51658
  • highlander15
    Másnak sem engedi a login-t?Win 7 lett felrakva,az előtt sikerült bejelentkeznem.
  • Piszkos  Fred
    Pff :D Zseniális, amilyen találékony bugok vannak ebben a játékban
    Isla inocentes, rush, egyik squadmate épp hogy él mellettem, odadobok neki egy medipackot, erre a healenként +20 helyett -25 -öt kaptam csapatsebzésért. Úgyhogy a 140 pont helyett amit kaphattam volna, levont kétszáz valamennyit.
    A másik bár nem bug, de a vietnamban történt meg velem hogy sniperre akartam váltani, és ugye meghaltam mert már megvolt a két sniper a csapatban, erre egy idióta medic odaszaladt a hullámhoz, újraélesztett, megint meghaltam, és ezt addig csinálta amíg ki nem léptem. Zseniális.
  • Metalmilitiakid
    Nekem is integrált van és nekem is kifagyott, de mostanában átszokott arra, hogy A: elkezd elcseszettül laggolni B: megfagy a játék a hang beakad de ki tudok nagynehezen vergődni feladatkezelőbe és kilövöm C: a ye olde (jó öreg) kékhalál barátom és memory dump
  • Piszkos  Fred
    Valóban integrált hangkártyám van, de érdekes, mert most újraraktam és eddig jól ment.
  • Nagydög
    Nem tudom, ez az a problema-e, de az integralt hangkartyakkal hadilabon all a BC2. Egyebkent eleg szutok a jatek, ezernyi hibajelenseget tud generalni. Nekem mondjuk szerencsere semmi komolyabb problemam nincs vele, az idonkenti CTD-n kivul, pedig nekem is integralt hangkartyam van.
  • Piszkos  Fred
    Csak az én bad company-m ilyen retek?:D Minden héten más a baja, tavaly nyáron vettem meg de még mindig lvl 23 vagyok, mert egyszerűen képtelenség vele játszani. Most az lenne a problémám, hogy néha minden előzmény nélkül "beakad" a hang (néha a játék is lefagy, néha meg ugyanúgy megy tovább), majd pár másodperc múlva kidob az asztalra, minden hibaüzenet nélkül.
    Legutóbb az volt a baja, hogy nem töltött be egy rakás textúrát a pályákon, ezért frissítettem VGA drivert, azóta csinálja ezt, leszedtem egy régebbi drivert, semmi sem javult, visszaraktam a legújabbat, ugyanez :D
    Írtam a supportnak, akik driver frissítést tanácsoltak nekem... Szóval azt kérdezném, hogy volt-e valakinek hasonló problémája és ha igen, hogy oldotta meg?
    (too long, didn't read)
  • Nagydög
    "aztan irok majd:)"

Vegunk van!
  • szabikafarkas
    oke
    koszi az a baj te felismerted
    most frissitem a drivert
    aztan irok majd:)
  • MR ME
    magyarúl a célkereszt mellett vannak fekete bizbaszok?
    am vga drivert frissíts
  • szabikafarkas
    Baratom
    Arra gondolok hogy ahol van az a cel annal mind feketeseg van es nem latom hogy hol van az ellenseg
  • Fpocok
    Nem látom, hogy nagy gond lenne. Nem mond semmi csúnyát, nem nevez senkit senkinek. Ez a névtáblája, amivel magát jellemzi.
  • Nagydög
    #45496 kollegara. Bar igazabol nem a hozzaszolasa a gond, szoval lehet, inkabb az SG-nek kene kitenni a homokozobol.
  • Fpocok
    Kire gondolsz?
    Lehet elsiklottam a komment felett.
  • byzhouse
    7szer olvastam el a mondatot,de mindig nem értem! Gondolom a Zoom-ra gondolsz amikor középen nagy cél kereszt és körülötte feketeség. Mindenkinek olyan! Szerinted,ha belenézel 1 puskába akkor még mindig 180fokban látsz?(vagy hány fok...) Pedig még CoD-ban is ilyen

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Istenem miért nem olvasnak a játékról meg néznek róla videókat? Miért? Végén még elvárják a célzás rásegítőt,mert BF-ben van röppálya.
  • Nagydög
    Azert a legnyilvanvalobb fergeket ki lehetne baszni innen, Aullah kollega!
  • szabikafarkas
    Valaki segitene nekem abban a problemaban hogy amikor bemegyek a jatekba, ahol kell legyen a puskanak a celzoja az a plusz feleseg, annal es a korul feketesegek jelennek meg.
    Ezek tartanak is es nem akarnak eltunni akarmit csinalok!!
    Valaki egy megoldast ha tudna akkor legyen szives es mondja el.
    Elore is koszonom.
  • Fpocok
    Ha simát vettél, akkor nem fogod tudni a vietnamot is beregelni.
  • SgtMathias
    Üdv!

Lenne egy kérdésem. Megvettem a Bad Company 2-t, csak sima verzió semmi limited meg ilyesmi. Amikor EA Download Managerben megnéztem, hogy beaktiváljam a CD kulcsot akkor felkínálta, hogy a sima verzió vagy digital deluxe edition. Ha jól tudom utóbbi magába foglalja a Vietnam kiegészítőt is. Na most ez, hogy van? Ha utóbbit választom elérhető lesz a kieg is anélkül, hogy külön megvenném? Bár tudom ez hülyén hangzik. :D Még nem akartam beaktiválni egyiket se, gondoltam előtte utána kérdezek, hátha vki tud vmi biztosat.
  • Jossua
    Az enyém az finom mérsékelt az övéhez képest :D
  • Jossua

szoktam !!! ám most frissitett éppen :)
  • zotya10002
    Neked se kutya..:-.)
  • Fpocok
    Próbáld frissíteni magad a STATVERSE oldalán.
  • Jossua
    ja nekem a nevemen nem frissül a rang :)
  • Jossua
    lol jó a neved ! ;) :D
  • Fpocok
    Megmondod, mi a harcosod neve ingame és én elintézem.
  • darki81
    ti betudtok most loginolni?
  • TheGrinder
    Az engem is érdekel, bár még csak ma jött meg a játék és még nem is aktiváltam csak felraktam a polcra :D, de majd ilyen logó vagy mit tudom én nekem is kellene. :D
  • xxxpaulxxx
    Ilyen logókat hogy lehet berakni ide, ami kijelzi, hogy hanyas szinten vagyok?:D
  • foxxi
    Hopp! efelett átsiklott a bukóm. Sry :)
  • KaBuTo666
    Ki volt az előző házigazda?
  • eugabesz
    Nem azé',de ez jobban néz ki...azt már csak elnézzük,hogy emlékeztet az előző házigazdira..
  • foxxi
    - a megszokások rabjai most fellélegezhetnek.
  • Fpocok
    VOILÁ ZUZÁS

Ty to Drang és SaSa
  • Drang
    Még se... :(
  • Drang
    Visszatért a régi banner...

:)
  • mooo
    Hali!
    Van valami tartalmi különbség a sima és a Digital Deluxe Edition között?
  • Black Ghost
    Előbb egy láma szerón mentem 2 kört, első 33/7 lett, másodikon 21/0-nál bannoltak. :D
  • Jossua
    ti melyik szerveren szoktatok fightolni ?
  • elitehun
    Az SG kicsit meg kavarodott
  • jgrg
    Szerintetek ez 140Eurért megéri?
    SAPPHIRE HD6870-1024 ( 11179-00-40R ) Eyefinity

És ha igen mennyiért lehetne eladni egy 5770-est?
    G