51658
  • KaBuTo666

• eugabesz
    Nézd,vessünk véget a vitának...a szerver be van állítva.
    A base camp elsőre kill,aztán 60 perc ban,(az,hogy hol működik,hol nem,sajnos az admin-progi hibája) a sniper korlátozva van,a többinek nem látom értelmét,a spawn idő elsőre 20 mp,a halál utáni 15 mp,a ticket-eket állítgatni szerintem tök fölösleges,a mappok bent vannak,a népszerűbbek,oda-vissza vágósan,egy cq egy rush a sorrend,hogy mindenkinek kedvezzünk...na ezért nem értem mi bajod és nem beszélek félre,még csak nem is iszom...(és most megyek traktort szerelni,mert ebből nem lehet megélni :))
  • KaBuTo666
    Na jó lehet felnézek és rásegítem a csapatot a győzelemre...még nincs vége a napnak...
  • Nagydög
    Deal.
  • KaBuTo666
    Inkább a halál.
  • Drang
    Gyertek Battlefield.hu szerverre játszódni!
  • Boncmester
    Meg kell venni hozzá a Spec Act kitet EA storeban. Kb egy ezres.
  • Borg
    Ez változó. A fő fegyvereknél 1000 killnél (vagyis a 10. arany).
  • Charly
    Akkor ugy tenném fel a kérdésem hány arany után kapunk Platinát?
  • Metalmilitiakid
    Istenem szokjátok már meg, hogy ez nem cod, attól hogy sokat ölsz egy fegyverrel nemkapsz hozzá semmit, csak a kittel való ölést számolja .
  • Borg
    +ticket, respawn idők is beállíthatók (tankra, és emberre is)
  • SzinesGeza

Nem mikortól hanem hol érhető el. ---ITT

• Borg
    Majdnem mindent lehet automatizálni már, amit kell.
    Baserapet kitűnően be lehet állítani, azt is ha onnan lő ki valaki, és azt is, ha oda lő be valaki.
    Le lehet tiltani specifikusan fegyvereket, és perkeket is. (meg nyilván komplett kasztot is, csak arra nincs szükség)
    A jelenlévő admin pedig minden további gondot ki tud szűrni. Reklamálás mindig lesz, de azzal csak annak kell foglalkozni, akinek nem tiszta a lelkiismerete. Nyilván ez megköveteli, hogy ne kapjon minden kis vér istvánka admin jogot.
  • Borg
    Bullshit, de ezt te is tudod. Csak azt nem értem, miért érdeked félrebeszélni...
  • Charly
    Sziasztok!Érdeklődni szeretnék a M95 tovább fejlesztett változata hogy és mikortól elérhető? már 4 aranyom van M95 ből
  • Nagydög
    Konyorogve kerem ne, vagy ne vegleg! Sokkal jobb volt azokkal a beallitasokkal, mint a sima szerverek. Nekem a HC-bol is csak a minimap hianyzik nagyon.
  • xxxpaulxxx
    Hát nem tudom... ma próbáltam ki először és nagyon adta nekem:) Lehet alapból hozzá vagyok szokva a bursthöz és azért:D
  • nandorb
    Figyelmedbe ajánlom eme szép irományt:LINK
  • Drang
    Üdv!

Megújult beállításokkal fut tovább a Battlefield.hu szerver. Visszakapcsoltuk a 3d spotot és a barátsebzést kiiktattuk. A héten csak infantry mapok futnak. Amúgy a Közösségek harca BFBC2 forduló után új helyre költözünk és kibővülünk 32 slotos szerverré!

• determinator
    Nem tudom, hogy milyen eszközök vannak az adminok kezébe.
    De régebben úgy olvastam, hogy nincs túl sok.
    Nem próbálom félremagyarázni a mondanivalódat. Tettem fel néhány kérdést ami szerintem jogos. Amit leírtál az relatív. Ezért nem hiszem, hogy lenne mód automatizálni ezeket a szabályokat.
    Megoldás lenne, ha az admin egyfolytában megfigyelné az embereket, de ez ugye lehetetlen. Egyszerre nem lehet 26 embert nézni, és úgy tudom hogy nincs megfigyelési lehetőség.
  • eugabesz
    Mihelyst megfogalmazol egy kritikát,azonnal lesz aki válaszol...de amíg egy másik játékról beszélsz,vagy fogalmad nem lesz az adminolhatóságról,vagy hogy mitől játszható egy szerver..addig nincs mire.
    Ha mindazokat amit összehordtál bevezetnénk,kb. 5-6 ember kóborolna a szerveren,tapasztalat,....az IRAM csapatnak 2008 aug.-tól van valamilyen szervere,s én pl. a kezdetektől admin vagyok.
  • Borg
    Te legalább megpróbálod félremagyarázni a mondanivalóm, és nem csak sértődöttséggel intézed el a kritikát :)

De mint írtam, leszarom. Csak felhívtam a figyelmet rá, hogy manapság már nem a játék hibája, ha kiegyensúlyozatlan játékélményt ad egy szerver, hiszen az eszközök adottak. Probléma inkább ott van valszeg, hogy bárki beleszólhat az üzemeltetésbe aki fizet :) =n+1. felesleges szerver.
  • KaBuTo666
    Nincs szar fegyver, csak bugos fegyver! És tudni kell használni!
  • Beers
    pedig nem :), bár szokás kérdése...
  • Kovvalsky
    Sztem semennyire. Szar fegyvernek tartom, az xm8 v. M416 sokkal jobb.
  • xXtamasXx
    Azon van.
  • SzinesGeza

A hangbeállításoknál válts a "War Tapes"-re!

• xxxpaulxxx
    Az AN-94 mennyire számít "csalásnak"?:D
  • xXtamasXx
    az lehet...:D
  • MR ME
    normális hangkártya
  • Nagydög
    Arra eddig se tudtam, de lehet, hogy a sound quality beallitassal kiserletezhetnel egy kicsit.
  • xXtamasXx
    És arra nem tudsz megoldást, hogy lehessen hallani a lépteket? Nemtudom mi van rosszul beállítva de se hangfalon se fülesben nem hallani semmit, ezért tulajdonképpen az késel le akik akar (csak a nyögést hallom)...
  • Fpocok
    Viccelsz? Tiltással minden gond megoldódik... nézz csak szét a hazai politikai életben :D
  • Boncmester
    Amúgy az miért megoldás, ha kitiltják a snipereket?
  • Boncmester
    Nekem ilyen csomószor van, baromi idegesítő :(
  • SZU
    Köszönöm!
  • TheGrinder
    Értem köszi. Találtam megoldást, a settings.ini fileban szereplő SpeakerCount=0 -át kellett 2-re átírni és minden tökéletes. A dx9 és dx10 között van valami grafikai külömbség, vagyis érdemes felrakni vista/7 et miatta? (dx11-et nem támogatja a vga-m :S)
  • KaBuTo666
    PB hivatalos oldaláról letölti a PB windowsos verzióját, valahova másolja be a rendszerbe, pl a saját mappájába a lényeg hogy ne legyen törölve a gépről, elindítja a pbsetup.exe-t, frissíti magát, aztán bejön egy kis ablak, addolja a bfbc2 játékot majd check updatest nyom és megvárja míg frissíti. Ennyi.
  • SZU
    Haver megvette a CD Galaxisban a játékot.

Feltelepítés után nem nyomott rá a punk buster telepítésre. Aztán lejött az első indítás előtt cirka 2.5-3 óra alatt egy gyenge frissítés (6Mb-es wifis net).
    A legtöbb szerver ügye nem engedi be a punk buster hiánya miatt. Most a DVD-ről hiába telepítette fel utólag a PB-t. A BFBC2 a gép újraindítása után sem hiszi azt, hogy fent lenne a PB.

Leszedni újrarakni az egészet nem akarja, mert ügye jó kis 3 órás procedúra. Hogy lehet utólag működésre bírni ezt a PB-t?
  • Nagydög
    A GYIK-ba bele kene tenni, hogy akinek ilyen problemaja van, az a hangbeallitasokat tegye stereo-ra. Ez egy alap problema, de most jon az ujhullam.