Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nyomjelzõ lövedéket lövõ puska" :)
meg
"Mortar - Légicsapás" :)
Jossua neked meg már belinkelték 20 hsz-szel lejjebb.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Single Playerben akadtam el. No One Gets Left Behind missziót csinálom éppen. A feladat, hogy Flynn kiszabadítsuk. A konkrét objective, hogy "find detention facility". Magaslaton vagyunk és egy völgyben van a tábor. Kilövök/ünk mindenkit a völgyben, onnantól kezdve ha megpróbálok lemenni bármeik ösvényen, kiirja, hogy elhagytam a kijelõlt zónát és kinyirnak. Tehát ott állok a magaslaton és nem tudom továbbvinni a játékot. Valami ötlet, hogy mit csináljak?
[IRAM] leader
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nemhinnem hogy jatszom... Mivel megint majd a szerokat allitom majd be...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Amúgy én nem csalódtam Vietnamban, hangulatosra sikeredett szerintem. Sebzéssel meg ilyenekkel nincs gondom, én csak hácén tolom ott meg mindegy szinte.Núbok meg hagy legyenek kell a free frag <#nyes>#nyes>
Szerintem igenis van hangulata, jobb a hirendszer stb!
Az igaz hogy noobok mindenhol vannak és lesznek is... Ilyeneknek nem kéne játékot adni a kezükbe!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nem tudtok valami leirást a speciális cucokrol??
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
És még egy olyan kérdésem lenne h a specko cuccok mire jok van egy kink ahol le van irva lehetöleg magyarul :)