Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ballisztika szót meg se említsd😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Eléfogsz annyit amennyi a távolság közted és a célpont közt,felfelé is annyit h pont essen a golyó ha messze van,beszámítod azt h mekkora a pinged vagyis milyen gyors a kapcsoloat a szerver és a te géped közt😊,beleszámítod a szar hit reg rendszert is.Így lõj le akárkit.
Tipp:Ha vhova letáborozol h onnan sniperkedsz akkor csinálj próbalövést vmi tárgyra h mennyit kell felfelé húzni és h mennyi idõ alatt ér oda a lövedék.
Én viszont azt nem értem h engem egy lövésre leszed egy sniper bezzeg ha én lövök vkit annak kell kettõ is az m24-bõl(az elsõ sniperra gondolok).
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
mert én már komoylan nem értem.
Gol la tökéletesen a fejére célzok ellövöm õ nem is mozdul nem öli meg, mondok akkor lefele visz a célkereszt na kipróbálom mégse, máskor fogom megint tökéletesen fejre lövök semmi el se találja mondom akkor felfele, de úgy se.
No de h ez még ne legyen elég.
Messzire ugye a célpont elé kell lõni, no de azt már megszoktam h itt mire a lövedék doa ér már elfut sazl futás közbe CÉLOZVA nem lehet kilõni, de persze random shot azzal ja, gyak én se tudom h hova lövök de instant kill messzirõl valahogy érdekes h konkrétan kiszámított lövéssel messzire még soha nem lõttem ellenbe random elég gyakran.
No de amikor 10 centivle mellé lövök és az valahogy beadja headshotnak is érdekes....
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itt is a piros négyzetet figyeled( a szikla mögül) és amikor kiírja a távolságot irány a kék ég és lõsz! ÉS BUMMMMMM!!!!
( szerintem )
Le lehet szedni aknavetõvel is vagy rpg vagy az irányítható fajtájúval. Bár az irányíthatóval szerintem nehezebb mert lassan reagál a helikopter meg viszonylag gyors.A sima mezei RPG vel könnyebb érdemes akkor rálõni amikor közel van vagy alulról seggbe durrantani.Meg persze a légvédelmi ágyú azzal a legkönnyebb de az azért is macera mert a gép egybõl rád lõ és ha a pilóta se rossz hamarabb kiszed mint õ téged.Meg könnyû célpontot jelentesz másnak is pl snipereknek.A függõleges rakétatámadást nem tudom hogy kivitelezik, azt meglehet csinálni hogy a hegy mögé lõsz de hogy a francba látja hogy hol van a tank mikor eltakarja a hegy?Még UAV-al is le lehet szedni egyszer összehoztam azt is, de annak is az az átka hogy tetû lassú a rakéta meg maga ahogy irányítod.a 3200DPI-s egeremmel se érem utol a szál keresztel a helit meg egy idõ után ki is fogy az üzemanyag a rakétából.Az inkább jármûvek és emberek ellen való.Érdemes használni a zoom specialitást azzal baromi messze ellátni a saját zászló fölül bõven ellátni az ellenfél zászlójához így kevesebb az esélye hogy észreveszik.
Nekem azt mondjátok meg,hogy mi a trükkje egy heli leszedésnek?Hiába lövök rá a dart pistojjal,akkor sem találom el.Se az at4-el(tudom ez nem dart-os) se az m2-vel és az rpg-vel sem!Pedig vannak olyanok akik leszedik.Meg szikla mögül kilövik a tankot,úgy hogy szinte függõlegesen megy a becsapódás elõtt a rakéta!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
most mi is szenvedünk a vhunt szerverrel mert GameServers.com szerverein fut és az állítólag eléggé gagyi nekem hiába van 6 megás netem igaz kevesebb a pingem de ugyanúgy szenvedek a laggtól legfeljebb elõbb tudom elsütni a fegyverem mit mások.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szeretném megvenni a játékot, csak alig több mint 1,5 hét választ el tõle 😊
Viszont azt szeretném megkérdezni hogy 3072/384(asszem ezt el kell osztani 8-al, az a normál értékû le/fel töltés) kbps nettel érdemes-e vállalkozni, pl angol, német servereken 32 játékossal vajon laggolnék-e??? :/
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ha megiszok pár üveg sört és aztán nézem, az szerinted segítene ?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a tárazási metódust figyeljétek
elsõ lövésnél honnan veszi elõ a két golyót amit kilõ?ugyebár fogja a csövet és voálá máris bent van a golyó
a második esetben mikor 3 at lövök ott már elõjön a kéz leenged golyót keres betáraz effekt.
<object width="425" height="305"><embed src="http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="305" flashvars="videoid=4233ad"></embed></object>
Driver kérdésre válaszolva pedig próbáld meg a 10.9 - 10.11 -es catalyst bármelyikét
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
rakd át 9-re a dxversiont documentsben lévõ settings fileban.
stats(sniprer fõleg😊
Sok köcsög volt ma is, az egyik a társam volt nem tetszett neki hogy sniperrel megyek fejbe lõtt majd beírja hogy camper, hát a jó édes anyukádat.külföldi szerveren annyira tapló emberek vannak hogy hihetetlen.
Eddig XP volt a gépemen, de kb. 2 hete elkezdett fagyogatni a játék. Próbáltam én minden létezõ drivert felrakni, de vagy nem ment fel valamilyen hiba miatt, vagy ugyanúgy fagyott vele.
Raktam most fel egy Win7-et, háhta.
- Az alap ati driverrel kb. másfél perc alatt töltött be egy mapot, ez annyira nem tetszett.
- Most a legfrissebb driver van fent. Ezzel gyors a töltés, viszont úgy érzem, mintha 10-20 fps-el kevesebb lenne, mint XP alatt.
Ha valakinek van valami jó driver ötlete ehhez a kártyához, akkor megköszönöm, ha segít.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Látom, itt is lesznek apró bakik: tárcserénél minek reteszeli újra a karabélyt? 😊
És nemtudom láttátok-e DE NEM KONZOLOS A VIDI!!! VÉGRE....
Ott látszik h reload (R)! STFU consols!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417