na mondom fasza, küldhetem vissza meg millió levélváltás,a fólia le van szedve elfogadják-e stb. A Battlefield 2-t azt miniimage-el a legegyszerûbb indítani, azért kérdeztem.De ehhez szerencsére még az se kell.
Akkor sorry.
(Bar mondjuk igy is eleg furcsa a storyja.) <#vigyor0>#vigyor0>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nem tudom, miért kell rögtön ugrani ...<#boxer>#boxer>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"Mondj egyet amelyik normális embereknek készült, nem 5 éves intelligenciájú gyereknek"
ArmA 2