Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kéne egy kis help:
Valamiért a PB nem frissíti magát rendesen. Akár hányszor elindítom a PB-t. Elindul talál új verziót, a frissítés 1-2 mp. alatt végig fut, majd közli, hogy nincs újabb frissítés. Ezek után biztonság kedvért újra indítom a PB-t és ugyan ezt a folyamatot csinálja végig.
Ennek a bugnak köszönhetõen a gamekbõl a PB meg kickel.

Valakinek valami jó tippje javaslata?
Sok fajta van az biztos.Igen van multibot is,abban aztán minden van a sok hülye számára.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Murder3
az nem multi bot?
én úgy tudom az az amibe mindenféle csit benne van.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
pedig a rárántás elég sok esetbe mûködik:)
viszont cfg kötelezõ codhoz mert megesznek fps számba...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

The Protector
picit szar hasonlat de a lényeg kiderül belõle:)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hát ezt nem értem én se hogy minek.Számomra olyan lenne csalással játszani mintha más kefélgetné a barátnõmet,nem az enyém az élvezet(mert én élvezem ha jól leabálom az ellenfeleket mert a saját tudásom tapasztalatom alapján sikerült,azt már annyira nem ha engem abálnak le).

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

MR ME
ez igaz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Igen,de ilyeneknek mint te,én és még sokan mások,nem kell elmagyarázni a játék lényegét...annak a szemétládának kellene,aki ilyenekhez folyamodik.

[IRAM] leader

Hát ja...nekem már az is élmény,hogy egyáltalán játszani tudok,mert éppen nem piszkál a haver,vagy nem parancsolgat az asszony,vagy mondjuk nincs eltörve a mutató ujjam mint most...pl.<#nemtudom><#hehe><#nezze>

[IRAM] leader

MR ME
gyakorlás az egész...amikor elkezdtem bf-ezni, kb csak feküdtem a földön, azt se tudtam merre vagyok arccal, volt amikor el is gondolkoztam h pfff és még fizettem is érte, annyira nem volt élvezetes, majd kicsit többet játszottam, gyakoroltam, néztem pár videót, és bizony elkezdtem élvezni ahogy magamhoz képest fejlõdök, nem vagyok egy húde nagy hárdkór gémer, de nekem élvezet volt ez a folyamat, és most is élvezetes ahogy új dolgokra jövök rá...kezdhettem volna énis egybõl cheattel, de annak semmi értelme nem lett volna, attól még nem lesz jobb játékos h fasza a statja és nem csinál semmit csak megy és a gép mindent megcsinál helyette! egyszerûen én nem tudnám azt élvezni, minden sikerhez nehéz az odavezetõ út, de sokkal jobban esik utána a gyõzelem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#hehe>..asszem elég lenne két Magyar érdekeltségû szerver is...

[IRAM] leader

Kicsirigo
Bele kéne a telepítõbe integrálni egy IQ tesztet, aki nem üti meg a szintet annak nem települne a game és mehetne vissza cod-ozni vagy sims-ezni.

Sirch
A sikerélmény hiánya könnyen ráveheti a játékosok egy részét (fõleg az ostobább fajtáját) a csalásra. Hogy a te példáddal éljek:
Vajon azok is úgy élvezik a vezetés élményét, akik állandóan eltévednek, nem találnak oda ahova menni akarnak?

A legszebb az egészben, hogy a csalás amolyan öngerjesztõ folyamat. A legtöbben azzal védekeznek, hogy õk csak azért kezdtek el csalni, mert az ellenfelük is ezt csinálta...

Ok.Nekem változatlanul értési problémáim vannak...nem értem,mi értelme?Akkor minek a játék,ha a gép játszik helyetted?
Ha felsõ vezetõ,netán igazgató,vagy milliárdos lennék,nekem akkor sem lenne pl. sofõröm...már elvesztené a vezetés élményét,ha lenne.
Akkor az ilyennek mi a játékélmény,mint olyan?

[IRAM] leader

Persze hogy ismerem.Mikor még játszotta a bf mellett a pokol játékával(Call of Duty) muszáj volt utánna járnom mivel szopatják szét a számat.A legjobb ilyen csalások nem csak aimoznak meg wh-nak hanem még autoshottal is rendelkeznek.Fontos tudni hogy az autoshot önmagában is használható ezért még a COD féle killcammal se veszed észre hogy csal az illetõ.Úgy kell elképzelni elég ha csak a célkereszt érinti a hitboxot már gomblenyomás nélkül is lõ.Látjuk a sok fasza gyerek sníper videóját hogy de jól lõ rárántással közben meg csak áthúzza a testeden a célkeresztet és a hitboxnál lõ magától a fegyver.

Ejnye-ejnye,nagyon ismered õket...<#hehe><#banplz>

[IRAM] leader

mackosajt
van
http://www.mombot.co.uk/

csak gúgliztam gyorsan egyet, és ezt dobta ki

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ulvar
Most komolyan...van olyan hogy Mombot? :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Az nem aimbot az WH.Vagy a kevert változata a Mombot.

The Protector
Befejezhetnénk már végre ezt a rohad Rodney King ügyet?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Helyes - ezt akartam látni, elvégre miért is hazudnék. :D
De az fix hogy nem 0 szint óta kezdte a csalást...
Fpocok
Én elhiszem, hogy csalt. Csak ugye a stat oldalon én nem látok semmi olyat. Még a KD aránya sem az igazi. Bár az is lehet, hogy nem régóta használja csak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem kell az okoskodás, aimbotos a gyerek hiába veritek, ott voltunk és láttuk, sehogy se tudtam megölni mert mindig ahogy próbáltam oldalba lõni már rég odajött hozzám és egyszerûen magnummal 1-2 lövéssel kinyírt, olyan mint ha mindenkit látott volna mert ugye ezt is tudja az aimbot, de én nem verem a nyálam itt tovább.
Gol.-al 15óra alatt 700ölés (37% pontosság) nem nagy dolog... Nem nehéz...

Gigabyte GA-MA770T UD3P | AMD Athlon II X3 425 2.7Ghz | 2x2GB DDRIII-1600 Kingmax | NVIDIA GeForce GTX 460 OC 1GB

Fpocok
Tényleg kérdem, mit nézzek? Mert a recon részen nem látok semmi kiemelkedõt.

<#szomoru2><#sniffles><#ticking>
Fpocok
Itt mit kell nézni? Csak mert nem nagyon látom.

Jobban nézd meg a statjait ------- azaz a recon class statjait...na meg GOLlal csinált valami 72/5ös K/D-t nem rég az egyik valparaiso meccsen te kis te. -.-
SZEG007
vagy csak ugyanolyan statbuzi mint te:P

Aimbot, cheater ilyesmi, most volt szerencsém hozzá

T.E....S.Z.E.M.É.T.L.Á.D.A....S.E.N.K.I.H.Á.Z.I....M.O.C.S.O.K.
ZTM
Megveszem-e?:Kizárt dolog mert nem tudom...

Sajnos az izzasztóbb helyzetek az egyjátékos kampányba 20 fps körülire tették tartósan a gamet, és 20 fps édes kevés az élvezhetõ multiplayerhez márpedig ott szerintem tartósak az izzasztó helyzetek :(((((((( pedig jólett volna na mind1 <#szomoru1><#rinya><#boxer><#boxer>

RoboKutya78
kösz a helyesbítést nem jött össze a beillesztés<#nevetes1>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

<#hehe>

[IRAM] leader

Fpocok
http://www.youtube.com/v/IbUO0HWIhgQ?fs

By Robotkutya

RoboKutya78
http://www.youtube.com/watch?v=IbUO0HWIhgQ&feature=player_embedded

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

nandorb
Nem a reedem codenal kell hanem mikor rakatintasz a Vietnam fulre ott keri hogy ird be.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

The Protector
Nekem sima bc2-õm van.Nincs beregelve Steamre hanem sima cd kulcs,ea fiót kombóval játszok.

Ma tesómmal megvetettem pesten a vietnam kieget.Telón beolvastattam vele a kódot de nem fogadja el.Játékon belül próbálkoztam vele.Még párszor megpróbálom.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kicsit visszaolvasol és látod,mi a teendõ...ez amúgy is édeskevés infó,hogy megvetted és nem fogadja el.Steam-en vásárolt játék nem fogadja el csak steamen,stb....számtalan oka van...

[IRAM] leader

The Protector
Hy.Megvettem a kieget.Nem fogadja el a kódomat.Esetleg vmi hivatalos oldalon be lehet írni?

Így adták meg a kódot:

DO32-3FT5-.........

Így is írom be de nem fogadja el.Vkinek vmi ötlete a panasztkodáson kívül?

áá,mi nem vagyunk ilyen gonoszak,hová gondolsz,csak sima permban-t kap az illetõ,ilyen ápró szöveges kísérettel,hogy itt ez nem szokás te f..zkalap,pá...vagy menj a jó édesk...va any...ba a cheateddel együtt,szia...vagy a nénikédet szívasd büdös p..szt a cheateddel,örültünk neked,(megfelelõ aláhúzandó),mikor milyen kedvében van az admin.
Sablonszövegek csak...

[IRAM] leader

jah :D nem járok oda honnét tudnám má :DD

csak mert így akkor érted faszán tudja ölni az aimbotost a csapattársa, egyszer megfogja unni és lelép...persze utána még mehet rá a perban 2400 évre. <#violent><#violent>
<#nemtudom> melyik szerveren??<#nezze> ,mert nálunk be van..

[IRAM] leader

teamkillt kapcsód má be hé'
Eltanácsoltuk õket ....rövid úton...<#vigyor>

[IRAM] leader

Nohab
A másik Epicnezz1337.
Nohab
Nem gyenge ami most az iramon van... Két cheater mind a két oldalon. Az egyik Bad ass névre hallgat, a másikra nem emlékszem. Ezeken 99/5 körül volt a kd-ja. Illetve egy Droid nevû pedig egy faházon keresztül sorozott, bár erre nem mondok semmi biztosat. Az elõbbi emberkének mondjuk egész szar volt az aimja, mert társra ugyan úgy lõtt...
A cikkbõl: "Nincs még gépünk, ami jól tudná futtatni a játékot teljes grafikai pompájában"

Akkor ezert nem piszkalt engem a szerver. Szerencsere nem koptak meg annyira a reflexeim, amennyire vartam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub