Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Itt az enyém pl.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Jó nektek,hogy még UMP-vel is megy... én most az elõbb is PKM-el ráküldtem vagy 4-5 golyót az emberre,erre megfordult és szanaszéjjel lõtt egy szaros avtomat-al... olyat ráb*sztam az asztalra hogy kiesett a bill tartó...
Ja igen csak 5870 van <#idiota>#idiota>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
legyen 6990!:P
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
És a Multigamingesektõl sokat tanulhatsz :)
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Kitartást, gyakorlolj, és nem lesz ott gond.
UAV: jó is az, én is használom, kapom is érte a fejemre az áldást általában, hogy mi a fenét keresek én ott. Vagy scope-ot rá, és messzirõl lehet szedegetni az ellent, meg spottolni, neadj szétlõni az mcomot, vagy másodlagos géppityu, és sorozni. HC-n jobb poén, mert nem tudnak "láthatóvá tenni", hacsak nem vagy túl közel, nyitott terepen, mert ugye ott nincs 3dspot. Viszont ott kevésbé jön jól a spottolási képesség is vele. Simában lehet vele szaporítani rendesen a kis piros jelöléseket. A legszebb, amkor 4-5 ellen vergõdik egy szûk kis helyen, és betalálsz. :)
AMúgy ha rám hallgatsz, azt csinánlsz amit akarsz, de ne az assaultot erõltesd az elején, hanem a medic-et, vagy az engit.
Ha nincs még ugyan defibrillátorod sem, kapd fel a hullák cuccát, azoknak általában már van. Dobáld a csomagokat, élessz stb.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
byzhouse: remélem azért tényleg lassan belejövök. Most egy kicsit belepiszkáltam a grafikába direkt,hogy legyen egy 50-55-ös fps-em,mostmár tényleg lassan csak magamra tudom majd fogni.
Amúgy azt a kis helit szabad használni? Mert akármelyik szerveren vagyok soha sehol senki nem használja! Így én sem mertem nehogy gond legyen.
Én azt utálom a normál szervereken, hogy mindenki magától meggyógyul. Majdnem agyonlövöd kilóg a szemgolyója meg leszakad a lába a 40mm gránáttól. Bevetõdik a fedezék mögé és fél perc múlva eléd ugrik 100% HP-n és pofán lõ. Röhej.
Viszont van egy értelmes kérdésem is! Hogy kell bánni a tracer-el? Mert speciel most is eltaláltam szerencsésen egy helit vele,majd utánaküldtem egy rpg-t de semmi... a heli felé kell célozni? Vagy van valami speckó? Mert az rpg az tök egyenesen ment annyit még láttam mielõtt elsötétült minden(megint). Hálás köszönet!
[IRAM] leader
Szóval kellene egy kis gyakorlás elõször!<#worship>#worship>
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
Igen, mert 1kodot kapsz amit bekell irni jatekon belul...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A BFBC2-t Steamrol rendeltem, és most van az EA storenál Leárazás, ha ott megrendelem a Vietnám kiegészitõt az kompatibilis lesz a Steames verzióval?
nemsokára megyek át haveromhoz, és elvinném a BC2-met. Fel tudom rakni ott is, hogy (NEM egyszerre itthon is, meg nála is!) játszhassak vele?
every damn day
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
ez még now!
[IRAM] leader
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life