Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itten van e:
nem a miénk,csak mi is használjuk..
[IRAM] leader
Max benn van a bázison, igen, mert bemegy a gyíkja ráadásul nem is akkor mikor a csapat beszorul, hanem csak fakultatív mert ez a szórakozása.
-pontosan ezt teszem. 😄
Persze hogy szíve joga szabályozni, csak értelmetlennek tarom. (kivéve a trágár beszéd)
Itt hogy tud hátrább lenni, max bent van a bázison, ....ok tudom hogy érted.
-mondjuk ez a játék egyik nagy baromsága, miért nem lehet ugyan úgy letiltani mint rush-ban.
-A kör nem úgy kezdõdik hogy az egyik fél ott terem a másik fõbázisa elõtt, odáig el is kell jutni. Ha pedig az ellen már a saját bázisáról sem tud kitörni, akkor ott mit akarunk még? Mennyivel jobb ha engedjük õket 50 métert futni és ott lõjük le õket, fõleg egy 24+-os szeron. Ilyen szituációnál mindig átállok, ha pedig nem lehet akkor kilépek, engem az agyaggalamb lövészet nem szórakoztat.
-tény hogy a trágár beszédrõl nem írtam, de a hsz-m lényege nem is ez volt, az emberi bunkóság pedig nem a program része. Valójában ez az amit szabályozni kell.
-A spawn-pontok nem fix helyek, plusz vannak jármûvek, és minden bázis rendelkezik fedezékkel. Csak csipák nem tudnak a bázison tartani.
u.i. a kémény az ágyam mellett van, szóval nálam a fal is meleg. 😊
"ha a fõbázison hátba lõnek, javaslom fordulj meg mert rossz felé mész"
Olyanról hallottál már mikor a baseraper hátrább áll mint ahonnan te indulsz?
"biztos szereted ha conquestben a sajat fobazeden hatba lonnek..."
-ha a fõbázison hátba lõnek, javaslom fordulj meg mert rossz felé mész. 😊
-nem tudom pontosan milyenek azok az "ilyenek", de nagy valószínûséggel nem tartozom közéjük.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Lespawnolsz a fõbázison,azonnal meg is halsz egy cg-tõl...semmi gond,ráspawnolsz a csapattársadra,azonnal kapod a lövést...kész.fekszel...a pálya végéig.
Más.
Csak azt látod a chatbox-ban hogy valaki,vagy valakik állandóan téged és csapattársaid szidják,különbözõ válogatott szitkokkal,persze te semmit sem teszel ellene,mert miért ne tehetnék meg,az övék a is a szerver...há persze.
Más.
Iszonyatosan hosszú pályán a fõbázisról sem tudsz kilépni,mert egy csipa figyeli a spawn-pontot biztonságos távolságból,nehogy le tudd véletlenül lõni,de te nem teszel ellene semmit,merrt ez az õ szerverük is,s különben is ,csapatjáték...
Aztán hozzáér a meleg segged a hideg falhoz és felébredsz végre...
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Egyetértek!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Uraim, ez egy csapatjátékra épülõ FPS játék, nem agyatlan céllövölde.
Én még a "no baserape"-t sem értem (amit lassan már rutinból ír be mindenki). Ha egy csapat beszorul a saját bázisára akkor attól mit várunk? Attól hogy kiengedjük õket egy képzeletbeli vonalig jobb lesz? .....Nem.
Egy parti végkimenetele, a játékosok tudásától függjön, ne a rájuk erõltetett szabályoktól. Van olyan szero, ahol a töltõképernyõn nincs idõ végig olvasni a szöveget annyi a "no-...", vicc.
Szar az ellen?, állj át, segíts nekik. Ja hogy akkor nem lehet írni hogy, "-gg,-noob team, easy win", ...ez már nem a játék hibája. Nem egyszer volt hogy az elsõ pontnál (rush) 20-30 tiket-nél léptem be, a vége még is win lett.
A fegyver tiltás meg a legnagyobb ökörség, már a sotit is tiltják, meg a csipákat, meg az rpg/cg-t, sõt van olyan hogy csak M136-t, mert hát azzal tracer nélkül is le lehet szedni a helit. Ne használj gl-t, m60-t, abakan-t, c4-t, mortar-t, jármûveket(?!?!?), sõt a legújabb õrület hogy tiltják az M14-t és a G3-t!!!!
Alig van normális fun szerver! Ha nagy ritkán összejön egy jó gárda akkor órákig elvagyunk, alig vannak kilépõk, szinte be se villan a chat fal, de hát minek is, játszani jöttünk nem pofázni, ....és ami a legszebb, ha gyõzünk a kör végén pirossal is írják a -gg-t.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
???
A main base-t ha akarnád sem tudnád elfoglalni! 😊
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
GYertek a Killers Heavenre.Egy piszkosul jó szeró.Aja a lövést mint az atom.Squad deathmatch-ben üzemel.
Mellesleg most h van távcsövem a géppigyhoz már jobban megy a dolog.
Én gl-t csak akkor használok ha vki házban van fal mögött,vagy taktikai épületbontásra,vagy ha kifogy az ammom de még él az ellenfél akkor gyorsan odapörkölök gl-el.Amúgy ezeken kívül soha nem használok.Engem nem zavar egy kicsit sem ha gl-ezik vki.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Az EA meg sztem semmit nem fog tenni, ha eddig nem válaszolt.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
(én tudom, hogy nekem írtál, de van "válasz erre" gomb is, mielött valaki beszól miatta!)😊
Mindegy, maradjunk a témánál, továbbra is várom azokat, akik már kaptak választ az EA-tõl, hogy mennyi idõ volt!?
Parasite Eve 2, best game EVER!
De attól még én szeretném ha az EA visszaírna, hogy lehet-e vagy sem megkapni az acc-ot, de ha nem is, akkor bannolják ki a faszt + a csávó kap egy orrost 2k-ért!😄
De így a fotóval a company of heroes, és pár játékkal lehetett így csinálni, ha nálad a lemez, akkor te játszol vele (gondolom 1x megjátszhatod, de nem havonta!)!
De a fasz csávó "nemtudja, hogy ki használta fel"! Ezért szeretném azt, hogyha ilyen fasz (én meg naív), akkor legalább bannolják õt, mert eladta, és már nincs nála a lemez!
Ha használtan veszed, akkor a serial már be van regelve. Akkor oda kell adnia az account nevet meg jelszavát is. Anélkül nem ér semmit.
Mindegy, írtam az EA-nek a supportra, 2x (!!!), egyszer ráfrissítettem, hogy "kapjak választ" opcióval is (+1hete volt,és 2 napja update)!
Kértem, hogyha itt a lemezrõl a fotó, az EA acc + e-mail + serial, akkor csatolják hozzám, de ha nem is, akkor legalább bannolják ki az elõzõt, mert eladta és nálam a lemez!
Semmi választ nemkaptam az EA-tõl!
Valaki már kapott választ ezektõl? Vagy update-eljem naponta?😊
Az volt az e-mail másolatra írva, hogy válasz 24h-n belül...ahhoz képest 8 nap...!?
- ha tank robbant szét akkor senki nem mer sírni, az ok
- ha heli kap darabokra az is ok
- ha uav rakétája tép szét az is rendben van
- ha egy "mák" gránát miatt fröcssensz a falra azért se szól senki
( bf2 repülõsöket se lámázták ilyen vehemenciával, pedig azok nagy mocskok tudtak lenni )
aztán jött valami cod generális és kinevezte az örgög mûvének az rpgt, a nép meg bólogat hozzá :-)
"PvP szerveren gankelik." pont ezt akartam én is mondani!
amúgy meg egyetértek veled. lassan tölt újra az rpg, lehet 1 valakit lelõ, de utána hamar meghal, vagy pl amikor a csipás lõdöz kifelé az ablakon, akkor azért jó érzés kirobbantani a ház oldalát, így szabaddá válik mások elõtt és lelõhetik könnyen. 😊 mondjuk tud idegesítõ is lenni, az tény, dehát ez van.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"unfair, és lámaságra ad okot...gratulálok neki h egy rakétával el tud találni, de az ilyenek nagy részérõl feltételezem h csak azért csinálja, mivel lófaszt nem tud lelõni géppityuval, amirõl meg szólna a játék"
És ez mekkora baromság ... hol van leírva, hogy a játék arról szól, hogy géppityuval lehet csak lövöldözni? Jó hogy nem tankkal ne lõjünk emberre ... Ez kb olyan, mint amikor a WoW topicban siránkozik valaki, hogy PvP szerveren gankelik.
Az meg végképp tévhit, hogy az Enginerrel eredményesebben lehet játszani, mint akármelyik másik classal. Ezerszer szedtem már le úgy engit, hogy hozzám sem tudott érni az rpg-jével. Lehet inkább benned van a hiba, hogy nem mozogsz folyamatosan, így simán kirobbantanak bárhonnan. Lehet inkább az a láma, aki nem tud egy ilyen helyzettel megbirkózni.
Hozzáteszem, Én ált Assault vagyok, és a fragjeim 80%-a a gépfegyverrel kerül a másvilágra. És ha valaki esetleg RPG-vel szed le (ami érdekes módon az esetek max 10%-a, nem több), akkor fogom magam, és indulok tovább játszani, és nem az érzékeny lelkem simogatom.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Javítanám magamat:
"Volt, hogy így haltam meg, de ezért NEM zárnám ki azt aki ezt tette."
Szóval, a játék adta szabályokon belül szerintem mindenki azt csinál amit akar, maximum nem lesz minden teljesen etikus, viszont még szabályos marad (pl. az RPG-s sztori) Ha valaki így játszik, engem nem érdekel különösebben.(A saját dolgommal foglalkozok nem ugatok bele máséba.)
A csalással, babrálással való játék (pl. isten mód) viszont már disznóság. Ha valaki csak így tud érvényesülni, az ne játszon multit, maradjon meg a singleplayer-nél (nem csak a BF-re gondolok). Ezzel más játékosoknak tesz keresztbe. Én pl. nem vagyok egy nagy ász, de megküzdök a pontjaimért.
YouTube: 23Drazse
mit kéne ezen elmagyarázni? én azt írtam h olyan sose lesz h MINDENKI tisztességesen játszon, az h mi értelme a cheatnek énse tudom, azoktól kérdezd akik használják, gondolom az az értelme h gecire nem tud érvényesûlni a játékban más módon, és így kiéli magát és elhiteti magával h õ most mekkora király h csalással ugyan de végre le tudott vkit lõni...egyszerûbb végülis mint megtanúlni normálisan játszani, csak én mondjuk nem lelném ebben örömömet, még single playerben se szoktam csalást használni semmilyen játéknál inkább elkezdem hard módban azt szenvedek, de legalább van kihívás 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
[IRAM] leader
na ilyen nem lesz soha sajnos...
Ami szerintem kevésbé fair, az ha valaki C4-et rak a zászlóhoz, majd a távolból felrobbantja az épp elfoglalni készülõket. Nem túl etikus, de szabályos. Volt, hogy így haltam meg, de ezért zárnám ki azt aki ezt tette. Lenyelem a békát és játszom tovább. Sok szervert nem értek, amiért eszméletlen hülye szabályokat szabnak (pl. nem használhatsz bizonyos fegyvereket, megadják, hogy egy squadban max hány lehet egy kasztól, baserape-nek minõsítenek sok támadást). Abban tökéletesen igazatok van, ha valaki csak RPG-vel támad gyalogságra, azzal a játszani nem tudását bizonyítja. Csinálja csak, ha neki jól esik, én nem panaszkodom, akkor sem, ha egy ilyen miatt halok meg. Szerelemben és háborúban mindent szabad...
Szerintem a hülye megírt szabályoknál fontosabb az, hogy mindenkiben legyen tisztesség és fair módon játszon. (Itt leginkább a cheat, trainer, stb. használókra gondolok, de a Punk Buster megfogja az ilyenek nagyrészét).
és azért vicces amikor szemben áltok egymással, elkezded szépen lõni erre a pofádba kapsz egy rakétát...nemtudom én kb csak enginerrel megyek, mégse jut soha eszembe h na most megyek és mindenkit pofánlövök rakétával, mert akkor biztos nagy lesz a k/d-m, géppityuval is szarrá tudok lõni mindenkit, és még jól is esik ha én lövöm le elöbb mert esetleg jobban tudtam célozni mint õ...ennyit az rpg-rõl, egyszerû lámaság, és kiröhögöm aki ebben találja meg a játék célját/örömét
Egyben 9k HUF. Akit érdekel PM.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A helizés nem egyszerû. Aki nem tudja vezetni, az ne vezesse! Én nem igazán tudom, ezért nem is csinálom, nem veszem el mástól a lehetõséget. Az UAV az jobban szuperál, meg azzal nem is veszélyeztetek mást. (Ha lelövik, hát így járt, nem hal meg egy csapattársam sem.)
Az is rettenetes, amikor valami majom utazóeszköznek használja valamelyik támadó helikoptert. A cél (pl. zászló) felett kiugrik és én csak annyit veszek észre a fegyverkezelõi állásból, hogy mint egy darab kõ zuhanok a föld felé.