Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira jó:)
http://www.youtube.com/v/qk4-Fi4rvwA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Helikopternél mint írva van asszem az E a fel az R a le de fasztudja nem helizek, jármûbe meg F1 F2 F3 stb a helyváltoztatás. Mesterlövész kérdésre meg na igen, tapasztalat és rengeteg gyakorlás. Gondold el nagyon messzire futó ellenfélnél pl elé is kell célozni, meg felé is. :) Ha már igazán fasza vagy akkor a helikopterbõl ki tudod lõni a pilótát is, nekem ez pályafutásom alatt eddig 3* sikerült összesen :D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

hardcoren játszok ott nem jelöl be aszem ...ja a kis helikoptert h a francba kell irányitani ???? és a tankon mi a gépfegyver? illetve jármüvekben nem tudod változtatni a helyedet ???

Bocsi... nem töltöttem be õket jdownloaderbe, csak az utolsót, mert azt én is töltöm...

The Protector
rá kell érezni+tapasztalat.

Vagy csinálsz egy próbalövést és ahoz viszonyítasz mikor ellenfélre lõsz.De vigyázz mert megláthatják a torkolattüzet vagy a lövés miatt bejelöl a gép és leszednek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

na igen :)

Black Ghost
Ráadásul fegyverenként is eltérõ, :) -gyakorolni, gyakorolni!

-javaslom M24 v. GOL, ezekkel kezd.
Cris99
Tapasztalat!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

köszi mégegyszer megprobálom:)

Tudjátok mit nem értek ! Sniperrel minél messzebb lösz a golyo ügye veszit az ivéböl tehát lefele húz ! Szal a távoli célpontokatat feljebb kell célozni! Honnan Lehet tudni h mennyire kell feljebb huzni a célkeresztet???? Valaki egyböl kilö engem egymillio mérföldröl én meg 10 percig méricskélem be és van h akkor is felé lövök vagy alá -.-

Fpocok
Paul:

Ezeket a linkeket nézd meg magad legközelebb, mielõtt idelinkeled.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Te tudod:D

nandorb
En inkabb torrentbe kernem, nem toltok mar ilyen helyekrol.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

És itt a BC2 Vietnamé:D

http://www.fileserve.com/file/xkPNF7S/VBttlfnmST32.rar

Jelszó: bugmebug

Találtam egy ilyen packet:

BC2:
http://www.megaupload.com/?d=IY02UJKK

BC:
http://www.megaupload.com/?d=0Z1YMXON

BF2:
http://www.megaupload.com/?d=AIMI0XZJ

BFV:
http://www.megaupload.com/?d=CN0IWFLY

BF2142:
http://www.megaupload.com/?d=Q25SF6QV

Password az összeshez: 0911

Cris99
Ja, fene, nem lehet király zenéket lszedni valahonnan? bc2 zenéit megtaláltam, nem rosszak..., de az 1942-43 é is király
De pl ami a BF3 trailereknél, vmi modern feldolgozása az 1942 zenéjének, van ilyesmi?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Közben rájöttem, hogy az, amit kerestem azt a készítõk komponáltatták:D

Rohadt jó ez a Vietnam!:D Annyira fílinges! Külön meglepett, hogy amikor megvettem, akkor nem kezdett el tölteni semmit a steam... mondom mi a franc... a játékaim listáján sincs rajta... aztán rájöttem, hogy ezt már rég letöltötte, nekem csak aktiválnom kellett a kóddal:)

Valaki nem tudja véletlenül a map change-knél levõ zenének a címét?:)

Azért mert mielõtt megnyomtad volna az oldalsó gombot bemozdult az egér.
Mindig az elsõ reakciót menti. Jelen esetben az egér fel-le vagy oldalra mozgatását mentette a késhez/gránáthoz. Mivel ugyanaz nem lehet kétszer, ezért törölte a turn left-right-up-down-ból valamit(ezért nem megy az egér)
Figyeld meg hogy mit rendelt hozzá. nekem pl MB 3 az oldalsó gomb.
Tartsd mozdulatlanul az egeret és úgy rendeld hozzá.

megvan tényleg benéztem kicsit :) ám ha az egér oldalsó gombjára rakok valami funkciot pl kés vagy gránát akko rkidob valami üzit leokézom és utána nem mozog az egér -.-

öö nem tom megnézem :)

simán bármit rájuk lehet configolni, második oszlop

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

MR ME
esetleg nem nézted félre és nem rossz helyen akarod konfigolni? az egérnek a 2. oszlopban vannak a gombjai, tehát a sima g-t nem tudod átírni az egér gombjára, de a mellette lévõ sorba már betudod konfigolni rá
(nem nézlek hülyének, annó énis elbasztam :D)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Da.
Probléma megoldva:)
Viszont a szerverkeresõ-program kérdésre kíváncsi vagyok:)

nem tudjátok az egéren az oldalso gombokat miért nem lehet konfigurálni a játékra ??? nektek sikerült ???

Köszi, megvettem, tényleg nagyon hangulatos! A CCR zenékért plusz pont jár:D Nagyon jó, viszont 1 óra játék után picit pihentettem... most újra el akarnám indítani, de semmit nem talál... se ez, se az alap game:S

Nektek mûködik most? Már 1 órája próbálom, de semmi... itt a bannerban pedig látom, hogy mennek a szerverek:S

BTW: Tudtok ajánlani valami jó külsõ szerverkeresõ progit? Mint pl régen volt az ASE... mostanában Valve játékokkal játszottam igazán, azoknak "hibátlan" a belsõ keresõjük, de ehhez és pl a cod 4hez szeretnék egy külsõt... már ha van ilyen:D
Xfire-t felraktam újra, de az "nem ismeri" ezt a gammát

....jobb hit rendszerû mint az alap játék SC-je!

A HC-vel semmi gond nincs.

Megéri, mert jobb hangulatú és jobb hit rendszerû mint az alap játék.
Kérdés: Megéri megvenni a Vietnamot?:D
Tudnátok mondani Pro-kontra érveket?:)
Köszi!

hiába irom be a keresöbe pl h : vhunt nem dobja ki a szervert mi a gond ? teljes nevét kell beirni ??

MR ME
milyen aranyos kis totyik lett itt, cukkolgatják egymást a cukifiúkák

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

öö sorry de fiukkal nem szoktam smacizni :D Én nem vagyok MÁS :)p

Fpocok
Én nem neked írtam a cukkolós részt! <#puszi>

üd neked :) én senkit nem cukoltam ha visszaolvasod látod ki cukkolt kit ;)

Hogy te milyen egy unnepronto dog vgyol!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Szeretném kérni, hogy ne cukkoljátok egymást itt tök feleslegesen.
Üdv Jossua<#wave>

köszi !!!

nandorb
Koszi:)

De most mar kezdhetsz felni jobban a tanktol is.

ozimak
Pl sokszor volt olyan is amikor elkezdtem foglalni de észrevettem,hogy körülöttem 4-5 "szívhangjel" van akkor hagytam a p*csába,kiszaladtam és újraélesztettem belõlük 3-at,mert azért respect,hogy addig az én seggemet védték a ház körül és elvonták az ellen figyelmét... jó utána természetesen a 3. revive-nál szétlõttek de akkor jött az a 3 srác "megbosszúltak" és folytathatták tovább a foglalást 3-an! Jobb mintha felteszem kockára,hogy: "hátha be tudok itt a szobába kempelni és nem vesznek észre..." szinte mindíg bejönnek ha látják,hogy "villog a kocka",és amúgy is elég ha valaki odajön mert akkor már szart sem tudok foglalni mert leáll... akkor úgyis ki kell menni mert õ nem fog elmenni amíg meg nem talál(ha van esze)...
Jol van, ne vedd nagyon komolyan! Nandi amugyis heli-noob.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ozimak
Ehhez csak annyit fûznék hozzá,hogy kb 3x segítettem(capture assist) zászlót foglalni,valamint 2x foglaltam én(base capture)! Kb. 2x védtem meg a sajátunkat,és mindeközben nagyjából 20x "revive"-oltam valamint többször mentettem meg csapattársam seggét(mint ahogy azt lehet látni a kapott jelvényekbõl is)! Nekem az a felfogásom,hogy 1. Érezd jól magad a játék közben 2. Mivel ez egyfajta csapatjáték,ne csak jó legyél hanem hasznos is! 3. Medic voltam tehát ez a dolgom! 4. Mint láthatod kikaptunk... én mégis büszke voltam magamra mert amit tudtam megtettem!
Hogyha nálatok(klánoknál) ezek teljesen másodlagos szempontok/követelmények,akkor nem is szeretnék,sõt akkor nem is állna szándékomban sehova sem tartozni!
Mély tisztelettel...
<#worship><#eljen>
mackosajt
Nándi, inkább csend.
Az élesztéssel a ticket visszajön, szóval nem haszontalan.
Meg még kezdõ, meg egyébként is.
Nem mindenki születik 3-as kd-ra alapból.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

én pls idegbeteg lennék ilyen stattal, ha nekem nincs meg az egyes KD /ami már ront bõven az összesített statomon/ akkor ált törik a billentyûzet...szal mostanában miután 5-6 századot is rontottam dobtam a fenébe a csapatjátékos mentalitást egy ideg /legalább addig míg a gépem újra a régi nem lesz/

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nandorb
Mert a revive-ra hajtottad magad nem a zaszlo befoglalasokra... Meglehet azok a 50-80pontok jok de a statod az mutatja hogy inkabb defibrivel szaladsz a kezedben csak hogy ellesz.

Mert nincs meg a min. 2-es arányod kempbõl és nyomi csapatjátékos vagy.

ozimak
Miért is?
nandorb
Erre en nem lennek buszke.

ozimak
DEBRECEN nekem erre megtalálta <#nemtudom>
mackosajt
Na most ennek minden betûje NAGY.
Hiába írom be, semmit nem ér.
Az kéne, hogy egy barátlistás felmenjen rá, és talán akkor tudok csatizni.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

ozimak
Pontosan be kell írni a nevét. Elõször én se találtam de pontosan,nagy betû,kis betû,egy hely minden számít.