Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
Én ennél rosszabb konfogin tolom játszahtó vele.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

uHs Gerzson
Ha az én gépemen elmegy 15-20 Fps-el akkor nálad 30+ FPS

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

MR ME
majd belejössz 😊
azzal a "fúróval" meg sérûlt jármûvet tudsz javítani ha mellé álsz és rányomod, ill ellenséges jármûveket tudsz szétszerelni vele

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Shep
Ja hát azt az én kártyám nem tudja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beers
11-ben (ha már van)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Shep
Hát addig még 1x sem éltem ,hogy ilyesmire sor került volna 😊 Persze ha jobban megtetszik és jobban belemerülök akkor ki tudja lehet sor kerül rá 😊 Egyelõre 1-1 ember leszedése már sikerélmény számomra, még az is az volt mikor RPG-vel lõttem ki a snipert a háztetõrõl 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beers
pl. Javíthatsz vele 😊 vagy ölhetsz, mint a késsel!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Shep
Amúgy ti DX10-ben vagy 9-ben játsszátok a multit?

Shep
Na kicsit nyomtam engineer-el és feloldott nekem valami fúrót, vagy valami hasonlót ezek amúgy mire jók? Rangom még mindig közlegény de legalább már van 1056 pontom 😄

kill3r21
srácok a 2,5Gb os patch mindenképp kell a multihoz?
MR ME
eset tûzfalát kapcsold ki és jó lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az valami ismert hiba, aminek most nem emlekszem a megoldasara. Nekem normalisan mutatja.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Shep
Köszi.

byzhouse
ugye rákeresel a HUN szóra ott kiadja õket utána a szerverek neve utáni nyílra kat ott meg Add favourite

DAQ: browserben mindig 999 vagy pedig -

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Shep
Akkor ezek szerint azzal nincs gondom, mert nekem is annyi volt. Hogyan tudom a magyar szervereket a listámba felvenni?

Es vacak a kijelzese. Azok a realis pingek, amit a server browserben latsz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha a magyar szervereken jatszanal, talan jobb lenne a pinged, hacsak nem a neted vacak. Annyira amugy nem gyakori a spawnkill ebben a jatekban. Mar persze ha nem a legnagyobb adok-kapok kozepen eledsz.

byzhouse
mindenhol átlag 110-es ping

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Shep
Kipróbáltam a multit elsõ szerver, hülyegyerek ott áll a starthelyen és aki feléled tankból szarrá lövi kb. 4 respawn után sikerült közös erõvel lerpgzni. Aztán mire lett volna valami kidobtak magas ping miatt. 2. szerver na itt mindenkinek 100+ -os pingje volt így a ping már nem volt gond le is lõttem 4-5 embert aztán beültem egy tankba lelõttem valakit és bannoltak. Mondjuk továbbra sem értem mi jó van az ilyen respawnos játékokban fõleg pl. az elsõ szerveren tapasztaltak miatt.

Beers
Elindulna, de játszhatatlan lenne!

elindulni elindulna,de sztem nagy porban füstben tuti leesne az fps-ed ilyen 10re

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Már tudom,vélemény??...ezen elindulna/futna?
Laptop:
proci:AMD Athlon 2,3 Dual Core
video:ATI Mobility Radeon 4250 512mb
Memó.:3 Gb DDR-3
Op:Win7 64-bit

[IRAM] leader

item
Üdv!
Lenne egy ilyenem,akit érdekel privátban keressen meg. Az ára 3000 pénz.
Soha nem volt felhasználva sem az alapjáték szeriál sem a weapon unlock code! Nekem van saját dobozos BFBC2 verzióm belõle,azzal játszom. Egyedül a Vietnam kódját használtam fel a többi még szûz!

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Murder3
furcsa h még msot is van a játéknak akkora baromság része ami még emglep ezek után, de ma ráakadtam az m24-re na elsõre feltûnt h mennyivel unfairebb pl egy gol-ra nézve.
de megnéztem a stattjait,
egy picivel erõsebb, a legtöbb fegyónál az nem igen látszik itt érdekes módon sokkalta.
statt szerint pontosabb a gol, de mivel az m24-nek érdekesen fénysebességû lövedékei vannak a többi csipával ellentétbe nem nagyon vehetõ észre, de a rate of fire a legjobb, hihetetlen a gol abba is jobb lenne, de érdekes h gyorsabb az m24....
ez aztán a logika.

Murder3
pedig a conquest sokkal könnyebb meg jobb is, rush-ba konkrétan ki se lehet mozdulni.

lolSL
hát itt be kell fektetni egy kis idõt a sikerélmény elõtt, nem szórja az ember nyakába az ajándékokat a gép.

Shep
Ok, mert megnéztem a conquest-t vagy melyiket elsõ respawnnál kapásból lelõtt valami sniper, másodiknál tudtam menni vagy 100 m-ert is. Ezeketuán kiléptem. 😊

lolSL
A rush az egyszerûbb, ott csak egy irányba kell figyelni.

Shep
Milyen játékmóddal érdemes kezdem ha teljesen ismeretlen számomra a multi része a játéknak?

Shep
Köszi.

Reset a keresõ,aztán HUN és searc....örül.

[IRAM] leader

Shep
Feltettem a játékot, megpatcheltem (ez sem volt 2 perc mire lejött). elindítom beloginolok az EA accommal de sehol egy szerver, ráadásul arra sem igazán jöttem rá, hogy a bannerban szereplõ szerverek bármelyikét is hogyan tudnám hozzáadni a listához.

DarkSector
fuck

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
This product is only available for purchase in the United States and Canada.

teddymac
megoldottam köszi

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

DarkSector
ÓjeMGé! várhattam volna kicsit....

"IGN PC Store - új PC-s online bolt nyílt

Sokan ismerik az IGN-t, amely egy videójátékokkal foglalkozó oldal.
Mától kezdve az oldal nemcsak hírekkel, videókkal, pletykákkal és érdekességekkel, hanem videó-játékok eladásával is foglalkozik.

Több, mint 3000 PC-s és Mac-es címet lehet online megvásárolni - a rendszer hasonlónak látszik, mint például a Direct2Drive. Külön érdekesség, hogy kezdésnek EA-s címeket akcióznak - a Battlefield: Bad Company 2 jelenleg kemény 9 dollár 95 cent. Ígéretek szerint az elsõ héten minden nap egy Electronic Artsos címet adnak majd 50%-os kedvezménnyel - ahogy most a Battlefield: Bad Company 2-t. Sokáig böngésztem az oldalt, de nem láttam semmilyen korlátozást európai vásárlókra - így lehet próbálkozni azoknak, akiket esetleg érdekel az IGN PC Store ajánlata."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Milyen indokkal dobál ki?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

teddymac
Valaki segitene , a pb állandoan kidobál . Mit tudnék tenni?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

nyuny01
Köszönöm! <#vigyor2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

megyek kicsit lövöldözni 😊

Carloska
nyuny01
kikapcsolva is ugyanaz..<#nemtudom>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
Mindig ki van kapcsolva a tûzfalam,most nézem...szerinted? <#fejvakaras>

Meg próbálom újra,sorry!

MR ME
tûzfal nem blokkolja?

nyuny01
Hello!

Ma vettem meg a játékot,de nem akarja le frissíteni a játékot!Internet problémára hivatkozik...
Nálatok is elõfordult már ez?Vagy csak egyedi probléma?

Elõre is köszönöm!

Blekk Síp

Köszi a segítséget, minden pöpec!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Azok gyorsan kikopnak úgyis.
Jobb szervereken bfbc2-ben is megtalálták azokat a beállításokat, szabályokat, amivel jó társaságot, és játékmenetet lehet fenntartani (pl hc + no sniper).
MR ME
igen mert nagyobb hájpot kap a játék + geci szép lesz a grafika így 2x ennyi ilyen láma lesz
jön majd a sok krájziszra és grafra verõ legény elõre látom

És ez a 3ban majd nyilván másképp lesz😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Carloska
"Online Authentication"