51658
-
SzinesGeza #45893 És az is jó móka mikor spawn után 0,5 másodperccel halott vagy, tízszer egymás után? -
eugabesz #45892 ....még mindig nem értem,mi abban a játék,hogy le sem tudsz születni a bázisodon,mert azonnal jön valamilyen "áldás"?
Ahhoz aztán kell skil,taktika miegymás,ugye... -
kokos #45891 Persze ha csit van köztük úgy már nem buli -
kokos #45890 Hmm!A basereap az nagyon jó móka sok helyen tiltják pedig a játék része. Annyira vissza van szorítva az ellen már nem tud mit csinálni.Én ilyenkor meglépek az nagy buli mikor kergetnek. -
SzinesGeza #45889 Tapasztalataim szerint az SVU-val egy lövés nem elég még HC-n sem. -
#45888 pedig SVU-val rohangálnak -
Nagydög #45887 Bolt action puskaval mezonyben bohockodni mondjuk hulyeseg. Nem is ertem, HC-n miert nem SVU-val rohangalnak a sniperek. Tavolra is jobb, mint barmelyik masik sniper, es kozelre is viszonylag nyugodtan odaallok vele sorozatlovokkel szemben is. -
SzinesGeza #45886 És az miért faszság ha valaki mezőnyben sniper-puskával nyomja?
Kifejthetnéd. -
Nagydög #45885 Nem feltetlenul, csak tankbol, vagy heli gunnerkent irtja a lamakat.
Ma vagtak ki eppen egy szerverrol "Punkbuster kicked you blabla blabla (Admin decision)" szoveggel miutan parszor ledurrantottam tankkal a helit. Viszont a "no rules" szerver, amin jatszani szoktam, ismet bizonyitotta, hogy az embereket csak korbaccsal lehet a jo uton tartani. Mivel szabad basereapelni, gyakori, hogy a zaszlokat leszarvan egesz kis konvojok tartanak az ellenfel fobazisara. -
kokos #45884 Lehet egyszer kétszer összejön de "körönként" :) az csit! -
kokos #45883 90% igen! -
#45882 ha nagyon érdekel rákereshetsz: Szeg007 -
#45881 Az is csalo ha vki. 38/1-et meg 55/1-et csinal koronkent? -
#45880 üres szerveren kevés van -
Gyuszopapa #45879 Azért megnézném hogy normális játékosok ellen mit tudna mutatni mert én itt csak lámák írtását látom. -
kokos #45878 Hay...15 éve multizok de ekkora csiterfészket még nem láttam mint ami ebben a játékban némelyik megenged magának!
Van olyan szerver ahova fel lehet menni úgy,hogy nincs csiter a játékban? -
KaBuTo666 #45877 Nem kell ennyire anonymousnak lenni ám, megmutathatnád a statodat...csak úgy érted...nem fogom leszólni meg stb... -
#45876 jolvan te nyelvtan náci igy is többet toltad BC2-t mint én gyorsan lépjél fel egy valaparaiso only szerverre nehogy behozzalak. -
KaBuTo666 #45875 Helyesírások - epic fail...nyilván mikor a nyelvtan órákon kellet volna lenned sok sok évekkel ezelőtt, szintén csak Battlefieldeztél hogy elérd a pro szintet a többi ember szemében. Remélem azért egy számlát kitudsz tölteni helyesen! -
#45874 ö legalább nem a szkla teteján ücsörög csipával, vagy dobálja a gl-t egy lukbol mint te. -
KaBuTo666 #45873 Szóval bevennéd a klánba, mint sniper, mi...el kellene egy ilyen sniper.... -
#45872 Legalább támad és véd, nem a kezdőn veri a faszát egy bokorban... -
Majestic01 #45871 Komolyan mondom ezekkel a videókkal üzennek a készítőknek, hogy mennyire elbaszták ezt a játékot. Ennyire egy faszságot, mit művel ez a hülye sniperes fasz? Sniper nem erről szól, csak magát járatja le. Idióta tirpák fasz egy gyerek lehet ez. Bocs h így fogalmaztam, de felhúzott. -
KaBuTo666 #45870 Nem egy elájulós dolog ez...:D
Perbannolnám ha a szerveremen nyomná...:D
SV98 SNAIPERSKAYA
Kills: 21,359
-
#45869 Jajj... a szemem. -
#45868 -
determinator #45867 Igen BaseNet csomag. -
#45866 spottal nincs baj, csak finomítani kellene, regenerálódás az valóban felesleges.... -
SzinesGeza #45865 És ez melyik csomag, a BaseNET? -
#45864 Szerintem csak az utóbbi... az viszont nagyon. -
#45863 A spot is faszláma dolog, meg a regenerálódás is. -
determinator #45862 A speedtest ennyit mér. -
KaBuTo666 #45861 Áh csak úgy fogalmaztam, ütősebb...:D
Szerintem nem tudtak volna olyan HC módot csinálni ami mindenkinek jó lett volna...valaki úgy is ugatni fog valamiért.
BF3ba gondolom ugyan így lesz HC ? -
SzinesGeza #45860 Speedtest-en mennyit mérsz vele? -
SzinesGeza #45859 Nem én vagyok aki rinyált a HC miatt.
Mégis mit vártak egyesek, milyen lesz?
Mint a "Hello Kitty Island Adventure"? -
kokos #45858 Hy!Már rájöttem miért ilyen olcsó a játék ára!
A sok csaló miatt....."vegyék meg,tölteléknek jó lesz!,legalább lesz kit lelövöldözni" -
determinator #45857 A 13 kerben nagyon jó a digis net.
A házba üvegszálon jön, szóval nem a kábeltv-s verzió.
Általában nekem szokott a legjobb pingem lenni 65-90 (játékban kiírt).
De ehhez erős gép is kell. -
RoboGoD #45856 Nem használ senki Digis netet? -
KaBuTo666 #45855 ...nem kell a rinya...free kills...nagyon best dolog valparaiso 3. pontjánál...full faházak, ha előjön a jel tessék lőni mert előbb utóbb le lesz lőve ha csak nem a betonhoz bújik hátul...free kills, nincs probléma...számunkra, számára elég nagy a gáz...ez van...bf3ban nem lesz... -
#45854 Vérbeli taktika, kérlek.