Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem relax, mert engem is kidobott game közben 40 perce connection lostal, és mostmár failed to connect ea van, szóval no para.
Holnapra gondolom megjavul, csak a szokásos...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Helló!!
Egy olyan problémám van, hogy megvettem a bfbc2-t kb. 3 napig játszottam vele eljutottam kemény 14-es rangig és tegnap este játék közben kidobott, hogy Failed to connect to EA server. Jó mondom biztos túlterhelt vagy fa** tugggya. De már ma sem engedett be. Mit csináljak vele. Nem tûzfal meg nem router gond az biztos mert nincs routerem a tûzfalat meg kikapcsoltam, úgy is próbáltam.
Help PLZ.
a kedd az nem az ea napja, siman ellehetetlenítik a játékot

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

De a kör kezdete elõtt, neked visszaszámol 10-tõl (és utána tudsz lespawnolni)?

Nekem olyan furcsaságom van hogy ha elõszõr kapcsolódok a játékban szerverre a kapcsolódás vagy 2 perc,de a következõ és az utánna következõ összes pályát sec perc alatt betölti.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Running
Az fps drop-ra nincs megoldás (legalábbis tavaly még nem volt), keresni kell olyan szervert amin nem csinálja. Nekem a bf.hu-n nem csinálja pl.

"ahol ugye visszaszámol egy óra a kör kezdetéig"

Ez érdekes, mert én sosem látom a visszaszámlálást (a patch óta).
Akkor ezek szerint minden szervernél van ilyen és csak én kések le róla mindig?

Nálam is lassú í betöltés után join-ra kattintva mintha fagyna a kép is és jó 3-4 mp így áll.A másik problémám az hogy játék alatt is elõfordul hogy 3-4mp-re egyszerûen lemegy a frame 0-5 FPS-re és ilyenkor semmit nem tudok csinálni se lõni meg se semmi mást.Mondjuk helikoptervezetésnél ez probléma lehet vagy akkor ha éppen lõnek rám.Erre nincs valami megoldás.A windows friss de már régóta fennáll ez a probléma és ez sztem nem a gép vagy a windows hibája.Másnál is jelentkezett már ahogy olvastam.

nandorb
Running megkerhetlek vmire? Ha igen legyelszives es a pingtweaket avagy a hitreg javitot szedd ki megmielott felepsz a szerverre, nagyon laggol a szerver tole... Amugy meg nemlesz jobb csak laggolni fog a szero...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Running
Ja van ilyen, elsõ spawn után 1 percig lagolok mint állat, aztán szépen beáll, vagy nem. 😊

nandorb
Nagy valoszinusegben szerver fuggo pl. ahol nincs semmilyen stream ott pl. nemfogsz bele akadni. A GGC Stream tulajdonsaga az MD5 ellenorzes neha tud laggoltatni is. Olyan mint a pb screenshootok. Csak az a gond van hogy a szerverre folyamatossan csatlakoznak fel-le... A waron ritkan de publikon ez jo elbasza az elmenyem mert minden embernel beszagatok...

MR ME
nálam olyan van egyes szervereknél (de majdnem mindnél) h le tudok gyorsan spawnolni, majd pár másodperc után belaggol 2-3 secre, utána minden rendben van, énmár megszoktam ezt a jelenséget, game hibája szerint, szarfosszar

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Találkoztatok e ilyennel?:
A pályabetöltés még gyors, de amikor rákattintok a Join-ra, akkor bejön a "class/squad választó oldal" ahol ugye visszaszámol egy óra a kör kezdetéig.
Valamiért nekem ekkor belassul és kb 5-10 seccel késõbb tudok spawnolni a többiekhez képest (1sec csökkenés 2-3sec ig tart). Játék közben nem jelentkezik semmi probléma, mindig csak az új pálya betöltésénél.
Az az érdekes, hogy csak az IRAM-nál találkoztam ezzel és csak 2 hete jött elõ a probléma.
(a win 7 x64 is újra lett telepítve, de változatlan)

IRAM

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ez így van ahogy írod! Ha összejön egy jó csapat, fantasztikusan érzi az ember magát, mert tudja, hogy CSAPATBAN játszik, számíthat a másikra. Szeretem én is az ilyen összecsapásokat. Nem egyszer fordult velem is elõ, hogy balance célból átálltam az ellenfélhez, és lám felkoptattuk az ellen arcát. Tény, rengeteg gyökérke is "játszik" (pontosabban elrontja a másik játékélményét) de nincs mit tenni. Hiába szólsz rá, hogy ne vezessen, mert ha 3-szor lezuhant a helivel negyedszerre is le fog. Vagy õ helivel odarushol az ellenfélhez, kiugrik, majd a többieket "Dögöljetek meg" gondolattal sorsukra hagyja a zuhanó helikopterben. Ezért elég intenzíven kell nézni, hogy zöld/kék-e a vezetõi poszt a heliben. 😊Össze kell szedni egy olyan csapatot, akikkel jól el lehet játszani, és átlátják a játék részeit.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Van olyan magyar szerver ami HC?

Hassel606
Sírva könyörgöm, néha egy-egy vesszõt rakj ki...<#worship>

ajem kisa
Jó e-mail címed van!<#banplz><#smile>

Félre értettétek nem azt mondom hogy egy játék legyen csak legyen azonos az engine meg egy multiplayer legyen, a szimulátor részét csinálnák azok akik ahhoz értenek a cod részét meg azt aki ahhoz ért.Nem egy játék lenne hanem több csak addonként müködhetne amit aki akar megvesz aki nem nem.És nem akarom keverni az arcade-ot a realizmussal.Hanem lesznek olyan szerverek amikben könnyû az irányítás le van butitva meg lennének hardcore szerverek amik a realizmusról szólnak.Van már példa ilyen multira ott van a Lock on Flamming Cliffs 2.0 és a DCS:Black Shrak az egyik egy repülõ a másik egy helikopterszimulátor de tudnak egymás ellen játszani mert összefésülték a 2 játék multiját.Ennél is lehetne valami hasonló úgy ahogy az ubi is akarta hogy aki lopakodni szeret az sprinter cellezik aki meg repülni az HAWX-zik és ezt egy multin belül.Pedig más más játék a 2.

morvaigaben
VGA is legfrissebb. Újra megpróbáltam, most tudtam menni 2 lépést, aztán dobott ki <#idiota><#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

nandorb
Vmi. driverrel ossze akad.

morvaigaben
Sziasztok!
Egy hete játszottam legutoljára és most hogy belépek akármilyen szeróra ezt a hibaüzenetet kapom. Elvileg a legújabb pb van fent, szóval nemtudom mi lehet a gond.
Ha van tippetek, szívesen várom.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Gaben

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Na basszus nagy nehezen megoldottuk a problémámat a lefagyásra. Memória idõzítésen kellett állítani:S. Mennyit szívtam vele mire rájöttünk.

Murder3
hogy?

szép nagy csatatér, realisztikusabb fizika, de marad árkád lövölde.
kombinált összetett játékmodok(tehát le az ilyen tdm,dm,sd félékkel)

de egyébként kb mint ahogy te írod, csak nem kell a nagyon realisztikus meg valós dolgok.
az op féle játékoknak is van egy hangulatuk meg az ilyen árkád lövöldéknek is a kettõt nem kell összekeverni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
hehh😄
ja a shotis csipásokat én imádom.
100 méterekrõl one shotol úgy h full életem van.

de ilyen enginel nem is lehet normálisan játszani.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

angyal2232
sziasztok! eladó a BF BC 2 accountom digitálisan vásárolt úgyhogy doboza nincs de cd kulcs megvan hozzá.
4.000 FT az ára
Érdeklõdj itt pm ben vagy az alábbi e-mail/msn cimen: [email protected]

RoboKutya78
Bezárkózol egy órácskára egy ilyen szobába és lehet hogy ideg összeroppanással jönnél ki belõle😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Én a "realisztikusan vezethetõ..." szavadba belekötnék esélytelen vállalkozás lenne egy ilyen kifejezésre jó fpst gyúrni ha csak bele gondolsz egy "valósághû" repülõszimulátor kivitelezésébe.
Lehetetlen vállalkozás minden jármûre egybegyúrni.Sose jelenne meg ez a játék.
Ha már valósághû akkor legyen tényleg az gondolok a 3DS szobák megvalósítására<#nevetes1> Na majd akkor... <#gonosz1>
és itt szerintem mindenki nevében válaszoltam arra a kérdésre mi volna a legjobb FPS játék.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Running
2011-es Battlefield 2 CoD 4 hitboxal!

Egyébként ti milyennek képzelnétek el a tökéletes multiplayer játékot?
kíváncsi lennék a véleményetekre.
Nekem valami ilyesmi tetszene.
Több modulból álló online hadszíntér amiben lehetne realisztikusan vezethetõ repülõ/helikopter/csatahajó/tengeraalttjáró...stb.De emellett lenne egy árkád verzió is azoknak akik csak lõni szeretnek.
Na szóval ez állhatna több modulból is ezzel biztosítva azt hogy egyik se legyen butítva a másik miatt.Aki csak repülöt/helikopter szeret vezetni nem kell megvennie mindent hozzá.És ezek a modulok beépülnének a játékba és egyetlen nagy online hadszíntér lenne.Az ubisoft is dolgozik/dolgozott valami hasonlón.Mindezt meg kéne támogatni egy dinamikusan változó kapánnyal/hadjárattal lenne egy hatalmas sziget vagy akár egy földrész amin egyszrre több csata is zajlik és a játékos dönti el hova csatlakozik.Nyilván lenne támadó védekezõ csapat.Pl A támadó csapat a tenger felõl jön anyahajókról átdobják a gyalogságot a szigetre, már ha le nem szedik õket az ellenség vadászgépei míg el nem foglalják a repteret csak korlátozott számú repülõ/helikopter állna rendelkezésre.Ha elfoglalják akkor valamivel megnõne a használható eszközök száma.A játékosok hasonlóan mint az enemí territiory-ban maguk rendelhetnének légelhárító, gyalogság elleni, vagy épp tüzérségi eszközöket amiket el lehet helyezni a pályán.Pl a reptér védelmére...stb.De ezeket csak a teljesítmény alapján lehet elérni pl lelõ xy ember akkor tud hozatni 1-1 eszközt.Lehetne a csapatoknál füstgránát lehetõleg zöld-piros ha teszem azt harckocsik vannak ellenük.Ebbõl a helikopter/bombázó pilóta tudja hol kell segíteni.Plusz lehetne szintén teljesítménytõl függõen egyszer hívható támogatást kérni amit a gép végez el.Mint pl a world in Connflictban ha támogatást kér valaki elõjön egy térkép ahol megadhatja a tüzérségnek vagy bombázásnak a helyét irányát...stb
Így szinte mindenki megtalálná a játékban amit szeret aki szimulátorrajongó az repked a harctér felett küzd az ellenséges vadászgépekkel helikopterekkel...stb aki a tengeralattjárót szereti az meg mehetne a csatahajók anyahajók ellen...stb
Szerintem sikeres lenne ha meg lehetne oldani valahogy és a hadjárat attól függne hogy hogy teljesítenek a játékosok.Plusz akkor végre nem csak ilyen pályáról pályára dobálós multi lenne hanem itt tényleg szükség lenne a csapatmunkára és egy egy ilyen ütközet nem percekig hanem napokig hetekig eltartana.A mentést már megoldották az op2-ben ha jól tudom.Meg csak akkor indulna el a szerver ha xy számú játékos akar csatlakozni, vagy lehetne idõkorlátos hogy reggel 6-tól este 10-ig, mert késõbb már nyilván fogynának a játékosok.
Szerintetek?

Tudom de az tényleg szar bánom is hogy kiadtam érte 9000ft-ot.nem is játszok vele.Sajnos nálam a net se a legjobb 6mbites kábelnetem van de a ping az 170 felett van mindig alacsonyabbat sehogy se tudok elérni.Gyanítom a router szar meg van osztva a net de más nem használja csak én, meg néha az öcsém de õ csak hétvégén van itthon. Szóval hétközbe csak én használom és se utorrent meg semmi nem megy közbe, mégis magas a ping😞
Esetleg a vírusirtó ha épp frissít de az csak pár pillanat nem kell neki folyamatos sávszélesség.

Running
A MOH multis része is DICE fejlesztés, nem véletlenül lett az is szar.

uram isten, itt valami e-book írása van folyamatban?
Én mostanában megint elkezdtem vele játszani, hála istennek azért nem olyan vészes ahogy leírod.Persze elõfordul nálam is hogy 2-t belelövök sniperrel az emberbe és tuti talált mind a kettõ 30 méterrõl nem hibázom el, ráadásul csak HC szerveren szoktam játszani ott meg egy lövés is elég sniperrel.De tegnap pl egész nap toltam vele és talán 2x-3x fordult elõ 1-1 ellenfélnél, abban a 8-10h játékban szóval van benne lag persze de azért ne olyan gyakori.Legalábbis én nem vettem észre.Viszont az tényleg baromira idegesít hogy néha belassul a game és tényleg úgy hogy 3-4 mp-ig csak áll ami multiban igen kellemetlen tud lenni.Sniperre visszatérve viszont hányszor de hányszor fordult elõ hogy egymást lõttük le az ellenfél sniperével, õ kiszúrt én is kiszúrtam és kinyírjuk egymást, itt azért tényleg rengeteget számít a lag mert a mp töredékérõl van szó.Viszont az nem tudom miért van ha egyszer kilövök egy rakétát engineerel de közbe lelõnek akkor miért tûnik el a rakéta a semmibe?Attól hogy leszedtek közbe attól még a rakéta már el volt indítva szóval ez tényleg marhára idegesít.
De nézd csak meg a MOH-t ha ez lagos bugos szar akkor azt minek neveznéd?Még rosszabb legalábbis szerintem igen, hányszor fordult elõ már hogy kiszúrok egy ellenfelet de mondjuk látom hogy nincs esélyem akkor beugrok egy fedezékbe.Pl homokzsák...stb amin nem tud átlõni alap gépfegyverrel meg sniperrel se.Na szóval eltalálni eltalál de fedezékbe vonulok majd rá 2-3mp-re összeesek és meghalok.Most ez akkor mi?Már rég fedezékbe vonultam és utána halok meg, na ne hogy már.A másik hogy érdekes módon ha találok egy ellenfelet a fél tárat bele kell lõni hogy megpusztuljon és hiába veszem észre elõbb, hiába lövök elõbb szinte mindig én húzom a rövidebbet.Pedig nem vagyok annyira béna, de sokszor bezzeg az ellen egy pillanat alatt leszed nem hogy fél tárral hanem 3-4 golyó azt szevasz.Meg magyarázza már el nekem valaki hogy a bc2-ben és a MOH-ban is hogy a rákba õl meg egy snipert az ellen shotgunnal?30-40 méterrõl!!!!A hajamat tudnám tépni ekkora távolságból akkora lenne a szórása hogy meg észre se vennénk ha lõne ránk nem hogy eltalálna.MOH-nál is szintén csak HC-ben játszom és ott is volt hogy totál mellé lõttem majd visszementem fedezékbe és a fószer elfut majd a lövés után 2-3 mp-el kiírja hogy HEADSHOOT.De az még idegesítõbb hogy leszedtem már rég sniperrel legalábbis a találatot is kijelzi ugye szóval még azt se lehet mondani hogy mellélõttem.Szóval eltalálom a gyereket kijelzi majd a gyerek még visszalõ, bõven a találat után és egybõl leszed.Az ilyenektõl a hajamat tudom tépni, meg tényleg a bc2-ben is van hogy tuti eltaláltam még a vére is kiesik de fut tovább ezerrel és még egy találatot túlél persze.

biztos vagyok benne hogy nem lesz jobb a netkód

Running
Most hogy az utóbbi pár hétben újra feltévedek bc2 publikolni kicsit, pl a bfhu szerverre, elmondhatom becsülettel, hogy ekkora fostalicska játékot, mint ez a BC2, nem látott még a világ.
Pedig a bfhu az egyik olyan szerver, amin el tudok úgy játszani órákat, hogy nincs fps csökkenésem percenként, amit 1 éve nem tudtak javítani és vannak olyan pillanatok, amikor egész jól adja.
Szép ez a játék, meg jók az effektek is, de az hogy b+ képtelenség normálisan lõni benne a lag változások miatt, az valami botrányos. Egyik percben, le tudok lõni 3-4 embert zsinórban, a következõ percben meg rpg robban a csávó mellében és vígan szalad tovább.
Tegnap a bfhun pár hordással játszottunk cirka 2 órát és földönkívüli élményekkel gazdagodtunk megint. Bat csapattársam jegyezte meg, hogy a srác hátába már a második gránátot lövi bele, de nem sikerült meghalnia az ellenfélnek. Én tádét lõttem úgy fejbe, hogy megijesztett és próbáltam lelõni, de istentelen módon mellé lõttem, a célkereszt kb 4 centire volt a fejétõl ahogy soroztam, még nevettem is magamon, mennyire béna vagyok erre kiírta, hogy headshot. 😊) És még sok hasonló.
Csak azért hoztam fel ezt az egészet, mert tök mindegy milyen grafikája lesz a bf3-nak, meg tök mind1 milyen hangulata lesz, ha annak is ilyen ótvar undorító módon csinálják meg a netkódját, és ilyen baszott játszhatatlan lagos undormány lesz, akkor jobb lenne, ha inkább leállnának a multis játékok fejlesztésével, mert szégyen az, hogy egy 10 éves fps jobb ilyen téren, mint a dice csili-vili játékai.

Találkoztam olyan serverrel ahol a base camp után egybõl banolnak.Csak már nem emlékszek melyik szeró volt.Azért eléggé el lehetetleníti a támadást ha már a bázisról se jutsz ki.De én igazából a team killereket is banolnám egy az egybe.Sokszor tényleg el se kezdõdött a játék még az ellenféllel se találkoztunk már 3-4 emberrel vezetnek.Mert rögtön az elején azon összevesznek hogy ki szálljon bele a helikopterbe.Gyerekes egy viselkedés sõt inkább nem is mondanám mit gondolok az ilyen játékosokról.

A BF2-ben nem cicóznak. Ott ha valaki bemegy a másik fél bázisára (és nem spec.ops aki radart vagy uav-vezérlõt megy robbantani) azt úgy kivágják mint macskát .......!

Mondjuk én általában sniperrel vagy engineerel megyek és inkább védekezni szoktam egyedül.Mivel mindenki megy elõre mint az ökrök valakinek a zászlót is tartani kell,Sniperrel viszonylag jól lehet védeni egy pontot a gyalogságot könnyû leszedni ha meg jön egy tank akkor arra ott a c4, bár néha elég hülyén néz ki hogy kergetem a tankot egy c4-el de általában nem vesznek észre és így szoktam azért robbantgatni.Persze rakhatnám a földre is de az egy idõ után felrobban ha használom ha nem.Ami nálam van az meg 2 tankra elegendõ, csak akkor szoktam szívni ha kifogy a muníció mert nincs aki adjon.Akkor marad a kp.

Semmi sem tökéletes még a csapatjáték oké hogy nem megy de amikor a saját társam lõ fejbe csak azért hogy õ szállhasson bele abba a tetves helikopterbe aztán fél perc múlva belemegy a hajóba vagy bármibe, na az ilyentõl tudok agyhalált kapni.Hányszor de hányszor fordult elõ hogy a saját társam rpgvel seggbelõtte a helikopterünket vagy telepakolta a humveet c4-el megvárta még elindulunk majd poénból megnyomja a gombot.
Persze elõfordulnak véletlenek is nálam ma volt egy bazi nagy baki úgymond sniperrel kispéciztem egy másikat és pont fejbe lõttem volna mikor egy társam odaugrik az ellenfél mögé és lekéseli én meg már addigra lõttem szóval a társat találtam fejbe, de ha nem öli meg a snipert vagy csak késik 1-2mp-et akkor nem hal meg.Soakt lehetne vitatkozni ezen a csapat dolgon mert tényleg sok a lúzer aki nem dolgozik össze.Az ellenfél 2x annyival vezet és egy nyamvadt zászlót nem tudunk/tudnak elfoglalni.Sokszor csináltam azt hogy bepattantam egy quadba és a legtávolabbi zászlót foglaltam el egyedül, de azt is hiába mert arra se képesek hogy azt az egyet megvédjék.Persze van mikor jó csapatba kerülök ma pl megkaptuk az arany csapat medált.De ez ritka.A másik amit utálok ha rush modban védekezni kell de az ellen nem csinál mást mint folyamatosan nyomatja a tetves épületre a tüzérséget ami ugye ha összedõl akkor szevasz, még aktiválni se kell nekik a bombát.De emellett persze tankkal meg rakétavetõvel meg helivel meg mindennel csak az épületet lövi, most ebbe mi a csapatmunka kérdem én.

Black Ghost
Akkor én valószínûleg a maradék 20%-on játszok. 😊

Az általad felsorolt problémákat nem tudod szabályozni, pl. olyat még nem láttam hogy "no revivification", ráadásul a hsz-m nem is errõl szólt. Szóval melyikünk is van eltévedve?

.......újraolvas, értelmez, megért, megnyugszik. 😊
Fpocok
A szabályok meg a tiltások kellenek. Ha valami nem tetszik, akkor még mindig lehet szervert váltani.
Baserape szerintem is undorító. Ha ilyen történik, akkor a vesztes csapat hamar elfogy, ellépnek. Nem tudom õket elítélni. Na ilyenkor kéne megmutatni a nagyfiúknak, hogy õk a másik oldalon is jól érzik magukat, persze a 95% csak beszél, de nem áll át. Tisztelet a kivételnek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

te el vagy tévedve,de nagyon, legalább annyira mint E.T.

ez lehet hogy csapatjáték,de amig a szerverek 80% retardált balfaszokkal van tele,addig ez soha sehol nemfog megtörténni, mondok neked példákat : csipa,aki elviszi a jármûvet,hogy neki legyen egy bokra,ahonnan 1 secen belül kilövik,a medic aki ha kell feléleszti ua embert 50xer, hogy neki legyen pontja,de embert nem lõ le soha,vagy bármien kasztú játékos,aki csak a saját kdját figyeli, de a team objective-et nem,és még 46 oldalon keresztül sorolhatnám.Én már eljuttotam odáig,hogy a sok gyökér, aki nem hajlandó csapatban játszani,megutáltatta velem azokat a szerverek ahol 8nál több player van fent,én már csak sqrush,mert ott hiába vagyok gyökerekkel,akkor is van esélyem lehozni a kört/ráadásul,ott ha mondom a gyökér csipának,hogy attackban menjen elõre és kilóméterekrõl várjon egy fragra,akkor ált reagál,még csak le sem kell lönöm hogy észrevegye magát/.

zotya10002
Én is azt hittem hogy ingyenes!!

Megvettem én is:-)Persze ki lehet nélküle is bírni:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Köszi a gyors választ.Kár hogy ingyen nem lehet elérni ezt a skint.Pedig a bfbc2.statsverse.com-on ott van a specact modell😞
Azt hittem azt ki kell érdemelni vagy hasonló.Bár az 5euro nem olyan nagy összeg, talán beruházok rá.

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sziasztok
Nekem csak annyi kérdésem lenne hogy hogy lehet kiváltani ezt:
M95 SNIPER SPECACT
És még annyi hogy van-e a játékhoz valami fegyver skin, dlc vagy hasonló.

RoboKutya78
hali sziasztok
Van e közöttetek valaki aki ismeri az LGSL szerverfigyelõ progit?
Az lenne vele kapcsolatban a kérdés hogy milyen elérési utat kellene adnom a pályák képeinek hogy megjelenjen? Csak ennyi gondom van vele mert simán figyel és gyorsabban reagál mint a GameTracker

Már látom.<#eplus2>
És az hova tûnt?