51658
  • eugabesz
    Szerintem te jó admin lennél és mindig tele lenne a szervered...miért nem üzemeltetsz egyet,most már nagyon kíváncsivá tettél.
  • eugabesz
    Van a túrót..én pl. a csalásra még nem találtam ésszerű logikát,hogy mi lehet benne az élvezet...az pedig hogy az EA le...arja a csalókat,csak szerintük helyénvaló.Szerintem veszítenek vele egy jó pár játékost.Igaz nem tudnám statisztikával alátámasztani,de érzésem szerint így van.
  • KaBuTo666
    Persze, de azért némi halvány igazság még is csak van benne...
  • Gyuszopapa
    A DICE-ot nem érdeklik a cheaterek,írták nekik hogy top 100-ban sok a cheater és az volt a válasz hogy nem az ő dolguk.Erről ennyit nem érdekli őket semmi csak az hogy eladják a szarjukat aztán támogatás nulla.
  • elitehun
    Az szép. A lövész biztos nem tudta hogy a thompson durván 45 méterig lő csak el. És mivel nem tudta ezért el tudott velel lőni 1 km-ig :D
  • highlander15
  • KaBuTo666
    És ha 1,5 km ? Tudod ez a katonák életebe is kerülhetne...
  • highlander15
    Csak mondtam egy számot,de kb akkora táv volt.
  • KaBuTo666
    Van vonalzója és tudja használni.
  • SzinesGeza
    Azt honnan tudod, hogy 1 km-ről lőtt?
  • nandorb
    1 email cime 1cd kulcs. Szal ne regisztralj hanem loginolj be.
  • highlander15
    Mostanában már egyre kevésbé megyek fel játszani...Elég rendesen elszaporodtak a csíter emberkék meg a spawnkillerek.Tegnap ki sem lehetett jönni a base-ről mert abban a pillanatban ahogy lespawnoltam jött távolból a fejes.Ma vietnamon felszálltam a helivel, távolból meg Thompsonnal(!)két lövésből kilőttek a gépből 1 km-ről!És szinte minden szerveren ez megy!
  • andrue
    üdv midnenkinek... az lenne a problémám hogy megtvettem a játékot, lepeccseltem, elinditottam, ott a jkátékba regisztráltam, majd egy szerződés elfogadása után a cd kulcsot kérté. beírtam majd játszottam. aztán kiléptem és mikor ujra beakartam jelentkezni kérte megint a kulcsot és azt irta hogy használatban van és még mostis.. valószínűleg ugyanaz az email címre regeltem amivel beakarok lépni nemtudja valaki mi lehet a baj?
  • nandorb
    Persze mikor meg 1magyar szerveren se jartal.
  • byzhouse
    aimbot/wh/esp
  • SzinesGeza
    Mi az a "GAME HOOK"?
  • KaBuTo666
    Életemben nem láttam.
  • Nagydög
    LTwin, de nagy idiota vagy, gyermek!
  • Kovvalsky
    Hát igen...
  • nandorb
    Ismeros valakinek?
  • Amadeus HU
    Látom itt mindig a pihentagyuak eszme cseréje folyik akiknek soha semmi se jó
  • Metalmilitiakid
    Soha nem mondtam egy szóval sem, hogy fel akarok rá jutni, direkt végig olvastam az összes hsz em visszafelé, szal hol is van a probléma, kinek a logikájával?? Az én szervereim megvannak és max 1 perc alatt fent is vagyok egyen. Meg persze van, találtam én is szépen adminolt szerókat, csak azok ált a számomra lagger keretbe kerültek 1-2 kör után és leléptem. Meg van olyan ami jó csak hát az kb 24/7 full, amire meg nem várok mint említettem.
  • Borg
    Kevésbé fárasztó lenne a beszélgetés, ha valami minimális logikai összefüggésre törekednél a hozzászólásaid között... Az előbb még te is ilyenre akartál feljutni, csak épp túl sokat kell várni. Azt se mondta senki, hogy fehér holló, meg álmodozás, hiszen van ilyen, nem is egy, max nem magyar.
  • Metalmilitiakid
    Nekem nem kell más fajta szerver, szal én nem álmodozom itt olyan fehér holló szerverekről mint te, szal nem értem ezt miből vetted ki, hogy ez a milyen a jó szerver dolog, én egy viszonylag átlagos szerver mindennapját írtam le.
  • Borg
    Akkor tehát csak kilyukadtunk oda, ahonnan elindultunk, hogy milyen (lenne) a jó szerver. Nahát.
  • nandorb
    Elmenynek elmeny ha balfaszok es megengedhetik maguknak a csipat meg a tobbi fegyot,ha vki. hulye hat itt az ideje meghalni. Milyen esely? Utana ok ugysem fognak eselyt adni neked.Bekell szoritani minnel gyorsabban ez a jatek lenyege, ha tenyleg hulyek akkor ezt megofgjak engedni. a Folymatos 22/1,38/1,55/1 -es statokat nem baserapel szedem ossze hanem a 2hatso pont vedesevel mert a tobbi az inkabb menyen tamadni en majd megvedegettem a hatsokat ha lehuzzak ugyis segitenek vissza huzni, kb. ennyi.

A vicc az hogy csipaval nincs ertelme tankba beulni meg egyebbek, egyedul sokkal jobb vinni a tankot mert ha beul a paraszt akkor mar 2tank fog ram lonni mert nem fogja fel a kis agya hogy 2tankot 1x magam nemtom kilonni,masik tank meg ugysem fog segiteni mert bena. Igaz ez vietnamban van mert a sima bc2 mar 1honapja jatszhatatlan a pb frissites is szanalmas.

Gyuszopapa: Nekem a Play4free csak a jet miatt jon be, a heli hasznalhatatlan benan mozog+ pb fent van de nemtud csalasert kirugni vkit. se nem bannolni es kezdem mar unni a parazitakat.
  • SzinesGeza
    Pont ma, teljesen visszaszorítottuk a Vietkongot, Op. Hastings-en.
    Mondom a többieknek: adjuk már nekik oda a hozzájuk legközelebb eső zászlót. Le sem tojták. Az ellennek volt még majd 100 ticketje, de én meguntam és leléptem. Nagy élmény a baserape.
  • Metalmilitiakid
    Igen csak ezek a helyek fehér holló számba mennek és ha találok is akkor is várni kell nem keveset mire szabadul hely. Szal inkább vállalom azt hogy 5 mapból 1x valamelyik oldal beszorul és gyorsan lepörög a kör.
  • Borg
    Azt úgysem tudod elkerülni, hogy néha az egyik csapat benyomja a másikat. Viszont egy rendes szerver ilyenkor legalább megszűri a népet, mert csak úgy röpködnek a banok azoknak, akik kilőnek, vagy belőnek a bázisra :) Kb 2 perc után pedig ha az admin látja, hogy esélytelen, már jön is a köv map.
  • Gyuszopapa
    Hát kb. 2 hete nem játszottam ezzel a fossal és úgy érzem nyugodtabb az életem.Maradnak a régi BF-ek(módjai Gabesz(AIX),POE)meg a Play4free,ott érdekes fele annyi bosszankodni való dolog nincs,ha meglövök valakit az meg van lőve nem vesznek el a lövések a semmibe,van jármű,van fps,nagy pályák,lagg ritka,több csapatmunkát szerető játékos,nem találkozom kemper sníperekkel.
  • Metalmilitiakid
    Van és max 1 percet keresek és tök jól elvagyok, kivéve amikor épp megy és beszorítjuk őket és épp ilyen szar beállítású a szerver. De amúgy tökéletesen elvagyok ezeken a szervereken és vannak. Meg am lehet 32 es is, de azt annyira nem szeretem, mert ha kicsi a pálya akkor már kicsit sok.
  • eugabesz
    Már ne is haragudj,de vársz 10 percet,hogy egy normális szerverre bejutsz,vagy keresgélsz 15-öt míg találsz egyet,ami minden elvárásodnak megfelel...(amúgy ilyen szerver amit leírtál meg nincs is...)
  • Metalmilitiakid
    Én is pont így vagyok, csak nekem más elvárásaim is vannak a szerverrel kapcs így nem mindig tudok olyan szerverre menni ahol ilyen tiptop admingárda van. Nálam kb úgy néz ki, hogy 24 es legyen a szerver, ne legyen a keresőben a ping 70 felett lehetőleg illetve játékban 120 felett. Lehetőleg ne legyen mixed mod, meg 1000 ticket meg 4000 ticket, meg csak egy map. Hanem rendesen változó mapok és CQ legyen. Ja és lehetőleg feltudjak menni ne legyen mindig full a szerver és ne kelljen sorban állni 10 percig. Így már kicsit nehezebb az általad jellemzett szerverek megtalálása.
  • Borg
    Milyen teóriám bukott? Valami gyógyszert szedsz logika ellen?
    Oda kell menni, ahol rendesen szabályozva vannak ezek a dolgok. Pont. Lehet hogy xy elég kocka ahhoz, hogy minden nap játszik, és leszarja mikor mennyire élvezi, de én pl mikor hétvégente ráérek, és feljutok, akkor nem mások degeneráltságán akarok idegeskedni. A játékosén - aki képtelen a fairplayre, meg az adminén - aki képtelen rendes szervert csinálni, mert azzal végetér a tudomány, hogy "fizetünk érte, oszt van, és a miénk". (vagy a DICE-én, hogy normal-on idióta sebzés van)

Nem ez az első, és nem is az utolsó játék, ahol sajnos túl könnyen kreálhat szervert bárki, ezért felhígult a kínálat. Ettől még viszont megvannak a jó szerverek, amik mindig tele vannak, és mindig normális emberekkel. A maradék meg majd rájön, hogy feleslegesen minek fizet a szerverért, vagy az anyu megvonja a zsebpénzt a szerverre, mert annyit kockul hogy kibukott a suliból. Ezért vagy azért, mind eltűnik a süllyesztőben. Pont úgy, ahogy a tiszavirág életű vérpistike klánok is. Mert ugye nem kicsi az átfedés.
  • Metalmilitiakid
    Már amelyik szerveren igen, a legtöbbön sajnos nem, szal bukott a teóriád ismét.
  • byzhouse
  • Nagydög
    Mindig szivesen segitek az elesetteken.
  • eugabesz
    Fúúú...te vagy a Kircsi...
  • eugabesz
    Jó neked...én az egészet nem értem...(jah,persze,meg degeneráció,vagy mi vagyok)
  • Nagydög
    Ha akarod, forditok. A sniperek kozelrol egy lovessel olnek, viszont ha melle megy, akkor kampec, es ez erdekesse teszi a jatekot.