51658
  • byzhouse
    velem együtt
  • RiCSi1234
    Csináltam egy képet, egy cetlivel mellékelve, hogy nekem is megvan az a fosh Arma 2.. És hogy az egy szar játék.. :D Na off!
  • RiCSi1234
    Rajtad kívül, vagy veled együtt?
  • byzhouse
    ne vegye meg senki,mert így is sok a birka
  • Bogdogege
  • RiCSi1234
  • RiCSi1234
    Ezt csak neked Bogdo!!
  • Bogdogege

• teddymac
    Nem tudok loginolni :(
    Másnak se megy ?
  • lolhunter
    Én már kiszemeltem és nagy eséllye meg is veszem. Ráadásul van akció is (10%)Ráadásil mig kihozzák Nyíregyre hozzám?Az nem hinném hogy 1-2 nap.Majd kiderül amikor megkapom.De nem most rendelem meg.Majd ugy 2 hét mulva.
  • RiCSi1234
    Most tessék venni! Ez már nagyon jó ár érte!
  • Murder3
    a cold war a legjobb low configon.
    azon nálam is előfordul néha h normálisan lehet játszani vagy az isla innocents
    perzse csak squad dm-be....
  • zebrock
    egyébként igaz, de ez a fos játék képtelen a ping megállapítására. Borgnak is igaza van,mert az inteneted válaszidejét lenne hivatott mérni. Jah, bf,LOL, ennyi elég ....
  • KaBuTo666
    gg
  • Axl Rose
    :-)
  • shaddam
    Xpadderral konfigold be ha nem jó.Bár elméletileg felismeri a gamepadot és átáll xbox módba nem?
  • cs1rk3
    Sziasztok :D Van nekem egy x360 controllerem és azt szeretném kérdezni hogy van e rá .cfg ami helikopterre is jó :D
  • ZiLi
  • False
    csak ne a kommunizmusra!
  • renegade02
    Nem tartozom a legnagyobb játékosok közé, de a becsületem meggátol abban hogy cheateket használjak :D
    Rendszervisszaállítást nyomok egyet azért
  • eugabesz
    Milyen cheat-et használsz??...azok bezavarhatnak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nyomj egy rendszer-visszaállítást,mert valami történt tegnap óta,ami nem jó neki.
  • renegade02
    ja, megtörtént :S mondjuk talán configot nem ártana írnom?
    amd x2 4200+
    2x1gb kingston ddr2
    sapphire hd4670
  • MR ME
    frissítettél vga drivert vagy ilyesmit?
  • renegade02
    Heló, srácok! Lenne egy kis problémám. Újabban (tegnap délután óta) ha felmennék egy szerverre, fehér (!?) képernyővel kidob a francba a játék. Ötlet, hogy mi lehet az oka és a megoldása?
  • Borg
    Elmondtam már, hogy nem a pinget befolyásolja.
  • Rossi1
    Hello,

Ami a laggolast illeti szerintem valami mas lehet a hiba. En Feheroroszbol nyomom sima ADSL-el es az orosz szerverekkel nem volt eddig semmi baj. Mostansag meg szaggatnak mint az orulet, meg ki is dobnak.
    Ahogy olvasom masok is tapasztaltak ezt a megszokott szervereiken. Szoval ez egy kcsit gyanus. Nekem Steam-es verziom van, lehet ott a baki.
  • attiGT
    Sziasztok!

Az utóbbi napokban bármely megszokott serverre megyek fel, lagolok. UPC-m van, nálatok nincs hasonló?
  • byzhouse
    vagy nem Üzbegisztáni szerverekre kell menni,hanem németre.
  • sanya200
    Ez sok mindentől függ.Nem csak a cpu-tól,leginkább a szervertől függ.pl nekem sincs nagy gépem 200 ping szokott lenni általában, de pl most egy 32-es szerveren toltam ami tele volt és végig 120 pingem volt.Nyílván befolyásolja a gép teljesítmánye is de akkor is el lehet érni alacsony pinget ha olyan szervert találtok.Ahol sok a játéos a jármű épület ott még nálam is előfordult hogy akadt, volt hogy jó 20 PFS-el ment.Hiába vettem le a felbontást meg a textúrákat minimumra kb 2fps-t nyertem vele.Van amikor meg 50-60 FPS-el megy ugyanannyi játékossal.Akinek nincs nagy teljesítményű gépe az kerülje pl az atacama desertet vagy a hasonló pályákat mert ott sok a jármű-épület-ember akkor igen is hajlandó pingelni nem kicsit, vagy akár akadni is.De pl Arica Harbor ahol nincs jármű conquest-ben ott nálam is elmegy még max grafikán is 40-60PFS-el.Szóval kis géppel-kis nettel is lehet alacsony pinggel játszani csak akkor olyan pályát kell választani ami nincs telezsúfolva járművekkel,pl harvest day, van tank is meg pár jármű de kis géppel is lehet rajta tolni anélkül hogy pingelne.Lehet nektek akár crossfire gép 6magos cpu-van meg minden szarral,ha rossz szerverre mentek akkor is pingelni fog.
  • determinator
    A procifüggő játékoknál igen is befolyásolja a pinget a gép teljesítménye.
    Ha logikusan, összefüggésben nézed a dolgokat, nem csak a részegységekben gondolkodsz, akkor rájössz hogy miért.
  • nandorb
    Konnyebben es gyorsabban dolgozza at az adatforgalmat foleg ennel a jateknal. A ps3 hany magos es hany threadben dolgozik?
  • Gyuszopapa
    Amúgy én erőssen inkább packet loss-okra gondolok,lehet hogy erősebb géppel nem veszik el annyi adat multiba?Vagyis gyengébb gépnek nincs arra ideje hogy kiszámóljon bizonyos dolgokat és ezért ha éppen lősz és le van terhelve a proci akkor az a tevékenység nem fér bele az időbe(olyan mintha meg se történt volna).
  • byzhouse
    régi gépemen cs-n ping: 50-60 új gépen: 15-20
  • Gyuszopapa
    Már nem azért de az egyik klántársam gépet cserélt valami erős core2duo-ja volt most corei7 és azt mondta hogy sokkal jobb minden a ping meg egyebek ugyanazzal a nettel.Én meg még azt mondtam neki hogy ne beszéljen hülyeségeket.De lehet hogy tévedtem?
  • KaBuTo666
    Informatika órán mindenki máshogy tanulja a faszomat már hogy ahány tanár annyi magyarázat.
  • Borg
    A ping nem procifüggő, max a latency. Nem kell keverni a szezont a faszommal, aztán akkor nincs felháborodás.
    Kicsit olvasgatni kéne róla, hogy hogyan működnek a játékok netkódjai.
  • nandorb
    Csak ebben a konzolportban. Crysis 2-ben van fix 40-es pingem semmi ingadozas egyebbek, es meg a hitbox meg egyebb is sokkal jobb...
  • byzhouse
    nem is én írtam a -100as dolgot. nekem is német szervereken 80 körül van.
  • Gyuszopapa
    Ez a röhej hogy már a ping is procifüggő basszák meg a játékukat.Gondoltam is hogy valami turpisság van az egészben.Más játéknál is így van vagy csak ennél a szarnál?
    Mondjuk amcsi szerveren szoktam a BF2 Poe2 módjával játszani 150-160-as pinggel és semmi gondom ha lövök szinte mind talál.Ezen kívűl játszom még pár játékkal multiba(Section8,bf sorozat+módjaik),egyikkel sincs ilyen gond.
  • 4850 hd
    igaz ami igaz amcsiba van a gyerek nagy a tocsa kettőnk kőzt :))))