Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De választ még mindig nem kaptunk...............

hova linkelted 3x végig futottam de nem láttam egyik hozzászolásodba se :(

Csak az a javítatlan verzió.

"Nyomjelzõ lövedéket lövõ puska" :)
meg
"Mortar - Légicsapás" :)

Leülhetsz fiam, egyes.

Jossua neked meg már belinkelték 20 hsz-szel lejjebb.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SZEG007
hogy találkozhatnál csapatjátékkal ha te magad is a pálya szélén egy bokorban ücsörögsz....

tudtok linkelni egy leirást a specko cucokhoz ... ??

Csak neked.
Csak nekem produkál egyébként olyanokat a gém, hogy megfagy egyszerûen és semmit nem lehet csinálni? Feladatkezelõvel lehet csak bezárni, néha még azzal sem.

Sajnos nem sok csapatjátékossal találkoztam eddig, Battlefield 2-ben ez azért jobban meg volt oldva, rendesen koordinálni lehetett a teameket, hogy ki mit csináljon. Itt meg csak verem a Q betüt de senki nem figyel rá, mit pofázok :D Mindegy mondom felesleges ezen vitatkozni, én vagy recon vagy assault vagyok, de recon az nekem messzirõl lövöldözõs bokorba hasalós mesterlövész, ez van :D

Apropo, Gabesz! Nem lehetne atallitani a szervereteket, hogy ne sniper korlat legyen, hanem sniper rifle? Jol jonne olykor egy assault wookie, de nem lehet, mert a kezdon mindig ul mar ketto a bokorban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egy ember hasznalhatatlansaga nem szamit kulonosebben, de altalaban az osszes tokfej sniper akar lenni. Ha mar mindenkeppen mozgo bokornak akarsz tunni, fogj egy VSS-t es elore!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem,hanem egy ember már behúzta volna a zászlót,de az utolsó pillanatban lelövik és nincs ott a csapattársa,hogy felszedje és behúzza azt a nyomorult zászlót....tipikus lone wolf hozzáállás.Mert ugye a bokrok közül nem tudta maradéktalanul megvédeni a csapattársát.

[IRAM] leader

És mindez azért mert egy ember nem a házak között lövöldözik hanem oldalról ugyebár... <#rolleyes>

Kozben az osszes bazis az ellenfele, a sajat csapatod meg keptelen a sajat kezdojerol kitorni. <#taps>

Én hc-n játszom szinte csak, ott pedig ugye M95-tel one shot - one kill megy, és igen is, van olyan, hogy jó sniper! Nem azt mondtam, hogy egy teambe kell 8, de nem árt ha van egy-kettõ, és egyátalán nem baj, ha kempelnek. Én Panama Canal mapon pl a pálya jobb oldalán elbújok a susnyásban, az életben nem fog senki észrevenni ha csak nem figyeli valaki direkt azt a hosszú sávot, onnan vígan el lehet lövöldözni.

nandorb
Jah, barki...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Eleg, ha leerkezes utan odasetalsz. Ha ez sem segit, akkor hagyd a francba, es irany a multi!

Nincsen olyan, hogy jo sniper! <#nezze> En legalabbis nem nagyon szoktam olyan sniperrel talalkozni, akinek van akkora objective score-ja, vagy akar K/D-je, mint nekem, pedig nem en vagyok a csucsok csucsa. HC szerveren meg van valamenni eselye, de normalon csak nonstop coitus interuptus a sorsuk. De eleg csak megnezni, mi tortenik azzal az oldallal, ahol tul sok a sniper.

Ulvar
Amatõr szarok is mehetnek mint én? :D. Vagy only ûber kockák.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Megpróbáltam eléggé megköti az irányítást ernyõzésnél. Ha ez sem oldja meg a problémát? :)

Nem tudom ezt honnan veszed, egy JÓ snipernek miért kéne kasztot váltania és szaladgálni az épületek között, ha mondjuk a pálya másik végébõl is ugyan olyan/jobb hatásfokkal tudja írtani az ellent? Bár ez egy rég lerágott csont, értelmetlen ezen vitázni, úgyis van aki aztmondja hogy nekempeljen, más meg azt, hogy kempeljen.

Varj! Ez megsem az, amire gondoltam. Ellenben azt irjak a hozzaertok, hogy ha az ejtoernyovel nem oda erkezel, ahova a keszitok gondoltak, akkor kimarad az elso checkpoint, es ez osszezavarja a jatekot. Probald meg!

Hát van egy utánpótlásos doboz oan fegyvert választok amit akarok, én sniper-t választottam. 3 társam van még a magas meredélyen. Itt lesem távcsõvel a tábort de nem látok semmi mozgást.

Ez a mesterloveszes feladat, ugye? Ott kell maradnod, ahonnan lonod is kellett. Ha elmozdulsz onnan, sosem fog tovabbmenni a kuldetes. Mindenkit lelottel, akit kell?

15 percet vártam, és nem történt semmi. Azalatt nem kellett volna h szoljanak?

Ulj a seggeden, mig nem szolnak, hogy mehetsz!

Nagyon f*sza mivel eredeti lemez, és mindig erre a meghajtóra szoktam rakni.Szal akkor ennek lõttek.Na mindegy akkor letépem a digital deluxe editiont.

Fraszt! A sniper dolga az, hogy valtson kasztot, es menjen a tobbieknek segiteni! Esetleg az, hogy fogjon egy normalis fegyvert, meg a motion sensort, es menjen a tobbieknek segiteni!

Sziasztok!

Single Playerben akadtam el. No One Gets Left Behind missziót csinálom éppen. A feladat, hogy Flynn kiszabadítsuk. A konkrét objective, hogy "find detention facility". Magaslaton vagyunk és egy völgyben van a tábor. Kilövök/ünk mindenkit a völgyben, onnantól kezdve ha megpróbálok lemenni bármeik ösvényen, kiirja, hogy elhagytam a kijelõlt zónát és kinyirnak. Tehát ott állok a magaslaton és nem tudom továbbvinni a játékot. Valami ötlet, hogy mit csináljak?

[IRAM] leader

Igen ez olvasási hiba. Lehet hogy koszos v. karcos a lemez...

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

DarkSector
Jah azt hittem te is jelentkeztél, láttam a jelentkezések közt a nevedet, akkor valaki más volt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nandorb
Nemvagom mire irod ezt?

Nemhinnem hogy jatszom... Mivel megint majd a szerokat allitom majd be...

DarkSector
Neked sok sikert BC2 Gamenight-hoz! :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Origi lemez van a gépedben?

nandorb
Probald mashova telepiteni...

Gyerekek ez dvd hiba?

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Hassel606
Egy kommentel alattad? <#confused>

Ez a sznájper dolga :P

Amúgy én nem csalódtam Vietnamban, hangulatosra sikeredett szerintem. Sebzéssel meg ilyenekkel nincs gondom, én csak hácén tolom ott meg mindegy szinte.Núbok meg hagy legyenek kell a free frag <#nyes>

engem azok idegesitenek akik felmásznak a legmagasabb pontra bekempelik magukat oda és onnan csipáznak

Cris99
???, szerintem jobban megéri mint bármelyik kieg vagy dlc..pl codhoz
Szerintem igenis van hangulata, jobb a hirendszer stb!
Az igaz hogy noobok mindenhol vannak és lesznek is... Ilyeneknek nem kéne játékot adni a kezükbe!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Énis!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Ez a vietnam kidobott pénz,semmivel sem jobb mint az alap, ua idegesitõ fos bugokkal van tele, és ugyanugy tele vannak a serverek balfasz retardált gyökerekkel,akik megölik a játékot

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

én meg már a cod 2vel kezdtem anno szoval nem kispályás codos vok :)
Nem tudtok valami leirást a speciális cucokrol??

Hassel606
http://img256.imageshack.us/img256/377/fegyvereksfelszerelsek.jpg
Talán így jó...

Hassel606
byzhouse
hmm most jöttem rá,hogy az M95-el lelehet lõni a helikoptert :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Cris99
Persze hogy más, bf-cod soha ne hasonlítsuk össze! Tapasztalapból tudom mert ez mellett Black Opsozom is szval!

nem vok egy nagy csipás még gyerek cipöben járok ám codba nagyon jó voltam de itt más azért lássuk be :) ám heliböl eddig egyszer szedtem ki ember eddig :) és szerda óta van meg a játék :)
És még egy olyan kérdésem lenne h a specko cuccok mire jok van egy kink ahol le van irva lehetöleg magyarul :)