51658
-
#45812 Biztos figyelembe veszik 1-2 ezer ember akaratát a milliókkal szemben.Nem rémlik hogy valaha is ért volna el valamit petíció. -
#45811 Reallisan tekintve ezt, ha ez a bc2 alig fut a szervereken akkor a bf3 hogyan fog futni? -
#45810 Kellene petíciót gyűjteni, hogy nem vesszük meg a játékot ha a medicnek LMG je lesz. -
Amadeus HU #45809 A BF3 is ugyan olyan lesz mint a BC2 csak itt már tényleg 64es lesz a játék. Azoknak a repülőknek valahogy el kell férniük a mappon :) -
Gyuszopapa #45808 Elég ezt elolvasni hogy mennyire foglalkoznak velünk játékosokkal és máris lehet kb.tudni milyen lesz a BF3. -
#45807 De csak egy nagyon picivel... talán. -
#45806 dekészítenek
-
#45805 Majd kiderül, nem illik előre inni arra a bizonyosra!
Vannak akik már tapasztalatból nem hisznek! -
KaBuTo666 #45804 BF3 jobb lesz. -
Gyuszopapa #45803 De nem azért mert annyira jó hanem nincs jobb nálla ebben a pillanatban a piacon.Ez nagyon szomorú dolog mert pc-re pc-s játékosoknak már nem készítenek játékokat nem úgy mint régen. -
KaBuTo666 #45802 ő ja.
Ez van gyerekek, mondhatjátok hogy elcseszett game lett ez de akkor is viszik mint a cukrot...:D -
sztenli #45801 a gepigeny.hu webshopjából még tudsz rendelni ennyiért, mert késik szinte mindenhol az EA szállítmány készlethiány miatt, nekem is most jött mail máshonnan, hogy legyek türelmes, de jönni fog. -
exert #45800 Ha jól emlékszem a Media Markt-nál is csak 15-éig volt akciós. -
KaBuTo666 #45799 avagy mert hülye azért nem vagyok!
-
#45798 Medimarkt-nal van asszem... -
#45797 Nem tudjátok,hogy tart még a bad company 2 ,2500ft ért akció? cd galaxison nincs fent a játék,máshol esetleg? -
Jossua #45796 Én mondtam neked h ennek a chetingnek elöbb utobb rossz vége lessz :D -
HU.man butcher #45795 Igen, ez így jónak tűnik. Eléggé logikátlan, hogy a kedvenc szerverekre is vonatkozik a szűrés. :D
THX! -
#45794 Új Vietnam HC szervere van a Battlefield.hu -nak. -
KaBuTo666 #45793 Hogy pirítóst evett miközben kivágott.
-
Boncmester #45792 Most történt meg velem eddigi pályafutásom legpoénabb BC2 jelenete.
Lepakoltam egy C4-et, aztán szétlőtt egy ellenfél. Odament hozzám, fölvette a cuccomat, és láttam, hogy veszi elő, nézi milyen pisztoly van, aztán milyen puska, majd előszedi a C4-et, és aktiválta, jól fölrobbantotta magát :D
Jóvá is írta nekem a killt, nagyon nagyot röhögtem :D -
SzinesGeza #45791 "ilyennel" -
SzinesGeza #45790 Engem ilyenel vágtak ki egyszer:
"The reason is: toast"
Ez, ebben a szövegkörnyezetben mit jelent? -
KaBuTo666 #45789 nem én tehetek róla hogy az adminuk egy epic fail balfasz volt...:D -
#45788 mint már mondtam talán nem a legalacsonyabb szinvonalu szervereket kéne keresned, és akkor nem rugdosnának ki. Mondjuk lehet hogy ott te lépnél le önszántadbol, mert a vereséget azt nem birod. -
KaBuTo666 #45787 lol
-
RoboGoD #45786 Asszem a szerver szűrési beállítások vonatkoznak a kedvencekre is. Logikátlan, de ez van. Asszem.
Mindenkinek:
HUN4CE szerver nincs fent a listában, de él. -
#45785 kössz a kritikát mind a kettőtöknek igaza van:) -
#45784 kicsit unatkozz még és jó lesz -
Jossua #45783 mert derékig hoban vannak teeee :D -
#45782 És lenne alsótestük... vagy a kép aljáig érne. -
Jossua #45781 jobban nézne ki ha nem tükrözve lenne hanem két másik ember állna szembe :) -
#45780 kicsit unatkoztam
-
syberia2 #45779 Úgy csináltam:S -
#45778 Rakd fel rendszergazdakent a jatekot. -
syberia2 #45777 még mindíg senki? -
determinator #45776 Ez itt a kérdés hogy menne vagy nem menne.
Ha menne akkor a routert kellene beállítani. -
#45775 csináld azt hogy rámész a kedvencekre és jobb oldalt,minden pipát kiveszel,illetve all maps ,all mods ra legyen állítva,így sztem mutatni fogja mindet.
(sajnos megszűri a szervereket a kedvenceknél,szal ha pl az van kijelölve h not full,akkor már a kedvenceknél megsem jelenik az olyan server ami fullon van..stb.) -
#45774 A tűzfal nekem nincs bekapcsolva, meg nem is fogom. de gondolom ha rátenném modemre, akkor menne a multi. de nem lehet, mert netet használják a notin...:S -
determinator #45773 Nem véglegesen kell kiiktatni a routert, csak egy teszt erejéig.
Ha közvetlenül csatlakozol a netre, kikapcsolod a tűzfalat és még mindig nem megy, akkor a gép környékén kell szétnézni. Ha megy akkor router vagy tűzfal beállítás a hibás.
Némelyik router hajlamos "megbolondulni".