Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
telepítésnél online ellenõrzés választás

Hi. Ellehet valahogy indítani a játékot anélkül, hogy kérné a cd-t?
A jobb sniper pedig leteszi a helit szépen a dombra vagy torony tetejére vagy a tököm tudja hová, nem pedig az égbe küldi a fenébe is aztán majd fél társaság suicidet (esetleg egy admin van köztük aztán kick érte ami a viccesebb eset), vagy chaten szól elõtte hogy vegye át valaki a pilóta szerepet mert õ csak megy kempelni. Vannak ám ilyenek is, ritka, de van. :D
MR ME
ja legjobb amikor a helit a csipák használják h felmenjenek vele a domb tetejére azt a többiek meg le vannak szarva

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Nemkap TK-t de viszont te kapsz suicidot:D

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xXtamasXx
A 2. képrõl csak két apróság:
- televan olyan -finoman fogalmazva- lámával, akik ha tankban ülve kapnak egyetlen egy találatot már ott is hagyják , az ellenség megy nyúlja lefele....
- másik kedvenc amikor a csapatszállító helibe ülünk hárman-négyen és a pilóta fogja magát és kiugrik, természetesen nekem kell 0,00001 másodperc alatt reagálni és átvenni, de legközelebb hagyom had kapjon teamkillt (ha kap ezért...)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MR ME
mondom h béna vagy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ulvar
jogos. Utálom hogy egyedül én nyomom a kurva q betût hogy spotoljam a népet. Még ha közel is vannak nyomom és utána lövök...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ezeket de szívesen az arcába tolnám a sok retard majomnak,akikkel a szervereken találkozom....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

uHs Gerzson
;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

byzhouse
pontosan! fõleg mikor csapattársak a bázison hagyják az apachet,tankokat. viszont,ha véletlen beszállok a helibe akkor szétlövik,mert fogyatékosg**ik

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

MR ME
mer béna vagy

byzhouse
tetves játék ahányszor bekapcsolom idegbeteg leszek tõle. jöhetne már a BF3 :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

lolSL
rakd fel az EA Downloadert (store.ea.com) és abba írd be a kódot, és letölthetsz benne egy teljesen tiszta játékot.

Elvileg menni fog úgy is,én nem próbáltam.
Másodikra a válasz határozott igen.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Blekk Síp
Ha tört verziót teszek fel, de az eredeti kódot írom be, úgy nemgond ugye? (Eredetim van)
Másik kérdés:
Ugyan azzal a kóddal lehet játszani 2 különbözõ gépen? (nem egy idõben)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Fpocok
<#wave>

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#wave>
Fpocok
<#nemtudom>

Parancsolj, a beszúrásért meg köszi! <#pias><#pias>
De vajon hogy tûnhetett el? <#wow2> Hiba a mátrixban ?
Fpocok
Passz. Mindjárt megoldom, mi a soldier neved?

A logó..mm...? <#fejvakaras><#fejvakaras><#help>
Friss hús szagot érzek. <#eplus2><#eplus2><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
ja értem :) szerintem marha jo játék én ráadásul nem is szeretek warozni mert mindig felhuzom magam h állandoad vita van !! csiter ! ne kempelj! nincs tank !! nincs csipa ! .. ne csaljatok ! .... pff... :)

Fpocok
Attól, hogy nem játszok vele, attól még egy jó játéknak tartom és érdekel mi van vele.
Amúgy meg Landortól vettem át a HG szerepét.

És ezért hagytad abba ????:) Akkor miért vagy ebbe a forumba még ? nem baj csak nem értem :)

Fpocok
Nem tetszett, hogy nem lehet rendesen warozni. Publik játéknak viszont remek.

ööö miért?:)

Fpocok
<#fejvakaras> Én már JÓ ideje abbahagytam. <#nevetes1>

Nagyon baró kösz szépen :) te melyik seron szoktad nyomni ?:)Ezen a néven vagy ?

Fpocok
Igen. Néha lassú az oldal, ahonnan a kép jön, de frissül, ahogy fejlõdsz!

oh köszi :) ám ezt hol nézted meg h hányas vok ?? és ez változik a statisztikám alapján??:)

Magyarbetyar vok a játékban :) ám fain köszi :)

Tökély <#wink> Köszi szépen <#worship>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fpocok
Ez jó?

Jaj seggfej vagyok, Mareeoxxx, tehát két darab e betû.

Fpocok
Mareoxxx
Nincs ilyen nevû karakter.

*benyal* Nekem is csinálj már lécci, ilyen szürkéset mint mondjuk eugabesznek. Mareoxxx a nevem. Ja és amúgy magától frissíti a szintet a név mellett? Ha igen akkor mehet az is, ha nem akkor elég a név.

Fpocok
Így jó? Vagy legyen fehér/szürke?

Fpocok
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Jossua/

Ez vagy?

Fpocok
Hogy hívják a soldieredet a játékban?

nekem kéne egy jo fejléc benyalás nélkül van rá lehetöség h csinálsz nekem ?:)

Fpocok
MaRee... kiszedem azt linkes kommentet, mert egyik sem megy, oké?

Srácok, aki játszik a játékkal és kell fejléc logó magáról, az írjon nekem egy szép, benyalós privátüzit :D

oké :) ám magyarbetyar a nickem ott :)

IRAM ez az egyetlen ha jól tudom, ha így nem jön be akkor a keresõbe írd be, hogy HUN és ott lesz közte.

tudtok magyar HC szerot ?:)

megvan köszi :) MaRee mik ezek a békák ?:D