Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem állj le a drogokkal.
BATTLEFIELD 3 - Fault Line Episode 3
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
[IRAM] leader
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"nem lehet a dombtetõrõl kempelni"?
Nem a túrót. Az össes .12-es puska sluggal, cheater-fegyver. (HC-n természetesen)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Nem kell 2 tár egy ember lelövéséhez. Az emberek nem élik túl a T90 találatot, heli rakétát stb...
Nem rohangálnak nyílt terepen fel alá, mint pók a falon.
Némileg realisztikusabb.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Most neztem meg, ha a VSS-t nem szamolom, most sincs 200 killem sniperrel.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
[IRAM] leader
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Sztem jó még a Garand, M-14, G3 is.
Más: mi a túró az a "nadespam"? (merhogy szerverszabályzatban olvastam miszerint tilos, csak épp nem tudom mit jelent)
:)
A fenti magayar szervereket hol talalom? A jatekban probalok rejuk bukkani de nem megy. Jo lenne tolni magyarokkal.
Koszi!
Amugy anno a betaba bele toltam 40 orat, aztan idaig nem is foglalkoztam a bc2-vel.
settings-> on foot -> asszem bal alsó sarok, toggle crouch
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Mas: Imadkozz Aullahhoz!
Csak úgy tudunk egy csapatban játszani haverokkal,ha csatlakozásnál egy team-be kerülünk?
Mert csapatváltás eddig nem sikerült!
Elõre is köszönöm!
Más: Hogyan lehetne nekem is BF-es logóm?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
nagyon hírdetik NO CAMP, NO NOOB erre ha valakit leszólok mert 1helyben fekszik m60al végig engem kickelnek EZ A VICC
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
[IRAM] leader
Érdekes viszont hogy anno én is kipróbáltam a single "virágbolti verziót" és azzal nem volt gond, vagy csak a multinál van???
Örülök, hogy megoldódott.
Parasite Eve 2, best game EVER!
<#wave>#wave>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Parasite Eve 2, best game EVER!