Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem jut eszembe!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Az tényleg necces volt de láttam az eredményt 3:0 lett.ÁÁÁÁÁHHH
bírom egyébként mikor medikkel szaladgálok felkeltem a társakat de ha engem lõnek le akkor bezzeg nekem senki nem segít.Nem szeretem azt a kasztot mert akkor a társakra figyelek elsõsorban és nem az ellenfelekre.
Inkábbb Engineer vagy sniper de azért mert mindkettõ alkalmas embereket és jármûveket is kiiktatni.Medikkel nem lehet tankot leszedni.
Az elõbb Atacama-n húzós kör volt! :)
Mennyire nyertük? 1-0?
Egyébként ti tehettek róla: ha nem ültök a "C"-n a tetõre (mint a verebek), szerintem nekünk pörgött le volna hamarabb. :)
:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[IRAM] leader
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
még annyit most nemrég tettem fel, és a pb kidobott 3-4 perc után.
frissítsek pb-t?
és ha kell frissiteni, hogy és hol találom meg?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[IRAM] leader
ide irjam csak be hogy mi az EA profilnevem?
Szívesen játszanék csapatban, sõt magyar szervereken abba szoktam lenni, csak ritkán jutok fel, az elõbb felsorolt okok miatt.
"esetleg éjjellátó"?
És azt melyik pályán szeretnéd használni?
(vagy állíts a monitorodon fényerõt)
:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Reborn Clan Italy szero :o már igy megy a megkülönböztetés? :D
igaz 3-4 honapja szinte minden második nap ott toltam...érdekes... :o
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
akkor ez a valami is egy kliens lesz ugye?
ha veszek egy bc2-õt és ea downloader-es vagy mi a szösz, akkor azt hogy kell használni? nem tudom steambe beregelni?
ehhez nem értek valaki majd segítsen thx.
Másik ugye a 74 ora játékidöd mellett összesen szereztél 12 motion mine assist pint(Surveilance Ops), és összesen 9 explosive kill pint(Explosive Efficency). Én elöbbiböl 128-at, mig utobbibol 301-et szereztem 73 ora reconal eltöltött idövel, ez jol mutatja hogy te szinte nem is használod a motion sensort, c4-et.
Az a tanácsom hogy hagyd a francba a recont, mert az a kaszt a legnehezebben használhato ugy hogy segited is vele a csapatot nem csak hátráltatod. Fogjál egy medicet/assaultot, és szord a medipackot, ammot, éleszd az embereket, és probálj megtanulni löni, modnjuk egy XM8prototybe-al, vagy akár Abakan-al, mert hoszutávon jobban jársz mintha két kilométerröl probálsz eltalálni egy futkározo embert M95-el.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Amugy szerintem jó az alapjáték de multkor énis felhúztam magam ilyen dolgokon és elmentem vietnámozni!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Négy-hat lövést elenged mire M95-öt újratölt, na meg lényegesen csendesebb is.
Én inkább a Vietnám megoldás irányába vittem volna,csak a csipának távcsõ oszt jól van,had kelljen kicsit "szenvedni" is azért a kill-ért...
[IRAM] leader
meg jó lett volna ha testre lehetett volna szabni egy kicsit jobban õket.pl lézerirányzék, többféle távcsõ,esetleg éjjellátó...stb
Azért azt nem mondanám hogy random persze néha én is látom hogy mintha mellé ment volna és mégis meghalt.De ez a ping miatt lehet.Amúgy meg el lehet találni futó embert is csak gyakorolni-gyakorolni.Én csak m95-el már túl vagyok az 500 killen és a többirõl nem is beszélek.Lentebb linkeltem lesd meg.Még annyi hogy a másik a GOL 4 csillag van már, m95-el meg 5.Abban egyetértek hogy lassú az m95, viszont erõsebb.Ez a játékostól függ hogy neki melyik jön be jobban.Egyébként akkor is érdemes lõni a helit ha nem találod el a pilótát, volt már rá példa hogy pont az én lövésem volt az utolsó amit kibírt.Utána destroy helikopter, double kill...
Nem tudom a többi snipernél lehet-e 2 embert egyszerre megölni.M95-el lehet ha pont takarják egymást, volt hogy a dzsipbõl egy szerre lõttem ki a sofõrt és a gépágyúst is, hátulról.Mondjuk a sofõr az mák volt a gépágyúst tuti eltaláltam a sofõr csak véletlen volt.A Heavy Metál-on lehet nagyon lövészkedni de ott olyan emberkék is vannak néha aki elsõre kikap 300 méterrõl vagy messzebbrõl.Szoktam is anyázni rendesen:)De persze csak magamban nem szokásom beírogatni.
Érdekes, én pl zoomolva a helikoptert le se tudom követni az egérrel nem még hogy célozni is örülök ha eltalálom.
egyébként van benne egy kicsit mert lélegzésre beleng.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
tehát elé célzok mert fut, hiába célzok fölé mire oda ér a golyó már elmegy onann ha fõlé-elé,ha alá-elé.
totál random az egész mert mondom van mikor centikkel mellé lövök és még nem is arra fut de meghal...
sõt sok olyan is van h még a vérét is látom kicsordulni, csak épp találatot nem jegyzet neki..
de az is gyakori h áll 1 helyben pontba fejbe lövöm semmi mintha falt lõttem volna.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Egyébként nem is érdemes olyan snipert használni amin nincs csíkozás, az direkt a távolságot segíti belõni.Most nem tudom az értékét de az elsõ vonal x métert jelent.Ha pl mondjuk 200m akkor egy 200m-re lévõ célt akkor találsz el ha a vonallal célzol és nem a keresztel.Ha valaki sokat gyakorol akkor szemre is tudja hogy mennyire kell emelni a távcsövet.Meg mennyivel kell a cél elé lõni.Én annyira nem értek hozzá mondjuk ez az öcsém mániája õ sokat tud róla.Meg rendes szimulátorokkal szokott játszani ahol a szelet meg minden hülyeséget bele kell kalkulálni.Mondjuk a bc2-ben egyszerûsítve van nem kicsit, pl a puskának kéne kilengésnek lennie senki nem tudja úgy tartani mintha be lenne betonozva.Mondjuk nincs hasalás a játékban gondolom ezért is.De ha lenne tele lenne vérpistikékkel.Így is nehéz sokszor megtalálni a fák között guggoló ellent,hát ha még hasalna.
Egyedül viszont azt nem szeretem benne hogy van amikor hiába célzol rendesen elakad a lövedék az elõtted lévõ tárgyban.Ma is volt ilyen és ezért haltam meg, hiába vettem észre elõbb az ellent,pedig rá is lõttem, el is találtam volna de a szikla szélébe lõtt bele.Bezzeg az ellen ki tudott szedni:(
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |