Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
gyakorlás kérdése az egész
mg3-al olyat lehet darálni h....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ja csak tudod marhára idegesít hogy medickel csak szar fegyverem van és 600x meghalok miközbe alig ölök meg valakit.Magyar hc szerver meg alig van.

nandorb
talan epp ezert nem kene csipazni hanem medikezni,engi vagy assi, nem mintha mas kaszt nem letezne...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elõfordul hogy reonnal sokáig egy helyben vagyok de csak akkor ha nem vesznek észre.Meg általában csak conquestben megyek reconnal, rushban nem igazán mert nincs értelme max ha védõ vagy.
Érdekes módon azért szinte mindig benne vagyok az elsõ 5-ben ha 30-an vagyunk akkor is.Tegnapelõtt pl jót toltam az iram szerveren rusholtunk mint állat 4vs6 volt egy ideih de nyertünk.Jó a recon kaszt ha az ember tud lõni is nem csak nézelõdik, de írtam is korábban azért maradok hátrébb hogy védjem a zászlónkat, reconnal felesleges berontani a tömegbe esélyem nem lenne.

nandorb
Azert, lattalak hogy mit csinalsz a palyan, White passon csucsultel a B haz tetejen mikor A-ba ment a nagy harc, SVU-val 1helyben ultel legalabb 5-10percet... Nemtom hogy lehet ennyire nyugodtan csucsulni es semmit se tenni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

IMYke2.0.0.0
Á, értem - láma vagyok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem csak reconnal szoktam, igaz az a kedvenc kasztom de sokszor megyek engineerel vagy medickel is.Én mindenkinek szoktam dobálni pl medic csomagot ha kéri ha nem, ha látom hogy le van sérülve akkor adok neki.Akár csapattárs akár nem.Csak valahogy elég bovli fegyverek vannak ahhoz a kaszthoz,legalábbis még csak az m60 van meg, de annyira szór mint állat.G3-al szoktam menni az a kedvenc fegyverem még red dot se kell rá mert nagyszerû az irányzéka anélkül is rendesen lehet látni nem takar ki semmit.
Amúgy saját Signatures-t lehet készíteni?Otthon vagyok a PS-ben valamennyire szívesen csinálnék magamnak, csak nem tudom hogy mûködne-e vagy hogy hogy csináljam meg hogy mindig azt mutassa amit kell.

MR ME
😄
a logó megvan, csak itt a topik megette 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

IMYke2.0.0.0
Hova tüntetted a kedvenc logódat? Rád se ismerek wazzer 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

byzhouse
menj assaulttal és ne csak recon kaszttal.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen köszönöm a választ! <#worship>

MR ME
updater leszedi az összeset, de külön is letöltheted, am a client patch R10 lesz a tied valszeg, de lentebb volt linkelve ez, ez nincs feldarabolva...

MR ME
én meg kismilliószor jártam úgy h kifogyott mindenem!, odamentem a gyerekhez h adjon tõttényt, ordibáltam neki fél órát de baszott ledobni egy lõszeresládát....sõt sztem többször volt ilyen minthogy dobtak volna dobozt

IMYke2.0.0.0
Srácok! A frissen telepített "Bad Company 2"-höz melyik patch-et kel letölteni: EZEK KÖZÜL
Vagy a fellépést követõen a program leszedi a legfrissebbet (a patchek tartalmazzák az elõzõeket is?)

Hát néha már csak ezért is szoktam egyedül játszani, a társak amúgy se segítenek, meg csak zavarják az embert sokszor.Csak az a gáz ilyenkor hogyha kifogy a skúló vagy lesérülök cumi van.Jártam már úgy nem egyszer hogy elfogyott a skúló aztán mehettem pisztollyal hentelni,persze kevés eséllyel.
Persze van mikor kifog az ember egy jó csapatot de az ritka, ennek úgy lenne értelme igazából ha lenne egy 4 fõs haveri társaság akik már összeszoktak, na úgy tényleg jót lehetne játszani.

Hali!
unable to log in. plese try again.
2 napja ezt az üzenetet dobja pedig látom h mûködnek a szerverek!
Volt már valakinek ilyen problémája??
byzhouse
mert aztán magyaron nagy az összetartás 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Akkor jatsz magyar szerveren! Bar mostanaban gyakrabban jonnek a Kordasok vagy az MG-sek nagyobb szamban egyutt, es akkor nehezze valik a masik oldali publik lamak elete.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Utálok külföldi szerón játszani, sosincs csapatmunka csak mennek mint a hülyék, hiába csatlakozok egy csapathoz medikkel sose mozognak együtt 4-en 6 fele mennek.

byzhouse
HC-n kell vele játszani és extra ammoval, pötyögtetve. mire kifogy addigra megölsz 20+ embert

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Még annyi hogy az most géphiba ha szaggat mint állat multiba vagy szerverhiba?Belépek a szerverre és egy csomószor 4-10FPS-el megy.Játszhatatlan szar az egész néha jó ha 20fps-el szokott menni, valamikor meg semmi baja.
1680*1050-be tolom low beállítások mellett ezzel a géppel.
Amd Athlonx2 7750be,6gb corsair dominator,Hd5770/1gb.

Amúgy abban a dokumentumban auto-ra van állítva, most akkor melyik?Mit írjak be helyett hogy simán 11 vagy hogy dx11?

lolSL
documents/bfbc2/settings.ini dxversion

Öhm lehet már volt kérdés de azt szeretném tudni hogy honnan tudom hogy milyen beállításokkal fut a játék?Mármint dx9-10-11?Nekem dx11-es karim van, de alapból melyikben fut?És hol lehet átírni hogy milyen módba fusson az optionsból ez kimaradt.

lolSL
csak konzolon van külön kód, hogy a live profilhoz kösse és ne nagyon adják el használtan a játékukat.

Én is leszedtem külön elég macerás lenne minden telepítésnél várni még leszed az update 2gb-ot.
Ha pc-n használod nem kell semmit se unlockolni,pc-re az összes map pack ingyenes.

Köszi!! És nem kell unlockolni,mert valami kódról is olvastam, hogy a mappack 7-et megkapjam??
<#confused>

lolSL
benne van minden

Köszönöm szépen.....akkor ha ujra tel. a gamet és utánna ezt felteszem az olyan mintha az updater csinálná igaz???
Ja még a mappack is jó lenne...Köszi!!!

lolSL
http://games.on.net/file/38700/Battlefield_Bad_Company_2_Client_Patch_R10

ez biza így van, nem akarok senki lelkébe gázolni /dehogynem 😄/, de a konzolon való fps-ezés olyan, mint sajtreszelõvel maszturbálni

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nincs valami telepítös változata a patcheknek, hogy ne az updater töltse le??? Meg van valami mappack is hozzá amiben az Oazis pálya is benne van azt honnan szedhetem le...
Köszi!!

Csak példaként raktam be, nem akartam semmit megmagyarázni, csak azt hittem nem tudjátok hogy van ilyen fegyó is.Legalábbis azt hittem a #45008- hsz alapján.Nem rossz fegyver amúgy csak baromi kevés lõszer van 4-5 ember után kifogy ha úgy használod ahogy a videóban van.

<#nevetes1><#idiota>
byzhouse
<#eljen>

sanya: nekem nem kell magyaráznod,de aki videóban red dottal használja annak grat<#szomoru2>

Ez milyen szerver lehet? Óvoda-tutorial? 😊

shaddam
Ilyen megalapozott érvekkel nem tudok vitába szállni...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
aki elsõ pc-n az a jó játékos
aki a ponttábla alján van a rossz játékos
aki konzolon bohóckodik meg nem játékos
k?

shaddam
Durván egy hétvége volt amíg a gamepadhoz szoktam(ráadásul cod3-ban ami nagyon a generáció elején jött ki).Most viszont már az egér nem áll kézre, és fura asztalnál ülve játszani.Az meg hogy ki a jó játékos relatív.Szerintem.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

xXtamasXx
Le a kalappal ha te egy hétvége alatt megtanulsz FPS-el JÓL játszani konzolon....

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

SZEG007
a srác konzolon tolja, lehet hogy ez nagy szám ott, de hátba lövögetni embereket PC-n nem igényel különösebb teljesitményt, ezt te is bármikor megcsinálod, bármilyen fegyverrel.

shaddam
Választhatsz mapot,játékmódot,tolhatod haverral, meg csinálhatsz privát meccset warozni.Nem elég?A célzásba meg bele kell jönni maximum 1 hétvége és kézre áll.

VSS SPECIAL,SVU SHORT.Ha nem is teljesen az de közel nincs akkora hangereje mint az M95-nek vagy az M24-nek.Alig van hangja de ezeknek a sebzése picsafüst.Próbáld ki meglátod ha ilyennel lõsz egy bokorból nem hallja meg senki hacsak nincs 10-20m-es körzetben.

byzhouse
te meg milyen hangtompítós fegyverekrõl beszélsz?<#wilting>

lolSL
konzolon nincs

CroftManor
Na és hol van ez a szerver keresõ? Nekem quick match van, meg game type meg invite friends.

Nothing is True, Everything is Permitted

Hát a szerverkeresõt ne lehet elég jól állítani, hc mód,punkbuster...stb meg hogy milyen játékmód melyik pálya, de el is mentheted õket a kedvencek közé.

CroftManor
Azt honnan tudom milyen szerveren tolom? Én csak rá megyek a quick match-ra, mert igazából más lehetõség nincs is, Van még a Friends invite. Ki lehet választani h melyik pályán és milyen módban akarok játszani. Ennyi.

Nothing is True, Everything is Permitted

A medpack es a defibrillatort a medic pontok novelesevel lehet unlockolni(Ha medikkent jatszol, mindegy miert kapsz pontot, az ahhoz a kaszthoz szamitodik.). Vannak olyan cuccok, amik kasztfuggetlenul unlokkolhatok, ezek jellemzoen azok, amik kasztfuggetlenul is hasznalhatoak, pl. a reddot, vagy a magnum ammo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hát attól függ milyen szerveren tolod ha hc akkor egybõl meghal nagyrészt, de ez fegyvertõl is függ.A hangtompítós sniperek nem ölnek 1 lövésre még hc-n se.Be is baszna, mindenki azzal menne.Ha nem hc-n tolod akkor 1 kövés nem elég max akkor ha fejbe lövöd.A spec1-2-3 meg úgy müködik hogy azokat is ki kell unlockolni minden kasztnál külön.Hiába vagy xy szintû attól még nincs meg minden.Pl én 31-es szintû vagyok de nincs meg még a g36 mert nem nyomtam annyit medikkel, az az egy kaszt ami még nincs teljesen ki unlockolva.Döntsd el melyik kaszt tetszik a legjobban és arra gyúrjál rá.Ha nem szeretsz recon vagy medik lenni akkor sztem felesleges szenvedni vele.