51658
-
#46056 Mindig is így volt -
Eftörsokk #46055 sziasztok
ma vettem meg a játékot, feltelepítettem, és itt jöttek a gondok, szerver keresőben 30-40 es pinget ír egy szerverre, belépek és 150-200-as pingem van:S másnál is van ilyen? -
#46054 akkor nem kell és fagyogassál tovább cső -
#46053 Ne eroltesd,szerintem nekem is kifagyogat de amint irtam ezek megoldjak 4-5orara legalabb utana meg ugysem banom ha kirak asztalra legalabb otthagyom:)
Neha egyaltan nem szarik neha meg feltud huzni a rengetegszeri crashel. DICE mar megoldotta a master szervereket hogy jo laggos szar legyen az egesz, a mostani konfiggal kene kb. 60-70 fps meglegyen kb. de kozbe alig huz 30-40-et kb. 2-3honapja ennyire elbasztak vmit. -
#46052 illetve, ha full lowon megy a gém, ha maxon akkor is fagy, illetve ha más gémet úgy tolok, hogy alig van fps proci vga ordít mint a bolond, akkor se fagy ki, csak a DICE művek játékai, MOH, BC2, Vietnam -
#46051 alapból, dobozból kivéve is fagyott és volt a vga 100% os hűtő tolása is, nem segít, nemhisze hogy a vga a hibás, mert a legtöbb embernek az integrált hangkari cserélése után javult meg, csak hát az pénz.. -
Nietche #46050 Nekem is volt ilyen. Teljes portalanítás talán megoldja. A vga-t vedd ki, és és ha tudod szereld le a borítást és a ventiket. A hűtőbordák alatt is pucold ki.
Ha ez nem segít, akkor a vga ventillátor fordulatszámát szabályozd külső prg-val. Pl.: EVGA Precision http://www.evga.com/precision/ -
#46049 ugyanaz kb mind a kettő, mind a kettőt használtam évekig, egyikkel sem volt bajom, ez volt kéznél (és megint jön a nagyképűsködésed látom nem tanulsz) -
#46048 A driversweeperel kell kitakaritani nem holmi szarokkal... -
#46047 tudom mit mond, cseréljem ki az integrált hangkártyát, mert az baj, nem is értem miért hoztad szóba a VGA kat, de gondoltam kipróbálom, hátha egyszer igazad van -
#46046 wise registry cleaner, driver cleaner, temp mappa shift+del, ezt mind még a driver telepítés előtt, hogy nehogy köze legyen az új driverhez, majd driver felrakása után újra wise registry cleaner -
#46045 Amugy keresd fel az EA Live Supportot es meglatod mit mond:D -
KaBuTo666 #46044 -
KaBuTo666 #46043 Nem értelmezted teljes mértékben a mondatomat..."JÓ HA 1-t", szóval legeslegjobb esetben havonta...amúgy kb 2-3 havonta ad ki legalább...ritkán és ez a lényeg. -
#46042 Azért nándiból mégiscsak lett valaki -
#46041 bagoly mondja verébnek -
#46040 Neked meg az iras nem nagyon megy... Szerintem rosszul csinaltal vmit. a kitakaritas alatt mit ertelmeztel? -
#46039 1. képzeld azt, hogy most horadtul de tarkón váglak
2. ennyi nem sikeres tanács és beszólás után, lehet már visszavehetnél a lenéző beszólásokból (mint a tanulj meg képet linkelni, meg a szar a kártya), nem megy ez neked ... -
#46038 Nekem ezt ajanlotta az EA support mikor 6x vagott ki 1oraban. -
#46037 na töröltem mindent, új driver, az előző driver írmagját is kiírtottam mindennel, de ha megint kifagyok akkor tarkón váglak :D -
#46036 atiből is 1 jön havonta....le kéne műttetni a zöldhályogot a szemedről -
Borg #46035 ATI-ból ezernyi verziót, míg nvidiából havonta 1-et?
Ezzel meg is alapoztad, hogy mennyit kell adni a véleményedre :D -
KaBuTo666 #46034 Nem kell....nvidia driverekkel sosem volt probléma nálam...mint ahogy az nvidia kártyával se...atinál meg a driverekkel gondok vannak, meg kiadnak ezernyi verziót míg nvidibából havonta jó ha 1-t és fixen megy. -
#46033 Kitöröltem, PB frissítés megvolt.. megint fagyok A FENÉBE MÁR! -
Borg #46032 Most akkor nvidiánál baszakodni kell a driverrel hogy ne fagyjon? Hogymikvannak.
Még jó, hogy ATI-val 2009.12. havi driverrel is tökéletes minden :D
Mássz már le a falvédőről... -
#46031 Szar az a kartya, amugy meg a cacheket torold ki+ rakd fel a 270-es drivert es megoldodik kb. -
#46030 Nalátod nagyokos... -
#46029 gts250 ugyanugy fagyok, pedig az Nvidia -
#46028 ATI fagyogat, Nvidea nem. Amnugy probald a Temp folderokat kiuriteni, Futtatas: %temo% meg a sima temp -et ird be. Ami folderokat kidob torold a tartalmat elmeletileg segit. -
#46027 Akkor az csak a te karid volt... másnak sincs baja, mondom főleg a realtek csinálja..:S
Viszont megint fagytam... FSZOM valaki help PLS! -
Kovvalsky #46026 Nem tom mit osztasz, nem is ismerlek!!! -
RoboGoD #46025 Neked a wallhack akadt össze az Ati vezérlővel...
Nekem 100 évente egyszer lép ki a játék csak úgy és Ati + alaplapi realtek vezérlő + 64 bit Winfos van. Bár nemrég mintha maga a Win7 frissítette volna a hangkari drivert. -
Kovvalsky #46024 XFi gamer hangkártyám van az alaplapi le van tiltva, és még is fagyott az Ati- val, Nv- val meg nem. Hülyeség mi??? -
#46023 Ez hülyeség, az alaplapi realtek vezérlővel van baja folyton 64bit alatt, tegnap megncsináltam s cmd-ben scannow talán ma jólesz majd kipróbálom -
Szabi1991 #46022
-
Kovvalsky #46021 Akkor csinált ilyet a gépem amikor még Ati kártya volt benne, érdekes amióta Nvidia- m van kb. 3 hónapja nem volt fagyásom. -
#46020 Sandy Brodge-nél nem kell, amúgy konfig alant látható! -
#46019 Géped nincs húzva? BC2 jobban megterheli a cpu-t, mint más, néhol vissza kell venni. -
#46018 Megint fagyogatok.. 10-20p jéték után fagyás.. csak restart segít!
Pls help? nemtudom miket kell már csinálni, hangot visszavettem legalacsonyabbra.. még valami? -
SzinesGeza #46017 Igen, komolyan. Amúgy ezzel most mit akartál?
Hogy az a faszi nem volt cheater? De az volt. Láttuk. A saját csapatunkban volt.
1 percen belül nem lehetett ott, akkor 20/0-t tisztán megcsinálni.