Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Köszi a választ!
Frissítettem a hangkártya driverét, de most sem történt változás. A hangbeállításokon is végigmentem a játékban és a Windowsban is, sajna semmi különbség.
Nem volna-e valami patch a játékhoz? Az online frissítés már megvolt, lehet, hogy egy offline javítás segítene rajta, vagy az internetes frissítés már tartalmazta a legújabb verziót? (Ez kb. egy hete történt meg.)

YouTube: 23Drazse

a battlefield 😄

-tRs-Landor

Ha nem mutatja az eredeti statodat, annak két oka van;
1. nem frissítetted statjaidat a statversen.
2. a statversenél van valami probléma (elvileg még mindig folyik az oldal fejlesztése).
Cris99
Kössz!<#mf1>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Mert a játékhoz való értésed 12es szintû, csak a pontod miatt vagy 18as 😄
Cris99
Miért nem frissül itt a fórumon a rangom? Már 18as vagyok itt még mindíg csak 12!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Mi ez a halál?

lolSL
http://bf3.hu/ lol

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Lesz BF3as? <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Megvállnék a bc2.hu domainemtõl, akit érdekel dobjon egy privit!

-tRs-Landor

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Metalmilitiakid
ha csapsz egy gépleírást nem sértõdünk meg, de gondolom vmi dx vagy driver gond lehet

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sziasztok!
Megvettem a játékot és olyan problémám van, hogy a játék singlje elfut maxon de ha multizom akkor a legkissebb felbontás a leg minimumabb grafikán szét laggolom a fejem... ez mostmár kezd nagyon iritálóvá válni. Szóval ha valakinek van tippje ötlete vagy tudja konkrétan mi a probléma azt kérem tudassa velem elõre is köszönöm.
Elektrofrombc2
A My Games fülre kattintva azt írja, hogy No games detected for this account. De haveromnál bejelentkeztem az accomal játékon belül és simán játszhattam.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

lolSL
mit értesz az alatt hogy nem bírod letölteni?

Elektrofrombc2
Sziasztok! Lenne egy kérdésem 😊 Hogyan tudom letölteni a játékot? EA Download Manager-el nem birom. Az accom-ra meg lett véve a játék. Lehetséges, hogy azért nem tudom onnan letölteni, mert CDvel vettem és csak azok bírják EADM-el letölteni akik CD nélkül vették meg?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

morvaigaben
Wow, nem gondoltam volna hogy ennyi az egész xD
Köszi! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

mackosajt
Tartsd lenyomva a gombot lövés után is. Ne engedd fel azonnal.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

morvaigaben
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy sniper fegyvereknél az "autotöltést" ki lehet valahogy kapcsolni? Hogy ne töltsön újra csak ha én akarom. Vagyis néhány videóban láttam, hogy a lövés után nem veszi el a távcsövet a képernyõrõl és lehet látni hogy a lövedék hova érkezik. Mert most ugye az M24-nél mikor látnám hova érkezik, felhúzza újra a fegyvert.
Remélem érthetõ voltam és köszi a válaszokat! 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

stultus78
Nézd meg a hang beállításait.

Vagy frissítsd a drivereket.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a BFBC2-ben a dialógus hangokat nagyon sok esetben nem lehet hallani, vagy rendkívül halkak (singleplayerben). Ez nem csak egyszer-kétszer jelentkezik, hanem folyamatosan végigkíséri az egész kampány módot és leginkább az átvezetõ videókat jellemzi. A game eredeti (de egy írott változatnál is ugyanezt csinálta), XP SP3-mon fut és online már frissítve lett. Mi okozhatja ezt? Lehet, hogy a rendszerrel vagy driverrel lesz a gond? (Megjegyezném ez más játéknál nem fordult elõ.) Segítene ezen valami patch vagy a rendszer beállításokkal kell babrálni?
Köszi!

YouTube: 23Drazse

Cris99
Nyugiiii..........

elgurult 😄D
MR ME
azért lesz piros mert kikapcsoltad, ha befejezted a játékot akkor visszakapcsolod és megy minden tovább 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

stultus78
😊 NNA hol a gyógyszer te idegbajos 😊

Nyugi, attól még, h. tudatlan ne kapd fel a vizet 😊😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

nyomd ki azt a kúrva tûzfalat! torrentet kapcsold ki a kúrva életbe már!
stultus78
vagy tanulómódba kell kapcsolni?

stultus78
ha kinyomom akkor piros lessz

MR ME
lõdd ki a tûzfalat, az zavar be, utána jó lesz
(nod)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

stultus78
Helló BFBC2-ben a ping nektek is 999 ?

xXtamasXx
Akkor ok, csak magamból indultam ki...😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Jah, elég noobok voltak, az egyik chat szóláson beszartam:

/pb kabutoka

persze, majd a punkbuster paranccsal megoldja 😄

Nem volt, egy 50es szintestõl várd már el hogy elolvassa a szerver nevét és a szerver szabályait, ha van. :-)
shaddam
Ja persze mert ott autoaim minden...Jobboldalt a fegyverválasztó menü elárulja hogy pc.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

xXtamasXx
Lehet, hogy levolt korlátozva a szint pl max 30ig....van ilyen

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

nandorb
Noobok ellen konnyu, mint mar mondtuk gyere Battlefield.hu Szerora jatszani es ott mutass ilyent statot. Csak vigyaz nehogy a harmas legyen elol😄DDD

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

*FzK* Ranked (GER)

Németek ismét alkottak. Szokás szerint a kick ha jól játszik az ember. (24/3 KD)
Czdano
Na ezért utáltam az álnevezést csbe is...Embertelen ahogy lõ, lehet a játékban pár órája ha ilyen szinten megtanulta a fegyver szórását..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SZEG007
makroval

Beteszem ebbe a topikba is az irományomat ha nem gond, hátha jól jön még valakinek:

BFBC2 + VIETNAM FAGYÁS PROBLÉMA MEGOLDÁSA

Nem a géppel van a baj és nem is az esetleges tuning a baj, hanem ez egy PB bug. Többnyire a 64 bites Win7 + Realtek onboard hangkártya kombóval ellátott gépeknél jelentkezik a játék közbeni random fagyás (hardlock), ami után csak a reset gombra reagál a gép. A DICE-nak meg természetesen ezer más dolga van, mint patch-elni a hibát.

Elõször is a Realtek oldaláról töltsd le a legfrissebb HD sound card drivert, majd frissíts vele. A VGA drivert sem árt frissíteni emellett.

Ezután:

1. Töltsd le a pbsetup.zip-et valahonnan, majd csomagold ki.

2. Menj a C:\Users\<username>\AppData\Local\PunkBuster\BC2\pb mappába és törölj mindent ami benne van, de magát a "pb" mappát ne!
Ezután menj a ~:\Games\Battlefield Bad Company 2\pb mappába és szintén törölj mindent kivéve magát a mappát! (Ezután a játék lehet, hogy elfelejti a bejelentkezési adataidat, szóvalj gyõzödj meg róla, hogy tudod a jelszavadat.)

3. Menj a C:\Windows\SysWOW64\ könyvtárba és keresd meg a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe-t. Majd ezután jobb klikk rajtuk, tulajdonságok, és a kompatibilitás fülön pipáld be a "Futtatás a következõ kompatibilitási üzemmódban:" részt, és itt Windows XP SP3 álljon. Majd alul a "program futtatása rendszergazdaként" sort is pipáld ki. Ha elvégezted ezt mindkét exe fájlon akkor menj a 4. lépésre. (Nem árt ha megcsinálod ezt a játék indítófájljával is, a BFBC2Game.exe-vel is.)

4. Futtasd a pbsetup.exe-t rendszergazdaként, add hozzá a játékot, majd frissítsd! Gyõzõdj meg róla, hogy a jó helyre mutat-e a hozzáadott játék, de elvileg automatikusan megtalálja helyesen.

5. Start menü/futtatásba írd be, hogy PowerShell és indítsd el a 64 bites verziót (amelyik mellett nincs semmi, nincs ott, hogy x86) rendszergazdaként! Ezután a konzolba írd be, hogy cd c:\windows\system32, majd üss egy entert. Most pedig írd be azt, hogy sfc /scannow. Ez el fog tartani egy darabig, ha végzett indítsd újra a gépet!

6. Az említett módon nyiss ismét egy 64 bites PowerShell-t rendszergazdaként, majd a konzolba írd be, hogy cd c:\windows\syswow64, majd enter. Ezután ismét írd be, hogy sfc /scannow és üss egy entert. Exit paranccsal lépj ki a konzolból.

7. Start menü/futtatásba írd be, hogy dxdiag, majd ott a hang fülön a hardveres gyorsítást állítsd alapra, majd mentsd el és lépj ki. (Elõfordul, hogy ez a fuknció nem mindenkinél elérhetõ.) Ezután a vezérlõpult/hang beállításainál kattints a hangszóróra, majd a tulajdonságokra, ott pedig a speciális fülön a formátumot állítsd 16bit, 44100 HZ-re. Ok, és lépj ki.

8. Start menü/futtatásba írd be, hogy regedit, majd menj a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management mappába és a PagedPoolSize-on kattints jobbal és módosítás, ott az alap legyen hexadecimális, az értéket pedig írd át 18000000-ra. Ok, majd lépj ki.

9. Indítsd újra a gépet!

u.i.: Ha ezután is fagyna a játék uninstalláld a pb-t a pbsetup.exe-t használva, majd ismételd meg az 1-2-3-4 lépéseket.

hát ez nagyon kemény, szerintem sosem fogok tudni így játszani. bár valószínûleg ezeknek a nagy része full malac.

xXtamasXx
Ha csinál egy 360-at rpg lövés elõtt akkor odavonzza a helihez a rakétát vagy mi?? Mert én úgy láttam, hogy szinte mindegyik mellément....

Metalmilitiakid
Pc hogy a picsába fordul ilyen tiszta 360 at ? 😮

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

lolSL
PC.

Fpocok
ÚJ KIÍRÁS!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Metalmilitiakid
De ha jól látom ez konzol videó volt, fõleg a 360 as forgások miatt gondolva meg a 5 méterrel a heli mögött robbanó RPG miatt, ott meg nem nagy szám ilyeneket összehozni, mert ott kb mindent bead.

Quados C4-ezéssel csak az a gond, hogy ki kell oldani, szal mielõtt becsapódnál a Quaddal, le kell ugrani, és aktiválni jobbgombbal. Ez nem mindig jön össze, fõleg ha túl hamar meglátnak, és kilõnek 😊
Ha csak simán belerohansz, nem biztos hogy robban, vagy ha robban is, nem biztos, hogy a te számládra írja a killeket...