Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamiért a PB nem frissíti magát rendesen. Akár hányszor elindítom a PB-t. Elindul talál új verziót, a frissítés 1-2 mp. alatt végig fut, majd közli, hogy nincs újabb frissítés. Ezek után biztonság kedvért újra indítom a PB-t és ugyan ezt a folyamatot csinálja végig.
Ennek a bugnak köszönhetõen a gamekbõl a PB meg kickel.
Valakinek valami jó tippje javaslata?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
én úgy tudom az az amibe mindenféle csit benne van.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
viszont cfg kötelezõ codhoz mert megesznek fps számba...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[IRAM] leader
Vajon azok is úgy élvezik a vezetés élményét, akik állandóan eltévednek, nem találnak oda ahova menni akarnak?
A legszebb az egészben, hogy a csalás amolyan öngerjesztõ folyamat. A legtöbben azzal védekeznek, hogy õk csak azért kezdtek el csalni, mert az ellenfelük is ezt csinálta...
Ha felsõ vezetõ,netán igazgató,vagy milliárdos lennék,nekem akkor sem lenne pl. sofõröm...már elvesztené a vezetés élményét,ha lenne.
Akkor az ilyennek mi a játékélmény,mint olyan?
[IRAM] leader
[IRAM] leader
csak gúgliztam gyorsan egyet, és ezt dobta ki
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De az fix hogy nem 0 szint óta kezdte a csalást...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte GA-MA770T UD3P | AMD Athlon II X3 425 2.7Ghz | 2x2GB DDRIII-1600 Kingmax | NVIDIA GeForce GTX 460 OC 1GB
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sajnos az izzasztóbb helyzetek az egyjátékos kampányba 20 fps körülire tették tartósan a gamet, és 20 fps édes kevés az élvezhetõ multiplayerhez márpedig ott szerintem tartósak az izzasztó helyzetek :(((((((( pedig jólett volna na mind1 <#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
[IRAM] leader
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ma tesómmal megvetettem pesten a vietnam kieget.Telón beolvastattam vele a kódot de nem fogadja el.Játékon belül próbálkoztam vele.Még párszor megpróbálom.
[IRAM] leader
Így adták meg a kódot:
DO32-3FT5-.........
Így is írom be de nem fogadja el.Vkinek vmi ötlete a panasztkodáson kívül?
Sablonszövegek csak...
[IRAM] leader
csak mert így akkor érted faszán tudja ölni az aimbotost a csapattársa, egyszer megfogja unni és lelép...persze utána még mehet rá a perban 2400 évre. <#violent>#violent><#violent>#violent>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub