51658
  • KaBuTo666
    De gondolom itt senki nem használ ipadot?
  • Smithwarden
  • KaBuTo666
    BFBC2 IPADRA WWWWWWWOOOOOOÁÁÁÉÉÉÉHÓÓÓÓÓLÁLÁÁÁÁÁÁ
  • SzinesGeza
    "ha a szabályzatban az van hogy ez nem tiszta akkor nem tiszta"

Ezzel most az égvilágon semmit nem magyaráztál meg.
  • byzhouse
    miért késelős szerveren mire számítottál? tank csatára?
  • shaddam
    Mondtam már.A statok miatt.Egyébként meg ha a szabályzatban az van hogy ez nem tiszta akkor nem tiszta.Nem hinném hogy egy kis késelős marhulás megérne egy bannt.
  • SzinesGeza
    Aha, akkor azt fejtsd már ki, hogy a kés&pisztoly szervereken folyó játékok miért is nem tiszták?!
  • Drazse23
    Mindenkinek köszönöm a kimerítő válaszokat!
    Találtam egy ruszki késelős szervert is, az első tíz percben halálra röhögtem magam. Leginkább csak szórakozni jó, igazi csatát nem lehet vívni, főleg, hogy még a jármű kill-ek is le vannak tilta, bannolás jár értük. (Ki is vágtak, miután tök véletlenül tankal átmentem két ember nyakán.) Inkább maradok a lövöldözős szervereknél, ott nincs megkötve az ember keze. (Ha egy fárasztó nap után felüdülésre vágyok, lehet, hogy beugrom egyszer-kétszer.)

Igaza volt tanult kollégámnak, tiszta Benny Hill Show.
  • attila1520
    Koszi szepen, akkor majd letoltok egy ujat.
    Udv.
  • holecsko10
    Természetesen igen játszok vele.
    Be is mentem ebbe a live chat-be és nagyon segítő készek voltak, aktiválták is a battlefiled játékokat amiket ép használok.
    Mindenkinek köszönöm a hasznos segítséget.
  • False
    nekem random fekete pacák vannak az égen, és előző driverel nem volt, nálad is ez lesz a megoldás, drivercsere
  • attila1520
    sziasztok,
    nekem egy grafikai problémám lenne. Nemrég vettem meg a játékot elkezdtem játszani a singlet úgy látszódott minden oké, ám amikor jönnek a repülők és elkezdenek bombázni, akkor a füst, felhő, tűz stb olyan fehér nagy csikokban felszabdalja a képernyőt, nem szakad meg a játék nem szaggat semmi egyéb egyszerüen csak nagy fehér csikok jelentkeznek a porfelhők és egyebek helyett. A gépemnek az erőssége biztos megfelelő tehát azzal nem lehet bajom.
    Ilyen eset volt már másnál?
    Mit tudok ilyen helyzetben tenni?
    Köszi a segitséget,
    Üdv.
  • determinator
    És játszottál is a bf2-vel?
    Mert csak akkor engedi ha bizonyos időt használtad.
  • Drang
    Veterán Help!
  • zotya10002
    Ez egy élő chat!Itt írj nekik!!!
  • Fpocok
    nak... késő van már.
  • Fpocok
    Írjál az EA supporttal.
  • holecsko10
    Üdv mindenkinek!

Egy kérdésem lenne.
    Fel szeretném oldani az M1 Grandot a BFBC2-ben.
    Néztem videókat leírásokat követtem mindent, de semmi valamiért nem akarja hozzá adni a veterán státuszomhoz.
    Meg vettem a Battlefield 2 Complete Collection kiadást is.
    A My Soldier-Veteran fülnél próbáltam aktiválni a Battlefield 2-t meg a kiegészítőket is meg a Battlefield Heroes-t, de nem oldotta fel. Annyit írt nekem fent a BFBC 2 oldalon The form has been submitted.
    Tud valaki segíteni nekem?
    Előre is köszönöm.
  • genRob
    Sziasztok! Nézzétek el, hogy nem olvasok vissza több 10e postot. :-)
    Újra elkezdtem játszani a gamával. De kivág keypackets 9005-el. Mauális pb frissítés nem jelentett megoldást. Volt vkinek ehhez hasonló problémája és meg is tudta oldani? Ha igen légyszíves osszátok meg velem! Előre is köszi4 :-)
  • shaddam
    Mert a statot elvileg azért találták ki hogy a tisztán játszó játékosok összehasonlíthassák.
  • SzinesGeza
    És ez miért is baj?
    Ezeken a szervereken is annyi esélye van az ellenfelednek mint neked.
  • byzhouse
    házban bent vagytok 8-an :3
  • Borg
    Nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a statot is számolják.
  • SzinesGeza
    A kés(repair tool, defibrillator) szerverek pedig hatalmas poén.
    Néha mikor valaki menekülőre fogja egy squad elől, akkor tiszta Benny Hill-show. :)
  • False
    Arról nem beszélve, hogy egy csak pisztoly serveren, ugye le van tiltva minden robbanószer és a gránát is, és emiatt folyamatosan jó csapatjáték van, vadidegenekkel is, én legalábbis ezt tapasztaltam folyton.
  • Nagydög
    Most oszinten, nem k... mindegy!? Ha ok keselos szervert akarnak, akkor csinaljanak. Ha ott mindenki kessel pufoli egymast, nekem nincs kifogasom ellene. Mennyivel lesz jobb neked attol, hogy valaki ezutan nem idetlenkedhet egy ilyen szerveren, es mitol rosszabb most, hogy megteheti?
  • nandorb
    Siman irsz a szerver szolgaltatonak hogy van ilyen szerveruk es utana neznek figyelmeztetik majd ha tovabbra is ezt toljak elveszik a szervert.
  • Borg
    Mindegy, aki akarta már úgyis felgyúrta a statját 50-re ezekkel...
  • nandorb
    Ne agodj belehet jelenteni, a noob szervereket ugyszinten,
    LINK mit szabad mit nem!
  • Borg
    Nem is értem miért hagyják, hogy ilyen szerverek beleszámítsanak a statba...
  • False
    meg pisztolyos is, mondjuk ez ált együtt van a késsel, de amugy nem olyan sok az az 500 illetve 1000 kill, pikk-pakk meg lehet csinálni, még mielőtt eléred az 50et mindent ki tudsz platinázni
  • byzhouse
    ((van késelős szerver))
  • Drazse23
    Köszi!
    Akkor egy darabiog még el fog tartani, de azért belehúzok.
  • Borg
    500
    1000
    1000
  • Drazse23
    Sziasztok!
    Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hány kill-től kaphatom meg a platina csillagot a késre, a Saigára és az MG36-osra. A késnél azt gondoltam, hogy 300-nál megkapon, de nagyot lestem, amikor egy 6-ik aranyat adott. (Azt gondoltam 5 arany van aztán jön a platina.)
  • Bala10
    Battlefield.hu és ha feljössz TS-re, akkor tudsz csapatjátékot játszani is. :)
  • CUCLI
    tudom hülye kérdés, mert közösség és server függő. DE van esetleg olyan magyar, vagy külföldi server ahol ténylegesen van csapatjáték? ahol nem basznak ki, mert magasan vered a mezőnyt, nincsenek q3 és unreal huszárok stb.

18 órát játszottam eddig, ebből kb. 3 volt olyan, hogy felejthetetlen játékélmény.
  • Borg
    Mert a játékban nem pinget ír, hanem latencyt. Nincs azzal semmi gond.
    Ha szaggat, akkor szar a géped, vagy a neted.
  • sztenli
    dettó ugyanez a gondom nekem is, csak nekem nem laggol, fpsem is van bőven, hanem szabályosan szaggat a játék, de más új játékok nagyon szépen futnak, de ez egyszerűen szaggat és már végig néztem egy csomó tweak módszert, de semmi nem segít :(
  • Eftörsokk
    wow, az komoly, ráadásul nem is fut el túl jól a játék, pedig annyira szerintem nem szar a gépem:S ezekkel a gondokkal lehet valamit kezdeni?