Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ritkán van olyan hogy ÉN tudjak double, meg triple killeket csinálni. Ritkán kapom el a helit RPGvel (sõt azzal egyszer ha sikerült) tankkal többször sikerült. Az alapban nem tudtam C4ni..nem tudtam hogyan tudnám hatékonyan használni. Vietnámba ez a kérdés is megoldódott, és rendszeresen robbantok csipásként tankokat. (végre nem csak mortarral). És ez egy fajta önbizalom növelõ is, hogy jéé nem csak engem tudnak a balfaszságom miatt lazán ki C4/TNTni, hanem már nekem is sikerül.
Nem vagyok egy profi játékos, sõt, én úgy fogalmaznék hogy potya játékos. Ha kedvem van tolom egy kicsit, úgyhogy az ilyen videók arra ösztönöznek hogy én is kipróbáljam ezeket a dolgokat, így nem unok rá teljesen.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
2x Destroy vehicle
4x Enemy kill
+ double killek, flag defensek
-10 suicide 😄
Valami 6xx pont körül lett a vége.
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a BFBC2-ben a dialógus hangokat nagyon sok esetben nem lehet hallani, vagy rendkívül halkak (singleplayerben). Ez nem csak egyszer-kétszer jelentkezik, hanem folyamatosan végigkíséri az egész kampány módot. A game eredeti (de egy írott változatnál is ugyanezt csinálta), XP-n fut és online már frissítve lett. Mi okozhatja ezt? Valószínû, hogy a rendszerrel vagy driverrel lehet a hiba. (Megjegyezném ez más játéknál nem fordult elõ.) Segítene ezen valami patch?
Kösz!
YouTube: 23Drazse
"vannak egyesek, akik élete rohadt unalmas lehet, ha erre van idejük"
Ugyan. Csak mert ilyeneket csinál(nak) a saját/mások szórakoztatására, még egyáltalán nem kell, hogy unalmas legyen az élete/-tük.
Mindenkinek más a hobbija.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Minden drivert kézzel raktál fel? (még azokat is amiket a w7 utomatikusan felismert)
A Bluescreen közben mit ír ki, mivel van baj? (alul általában valamikyen dll-t ír ki)
Meg kellene nézni a minidump fájlokat, abban benne a hiba forrása.
YouTube: 23Drazse
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
😄DD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eladnám az eredeti Battlefield Bad Company 2 játékom!
Dobozos verzió kézikönyvvel!
Ennyit http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Zoolee76/ játszottam vele.
Ki mennyit adna érte?
Pro Evolution Soccer 2011re elcserélném!
Veszprémi vagyok!-
Üdv
[IRAM] leader
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Your transaction failed because you are trying to buy a game that requires ownership of another game you do not currently own. Please correct the error and try again.
Gondolom ez azt jelenti, hogy kell hozzá a BC2 is, ami pedig megvan.Vagy hozzá kell adni staemen valahogy BC2-t, vagy mivaaan? <#fejvakaras>#fejvakaras>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Most megy, de kíváncsi leszek, mi lesz 1 hónap múlva. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az IRAM-ra mindig lehet számítani...<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
[IRAM] leader
Amúgy mit mondjak...nem szoktam hozzá a HC-hoz,de nem is ájultam el tõle,annyival nem jobb a simától.
[IRAM] leader