51658
  • Bogdogege
    Letöröltem ezt a szánalom szart ,úgyhogy ne keres, ha bf2-ni akarsz arról lehet szó (meg szólj serginek jöjjön ő is) .
    csocsesz
  • csokikutya
    köszönöm szépen ! megpróbálom
  • Leky
    Próbáld ezzel patchelni:
    Patch
  • determinator
    Esetleg a hibaüzenet segítene. Mit ír ki?
    A fórumban linkelték az offline patchet.
    Töltsd le és azt rakd fel.
  • csokikutya
    sziasztok.. lenne egy problémám. Felraktam a játékot utána rámegyek a patcher-re és szépen tölti de a felénél mindig hibaüzenettel megáll. Mi lehet a probléma?
  • Beers
    ja, talán a legnépszerűbb bf2 mod volt, aix és dcon mellett!
  • uHs Gerzson
    POE2-vel több órát játszottam mint magával a BF2-vel :DDD
  • Gyuszopapa
    Kulcsszó:heli és már tankozhat is a kemper mert annyi neki,ha nem megy raksival akkor ugrás és tnt a tetejére.
  • Metalmilitiakid
    Az életben nem fogom meg érteni azokat a láma engiket akik a tank előtt mászkálnak, szépen messziről vmi viszonylag stabil fedezék mögül szépen meg kell 2x-3x skulózni oszt jónapot.
  • nandorb
    Tegnap volt pont ilyen esetem, 4engineer volt elottem szerencsere 2tot eltapostam masikat lelottem es 4. elszokott:D De a double road kill jol esett:D
  • Nagydög
    Kulcsszo: tank. Es ez is csak balfekek ellen megy, mert ha van par ertelmesebb jatekos, akkor harom iranybol kapsz raketat egyszerre.
  • nandorb
    Ja enis zart squadban tolom, elarulom miert is, 1igy egyedul elviszem a tankot nem idegesit fent a csavo a folymatos lovoldozesevel es nem tnt-znek le mert nemhallom a balfasztol ha kell felulok es kilovom akit kell ennyi. egyedul sokkal de sokkal tobbre viszem. Vannak csalok,vannak lamak akik a tankot a kezdesnel mar ki se mennek es onnan lovoldoznek ilyenkor szorul be a kezdore a csapat igaz,kilehet torni ha a csapat akar meg egyebb.
  • nandorb
    Most komolyan?

• SzinesGeza
    Hasonló: csapattárs feltűnően "jó", kb 60/3-kat csinál, aztán a következő körben kezdés után 1 perccel(!) megint csak 19/0-nál jár mire nekiestünk. Persze ő egyedül, lezárt squadban de megtaláltuk. Addig lőttük/élesztettük folyamatosan, amíg magától lelépett a szerverről.

Persze ilyenkor sanszos a tk-ért járó szankció, de ez sokszor elkerülhetetlen: lepakoltam 2 aknát, cimbik tankkal ráfutottak, double-(team)kill, engem meg kick. Vagy ha a gyalogság nem figyel a saját tankunkra és elgázoltatja magát.
  • Tono34
    Az egyik legjobb mod, nagy kár, hogy nem fejlesztették tovább.
  • Beers
    nem ismerheti mindenki a az összes bf modot.... :)
  • Drazse23
    Na igen, ez a Battlefield 2. Ott volt Euro Forces kieg, pont ezt hiányoltam a BC2-ből is. Ezért hoztam össze ezt a kis eszmefuttatást. Ott a harc nem európai hadszintéren folyt (Közel-kelet, Távol-Kelet, miegymás, Kína és a MEC ellen), ellenben egy Oroszország-NATO háborút Kelet-Európában vívnának meg (a Bad Company második részében nem, de az elsőben ott harcoltunk), így itt is szóba jöhet Németország (vagy az EU), mint újabb harcoló fél.
    Ebben az esetben az EU-val az lenne a gond, hogy az zusammen minden tagországot magába foglalna, de nem mindenki akarna harcolni a ruszkik ellen. Mondjuk én sem harcolnék ellenük nincs velük különösebb bajom, ahogy az USA sem jönne szóba ellenségként. Egy Kelet-Európában folyó harcban szerintem a NATO mindenképp kihasználná a Bundeswehr potenciáját.
  • Bogdogege
  • Drazse23
    Kedves Emberek!
    Gondolkodtam, vajon mi lenne, ha az amcsi és az orosz hadseregen kívül egy harmadik fél is szerepelne a játékban? Nos, ezért összeállítottam, milyen lenne, ha a Fritzek is benne lennének, ezért megalkottam az alábbi kis összeállítást:

Csak mondom ez a Bundeswehr, nehogy valaki a náci Németországra gondoljon.
    Magyar Honvédség egyelőre még nincs, de remélhetőleg, ami késik, az nem múlik.
  • Metalmilitiakid
    te majd gyere ts re mert megütlek, végre játszhatok valakivel :D
  • Suzaka
    Sziasztok! Rendeltem 2 BC2-t, az egyik gépen van csak DVD olvasó, sajna megosztott DVD meghajtóról nem engedi telepíteni, ha készítek egy Image file-t a cd-ről azt beveszi a telepítésnél? Mert másolással, mini-image-el nem engedi... Valami ötlet? :S Köszi a segítséget előre is
  • Bogdogege
    EPIC FAIL

Majd ma is megyek ha lesznek, a nevem meg nem adom ehhez a szarhoz .
  • KaBuTo666
    En meg egyszeruen nem jatszom teamkilles szerveren...ha gond van a csapattal (avagy tul eros a masik csapat), bepattanok a baratommal a helibe es ledaralom az ellenfelt, altalaban 80%ban a csapatom elore megy es megcsinalja a ponto(ka)t mikozben vedem mint gunner...bar az is igaz hogy mi szinte csak valparaison nyomjuk.
  • Flaetiru
    +1
  • Metalmilitiakid
    nem sokat játszottunk együtt, de azért nem is keveset, szóval tudhatnád ,hogy még klántársat sem védek meg alaptalanul, nemhogy még ilyen random embereket, szal pofa alapállás és szerezz értelmes netet vagy nemtom
  • Nagydög
    En altalaban egy rovidsorozattal figyelmeztetem a csapattarsakat is, ha tartosan szemetsegekkel utik el az idot. Olykor kettovel.

A multkor eleg randan arattam, kor vegen meg neztem, hogy egyik csapattarsam megelozott 136/13, vagy valami hasonlo eredmennyel. A kovetkezo korben elottem ment, es jobbra indult, majd egy durvan 100 fokos fordulattal lelotte a masik iranybol felbukkanot es ment tovabb az eredeti iranyba. A fordulas animaciojat nem volt ideje lejatszani a jateknak, ugy nezett ki, minha a vallabol indult volna a mesterlovesz puska futcsikja. Lelottem, aztan irtam a tobbieknek, hogy alighanem csiterrel van dolgunk. Valahogy ezutan par percig engem is lelodozott, de ram legalabb a sajat kis kezevel kellett celoznia.
  • Fpocok
    Sry Kabutoka... de jojozott a szemem.
  • nandorb
    jo,szoveg mennyit fizzetett kabutoka,hogy ezt ird?:D
  • Metalmilitiakid
    tökéletes a kép, a hiba az ön készülékében van
  • nandorb
    Ugyes vagy, csak meg megtanulnal rendes tarhelyre feltolteni hogy a kep 1/4-nel ne aljon meg a betoltese, akkor jo is volna.
  • Drazse23
    Teamkill? Nem tudom, aki erre vetemedik, az egyátalán minek játszik Battlefield-del? Engem nem érdekel mit csinálnak a csapattársaim, inkább az ellenséggel foglalkozom. Nem azt mondom, hogy kövesd az ő példájukat (pl. baserapelni azért nem kell), fuss el mellettük csináljanak, amit akarnak! Ugyebár, figyelmeztetni is lehet őket, hogy ezt azért nem kéne!
    A csapattársat szándékosan, orvul kinyírni, számomra ez a legundorítóbb dolog. Az ilyen játékosokról én mindig azt gondolom vagy azért teszik, mert gecire nem tudnak érvényesülni a játékban, vagy téglák vagy szimplán hülyék és a saját maguk szórakoztatására csinálják.
  • byzhouse
    mindenki csalik =(
  • KaBuTo666
    Ecstasyt szedtem mikor quad biket vezettem.

Kempelt a heli...de ééénnn voltam a helyzet ura. Gunner, most lőjél kecy.

• Gyuszopapa
    A punkbustert tudtommal nem a játékgyártók hozták létre,mert ők alapból nem készítenek csalásvédelmet a játékokhoz.Olyanok hozták létre 2000-ben akiknek elegük lett a sok köcsögből,mert a sok csaló kurvára nem érdekelte a játékkészítőket.Az hogy támogatják az integrálását a játékaikba csak a játékosok nyomására történt.Úgyhogy nem a PB-seket kell szidni hanem a fejlesztőket mert kiskapukat hagynak a játékaikban a csaló proramok számára.
  • eugabesz
    Kapd be harcimókcinak,míg te elmentél lelövetni magad,6 embert szedett le az M-comról...
    Amúgy is ,játszál a saját neveden és akkor talán nem repülsz szándékos tk.-ért.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem igaz,hogy nem látod az aláírásom
  • Drazse23
    Igen, a nevét megtaláltam a dögcéduláim között. :D
  • Drazse23
    Ó, ez tökéletesen igaz! Én általában német szervereken szoktam játszani, ott korábban viszonylag kiegyenlített volt a két oldal. Egy időre félreraktam a játékot és mostanában vettem elő újra. Ha belépek egy szerverre, akkor szinte mindig vesztésre állunk és van mikor már a bázisunk kapujában folyik a harc. Ha kifutok már le is szednek, ha meg sniperrel próbálom az ellenséget ritkítani, a szerver már bannol is, mert Camper-nek titulálnak (persze az ellenség egyből homlokon lő).

Párszor gondoltam, hát felveszem a kesztyűt és én is geci leszek:
    A legutolsó zászlónkat, amit oda-vissza foglatunk megpakoltam C4-el és vártam az ellenség támadását. Miután kipakoltam, újra is töltöttem magam, aztán usgyi még egyszer. (A cél szentesíti az eszközt.) Különben máskor normálisan játszom, de ha az embert sarokba szorítják, akkor mindent bevet.

Mostanság látok párszor olyat a KILL CAM-ban, hogy baromi alacsony rangon (1-5) valami fasza fegyvert (MG36, M95, M16) szorongatnak a kezükben. Ezeket a fegyvereket elméletileg ilyen korán még nem szerezhették volna meg. Nem tudom, hogyan csinálják.
  • Bogdogege
    Mond meg a HARCIMkus haverodnak hogy egy láma szar , míg ő snájpolt ( ezért lőttem fejbe is) én kilőttem egy-két lámát utána azért kirakott a szerverről .
  • KaBuTo666
    Persze, de a PB felel...ott kellene végre valamit tenni...
  • eugabesz
    Én már nem veszem elő a Zajixot,nagy élmény volt,de kinőtte magát.Kár,hogy a mostani játékok készítői keveset profitáltak belőle.