51658
-
#45522 Másnak sem engedi a login-t?Win 7 lett felrakva,az előtt sikerült bejelentkeznem. -
#45521 Pff :D Zseniális, amilyen találékony bugok vannak ebben a játékban
Isla inocentes, rush, egyik squadmate épp hogy él mellettem, odadobok neki egy medipackot, erre a healenként +20 helyett -25 -öt kaptam csapatsebzésért. Úgyhogy a 140 pont helyett amit kaphattam volna, levont kétszáz valamennyit.
A másik bár nem bug, de a vietnamban történt meg velem hogy sniperre akartam váltani, és ugye meghaltam mert már megvolt a két sniper a csapatban, erre egy idióta medic odaszaladt a hullámhoz, újraélesztett, megint meghaltam, és ezt addig csinálta amíg ki nem léptem. Zseniális. -
#45520 Nekem is integrált van és nekem is kifagyott, de mostanában átszokott arra, hogy A: elkezd elcseszettül laggolni B: megfagy a játék a hang beakad de ki tudok nagynehezen vergődni feladatkezelőbe és kilövöm C: a ye olde (jó öreg) kékhalál barátom és memory dump -
#45519 Valóban integrált hangkártyám van, de érdekes, mert most újraraktam és eddig jól ment. -
Nagydög #45518 Nem tudom, ez az a problema-e, de az integralt hangkartyakkal hadilabon all a BC2. Egyebkent eleg szutok a jatek, ezernyi hibajelenseget tud generalni. Nekem mondjuk szerencsere semmi komolyabb problemam nincs vele, az idonkenti CTD-n kivul, pedig nekem is integralt hangkartyam van. -
#45517 Csak az én bad company-m ilyen retek?:D Minden héten más a baja, tavaly nyáron vettem meg de még mindig lvl 23 vagyok, mert egyszerűen képtelenség vele játszani. Most az lenne a problémám, hogy néha minden előzmény nélkül "beakad" a hang (néha a játék is lefagy, néha meg ugyanúgy megy tovább), majd pár másodperc múlva kidob az asztalra, minden hibaüzenet nélkül.
Legutóbb az volt a baja, hogy nem töltött be egy rakás textúrát a pályákon, ezért frissítettem VGA drivert, azóta csinálja ezt, leszedtem egy régebbi drivert, semmi sem javult, visszaraktam a legújabbat, ugyanez :D
Írtam a supportnak, akik driver frissítést tanácsoltak nekem... Szóval azt kérdezném, hogy volt-e valakinek hasonló problémája és ha igen, hogy oldotta meg?
(too long, didn't read) -
Nagydög #45516 "aztan irok majd:)"
Vegunk van! -
#45515 oke
koszi az a baj te felismerted
most frissitem a drivert
aztan irok majd:) -
#45514 magyarúl a célkereszt mellett vannak fekete bizbaszok?
am vga drivert frissíts -
#45513 Baratom
Arra gondolok hogy ahol van az a cel annal mind feketeseg van es nem latom hogy hol van az ellenseg
-
#45512 Nem látom, hogy nagy gond lenne. Nem mond semmi csúnyát, nem nevez senkit senkinek. Ez a névtáblája, amivel magát jellemzi. -
Nagydög #45511 #45496 kollegara. Bar igazabol nem a hozzaszolasa a gond, szoval lehet, inkabb az SG-nek kene kitenni a homokozobol. -
#45510 Kire gondolsz?
Lehet elsiklottam a komment felett. -
#45509 7szer olvastam el a mondatot,de mindig nem értem! Gondolom a Zoom-ra gondolsz amikor középen nagy cél kereszt és körülötte feketeség. Mindenkinek olyan! Szerinted,ha belenézel 1 puskába akkor még mindig 180fokban látsz?(vagy hány fok...) Pedig még CoD-ban is ilyen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Istenem miért nem olvasnak a játékról meg néznek róla videókat? Miért? Végén még elvárják a célzás rásegítőt,mert BF-ben van röppálya. -
Nagydög #45508 Azert a legnyilvanvalobb fergeket ki lehetne baszni innen, Aullah kollega! -
#45507 Valaki segitene nekem abban a problemaban hogy amikor bemegyek a jatekba, ahol kell legyen a puskanak a celzoja az a plusz feleseg, annal es a korul feketesegek jelennek meg.
Ezek tartanak is es nem akarnak eltunni akarmit csinalok!!
Valaki egy megoldast ha tudna akkor legyen szives es mondja el.
Elore is koszonom. -
#45506 Ha simát vettél, akkor nem fogod tudni a vietnamot is beregelni. -
#45505 Üdv!
Lenne egy kérdésem. Megvettem a Bad Company 2-t, csak sima verzió semmi limited meg ilyesmi. Amikor EA Download Managerben megnéztem, hogy beaktiváljam a CD kulcsot akkor felkínálta, hogy a sima verzió vagy digital deluxe edition. Ha jól tudom utóbbi magába foglalja a Vietnam kiegészítőt is. Na most ez, hogy van? Ha utóbbit választom elérhető lesz a kieg is anélkül, hogy külön megvenném? Bár tudom ez hülyén hangzik. :D Még nem akartam beaktiválni egyiket se, gondoltam előtte utána kérdezek, hátha vki tud vmi biztosat. -
Jossua #45504 Az enyém az finom mérsékelt az övéhez képest :D -
Jossua #45503
szoktam !!! ám most frissitett éppen :) -
#45502 Neked se kutya..:-.) -
#45501 Próbáld frissíteni magad a STATVERSE oldalán. -
Jossua #45500 ja nekem a nevemen nem frissül a rang :) -
Jossua #45499 lol jó a neved ! ;) :D -
#45498 Megmondod, mi a harcosod neve ingame és én elintézem. -
#45497 ti betudtok most loginolni? -
#45496 Az engem is érdekel, bár még csak ma jött meg a játék és még nem is aktiváltam csak felraktam a polcra :D, de majd ilyen logó vagy mit tudom én nekem is kellene. :D -
xxxpaulxxx #45495 Ilyen logókat hogy lehet berakni ide, ami kijelzi, hogy hanyas szinten vagyok?:D -
foxxi #45494 Hopp! efelett átsiklott a bukóm. Sry :) -
KaBuTo666 #45493 Ki volt az előző házigazda? -
eugabesz #45492 Nem azé',de ez jobban néz ki...azt már csak elnézzük,hogy emlékeztet az előző házigazdira.. -
foxxi #45491 - a megszokások rabjai most fellélegezhetnek. -
#45490 VOILÁ ZUZÁS
Ty to Drang és SaSa -
#45489 Még se... :( -
#45488 Visszatért a régi banner...
:) -
#45487 Hali!
Van valami tartalmi különbség a sima és a Digital Deluxe Edition között? -
#45486 Előbb egy láma szerón mentem 2 kört, első 33/7 lett, másodikon 21/0-nál bannoltak. :D -
Jossua #45485 ti melyik szerveren szoktatok fightolni ? -
#45484 Az SG kicsit meg kavarodott -
jgrg #45483 Szerintetek ez 140Eurért megéri?
SAPPHIRE HD6870-1024 ( 11179-00-40R ) Eyefinity
És ha igen mennyiért lehetne eladni egy 5770-est?
G