51658
-
determinator #45482 A képen látszik hogy nincs VADS kilje. Normálisan is mutatja. A képen ott van az hogy Class stars.
A vehice statnál classonként számol, vagyis stationary class-ból van 44 kilje.
Ezért van meg a silver belőle.
Ha megnézed a saját statodat, akkor ott is ez van. -
KaBuTo666 #45481 -
Gonz0 #45480 Ittviszont nem.. -
Nagydög #45479 Itt hivatalosan te vagy a jobb jatekos. -
#45478 sztem itt mindenki buzi -
KaBuTo666 #45477 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja értem már...akkor ezek szerint pont az a szitu megint, hogy leszólják a szarabb játékost vagyis engem, mert ők régebben űzik az ipart és hogy milyen prok...pont ezért szóltak le engem mert én ugatom le a gyengébb játékosokat...hoppá...látszik hogy mindenkinél ugyan az a helyzet, csak másképp írja le na meg közrejátszik hogy 3 vs 1...de mindjárt én is hívok egy két havert hogy álljanak ki mellém, csak mert én nem vagyok a haverotok, nem vagyok 1942es bf óta a klántársatok, nem játszom magyar szerveren stb...vicc de amúgy se érdekel. :-)
-
Nagydög #45476 Khm... Te legalabb hosszan daraltad a semmit. KTC, SZEG, meg az egesz FRX nem ma kezdtek az ipart, es eredmenyeket tudnak felmutatni a statsverse-n kivul is. -
KaBuTo666 #45475 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teljesen üres, semmi szavakkal dobálózol általános módban. Ez általában akkor szokott előfordulni, mikor az ugató személy (te és a másik haverod vagy ki, gondolom klántársad vagy szerelmed) nem ismeri eléggé az illetőt vagy csak egy bizonyos nem teljesen tiszta információ szerint ítél, de lehet az a bizonyos információ mögött egy rendes és érthető értelmezhető vélemény áll, csak éppen a másik illető (vagyis ez esetben én) le sem szarja hogy mit gondolsz róla, és ezzel nem tisztázza a helyzetet (pont ez a helyzet áll most fent ebben a topikban). Ezzel azt akarom mondani csak hogy értsd, amíg nem ismersz eléggé valakit addig NE UGASS feleslegesen, de mivel ez egy fórum így itt van jog a vélemény leírására, mások szidalmazására és sértésére, ezért is írom le én is akkor már a véleményemet...köszöntem. Ha esetleg kívánkozik valaki folytatni, állok elébe. -
#45474 jah és 2 sec alatt hozta az eredményt? -
#45473 Az tényleg érdekes a gyereknél hogy (vads)-al van x találata de a kill sorban nem mutatja a találat mennyiséget.
-
#45472 Nem gondolnám, hogy Szegnek bármiféle irigységre lenne oka. Némileg több eredményt tud felmutatni mint Te valaha is egyáltalán megálmodhatsz :) -
KaBuTo666 #45471 Ezt szokta az mondani aki irigy. :-) -
#45470 arrol is mesélhetsz hogy te hogy hozod üssze a statjaidat^^
Szinte csak valparaisot rusht tolsz, és ugy néz ki egy támadó köröd, hogy fogod a helit és csipával bal felsö sziklához taxizol, pont közelébe még csak véletlenül se mész rush-on, hiszen ugy meghalhatsz nagyon ritkán elmész a bal hátso part menti épület mögé keresztbe löni a spawnolo védöket is. A második és harmadik szakasz neked abbol ál hogy a világitotorony tetején ücsörögsz többnyire csipával. 4. szakasznál haverjaiddal eltaxsziztok egy amugy gyalog megközelithetetlen helyre, és szorod a gránátot fedezékböl.
Majd 1-2 hetente feljösz SG-re panaszkodni hogy mekkora köcsögök az adminok mert kirugnak a szerverröl, pedig ezzel a játékstilussal a pontok magasrol leszarásával, az egész pálya végigkempelésével még támadoként is nem tudom mit vársz.
Ja és a legszánalmasabbat még nem is emlitettem, ha vesztésre ál a csapat kilépsz a szerverröl, nehogy véletlenül számolja a statoldal a vesztett kört.
Sajnos a 3-as kd-hoz, és szinte csak gyöztes körökhöz azért áldozatot kell hozni nemigaz?:D -
#45469 Bemm... újra van fejléc.
Akinek nincs, de szeretne az szóljon. -
#45468 Gondolom láthatatlan lovat még nem "nem láttál"... Attól, hogy nem láttál, még létezhet. -
eugabesz #45467 Szegény kialandozó Magyarok,ha így jártak volna csatába,ló nélkül,nem itt lennénk az tuti...lovas,ló nélkül :) -
eLiXir #45466 valóban -
KaBuTo666 #45465 Most néztem meg a statjait, de nem cheater sőt inkább noob...csak vicc hogy hogy hozta össze azt a k/d-t, először nem esett le aztán rájöttem már...csak mert nem ticketes a szerver...valparaiso második pontjánál jártunk kb 70 killnél a 75ből, ugye az első pontnál volt 100, szóval nem jöhetett össze annyi killje...meg legalább egy ellenfélt láthattam volna a másik csapatból hogy 5/75 k/d-je lett volna...de aztán rájöttem hogy volt klántársai a másik csapatban, az egyiket ölte a másik medic volt élezgette így visszajött a ATT viszont a statjába megmaradt ugyebár a kill...nagy noob az ilyen, nyilván szar játékos és szar statjából eleget lett aztán gondolt egyet és így felhúzta egy kicsit magát, nyilván 1es k/d a célja a szerencsétlennek...ennyi. -
#45464 -
#45463 Nemhiszem, hogy létezne olyan pro, főleg csipával képtelenség ennyit ölni (esetleg rohadt kezdők ellen 1000 ticketes szerveren)....marad a cheater -
Kisjuszker #45462 ez szerintem hülyeség! vagy a fene tudja :D vagy kamu, vagy nagyon PRO a csávó de akkor le a kalappal :) de az biztos hogy nem assault, enginer vagy medick karakterrel ment hanem maradt a jó öreg mesterlövészetnél :DD
-
#45461 -
Gyuszopapa #45460 Hát igen nállad is vannak jobbak. -
KaBuTo666 #45459 a kép önmagáért beszél..BAZD+
-
#45458 Mért nem gondoltál rá előbb? :D
Am ha nagyon zavar tedd újra egyszer ha ráérsz -
#45457 Fasza... -
Leky #45456 Csak a telepítés végén tudod beállítani, hogy lemezes vagy online azonosítással indítod a játékot. -
#45455 Ez engem is érdekel ,és ha elmegy a netem akkor kéri a dvd-t vagy elsem tudom indítani? -
#45454 Hol tudom beállítani(a telepítés végén kívül),hogy ne lemezzel induljon hanem online ellenőrizze az eredetiséget? -
#45453 Annyiszor halhatnak meg a csapattagok.
Tehát pl van a Rush. ott a védők akárhányszor meghalhatnak de a támadok mondjuk csak 75-ször. Viszont ha felrobbantják a két célpontot akkor megint 75 ticketjük lesz. -
#45452 1000 pontról számol vissza / csapat. -
#45451 Még valami,mit jelent egy szerveren h pl 1000tickets? -
#45450 Mi alapján kapsz skill levelt?
Mert az egyik haveromnak 122 skill levelje van a másiknak pedig egy sincs. Viszont az utóbbinak minden más statja jobb -
#45449 Az nem semmi,köszi a segítséget:D akkor nyomatni kell mégXD -
KaBuTo666 #45448 10ig, 10 platinum és csókól a fegyver viszlát több csillagot nem kapsz tőle, de fejben számolhatod...pl nálam az egyik fegyver 4k killes az 4x platina. 100 kill arany ,50 kill ezüst, 25 kill bronz, 0 kill unfortunate noob -
#45447 Rendben köszönöm a válaszokat!
Egyébként pl mondjuk van Ak-47 6 csillaggal,akkor 10 től kapok platinumot,vagy örökké megy az aranyérem egy fegyóhoz? -
determinator #45446 Úgy látom a belinkelt képen, hogy vegyesen használod a kasztokat/fegyvereket.
Majd lesz egy időpont amikor egyszerre kezdenek kigyűlni az aranymedálok és a plecsnik.
Nem az a lényeg hogy hányszor, hanem az hogy mennyit játszol.
Amúgy meg ne foglalkozz a ranggal/plecsnikkel/stattal. Csak élvezd a játékot. -
#45445 Gyúrj rá minden fegyverrel az arany medálra. -
#45444 33 szinten vok,de hiába tolom jól,nem mindig kapok sok pontot,van valami trükk ami szerint kellene játszani h menjen feljebb a szintem?:Dcsomo embernek megvan a max:D(megjelenlés óta tolom,bár hetente párszor csak)
Mondjuk most elég jó pontot összehoztam.screenshot
-
#45443 láttál már TF2 videót amelyben az egyik csapat színe piros a másiknak kék? (kérdésben a válasz)