Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
ÚÚ, mi is ez a program ami neked is fut? ott fent a jobb felsõ sarokban
nem jut eszembe!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Csak azért nem nyomtam rá mivel pont elõttem szólt.Amúgy meg szoktam használni.

xD te is ott voltál:)
Az tényleg necces volt de láttam az eredményt 3:0 lett.ÁÁÁÁÁHHH
bírom egyébként mikor medikkel szaladgálok felkeltem a társakat de ha engem lõnek le akkor bezzeg nekem senki nem segít.Nem szeretem azt a kasztot mert akkor a társakra figyelek elsõsorban és nem az ellenfelekre.
Inkábbb Engineer vagy sniper de azért mert mindkettõ alkalmas embereket és jármûveket is kiiktatni.Medikkel nem lehet tankot leszedni.

Az elõbb Atacama-n húzós kör volt! :)
Mennyire nyertük? 1-0?
Egyébként ti tehettek róla: ha nem ültök a "C"-n a tetõre (mint a verebek), szerintem nekünk pörgött le volna hamarabb. :)

DarkSector
bc2 végén feltelepült ez a cucc csak nem vágom hová tette a gép
:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

www.evenbalance.com keresi a játék és a pbsetup.zip,letölt kicsomagol ,játék hozzáad,futtat ha kész örül...

[IRAM] leader

Bugi Misi
nincs meg ez a játék de találtam 1 videót amit látnotok kell XD szerintem szakadni fogtok:D
http://www.youtube.com/v/IBUCQpuOPmw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

DarkSector
köszönöm a választ.
még annyit most nemrég tettem fel, és a pb kidobott 3-4 perc után.
frissítsek pb-t?
és ha kell frissiteni, hogy és hol találom meg?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De be lehet,kérd a házigazditól,csak sanya200 még nem találta meg a "válasz erre" gombot...de elnézzük neki....egy darabig.<#violent><#gonosz3>

[IRAM] leader

DarkSector
itt a topikban olyan bc2-es logot. vagy azt nem lehet berakatni?

Hát most nem teljesen értem mit akarsz pontosan de lehet bennem van a hiba.

DarkSector
üdv megvan a játék, ilyen izémizé logot hogy és kitõl kérjek?
ide irjam csak be hogy mi az EA profilnevem?

Nincs gondom magával a csapatfelállással de az eddigi tapasztalatok elég kiábrándítóak.Magyar szerverre meg csak nem rég találtam rá azt is ennek a fórumnak köszönhetem.Csak az a gond hogy kevés HC magyar szerver van, vagy legalábbis amit ismerek az kb 2.De vagy tele vannak vagy üresek.
Szívesen játszanék csapatban, sõt magyar szervereken abba szoktam lenni, csak ritkán jutok fel, az elõbb felsorolt okok miatt.

SZEG007
probáld ki magad BC2 gamenighton egy kis csapatjátékért: http://www.battlefield.hu/content/2011/03/03/Battlefield_Bad_Company_2_-_GameNight_2.0

"esetleg éjjellátó"?

És azt melyik pályán szeretnéd használni?
(vagy állíts a monitorodon fényerõt)
:)

Hát külföldi szervereken basznak az emberek a csapattársakra nem kicsit.Le se szarnak sose kapok elsõsegélyt vagy ammo-t akár velük megyek akár nem.Ezért is szoktam egyedül lõdörögni mert semmi értelme csapatba lenni ha tojnak az emberre sõt többet árt mint használ.Hányszor kinyírtak már csak úgy poénból mert olyan kedve volt.Amúgy a c4-el meg csak tankokat szoktam felrobbantgatni és nem keveset.Nem tudom mi a gondod ezzel nem egyszer fedeztem egyedül a zászlót mikor mindenki más csak kovájgott, ha jött egy tank felrobbantottam a gecibe ha vannak a zászlónál a saját csapatból is akkor használom a motion sensort is.Bár csak HC szervereken játszok de annak nem sok értelme van mert ha nincs minitérkép hiába dobálom úgyse látják rajta.Plusz a társak is sokszor olyan sûgérek hogy az odaspawnolnak mellém, ami még nem is lenne gond de a fejem fölûl kezdenek el lõni ezzel rám is felhívják a figyelmet.Akkor menjen arréb és onnan lõjön.Inkább defense típus vagyok hátramaradok egy zászlónál és megakadályozom hogy elfoglalják,ha meg nem jön senki akkor meg messzirõl támogatom a csapatot, fedezem õket...stb

MR ME
adjatok egy kötelet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jah dehát ezvan...gondolom senki nem akasztja fel magát miatta...

MR ME
na ezt a spoilert jól összehoztad :DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Reborn Clan Italy szero :o már igy megy a megkülönböztetés? :D
igaz 3-4 honapja szinte minden második nap ott toltam...érdekes... :o

V43 1105
Nincs mit, jó játékot (:

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
Jah érteem köszönöm az infot, akkor asszem beszerzek 1-et.

V43 1105
Nem, mivel külön indithatod parancsikornól a BFBC2-t, a játékon belül pedig email, jelszó kombóval bejelentkezel :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
jah értem thx.
akkor ez a valami is egy kliens lesz ugye?

V43 1105
Megnyitod EA Downloadert, és ott lesz a BFBC2 hogy megvetted, ha nem lemezes verzió, hanem digitális akkor egyszerûen letöltöd mint Steamen.. és játszhatsz is:) esetleg azt megpróbálhatod hogy beregeled steamre :)

DarkSector
üdv mindenkinek, segítséget vagyis információt szeretnék kérni.
ha veszek egy bc2-õt és ea downloader-es vagy mi a szösz, akkor azt hogy kell használni? nem tudom steambe beregelni?

ehhez nem értek valaki majd segítsen thx.

SZEG007
Namost megnéztem a statoda, és sajnos az sokat elárul a játékstilusodrol. Te valoszinüleg a dombon egy bokorba, vagy szikla mögött ücsörgö tipus vagy akinek a csapat semmi hasznát nem veszi. Ugye a játékstiliusod miatt eleve tök fölösleges M95-el menned, hacsak nem a kinézete miatt használod, mert a nagyobb sebzés ide vagy oda, ha kilométerekre vagy az akciotol ugyis két lövés kell tetstre abbol a fegyverböl is mint a többiböl, fejre meg mindegyik ugyanugy gyilkol.
Másik ugye a 74 ora játékidöd mellett összesen szereztél 12 motion mine assist pint(Surveilance Ops), és összesen 9 explosive kill pint(Explosive Efficency). Én elöbbiböl 128-at, mig utobbibol 301-et szereztem 73 ora reconal eltöltött idövel, ez jol mutatja hogy te szinte nem is használod a motion sensort, c4-et.

Az a tanácsom hogy hagyd a francba a recont, mert az a kaszt a legnehezebben használhato ugy hogy segited is vele a csapatot nem csak hátráltatod. Fogjál egy medicet/assaultot, és szord a medipackot, ammot, éleszd az embereket, és probálj megtanulni löni, modnjuk egy XM8prototybe-al, vagy akár Abakan-al, mert hoszutávon jobban jársz mintha két kilométerröl probálsz eltalálni egy futkározo embert M95-el.

Metalmilitiakid
dejó végre nem tölti csõre újra a fegyot ha nem üres tárra tároz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/v/3UAEZsRTq8o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ZTM
Ja 100méter :)brenneke rulez, kegyetlen nagyot szakít :D

Metalmilitiakid
örülj, hogy csak 30 méterrõl, azzal nyugodtan 100 ról is lelõ és nem csak a játékban, hanem a valóságban is(nem a söréttel gondolom, azzal tényleg csak 30)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MR ME
énmeg a kempereket

Engem is fel szokott néha húzni, fõleg mikor shotgunnal szednek le 30 méterrõl.A másik meg ami idegesít a bénázás meg a saját csapatom mikor poénból lesokkol az újraélesztõ cuccal vagy fejbe lõ mert utálja a kempereket.Az ilyeneket letiltanám a gecibe.

Cris99
*pöccst

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Ahm, kiadhatnának 1õöccst hogy 1ségesek legyenek ezek a dolgok vietnammal!
Amugy szerintem jó az alapjáték de multkor énis felhúztam magam ilyen dolgokon és elmentem vietnámozni!

Ulvar
Vietnám letud kötni folyamat jelleggel olyan 2-3 óráig. Az alap max. fél óra, ha a haver nyaggat hogy még egy kicsit toljuk majd jobb lesz köv körben akkor 1 óra.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Cris99
Igen, ott jobb a hitrendszer, nem kell 1 tár az emberbe és sokkal kevesebb a noobtuber, stb...stb...

Ulvar
Tegnap játszottam az alappal, de annyira szarnak érzem a Vietnámhoz képest..nem tudom miért. Engem az sokkal jobban leköt, kevesebb cucc mégis élvezetesebb...feeling más...furcsa...mindegy.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kicsirigo
SVU van , az meg a Dragunov rövidített változata , nekem nagy kedvencem.
Négy-hat lövést elenged mire M95-öt újratölt, na meg lényegesen csendesebb is.

Meg automata irányzék meg ki tudja még mi a f@sz,mi? <#vigyor4>
Én inkább a Vietnám megoldás irányába vittem volna,csak a csipának távcsõ oszt jól van,had kelljen kicsit "szenvedni" is azért a kill-ért...

[IRAM] leader

Mondjuk a fegyverekre visszatérve egy kicsit lehetett volna érdekesebb kínálat is.Nekem hiányzik pl az MP5 vagy P90,Dragonov...stb
meg jó lett volna ha testre lehetett volna szabni egy kicsit jobban õket.pl lézerirányzék, többféle távcsõ,esetleg éjjellátó...stb

Hát ilyen nálam is van de ez csak bug vagy valami más.Van így néha hogy kiesik a vére és nem hal meg, sõt 2 lövéstõl se.Másnál is volt ilyen itt is olvastam már hasonlót.Láttam olyat is hogy amikor meghaltam mutatta a killcam hogy ki volt de abba a pillanatba becsapódott a gyerekbe egy rakéta eloszlik a füst a gyerek meg még mindig él.
Azért azt nem mondanám hogy random persze néha én is látom hogy mintha mellé ment volna és mégis meghalt.De ez a ping miatt lehet.Amúgy meg el lehet találni futó embert is csak gyakorolni-gyakorolni.Én csak m95-el már túl vagyok az 500 killen és a többirõl nem is beszélek.Lentebb linkeltem lesd meg.Még annyi hogy a másik a GOL 4 csillag van már, m95-el meg 5.Abban egyetértek hogy lassú az m95, viszont erõsebb.Ez a játékostól függ hogy neki melyik jön be jobban.Egyébként akkor is érdemes lõni a helit ha nem találod el a pilótát, volt már rá példa hogy pont az én lövésem volt az utolsó amit kibírt.Utána destroy helikopter, double kill...
Nem tudom a többi snipernél lehet-e 2 embert egyszerre megölni.M95-el lehet ha pont takarják egymást, volt hogy a dzsipbõl egy szerre lõttem ki a sofõrt és a gépágyúst is, hátulról.Mondjuk a sofõr az mák volt a gépágyúst tuti eltaláltam a sofõr csak véletlen volt.A Heavy Metál-on lehet nagyon lövészkedni de ott olyan emberkék is vannak néha aki elsõre kikap 300 méterrõl vagy messzebbrõl.Szoktam is anyázni rendesen:)De persze csak magamban nem szokásom beírogatni.

a hit rendszer tényleg szar...mai esetem hogy a toronyból egy balra futó ellenfélt kezdtem el lõni SV98, na most 3x egymás után belelõttem kb. a bal vállába-mellkasába és egyszer se jelezte találatnak......szokásos vér fröccsenés megvolt...de ezek után hagytam is a csudába az emberkét, úgy látom halhatatlan....
Murder3
Én GOL meg M95-el megyek az m95 azé jó mert erõsebb a többinél de am elég lassú.
Érdekes, én pl zoomolva a helikoptert le se tudom követni az egérrel nem még hogy célozni is örülök ha eltalálom.

egyébként van benne egy kicsit mert lélegzésre beleng.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
1 hsz-el lejjeb írtam, de úgy látom lusta vagy végig olvasni.
tehát elé célzok mert fut, hiába célzok fölé mire oda ér a golyó már elmegy onann ha fõlé-elé,ha alá-elé.
totál random az egész mert mondom van mikor centikkel mellé lövök és még nem is arra fut de meghal...
sõt sok olyan is van h még a vérét is látom kicsordulni, csak épp találatot nem jegyzet neki..
de az is gyakori h áll 1 helyben pontba fejbe lövöm semmi mintha falt lõttem volna.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

SZEG007
M95 elönye sebzi a helit, és kicsivel távolabb halálos a testlövése mint több snipa fegyonak. hátránya: két lövés közt lemegy a nap, mire ujratárazod lemegy a nap, mire válhoz emeled lemegy a nap konkluzio M95 egy szar.

Nem olyan rossz az M95.Én azzal tolom de az m24 a másik amit sokan szeretnek.Még a GOL esetleg de az csak azért mert annak a legnagyobb a zoomja,Helyzettõl függ hogy hogy kell célozni,Ha messze van a cél de feléd közeledik akkor valamivel elé kell célozni, ha áll egy helybe akkor fölé.A legszebb lövések meg a futás közbeni leszedések.Most úgy állok hogy 200 méterrõl is ki tudok szedni egy futó embert de az se sikerül mindig elsõre.A helikopterbõl meg elég nehéz nem csak azért mert mozog de baromi kis ablakon kell belõni és csak a feje látszik ki.Még egy helyben lebegõ helikopterbõl se könnyû.
Egyébként nem is érdemes olyan snipert használni amin nincs csíkozás, az direkt a távolságot segíti belõni.Most nem tudom az értékét de az elsõ vonal x métert jelent.Ha pl mondjuk 200m akkor egy 200m-re lévõ célt akkor találsz el ha a vonallal célzol és nem a keresztel.Ha valaki sokat gyakorol akkor szemre is tudja hogy mennyire kell emelni a távcsövet.Meg mennyivel kell a cél elé lõni.Én annyira nem értek hozzá mondjuk ez az öcsém mániája õ sokat tud róla.Meg rendes szimulátorokkal szokott játszani ahol a szelet meg minden hülyeséget bele kell kalkulálni.Mondjuk a bc2-ben egyszerûsítve van nem kicsit, pl a puskának kéne kilengésnek lennie senki nem tudja úgy tartani mintha be lenne betonozva.Mondjuk nincs hasalás a játékban gondolom ezért is.De ha lenne tele lenne vérpistikékkel.Így is nehéz sokszor megtalálni a fák között guggoló ellent,hát ha még hasalna.
Egyedül viszont azt nem szeretem benne hogy van amikor hiába célzol rendesen elakad a lövedék az elõtted lévõ tárgyban.Ma is volt ilyen és ezért haltam meg, hiába vettem észre elõbb az ellent,pedig rá is lõttem, el is találtam volna de a szikla szélébe lõtt bele.Bezzeg az ellen ki tudott szedni:(

SZEG007
legszarabb sniper puska nem érdemes vele játszani

Ley Roland
Én sokszor az M95el is úgy vagyok, hogy 2 lövés kell neki...

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Csak szólok.Ha messzire célzol akkor fölé célozz és ne elé! ;) Nekem semmi bajom a célzással.Persze nem a legjobb és lehet rá mindent mondani,de nekem általában odamennek a golyók,ahova szánom õket! Sok headshotot tudok csinálni...