51658
-
SzinesGeza #45853 Naja, mert mikor sebesülés után elbújkálnak regenerálódni az nem faszlámáskodás. :)
Meg a spottolás után a jelet lőni, az sem faszlámáskodás.
Stb, stb. -
KaBuTo666 #45852 Nyugi...szerintem csak nem látott még akció filmet... -
#45851 Te valami idióta vagy? -
#45850 :'D -
#45849 -
Nagydög #45848 Megmutattam a google translatenek, hatha ket rossz kiad egy jot:
"I love these idioms YIELD hc mode is not normal for beginners who are finding there is not sorry and I was shooting next to elugrálom type emberkéket 30 fps ell show stopper is the father's mother who is better off germs alávágta negyisten me of the latest machine but it is also sometimes people fall into the jaws I so love the hc-mode there is no difference, fps baszhatja a good shot across my 20-30 fps, so it is difficult to admit that I like it when you separate csitereznek, I would still show stopper, ejjjj what if my machine would be full,
Cheater no need:)) and then after 1000 hours of play where they live? Hungary is definitely not :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) I do not have to cheat to defeat someone very hard to digest, then it especially eeeeeeeeeeeee 30fps:)) only care that this team would be playing a rare legaláb bitch is the only one to think this is sparta this is the game you would never come up with hat shit azzaz the team's game because no one party always visssz whatever anyone says it is one of my hands szálmonám mikkor félllllllllllll game was equal to 2 and then after 1000 hours of game balance Bullshit:))))"
Vesszek meg, nem en irtam a vegere, hogy bullshit!
-
Bala10 #45847 mit írt? -
#45846 Szép volt. -
#45844 miért a valóságban nem 1 tár golyó kell az emberbe? -
Borg #45843 Ja, lol. Nem lehet nyílt terepen kóvályogni mint gólyafos a levegőben. Micsoda szar. -
Gyuszopapa #45842 Ja multkor én is felmentem véletlen egy ilyen fosra,0/8 k/d-nél kiléptem,mert leszületés után 3 métert se tudtam menni valami fedezék felé már is eltalálták a nagylábújjam. -
Nagydög #45841 Ketsegtelen. -
#45840 Csak azért jó szerintem, mert nem kell tunkolni az embereket, habár hozzátenném, hogy amikor kiszednek egy CG-vel a ház közepén, mikor a rakéta a ház túlsó végét találta el, na az egy kicsit bosszantó.
Ha a normál játék rendesen adná, a HC se menne ennyire. -
Nagydög #45839 Nem rossz az. Be kell valljam, mostanaban en is rakaptam. -
#45838 El sem tudnék képzelni jobbat, mint HC-n faszlámáskodni... -
SzinesGeza #45837
Kinek mi az igénye.
Én pl az infantry-t elég hamar megunom. BF2-ben sem bírtam sokáig ha csak az ment.
A BC2-vel pedig nincs gond. Csak HC-ban kellene tolnia mindenkinek!
-
#45836 Na ea live support harmadik vagy negyedik felvonás.BC1-ben kéne kapnom egy szép kis fegyvert mert veterán volnék.Ma felragyogott a reménysugár hogy megkapom a jussom mivel a srác azt mondta 10 perces szünet után hogy kézzel szépen beállította.Illedelmesen elköszönök,majd a játékba belépve sehol a fegyver,de még az se látszik hogy veterán vagyok...
Vizsgák után meglépem az utolsó szintet aztán rászállok a support nyakára.Mire kijön a bf3 talán megkapom... -
#45835 Van benne valami igazság, bár a BC2 sem rossz, de sz.tem azért a CoD:MW jócskán veri számomra. Bár mindenki máshogy gondolja. -
#45834 Mindig meglepődök miféle szerzetek írnak oda.Érdekes hogy a fórumuk ezzel ellentétben minőségi. -
#45833 aha :D -
#45832 Honnan van ez?Gémsztár? -
#45831 magyarok: cod vs bf
"BC 2 egyenlő egy nagy szemétkupaccal legalább jól lett volna optimalizálva de még azt se tudták rendesen megcsinálni... Egyik Cod nál se volt gond a gépigénnyel , az sp rész egyenesen epic, a multi meg istenkirály."
siralmas,hogy milyen emberek játszanak =/ persze,hogy nem volt gond a gépigénnyel,mert mindig azt a fos enginet használják. -
#45830 Ramról nem beszéltél!
Proci nagyon kevés, vga mediumra elég! -
RoboGoD #45829 Egy kis segítséget kérnék.
Milyen a Digis net a 3. kerületben vagy bárhol máshol a játszhatóság szempontjából? (Terminátor Home-ról váltanék rá.)
Köszi. -
ciry2 #45828 Gyenge a vasad+laggosak a szerverek. -
fulton #45827 Sziasztok
Az mitől lehet hogy néha szaggat a játék? pl megállok egy ponton egy adot irányba mozgatom az egeret oda vissza oda vissza, és valamikor teljesen folyamatosan viszi, valamikor meg szaggat ugyanazon a részen.
Mindezt multiban néztem.
Most ez videó kártya, vagy proci miatt van?
a procim AMD Dual Core 6000+ -os , a videókártya pedig 8800 GTS 640Mb os kari.
Jam és Win Xp alatt játszom vele. -
Nagydög #45826 Felreerted. Nem a DICE megbizasabol csinaljak, hanem szorakozasbol, vagy sajat uzlet urugyen. A DICE megcsinalja az interface-t, aztan mindenki azt kezd vele, amit akar. -
#45825 Egy CG megfelelne. -
KaBuTo666 #45824 Kivégzés valamelyik BFBC2 fegyverrel.
Mit szólsz hozzá?
-
#45823 Méreg, áram, vagy akasztás? -
KaBuTo666 #45822 Bocs hogy izélek, de ezért halálbüntetés jár nem pedig korbácsolás vagy kirúgás! -
#45821 És ha külsős cég fejleszti? Szar munkát végeznek, téged, vagy engem egy ilyen munkáért nem csak kirúgnának, hanem meg is korbácsolnának... -
Nagydög #45820 B+! Byteot. Bar randanak igy is randa. -
Nagydög #45819 A Frostbite alapu szervereknek van egy egeszen kiforrott remote admin interface-e. A konkret admin programokat kulso fejlesztok keszitik, a DICE szerintem ket biteot sem tett keresztbe az ugyben. -
#45818 A szerverekkel nem lesz gond, mert egyik sem lesz alkalmas arra, hogy a játék rendesen fusson rajta, ami inkább a program hibája lesz, és nem a nasaszervereké.
Aki még emlékszik, a BF2 alatt is mi ment az elején. Leálló, akadó master szerver, és csomó olyan játékosszerver, amely nyögvenyelősen akadósan bírta csak el a játékot. Horror árakon lehetett olyan szervereket bérelni, amelyen jól futott a játék, mert
a) a szerver csak a bf-et bírta el, jobb volt ha más játék szervere nem futott rajta
b) a legerősebb szervereket igényelte elég durva hálózati igényekkel
Emlékszem, hogy csomó wart úgy időzítettünk, hogy a bérelt szerveren addig ne fusson semmi más, ugyanis sokszor 2-3-4 játék is futott egyszerre a gépeken.
A BF2-es 32v32 warok még 2009-ben is megizzasztották a szervereket...
A BC2-ben ugyanez, gondolom már nem rémlik, hogy milyen remek volt a kupában úgy warozni, hogy hétvégén tömegével hullottak le az emberek a központi szerver szarakodásai miatt. Volt olyan meccs, amikor a 8v8 helyett 4v4-ben játszottunk percekig, mert hullott mindenki, mint a rohadt szilva.
Jelenleg sincs olyan 32-es szerver, amire azt tudnám mondani, hogy nagyon adja, mindig minden körülmények között. :)))
A BF3-ban még több statisztika, még több játékos, még nagyobb hálózati és géperőforrások szükségesek, dupla akkora játékosszámra.
Kizártnak tartom, hogy a jelenlegi mentalitással ezek az évek óta tartó problémák most ne jönnének elő. Azt már tudjuk, hogy szép lesz a játék, meg élethűek lesznek a hangok, meg lehet hasalni, de nem bánnám, ha a háttér infókról is dobnának valami szösszenetet. Pl megint 1 év kell majd, hogy egy normális szerveradmin programot összedobjanak a játék alá? De sorolhatnám még napestig... -
#45817 De amúgy a bf3 ra kijavítják vajon ezt a beépített hangkártyákkal való összeférhetetlenséget ? Remélem nem ilyen lesz a bf3 is, hogy egyszer csak puff és kékhalál.. -
#45816 engem kifejezetten a füstön átugrató quad ok laggoltatnak de durván, ilyen 60 ról 20 ra fps ben nézve :D -
Gyuszopapa #45815 Akkor azt hogy magyarázod hogy az egyik szerveren laggolok a másikon nem a játékosszám ugyanannyi a pálya szintúgy.Milyen több adatra gondolsz? -
KaBuTo666 #45814 12 magos processzorra gondolsz? -
RoboGoD #45813 Nem a szerókkal lesz a gond, hanem a kliens gépekkel, a processzorod nem fogja bírni feldolgozni a sok bejövő adatot. A 2142 is akkor laggolt leginkább, amikor zárt térben (Titán) volt sok ember egy nagy népsűrűségű szerón. Akinek kisebb procija volt, jobban laggolt. Vegyél új gépet. Szeró bírja majd, nem az számol, hanem a kliens...