51658
  • kokos
    Hali!
    Nemrég vettem meg a játékot és kérdésem van hozzátok:
    Magyar szerverekre,hogy lehet felmenni?Kell valami program?
    Előre is kösz!
  • nandorb
    Rakd ujra a jatekot, es felejtsd el orokre a toredezesmentesitest. Csak tonkre teszi a jatekot.
  • Kisjuszker
    Vagy esetleg az lenne a probléma hogy leszedtem egy programot:Advenced SystemCare-t és azzal csináltam meg a lemeztöredezettség mentesítést amíg az alapértelmezett töredezettség mentesítővel csináltam addig 2 db ~300MB-nyi BC2 filet nem tudott töredezettség mentesíteni de ennek a programnak sikerült az egyiket,esetleg ez lenne a gond ???
  • Leky
    Azt nem lehet.
  • Kisjuszker
    Megcsináltam azt amit mondtál de nem történt semmi.Az az érdekes hogy ez a jelenség csak a sima BC2-be van a Vietnámba jó. Vagy esetleg azt hogy lehet megcsinálni vagy egyáltalán meg lehet-e csinálni hogy ha letörölném a játékot akkor a Vietnámot nem töröljem le ????
  • Leky
    Az előzőt Kisjuszker-nek írtam.
  • Leky
    Csináld azt, hogy leszeded a uninstall-al a videokártya drivert, majd az újraindítás előtt a Driver Sweeper programmal törölj le minden a videokártyádhoz tartozó drivert. Újraindítás után rakd fel a legújabb drivert
    Driver Sweeper
  • Fpocok
  • Kisjuszker
    feltelepítettem a illesztőt újra de nem változott semmi, sajnos :(
  • Kisjuszker
    de az a baj hogy a legfrissebb illesztőprogram van rajta és a hivatalos oldalról szedtem le mindent
  • Borg
    Jó kérdésben benne van a válasz is.
  • Kisjuszker
    Az miért van hogy eddig nem volt semmi gond a játékkal már egy éve megvan és nagyon faxán ment ,de most lecseréltem a videokártyámat és most ha játszok akkor a földön ien fekete aljnövényzet van mint a dzsungelbe volnék és nem tudom hogy miért van ez, esetleg a videokártya driver-el lenne a gond? :( mert így én nem látok senkit az "aljnövényzetbe" de engem mindenki lát. Meg még annyi hogy létezik olyan hack a játékhoz hogy rohadt messziről le tudnak szedni gagyi fegyverrel ??? Mert nagyon idegesített ma amikor egy szarhá** köcs** 8-as szintű fa** szedett állandóan a Vietnámban, bocsi a csúnya beszédért de ez nagyon idegesítő!! Kérlek segítsetek xDxD pls
  • Dopti
    Azt meg tudnátok mondani miért van, hogy loginnál, mindig be kell írnom a jelszavam? Rámegyek hogy jegyezze meg, de legközelebb nem fogadja el... beírom megint és beenged. biztos így szivat cserébe hogy 2.5k-ért vettem
  • elitehun
    Ha meg jó vagy angolból akkor itt is kérhetsz segitséget
    EA Live assistance
  • Nagydög
    Nezelodj itt tippekert! Jobb otletem nincs.

• Braikingboss
    Cs all. Olyan gondom lenne, hogy megvettem a játékot és ha multizni szeretnék mikor beadja a szerver listát lekapcsolja az SMC-s wifi routeremet és megszakad a net is úgy hogy resetelnem kell a dobozt:D Updeteltem a routert úgy se jó mi lehet a probléma szerintetek?
  • mj111 hun
    Hát az [IRAM]. HC 1 rush 1 cq .
  • Paranoia
    meik a jó magyar szeró?!:)
  • SzinesGeza
    :D
  • Dopti
    értem. köszi
  • eugabesz
    Ha rám nézel,meg engem látsz...
  • Boncmester
    Itt ugyanúgy tudod nyomkodni a Q betűt, mint a BF2-ben, csak annyi a különbség nem mindegy, hova nézel mikor nyomod.
    Ha:
    -alapban megnyomod, nem történik semmi
    -ellenségre célzol, bejelöli
    -baráti assaultra célzol, lőszert kér
    -baráti medicre célzol, healt kér
    -baráti engire célzol, javítást kér
    -baráti járműre célzol, akkor pickup request
  • Nagydög
    Nincs. Egy kommunikacios billentyu van. Ha ellensegre nezel, es megnyomod, bejeloli. Ha sajat medicre, es nem vagy jol, akkor gyogyitast ker. HA sajat jarmure, akkor azt kiabalja, vegyel fel. Ha nagyon sok a szerveren az idiota, es az egre nezel, akkor meg azt, hogy "Oh god, help us!"
  • Dopti
    Sziasztok, egyszerű nab kérdés következik. Ilyen gyors menü mint a bf2-ben is volt, itt nincs? Arra gondolok, hogy gombnyomásra kijön pl hogy: medic, need ammo, need repairs etc... Köcce
  • MR ME
    ok
  • Bala10
    anyájába
  • byzhouse
    anyjába
  • Nagydög
    Ennek az elozo valtozat is jo lett volna.
  • Gyuszopapa
    annyjába
  • Gyuszopapa
    Fizetős aimbot-os kecseg,már az annyába meg kellett volna fulladnia.
  • byzhouse
    veteran: 7
  • determinator
    Nem tudom, hogy van e hozzá köze:link De a nevók elég hasonló.
    kb 3 hónapja találkoztam vele, és még nem fogta meg a pb.
  • GCR
    KÉP
  • GCR
    Multigaming HUN
  • Bala10
  • exert
  • mj111 hun
  • Nagydög
    Ne figyelj rajuk! Link
  • Boncmester
    Nincs rá szükség. Vedd meg a játékot.
  • Nietche