51658
-
KaBuTo666 #45602 Főleg ha ez 3x megtörténik egymás után. Aztán végül csak azért nem történik meg 4x alkalomra, mert az a medic, aki volt olyan kedves hogy előtte felélezgetett 3x, az szintén halott. Persze jó pontot kapott. Jól le kell baszni team chaten az ilyet...:D De még jobb, ha abban a squadban vagy amiben ő, akkor voicebe...:D -
Nagydög #45601 Tegnap volt olyan elmenyem, ami nekem meg ujdonsag. Nagyjabol nyilt terepen lelottek, egy medic felelesztett, a kovetkezo pillanatban pedig leszurt az a figura, aki elotte lelott. Azert milyen szem kell ahhoz egy medicnek, hogy ne vegye eszre a mellettem alldogalo ellenseget? -
Csakazigazsag #45600 neked általában jó meglátásaid szoktak lenni,de ezzel nagyon mellé lőttél....a rush nem való ide? sztem meg a cq nem való a sok hátba skilles semmirekellőnek, meg a sok láma csipának akiknek közük nincs a játékhoz
FalseGodMegbasz -
KaBuTo666 #45599 A vietnám az kevésbé felbaszós, jobb hitbox stb. Csodálom hogy csak most lett meg. -
#45598 Nemhiszem, elég mélyreható elemzés volt, viszont ma ismét felbasztam magam és hirtelen felindulásból megvettem a helyi 576 ban a Vietnamot most fogom indítani a BC2 őt :D -
KaBuTo666 #45597 De ugye nem hagytam ki valamit? -
xxxpaulxxx #45596 Én a COD4el jártam így... megvettem dobozosban, nagy boldogan viszem haza, hogy be tudom rakni steambe is, merthátugye ott is meg lehet venni... aztán leesett, hogy csak third partyként lehet-_- -
Nagydög #45595 Nincs kulonosebb baj az Irammal. Elofordul, hogy elbillen az egyensuly, de az mindenhol. Valparaison a sziklafalra maszokat, meg altalaban az elerhetetlen helyekrol okoskodokat viszont szigoruan ki kene vagni. -
#45594 Sajnos attól, hogy third party gameként berakod a STEAMbe, még nem lesz steames. Nem csak az a különbség, hogy hova van telepítve. STEAMes játékok alapból bele vannak építve. Én a helyedben örülnék, hogy nem engedték megvenni, mert akkor szarul jártál volna. -
xxxpaulxxx #45593 Nah de legalább korrektek és nem is engedik megvenni:) -
determinator #45592 Szerintem elég jó meccsek szoktak lenni az IRAMON.
"sniprből áll az egész szerver" Gondolom nem vetted észre azt, hogy 2/csapat limit van.
Persze az idegesítő ha egy "béna" csapatba kerülsz. Viszont ez ellen nem lehet mit tenni. Nem lehet csak jó játékosokat beengedni.
Tapasztalatból mondom, hogy az esetek 90%-ban egy rossz napot kifogott, vagy béna játékos kezd el siránkozni, mert le merték lőni 2x. Akkor már biztos cheater az elkövető.
Játszottam már elég sokat az IRAMON és szerencsére ritkán találkozok cheaterrel.
A létszámmal sem volt eddig probléma. Bár 2 hete vettem észre, hogy ritkultak az emberek, nehezebben indul be. De előtte is ugyanilyen játékszabályok voltak.
Láttam hogy időt nem kiélve próbálgatták a baserape elleni beállítást, én voltam az egyik tesztalany. De lehet hogy azóta már törölték ezt a szabályt. (bár belépéskor jelzi hogy autoban a baserepereknek)
A negatív dolgok a játékosok miatt jelentkeznek, pl ha egyoldalú a meccs akkor csak nagyon kevesek lépnek át a gyengébbik oldalra. Vagy tojnak a csapatjátékra, csak a saját statjuk érdeklik. De ez ellen sem lehet védekezni.
A Rush szerintem pedig nagyon is jó. Persze jobban igényel csapatjátékot.
Ha normális játékosok kerülnek össze akkor sokkal élvezetesebb mint a CQ. Viszont ha egyoldalú a meccs akkor idegesítőbb.
Az aláaknázás ellen lehet védekezni, csak nem úgy kell menni mint az őrült, szét kell nézni és felrobbantani.
Ha valaki egyedül elvisz egy járművet, lehet hogy a squad-ból rászületnek (ezzel számol és nem bolond). A CQ-nál fontos a gyorsaság, főleg a középső pont elfoglalása a kulcspont.
-
#45591 2500ft mar a CD galaxisban is:) -
#45590 Ezekből sztem egy sem volt túlzásban simán a csapatom volt láma, 2 tankot vittünk, de mind a 2 csak a zászló mögül lövöldözött a helinket meg sakkban tartotta a másik. Egyszer mentünk előre 3 an majdnem be is szedtünk egy zászlót de végül kiszedtek minket. -
exert #45589 Amúgy nem érdekel valakit eladó Battlefield: Bad Company 2 játék 3000 ft-ér? Nem bontatlan a csomagolása, de 100%-ban sérülésmentes, és a DVD is csak addig volt használva amíg csináltam róla egy Cd képet. -
KaBuTo666 #45588 Jah jah b+, meg a sok basecamper...na meg a baseraper...sima camper...meg a spawnkillers...meg a spawncampers...bunny hoppers...no life players sucks...na meg a vehicle stealers...sniper lamers...rocket lamers - főleg a cg lamers...shotgun lamers...40mmshotgun lamers...gl lamers...na meg nem is beszélve az unfair teamplayről...na meg az unfair admins...unfair players...na meg a kisgyerekek káromkodása (kiddie noobs)...na és még a aimbotokról szó se esett eddig...wallhackers...cheaters...stat húzó lamers...pont gyűjtő lamers...a win csapatba átmenő noobs...loss előtt, szerverről való lelépő noobs...server rules violation noobs........
suckers
fuckers
MINDFUCKERS
FUCK
-
#45587 Imádom ezt a játékot amikor fél óra alatt tudja kilépésig felbaszni az agyam. 3 szerverből 3x voltam olyan csapatban, hogy 1 el többen voltunk az ellenél de a 3 zászlóból még azt az 1 sajátot is állandó harc árán tudtuk csak megtartani, az hogy elinduljunk a másik zászló felé csak vágyálom volt. Az ilyen veszi el az ember kedvét a játéktól... -
exert #45586 Ha tudom, hogy a steam-en is le lesz árazva játék, akkor nem veszem meg pénteken a media marketben. Igaz, hogy én egy ezressel olcsóbban vettem csak kár, hogy nem lehet beregisztrálni. -
#45585 Nektek talál most servert a kereső?
-
CUCLI #45584 megvettem, kurvajó! kaotikus kicsit és szokni kell, de jó cucc. -
Thaddeus #45583 Steam az így működik, általában a nem Steamben vásárolt játékokat nem lehet regisztrálni, kivéve persze a Valve által készítetteket. Sajnos a BC2-t sem lehet, én is bánom. Itt egy lista a regisztrálható játékokról:
LINK
-
eugabesz #45582 Akkor nem egy szerverről beszélünk,az IRAM szervere az Európa-i listában is megállja a helyét,-kisebb nagyobb hullámvölgyek természetesen előfordulnak,-de ne is haragudj,elsősorban a klán kiszolgálása a szerver-bérlés célja,a többi mind csak másodlagos.Szeretjük ha vannak a szerverünkön,szeretjük ha jól is érzik magukat,úgy távoznak a játék végén,hogy megérte ide jönni.De a fő célt sosem feledjük. -
#45581 azt nem értem, hogy az miért nem elég, ha hozzáadom a mygames listhez a bc2 őt steam en és kész -
Borg #45580 Elég felnézned a szerverre, félóránként kiürül az egész, ha eléri a 26-ot az már csodaszámba megy... talán mérlegelni kéne kinek az igényeire hallgattok. Bár nyilván, értelmetlenül is lehet önteni a pénzt a szerverbérletbe. -
exert #45579 Ezen miért lepődsz meg amikor írja is! Notice: Vietnam requires the base game Battlefield: Bad Company 2 on Steam to play -
#45578 a picsába miért nincs nekem szerencsém ??
You have bought the base game somewhere else, and Vietnam on Steam - this is not possible, because Steam will not sell Vietnam to someone who does not have the base game on Steam.
[Initially, it was possible to make this specific purchase - but Steam changed that fairly quickly.]
If you somehow did manage to make such a purchase, please contact Steam support to resolve this.
-
#45577 Ez nekem most akkor jó ugye ?
Edit: Updated with info regarding gifted Vietnam
There seems to be some confusion regarding purchasing Vietnam. I hope this clears things up.
Any stores that "sell BC2 Vietnam", sell a 16-digit code. This code can be entered into the BC2 game client - any version of the game client. Entering this code unlocks Vietnam for that EA account. No additional download is necessary.
-
#45576 Valaki még valamit a témával kapcsolatban tud ? -
#45575 Ha nem steames a BC2, akkor nem hiszem. Bár lehet téved, egyszer már előfordult. -
#45574 Az hogy műkdik hogy a sima bc2 nincs fent steam en, de ezt onnan szedném le ? Csak be kell raknom my game list be a BC2 és akkor ha leszedem a vietnamot simán megy ? -
eugabesz #45573 Köszönjük...megnézem majd a te szervered,ha ebből a játékból te ki tudod mindezeket hozni,még a kalapom is megemelem.
Rögtön tudnák 3 példát hozni,aki mindennek az ellenkezőjét kérte.White Power! -
xxxpaulxxx #45572 Orrrbitális leárazás steamen!!!
Tessék terjeszteni azok közt, akinek szüksége van a játékra:D -
Borg #45571 Jaja, így tett ma is mindenki. -
#45570 Vagy... el lehet menni másik szerverre, ha nem tetszik. -
#45569 Ezt te jól tudhatod mivel codos kis láma vagy meg még egy páran itt, ezt tudják az EA DICE-nál is ezért építenek a codból kiábrándult tizenéves kis pöcsökre . -
Borg #45568 Nem akartok az IRAMból valami értelmeset kihozni? Mert elég szánalmas szenvedés ami most ott megy...
Ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem igen gyorsan bele kéne piszkálnotok a szerverbe, mert így szart se ér. Túl sok a cheater, és jól is érzik magukat, mert gyakorlatilag medic és sniperből áll az egész szerver. Először is a sniper puskákat teljesen ki kell tiltani. Nem kell baszakodni velük, cheater is jóval kevesebb lesz utána, és HC is értelmet nyer. Másrészt takarítsátok ki a rush módot. Nem kell, mert egy fos, nem BF-be való. Ahányszor az jött ma is, ürült a szerver. Conquestet kell nyomni, van épp elég jó map. Végül de nem utolsó sorban pedig keményen bannolni kell a gecibe mindenkit, aki rombolja a játékot. Baserape, basecamp, járműlopás a másik bázisáról, legjobb ha automata permban. Egyedül elvisz egy járművet, főleg helit? Kick. Aknázza, C4-ezi a base kijáratát? Kick.
Ezekután el lehet gondolkodni rajta, hogy gyorsabb respawn a járműveknek, és az embereknek is.
+ átírjátok a szerver nevét informatívabbra, valamint a server infót is olyan írja meg, aki tud angolul, mert jelenleg elég szánalmas :)
Nem kell megfogadni. De ha valami színvonalat ki akartok csikarni, akkor... -
#45567 Ez azért még mindig jobb mint a cod -
Gyuszopapa #45566 Kb. ez a játéksorozat is a COD sorsára jutott,futószalagon fogják kinyomni egymás után a részeket és akármilyen szarok is lesznek mindenki veszi majd mint a cukrot. -
#45565 Ha a BF3 ilyen lesz, sok jóra ne számítsanak -
Warugashikoi #45564 a durva az ,hogy ugyanezt képes produkálni xbox360-on is, előtte PC-n játszottam mindig CTD volt a vége vagy BSOD... havertól beszereztem 360-ra és itt pedig dashboardra dob ki, vagy kifagy... -
Nagydög #45563 Te csapatmunka-szakerto, te!