Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mg3-al olyat lehet darálni h....
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Érdekes módon azért szinte mindig benne vagyok az elsõ 5-ben ha 30-an vagyunk akkor is.Tegnapelõtt pl jót toltam az iram szerveren rusholtunk mint állat 4vs6 volt egy ideih de nyertünk.Jó a recon kaszt ha az ember tud lõni is nem csak nézelõdik, de írtam is korábban azért maradok hátrébb hogy védjem a zászlónkat, reconnal felesleges berontani a tömegbe esélyem nem lenne.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy saját Signatures-t lehet készíteni?Otthon vagyok a PS-ben valamennyire szívesen csinálnék magamnak, csak nem tudom hogy mûködne-e vagy hogy hogy csináljam meg hogy mindig azt mutassa amit kell.
a logó megvan, csak itt a topik megette 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Vagy a fellépést követõen a program leszedi a legfrissebbet (a patchek tartalmazzák az elõzõeket is?)
Persze van mikor kifog az ember egy jó csapatot de az ritka, ennek úgy lenne értelme igazából ha lenne egy 4 fõs haveri társaság akik már összeszoktak, na úgy tényleg jót lehetne játszani.
unable to log in. plese try again.
2 napja ezt az üzenetet dobja pedig látom h mûködnek a szerverek!
Volt már valakinek ilyen problémája??
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
1680*1050-be tolom low beállítások mellett ezzel a géppel.
Amd Athlonx2 7750be,6gb corsair dominator,Hd5770/1gb.
Amúgy abban a dokumentumban auto-ra van állítva, most akkor melyik?Mit írjak be helyett hogy simán 11 vagy hogy dx11?
Ha pc-n használod nem kell semmit se unlockolni,pc-re az összes map pack ingyenes.
<#confused>#confused>
Ja még a mappack is jó lenne...Köszi!!!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Köszi!!
sanya: nekem nem kell magyaráznod,de aki videóban red dottal használja annak grat<#szomoru2>#szomoru2>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
aki a ponttábla alján van a rossz játékos
aki konzolon bohóckodik meg nem játékos
k?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Nothing is True, Everything is Permitted
Nothing is True, Everything is Permitted
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub