Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
azzal a "fúróval" meg sérûlt jármûvet tudsz javítani ha mellé álsz és rányomod, ill ellenséges jármûveket tudsz szétszerelni vele
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
DAQ: browserben mindig 999 vagy pedig -
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Laptop:
proci:AMD Athlon 2,3 Dual Core
video:ATI Mobility Radeon 4250 512mb
Memó.:3 Gb DDR-3
Op:Win7 64-bit
[IRAM] leader
Lenne egy ilyenem,akit érdekel privátban keressen meg. Az ára 3000 pénz.
Soha nem volt felhasználva sem az alapjáték szeriál sem a weapon unlock code! Nekem van saját dobozos BFBC2 verzióm belõle,azzal játszom. Egyedül a Vietnam kódját használtam fel a többi még szûz!
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
de megnéztem a stattjait,
egy picivel erõsebb, a legtöbb fegyónál az nem igen látszik itt érdekes módon sokkalta.
statt szerint pontosabb a gol, de mivel az m24-nek érdekesen fénysebességû lövedékei vannak a többi csipával ellentétbe nem nagyon vehetõ észre, de a rate of fire a legjobb, hihetetlen a gol abba is jobb lenne, de érdekes h gyorsabb az m24....
ez aztán a logika.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
[IRAM] leader
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"IGN PC Store - új PC-s online bolt nyílt
Sokan ismerik az IGN-t, amely egy videójátékokkal foglalkozó oldal.
Mától kezdve az oldal nemcsak hírekkel, videókkal, pletykákkal és érdekességekkel, hanem videó-játékok eladásával is foglalkozik.
Több, mint 3000 PC-s és Mac-es címet lehet online megvásárolni - a rendszer hasonlónak látszik, mint például a Direct2Drive. Külön érdekesség, hogy kezdésnek EA-s címeket akcióznak - a Battlefield: Bad Company 2 jelenleg kemény 9 dollár 95 cent. Ígéretek szerint az elsõ héten minden nap egy Electronic Artsos címet adnak majd 50%-os kedvezménnyel - ahogy most a Battlefield: Bad Company 2-t. Sokáig böngésztem az oldalt, de nem láttam semmilyen korlátozást európai vásárlókra - így lehet próbálkozni azoknak, akiket esetleg érdekel az IGN PC Store ajánlata."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Meg próbálom újra,sorry!
Ma vettem meg a játékot,de nem akarja le frissíteni a játékot!Internet problémára hivatkozik...
Nálatok is elõfordult már ez?Vagy csak egyedi probléma?
Elõre is köszönöm!
Köszi a segítséget, minden pöpec!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Jobb szervereken bfbc2-ben is megtalálták azokat a beállításokat, szabályokat, amivel jó társaságot, és játékmenetet lehet fenntartani (pl hc + no sniper).
jön majd a sok krájziszra és grafra verõ legény elõre látom
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx