Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
xDDDD..

ritkán van olyan hogy ÉN tudjak double, meg triple killeket csinálni. Ritkán kapom el a helit RPGvel (sõt azzal egyszer ha sikerült) tankkal többször sikerült. Az alapban nem tudtam C4ni..nem tudtam hogyan tudnám hatékonyan használni. Vietnámba ez a kérdés is megoldódott, és rendszeresen robbantok csipásként tankokat. (végre nem csak mortarral). És ez egy fajta önbizalom növelõ is, hogy jéé nem csak engem tudnak a balfaszságom miatt lazán ki C4/TNTni, hanem már nekem is sikerül.

Nem vagyok egy profi játékos, sõt, én úgy fogalmaznék hogy potya játékos. Ha kedvem van tolom egy kicsit, úgyhogy az ilyen videók arra ösztönöznek hogy én is kipróbáljam ezeket a dolgokat, így nem unok rá teljesen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nekem egyszer atacamán megvolt, hogy A-t két ellenséges tank foglalta, egymás mellett álltak a zászló mellett, én meg berongyoltam 3 C4-el felszerelt quadommal közéjük 😄
2x Destroy vehicle
4x Enemy kill
+ double killek, flag defensek
-10 suicide 😄

Valami 6xx pont körül lett a vége.
Ulvar
De ezt a helibõl kiugrok TNTvel robbantok tankot ezt én is elkezdtem 😄. Kurvára bejött 😄.

Ulvar
Na ez nem piskóta. Ezek legtöbbje inkább mázli, meg balfaszok gyülekezete...hát a 2 tankot egyszerre robbantani úgyhogy az engi nem lõtte...elég érdekes helyzet volt 😄.

lolSL

Rage47
hát ez naon sz*r😄
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a BFBC2-ben a dialógus hangokat nagyon sok esetben nem lehet hallani, vagy rendkívül halkak (singleplayerben). Ez nem csak egyszer-kétszer jelentkezik, hanem folyamatosan végigkíséri az egész kampány módot. A game eredeti (de egy írott változatnál is ugyanezt csinálta), XP-n fut és online már frissítve lett. Mi okozhatja ezt? Valószínû, hogy a rendszerrel vagy driverrel lehet a hiba. (Megjegyezném ez más játéknál nem fordult elõ.) Segítene ezen valami patch?
Kösz!

YouTube: 23Drazse

"vannak egyesek, akik élete rohadt unalmas lehet, ha erre van idejük"

Ugyan. Csak mert ilyeneket csinál(nak) a saját/mások szórakoztatására, még egyáltalán nem kell, hogy unalmas legyen az élete/-tük.
Mindenkinek más a hobbija.

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Közben megtaláltam:link

Valaki be tudná linkelni az utolsó offline patch letöltési lehetõségeit?

Ok. Köszi. Este megnézem ha otthon leszek.

Általában driver hiba okoz kékhalált.
Minden drivert kézzel raktál fel? (még azokat is amiket a w7 utomatikusan felismert)
A Bluescreen közben mit ír ki, mivel van baj? (alul általában valamikyen dll-t ír ki)
Meg kellene nézni a minidump fájlokat, abban benne a hiba forrása.

Sziasztok! Tegnap megvettem a gammát. De sajnos a multiba ahogy beléptem többször is lefagyott a gépem. BlueScreen hibaüzenettel. A win7 még 1 hetes a gépemen. Nem tudom mi okozhatja ezt. Lehet hardveres probléma lesz...?

Azta, mi ez a ninja beütésû videó. Mintha a gyerekkorombéli Dragon Ball-t nézném Battlefield köntösben. Az fix, hogy nem volt egyszerû összerakni. Biztos egy idõmilliomos, Battlefield, Jet Li fan munkája.

YouTube: 23Drazse

tobias88
3. lehetõség az élet nemléte...
Ulvar
Nagy a valószínûsége, hogy a srác valamelyik tevékenységet folytatja.

lolSL
nem feltétlenül melózik meg tanul mindenki

Ulvar
Én csak azt mondom hogy vannak egyesek, akik élete rohadt unalmas lehet, ha erre van idejük 😄. Vagy nagyon túlbuzgó hogy a meló, tanulás bármi mellett, más emberek szórakoztatására, egy frankó videót csináljon, ami nem 5 perc barkácsolásból állt.

Miért, a BF2-höz mennyi funny videót csináltak már?! 😊

Ulvar
Ennyire unatkozik valaki????

ToCsEk
Ya-poo<#idiota> nézegettem többi videóját, hát odabasznak azok is<#hehe>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

zotya10002
<#nevetes1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

uHs Gerzson

😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ohh...ne légy már olyan kis ellenséges...<#vigyor4>

[IRAM] leader

MR ME
pbban mikori rajta?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok!
Eladnám az eredeti Battlefield Bad Company 2 játékom!
Dobozos verzió kézikönyvvel!
Ennyit http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Zoolee76/ játszottam vele.
Ki mennyit adna érte?
Pro Evolution Soccer 2011re elcserélném!
Veszprémi vagyok!-
Üdv
Aha...alt+Shift a váltás...tegyük hozzá kolléga,hogy teljes legyen a történet.<#wave>

[IRAM] leader

lolSL
válts angol bill kiosztásra és shift+2

Oké, köszi. Elég fail mondjuk mert regisztrálnom kéne de a verify email adressnél nem enged @-t írni és bemásolni se tudom 😄😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lolSL
dobozoshoz EAstore-ban vedd meg.

Dobozos van, és igen a Vietnamot.

nandorb
BC2-õd nincs vagy van csak dobozos? ezek szerint a Vietnámot akarod megvenni ugye?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Steamen hogy vegyem meg a játékot? Aszonnya hogy
Your transaction failed because you are trying to buy a game that requires ownership of another game you do not currently own. Please correct the error and try again.

Gondolom ez azt jelenti, hogy kell hozzá a BC2 is, ami pedig megvan.Vagy hozzá kell adni staemen valahogy BC2-t, vagy mivaaan? <#fejvakaras>

Mától fogyni fognak az emberek. <#mf1><#mf2>
Sanálom...mióta nem iszom alkoholt,hidegen hagy mások söréhsége...<#ravasz1><#nyes>

[IRAM] leader

Nem fognak, hozom hozzátok napi szinten az embereket. (a sört nem vetem meg)
Arra én is...de nagyon azért nem érdekel.Ha fogynak,váltunk...

[IRAM] leader

Carloska
név: SOD-Hardcore

Dragon server

49-0 kör végére nem semmi

mackosajt
Kb. egy éves a gém, ebbõl mi szerintem 6 hónapot próbáltuk a hc-t ráerõszakolni a magyarokra. Egyszerûen nem megy/ment.
Most megy, de kíváncsi leszek, mi lesz 1 hónap múlva. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Mér' meddig ment a PH.I szerver,4 hónapig?Az sok idõ?

[IRAM] leader

mackosajt
nem sokáig????? ez most komoly?

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

kigyi
Ha jól látom 9420Ft-ért lehet elõrendelni.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Igen,ideje volt már kitölteni az ûrt,mert nem sokáig próbálták a HC-t tartani a Magyar érdekeltségû szerverek.
Az IRAM-ra mindig lehet számítani...<#wave><#eljen>

[IRAM] leader

Black Ghost
Na mi történt?

Még a végén magyar szerveren is fogok játszani. 😊
wat
értem. nos ez engem nem túlzottan érdekel, de biztos hasznos.

Nem jó embert teccik noszogatni..BalikaHUN a te embered,ugyanis együttmûködésben vagyunk a Dragon klánnal és az õ szerverükre járunk vietnamozni.
Amúgy mit mondjak...nem szoktam hozzá a HC-hoz,de nem is ájultam el tõle,annyival nem jobb a simától.

[IRAM] leader

nandorb
HC Vietnam jobb volna.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life