Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Abban a cikkben én csak egy nagy marhaságot találtam:
valaki képes elmenni Stockholm-ba, hogy az ottani egyetemen humán menedzsmentet tanuljon! 😊
[IRAM] leader
-tRs-Raymond
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vagy ha már ennyire rámásznak a statokra, akkor legyen mögötte háttér is és ne rohadjon le 3 percenként a központi szerver, ésatöbbi ésatöbbi.
[IRAM] leader
tesztek
max. 120fps de ebben a bf3-ban is ugy lesz hogy az 1so honapban tiszta bug halmaz lesz, a szerverekre meginkabb kivancsi leszek. A mostani szerverek nincsenek jol megirva nemhogy 64playeres szerverek... Na erre kivancsi leszek majd a 6magos procik alatt lehet majd jatszani 64playereset. A tobbi meg majd csak 32-esen.
Vicc, hogy 2011-ben azért kell izgulni, hogy legalább a 2005-ös játék szintek felét visszahozzák. De valamelyik hozzászólónak igaza volt, ez nem csak az fps-ekre vonatkozik, hanem az összes játékra.
Kicsit olyan érzésem van mint az Alapítvány sorozatban leírtakhoz kezdenénk eljutni. A Trantoron egyre kevesebben értettek ahhoz a technikához amit már rég feltaláltak és alkalmaztak, majd végül eljutottak oda, hogy senki nem értett semmihez, így megjavítani sem tudták. Egyre csökkent a tudás, egészen a káoszig.
Elképzelhetetlennek tartottam 1996-ban, amikor a Civilization 1-el, a eye of beholderekkel, meg a wolf3d-vel játszottunk, hogy ez a játékbonyolultság nem hogy tovább nem fog fejlõdni, hanem 2011-ben lassan már ott járunk, hogy még csak meg sem közelítik a folytatások az akkori összetettségét. Kíváncsian várom meddig butulunk, aszem lassan ideje beszerezni egy bunkót meg egy barlangot. Kaja mondjuk úgyse lesz, mert kiírtunk mindent magunk körül, de egymást még mindig felfalhatjuk.
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A BC2 tetszett,elsõ ránézésre is,meg is vettem,ami nálam nagy teljesítmény ugye,de ezt(BF3) majd ha kiforr,a mittuoménhányadikpach után.
Nem baj ha lemaradok rangban,de legalább nem idegesít,hogy kidobott pénz volt...
[IRAM] leader
Family Guy szerintem nagyon szar. Úgy értem, hogy vicces, de ahogy megírták a részeket... szánalmas, ilyet én is tudok. Jobbat is. (Tudjátok mire gondolok). Volt egy SP részben a FG-ról... na szerintem az igaz is. 😄 SP meg szerintem vicces, de csak kis adagokban.
Tényleg nem tudom mire büszkék ennyire... pc a fõ platform... na persze. Hanta az egész.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ugyanígy leszarják a cod meg a cs játékosokat is, csak mindegyik cég más módon
mindegyikbõl az elsõ 1-2 verzió volt 'jó', mindenki azt sírja vissza, de mindig mást kapunk, mert tudják hogy ezek a vélemények csak a fórumokban ugató kissebbség, és el lehet adni majd a remek újításaikat.
Ez kicsit olyan, hogy haverjaim nem értik, miért nem nézem a family guyt, meg a south parkot. Nekem ezek nem viccesek, csak idegesítenek. Ellenben egy csupasz pisztolyt, vagy egy amerikai pitét képes vagyok 50x egymás után végig nézni és végig röhögni.
Összefoglalva azoknak akik nem értették semennyire sem a cikket:
A sztori egy fiktív történet arról, mennyire nagyképûen és idióta módon reklámozzák a saját terméküket. Kb 1 hónapja mást sem képesek nyilatkozni, csak azt, hogy minden EA-s és DICE munkatárs eldobja az agyát a játéktól. Amikor konkrét témákat boncolgatnak a kedves fórumozók és battlefield fanok, akkor meg hallgatás és magyarázkodás van. Miért nem lesz mod, miért nem lesz commander, miért nem lesz ez, miért nem lesz az. Ettõl még lehet jó a játék, sõt biztosan élvezhetõ lesz, de az utóbbi 5 év munkájukat figyelembe véve, egy kis szerénység rájuk férne. Miért?
A Bf2 peccseléseire mindenki emlékszik gondolom, a peccsek javításaira, az extra bugokra, ígért és be nem tartott dolgokra, amikre hónapokra, évekre volt szükségük és még jobban elbasztak mindent.
Vagy említhetném a Bf2142õt, amit persze sokan szerettek, de sikeres sose lett, és elég nagy lehúzás volt egy szimpla BF2 modot teljes áron eladni.
Vagy. Utána az egész cégnek átállni a konzol játékokra és megalázni a PC-s tábort azzal, hogy õket leszarják és kiadni egy csak konzolos BC1-et.
Említhetném, az ez után következõ Bf1943-at, amit szintén csak konzolra adtak ki, majd 2 év várakozás után a PC-s verziót is leállították.
Van még. Az ideges bf rajongók megalázása után enyhítendõ, kiadni egy BF heroes-t ami szintén jó játék a maga nemében, nem egy BF2 folytatás.
De ott van a BC2 amit konzolra írtak, csak akkora volt a sírás a PC-s tábor részérõl, hogy a játékot az utolsó két hónapban portolták át PC-re. Azóta sem sikerült rendes játékra felpeccselniük. De legalább mosták kezeiket, hogy nesztek itt van PC-re kussoljatok.
Mirrors Edge-re is volt idejük szerencsére, ami szintén bukott egy szép nagyot.
Mindezek után, 5 év leszarás, megalázás után nyilatkozgatnak, hogy nekik a PC-s tábor a legfontosabb, megírják az univerzum legjobb fps-ét, és különben is minden alkalmazott eldobja az agyát a BF3-tól.
Ezért született a cikk. Nem is lenne ezzel semmi gond, ha közben nem hazudoznának össze-vissza, és nem lennének ennyire kibaszott nagyképûek.
Egy szánalmas bohócot csináltak magukból, de ezt csak azok tudják, akik nagyjából képben vannak a munkásságukkal.
Ha két-3 évente stablian kitolnának egy fogyasztható pc-s béefet, esküszöm senki sem károgna itt, mit miért csinálnak. De jelenleg mindenkit kiszolgálnak, csak nem azokat, akiket kéne, akiknek köszönhetik azt, hogy szép kövérre és nagyképûre híztak.
Ez a személyes véleményem.
[IRAM] leader
Vagy mi a humor a Besenyõ Pista bácsiban?
Vagy a Mikroszkóp szinpadon?
Elég tág fogalom.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[IRAM] leader
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!