Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Köszi szépen amúgy,de a játékot amúgy hétfõn vettem meg és az elsõ 1óra után már csak HC szerón toltam.Így valamivel jobb a helyzet.Codban is csak HC-n toltam.

Amúgy olyan szép hibát használtam ki.Felmentem a kedvenc szerómra ami tök üres volt.Nem kapcsolt le a pontszámláló és RUSH-ban mindent végigrobbantottam,a jármûvektõl kezdve mindent,.És a végeredmény h 1 szinte fejlõdtem + fejlõdtek a skilljeim is,megtanultam most már nagyon profin helit vezetni.

Utálom mikor vmi faparaszt vezeti a helit és lezuhan vele,vagy kamikazezik vagy egyszerûen csak szembõl akar mindig támadni.Én oldalasan fordulok és körözök a cél körül így géppigyuval mindenki tud lövöldözni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ha nem akarsz siránkozni a találatok miatt: játssz HC-szervereken!
(kis sárga halálfej a szerver neve mellett)

De mindenkinek ajánlom (illetve elmondtam már 1000-szer).

Ettõl jobban??...az már mûvészet lenne...<#hehe><#vigyor><#nemtudom>

[IRAM] leader

nandorb
Az ember mire raszokik vmire. addigra ujabb szerver patch jon es megjobban elbaszak majd a jatekot vele. Fogadni mernek hogy mikor kijon a BF3 kiadnak 1patchet ami jo elbasza ezt a bc2-tot hogy az ember uj gepre fejlesztjen...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MR ME
én teljesen nyugodt voltam, kiléptem a gamebõl a csába, am is szarúl ment egész nap 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

w77d
általában nem foglalkozok vele de van hogy képes egész meccseket végig cheaterezni és egyébb szarokkal teleirogatni...

MR ME
általában énse foglalkozom vele, csak van amikor az ember idegrendszere éppen olyan állapotban van h felbassza az ilyen is 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Ne agodjal lett figyelmeztetve a csavo miutan csak azzal spammelt es kilett rakva...

Ilyenekkel foglalkoztok.Beírok egy smile-t és megyek tovább!<#wave> Én recon kaszttal szoktam lenni és pisztollyal is simán tudok headshootot csinálni....

The Protector
A magyar szervereken rosszabb a pingem mint a külföldieken.

Mellesleg nekem tetszik a game csak rohadtul idegesítõek a hibák amik vannak benne.
Csalóval csak párszor akadtam össze de ezek wh-ztak keményen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MR ME
na igen, fõleg magyar szerveren megy a csíter, lame, noob és hasonló beszólások, szánalmas emberek vannak néha, kezdem megérteni azokat akik régen azt írták h magyar szerverre soha nem mennek....

hozzáteszem h megy az rpg emberre is a mai napig, amire a válasz az volt h "csak a cg tiltott lol"
akkor játszál magaddal

w77d
úú hányszor belefutottam már én is abba, hogy megküldtem az embert majdnem egy tárral, erre õ megfordult és már feküdtem is... viszont fordítva is volt már, láttam, hogy a csávó torkolattüzét keményen de mégsem sebzõdtem aztán leszedtem. Mondanom sem kell ment a cheater ordibálás bõszen. Igazság szerint az ilyen cheaterezések miatt hagytam abba a játékot, túl sok a hülyegyerek aki megsértõdik ha leszeded, az adminokról nem is beszélve. Undorító...

MR ME
ja tegnap kicsit felkúrta a game az agyamat sry 😄
vietnam kicsitvel jobb ilyen téren hálistennek, ott meg a sniperek közelrõl 1 lövéssel ugrándozva testre is halált okoznak, ott meg az az idegesítõ :/ de legalább egy tárral akár 3 embert is le tudsz szedni ha ügyes vagy, fejlövés kb azonnali halál géppityuval is, szal vhol felüdülés bc2 után

The Protector
Hát látom vki nagyon felhúzott.Amúgy köszi szépen a választ.

A Vietnam kieg az jobb?Javítva van ez a hit/reg mizéria?
Amúgy nekem nagyon tetszik a multi csak javítani kéne ezeket a hibákat mert elég idegesítõek mikor tisztán szembekerülök egy ellenféllel,eresztem bele gépfegyverbõl és õ pisztollyal 2 lövésbõl elintéz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MR ME
1. mert szar (nem adja be rendesen a találatot)
2. ezt megválaszoltad
3. mert ez is szar (szarúl írja ki, de am is lagosak a szerverek mert szarfosszar)
4. 2x gyorsan space
5. beírod a keresõbe h: HUN (nagy betûvel)
6. nem nagyon, csak ha kilövöd a gyereket belõle

ui.:az egész szarfosszar

The Protector
Hy.Lenne pár kérdésem.
1.Miért van az h lövöm az ellenfelet és nem adja be a találatot,míg az ellenfelem egybõl szétkap.Gondolom a ping miatt vagy nem tudom.
2.Én nem tudok 1 lövésbõl sniperrel ölni viszont engem 1 lövésbõl leszednek.Csak a tökéletes fejlövés öl egybõl de ugye az ritka.
3Hiába ír 25 meg ilyen pingeket a szerverkeresõ,játék közben 120 volt a legkisebb pingem.Mitõl lehet ez?
4.Hogyan kell az ejtõernyõt kinyitni?
5.Magyar zseróra hogyan tudok rákeresni?
6.Sima lövés,sniperral vagy gépfegyverrel ér valamit a jármûvek ellen?
Most ennyi jutott eszembe.Elõre is kösz ha vki válaszol.

Érdemes áttanulmányozni a bill. kiosztást! <#wave>

Köszi!
Pofonegyszerû, de nem jöttem rá. Régen a BF1942-ben a számokkal lehetett váltani, ebbõl indultam ki itt is.

YouTube: 23Drazse

MR ME
f1-f8

Azt hogyan lehet? Hiába nyomkodtam a többi gombot (1-9) nem tudtam átülni, se tankban, se terepjáróban, se heliben. Ha beszállok mindig én vagyok a vezetõ, a másodlagos fegyvert csak akkor tudtam használni, ha valaki más volt a pilóta. Hol lehet ezt beállítani?

Kösz szépen! Akkor csak simán elviseljük.....
Lamellus
Ha nincs a tankban más (sajnálatos módon), akkor te is átülhetsz a másik ülésbe néhány sorozat erejéig. <#papakacsint> A füst is jó szolgálatot tehet, mert le lehet szedni vele a tracer-t, valamint fedezéket is nyújthat.

-tRs-Raymond

Köszi a választ!
1. Megvárom a stat frissülését!
2. Értem. Esetleg megvárom még, amíg feloldódik a GOL. Az adataiból ez jobb, mint az elõbb említett kettõ.
3. Igen pont ezek közt vaciláltam, de fontos még a gyalogság lekaszálására alkalmas géppuska is. Ha nincs a tankban senki rajtad kívül, akkor jó szolgálatot tehet az is.

Nándi,ha már buzdítod valamire,adjál neki irányt is, hol találja.<#nezze><#ejnye1><#eljen>

[IRAM] leader

Ez egyike a nagyon sok bug-nak,majd találsz még hasonló anomáliát egy párat.A tényleges ping az amit a keresõ ill. szerverlistában mutat.

[IRAM] leader

1.Nem.semmi köze hozzá,meg kell várni míg frissül a statod...
2.Sajnos nincs egyértelmû válasz,amelyik jobban "kézreáll" neked...
3.Jármûves pályán megéri,fõleg a nagyobb tûzerõ,vagy éppen védelem.

[IRAM] leader

nandorb
Mien proci es mien oprendszered van?

Üdv! A pingen nem lehet valahogy javítani? A keresõ mutat 15-40 es pingeket játékon belül mégis 200-300 as ping van. Lehet vhogy orvosolni?
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem hozzátok, hátha tudtok rájuk megoldást:
Nem olyan régen kezdtem a Bad Company 2 multyját és azt vettem észre, hogy a levágott dögcéduláim, amint elértem a 30-at eltûntek. A játék azt írja, hogy egyetlen cédulám sincs. Az valami bug, vagy a játék beszámolta õket a kés ezüst csillagába, vagy megvonták õket tõlem? Utóbbira azért gyanakodok, mert a legutolsó két csatában elég sok ember(természetesen ellenség) ellen követtem el ily merényletet, sokszor hátulról, lopakodva. Lehet, hogy moderáltak engem?
A másik kérdés más természetû:
Melyik mesterlövész puskát érdemesebb használni az M24-est vagy az SV-98-ast, mert nem tudok dönteni a tulajdonságaik közt (a többi nekem szimpi egyenlõre még nincs meg)?
3: Melyik jármû bizgentyût (azok a cuccok amit az ember kap, pl. optika, másodlagos fegyver, páncélzat, füstvetõk) érdemes használni a harckocsikon?
Lehet, hogy hülye kérdések, de kezdõként nincsenek ezügyben információim. Köszi a válaszokat!

nandorb
TS3-ason biztos talalsz par emberket...

The Protector
Sziasztok.Ma lettem tulajdonosa egy bad company 2-õnek és szeretnék sg-sekkel multizni majd eggyet ha lehet.
Még annyit szeretnék hoigy nekem is a nevemnél legyen ott a rangom meg ilyenek(nem sok😊)ConstantinHUN a felh nevem

Sziasztok!

Bocs h irok ilyen ügyben! Elado a Steamom! BFBC2 + Vietnam! És mág sok más játék van rajta!

Priviben irjatok nyugottan! Nagyon kedvezõ áron hozzá lehet jutni!

zotya10002
Háát jah!Nekem is van pár!!

Írd fel mindíííg minden körülmények között!!

<#pias>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

grebber
Már megoldódott megtalált végre a régi kódomat mégis csak más mail címen volt!
Fene enné meg ezt a sok kódot 😞

Next PC upgrade: 2022

Czdano
Írsz a supportnak..valószínûleg kell majd a kulcsról képet csinálnod (legalábbis cs-nél így mûködött anno)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

grebber
Megvettem de szopok vele 😞
Anno nem irtam fel mi a kodom és mivel annyi oldalra koddal lehet bejuni elfelejtettem mivel lépek be.
Közben eastore miatt regeltem megint ea oldalára ugyanazzal az email címmel ennek a kodjára emlékszem mert ezt szerencsére felírtam.
Belépek BC2-be ,rámegyek Vietnam-ra kéri lépjek be belépek ez új regemmel kér egy serialt.Elsõre azt hittem a Vietnamét kéri de azt nem fogdja el.
Beírom a rendes BC2 serialját arra meg azt irja használatban van.Persze mivel én használnám.

Most ilyenkor mi van?

grebber
A Vietnam most D2D-n csak ~2580FT!

ajem kisa
Akkor olyasmi mint a steam!
Köszönöm, holnap akkor megkeresem az illetõt ha addig el nem adta!😊

zotya10002
Szia!!

Adnia kell az emil címét amivel belép a játékba+ a jelszavát!

Aztán felmész az EA oldalára ott is belépsz és szépen megváltoztatod!!

Asszem ennyi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

1680X1050

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

ajem kisa
Hello!
Azt szeretném megtudni, hogy ez a játék milyen regisztrálás alapján mûködik?
Mielött valaki rosszra gondolna, egy ismerõsöm nemjátszik már vele, és eladná, de nemtudom, hogy a key-t írhatom-e egy új fiókhoz?
Mert ha steam jellegû az EA rendszer (?nemvolt még EA regem!), akkor megszívhatom?
Ha valaki tudja, akkor válaszoljon legyenszives!
Köszönöm!
Amúgy 2k-ért akarja adni...

Fpocok
Mármint a BANNERben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Frissült a SERVER BROWSER +1-el.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
felbontás? dx?

Nekem 60-70 között van full grafon. Ebbõl lehet számolgatni (ez a druszámnak szól).

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

DICE-kednek...

Voltam egy Vietnam - Hill 137 szerveren, Knife&Pistol. Óriási.
Igaz, Squad-deathmatch amit nem annyira szeretek de így nagyon jó.
Én poénból engedélyezném a lángszórót is! 😊

Nekem is 5770 van 2 magos I3 3ghz. 60-70 fps nálam is de nincs maxon.Egy kicsit visszavettem.
MR ME
2 mag 3ghz
és ne keveseld nekem max grafon 5850-el és 4 maggal nincs stabil 60 fps 😊

RoboKutya78
kevéslem a 60 70 akárhány fpst low grafon.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming