51658
  • mj111 hun
    Borg barát ha nem tetszik a server van rengeteg másik lehet válogatni. A szabályokon nem változtatunk a TE nyafogásod miatt , az admin pedig nem aszerint választ csapatot hogy melyik áll jobban. Téma lezárva. (az IRAM server is német)
  • Fpocok
    Szarul van beállítva a balansz az audiodriverben. Vagy a játékban, vagy egyszerűen bal oldaladon van a hangforrás.
  • determinator
    Nem tudom hogy milyen alapon állítod ezeket. Az esetek hány százalékában tapasztaltad ezeket, milyen időintervallumban?
    Sokat játszom az IRAM-on és nagyon ritkán találkozok ilyen helyzetekkel.
    Mint írtam sniperekből nem lehet sok, mivel limit van. Nem tudom, hogy milyen nagy problémát okozhat 2 sniper egy csapatban. Egy jó sniper jól jön. (persze ha tényleg jó)
    Egyáltalán nincsenek többségben a medic-ek. Szerintem pont nagyon vegyes szokott lenni a társaság.
    Esténként normális időpontban full-on szokott lenni a szerver.
    Jah, hogy napközben nincsenek sokan? Az engem nem érdekel, mert ugye dolgozni és tanulni is kell valamikor. De tényleg jobb lenne ha mindig tele lenne.
    Persze a szabályokat megszegőket ki kell bannolni.
    Néha nincs fent admin, de ha ide a fórumba írtam, hogy kellene rendet tenni, akkor max 30 percen belül fellépet és elrendezte a dolgokat. De lehet hogy csak szerencsém volt. (3x)
    Megnézném hogy milyen balhét csinálnál itt, ha bant kapnál. Mi lenne szerinted a kick határ? Milyen alapon határoznád meg? Ban mert elvitt egy járművet? És ha ott állt és nem szált be senki 20 másodpercig, ezért is ban? Vagy a squad-ban megbeszélték, hogy rászületnek a járműben? Ki tudná ezt ellenőrizni és betartatni. Sokkal nagyobb felháborodást okozna,egy téves kitiltás.
    Nem lehet egy szerver agyon szabályozni, mert az elveszi a játékélményt. Leírnád itt a soldier nevedet? Szeretném megnézni a statodat. Mert ugye a "jó" játékos relatív. Szerintem a jó ötleteket szívesen meghallgatják és alkalmazzák. De amit leírtál az nekem irreálisnak tűnik. (De lehet hogy neked ez a tapasztalatod, de nekem viszont nem). Nem védeni akarom az IRAM-osokat, de azért nagyon egyoldalúan írtad le a dolgokat. Ha visszaolvasol akkor volt nekem is összezördülésem 1 taggal unfair játék miatt. De emiatt nem húztam le a szervert, mert szerintem igen is jó meccsek szoktak lenni.
  • TheGrinder
    Az miért van, hogy a bal fülesben hangosabbak a hangok, a jobb fülesben meg halkabb???
  • KaBuTo666
    eltévelyedett
  • eugabesz
    Borg barátunk eltévelyedett,vagy csak simán haragszik az IRAM csapatra,oszt slussz.....
  • lolSL
    akkor boltban vedd meg
  • exert
    az egy dolog... de most megint 10600ft
  • lolSL
    tegnap volt 75%-al leárazva.
  • exert
    Akurvaélet... Utána néztem a neten, hogy mennyibe kerül a játék és tényleg meg lehet venni vadiújan 4-5 ezer forintér. Csak azt nem értem, hogy steam-en akkor miért 10600ft-ér adják még mindíg?!
  • trident
    Lehet nem válik be, de próbálj meg pb-t frissíteni (keress rá a pbsetup szóra vagy az evenbalance.com oldalt látogasd meg, a használata pofonegyszerű).

Ha ez volt a baj, akkor nézd meg, hogy a pb-nek kell-e külön portot nyitnod (evenbalnce.com-on megtalálod milyen portokat használ).
  • Nagydög
    Te Borg, te biztos jo adot nezel? Nem mondom, hogy idonkent nem alakul ki olyasmi az Iramon, amit leirtal, de altalaban nem ez megy. Vagy csak szerencsem van, mikor idonkent feltevedek?
  • Braikingboss
    Sziasztok. Olyan problémám lenen hogy megvettem a játékot steam-en. Felraktam single mod tökéletes de multiban amikor a szerverlistát keresse beadja őket de 3 sec múlva elszáll a net és a routert is újra kell indítanom:D Mi lehet a probléma??
  • Amadeus HU
    Akkor menj a Civis szerverre. Ott nem hemzsegnek a camper sniperek és az Admin nem csak lapít hanem teszi is a dolgát amikor szükséges
  • Borg
    Btw, félre ne értsd, nekem aztán édes mindegy mi van az irammal.
    Csak jó lenne, ha magyarokkal nem csak német szerveren lehetne rendesen játszani.
  • Borg
    Lényegében akkor most leírod, hogy ami baj van a szerverre, az a játékosok miatt van, de ugyanakkor most akkor miért is nem akarod ezen játékosoktól megszűrni a szervert? Leírtam a megoldást. Ki kell tiltani teljesen a snipereket, és akkor nem kell foglalkozni rengeteg problémával, ami miattuk jön létre. Ugyanígy a többi csapatmunkára képtelent is.
    Ha meg idézel tőlem, akkor legalább rendesen tedd. Az egész szerveren semmi más nem megy, csak a sniper, meg az mg3-as medicek. Alig van engineer, a járműveket egyedül elviszik, és aztán még bénáznak is vele, nincs javítás, nincs akna, RPG ha jönne valami... csak darál keresztbe hosszába ki akit ér. Lehet így is játszani, persze. Csak ez elvileg nem az a játék.

Pont azért kéne erősen szűrni a közönséget, hogy normális csapat és játék alakuljon ki. Az hogy folyton ürül a szerver, meg kiegyenlítetlen a két oldal (persze a jobbikban csendben ott csücsül az admin), vagy a sniperek csücsülnek a hegyen, pont ezek miatt a problémák miatt van.

Gyönyörű példákat lehet találni ilyen szerverekre, pl a németek között. Ja hogy azokon most is 32/32 van, míg iramon 6-8? Hát nem véletlenül.
  • zotya10002
    ÓÓÓ baszk..i azt én elfelejtettem mondani:-(

Igen gaméban kellett volna beírni:-DD

Mindegy !
  • BAk3R
    Na, segítettek. Érvényesíteni kellett a speckit cd kulcsát játékon belül a multiplayer/redeem code menüpont alatt. Mostmár ott van a 8 kaszt. Köszi neked is!
  • Gyuszopapa
    Már pedig a Medic kapja ismét mivel 4 kaszt lesz.Ennyit arról hogy a régi sorozatot fogják a BF3-al folytatni.
  • zotya10002
    Ha steames akkor nem tudom!

Írj!

Nem vesztesz vele semmit!
  • BAk3R
    Akkor is írjak nekik, ha steam-es az alapjáték és a speckit-et is ott vettem?
  • zotya10002
    Akkor valami nem stimm..

Nem tudom mi lehet akkor!

Írj az ea-nak itt !
  • BAk3R
    Na ez az, nekem itt nincsenek ezek. Ugyanaz a 4 kaszt van, mint eddig.
  • Warugashikoi
    mióta elkezdtem xboxon is multizni, eleinte furcsa is volt, hogy nincs chat ablak és nem kell olvasni a sok kis csicska rinyálásait...
  • zotya10002
    Tudtommal ha a bekarikázott cuccokat használod akkor más a kinézeted mint a többieknek!Ebbe benne van a fegyver skin is!

• BAk3R
    Ez ok, de hogyan tudok eme új lehetőségekkel élni a játékon belül?
  • zotya10002
    Igazából csak kinézeteket ad!(Egyenruha,fegyver)

Sajnos nem nagy dolog:-(
  • BAk3R
    Megvettem most az EA napok keretében a BC2-höz a spec kit-et, annyi lenne csak a kérdésem, hogy ezzel hol tudok valamit kezdeni a játékban?
  • Csakazigazsag
    a vietnám a legnagyobb átbaszás amit a dice valaha csinált, én is megvettem 4-5 hónap késéssel, de nagyon bánom, mondjuk én már előre tudtam hogy ez lesz, de hallgattam a klántársakra hogy mien jó, na ebben az egy dologban nem kellett volna
  • Metalmilitiakid
    nem csak nyomtam egy visszát hogy visszalépjek a főlapra csak aztán meg beírom ezt is és neked küldte
  • elitehun
    Gondolom ezt nem nekem akartad irni :)
  • Metalmilitiakid
    Amúgy valóban meglehetősen nem naprakész ez a logo :D
  • Metalmilitiakid
    ő sztem a 10k ra gondolt :D
  • elitehun
    Kb 1-2 hete volt 2500Ft a bc2....
  • SzinesGeza
    Álmodsz királylány. Csak volt (egy éve) annyi.
  • exert
    A cd galaxisban akciósan volt 2500ft és csak a készlet erejéig! Az eredeti ára 10000ft körül van.
  • Metalmilitiakid
    Az talán ad valamit, de ha megint a medic kapja az LMG t istenre mondom nem veszem meg.
  • KaBuTo666

Ne keseredj el, a BF3 még félremény.
  • Metalmilitiakid
    Na asszem már most megbántam, hogy megvettem.
    Az addig oké, hogy az alap hitbox az jobb, ez tény. Viszont olyan dolgokat is bead aminek köze nincs semmihez, mint a konzolokon. De a sniperek hitboxa viszont igen elcseszett lett, mert kipróbáltam már az m40 et vagy mi az az 5 lövetű, megölni senkit nem tudtam vele, viszont a rekordom egy tőlem 10-15 méterre guggolva zászlót húzó medic 4x-i mellbelövése úgy, hogy egyetlen találatot sem kapott majd lelőtt vmi xm22 vagymivel 3 golyóból. Az M21(vagy itt 14 nemtom) csipa meg olyan random, hogy csak azt adta be találatra amit pont mellé lőttem, amit rá azt nem.
    Ezek fejében Hastings en toltam 17 halált hoztam össze és ha pontosan számoltam ebből 11 volt olyan, hogy egyetlen lépést nem tudtam megtenni a leszületésem után. Esetek nagy többségében egy 6000 méterről 1 rakétát arra lövő Huey szedett le, a maradék a gyalog volt.
    Az engi cuccai tetszenek, de az, hogy rálövök a Huey látom elmegy mellette a rakéta meg tovább a füstcsík, mondom magamban hogy picsába erre destroyed vehicle már egyszerűen nevetséges. De bezzeg amikor egy tankot lövök 8-10 méterről akkor képes nem adni találatot mikor telibekapta és illetve fordított helyzet is megesett.
    Az pedig már csak hab a tortán, hogy kb délben kezdtem el játszani talán kicsit később és 13:30 ig 3x csinált csíkos képes kékhalált, amivel még a sima BC2 őt is bőven felülmúlja játszhatatlanságban, mert az nem is minden nap szakad össze, de ha be is hal akkor kb 4 óránként ami tűrhető dolog még.

Na "röviden" tömören ennyit a Vietnamról...
  • Metalmilitiakid
    Igen ez velem is pontosan megtörtént, csak engem hátulról szúrt le a pali, de onnan élesztett a medic és néztem ő él, mondom mivan ??