51658
  • Fpocok
    Kicseréltem a szervereket a bannerben, de nekem még mindig nem cserélte ki... lehet várni kell kicsit.
  • eugabesz
    Hja,szereted...az már más tészta,hogy érted-e....
  • Metalmilitiakid
    Köszönöm szépen, úgylátom olvastad bf3 topikban a HSZ em :D
  • nandorb
    ATI kartyad van? Ha igen rakd fel a 10.6-ost megoldodik.
  • Fpocok
    Ezt nem azért, mert nem szeretem a humort, hanem mert nem kell kigúnyolni a másikat.
  • Metalmilitiakid
    Apa kezdődik.........
  • Cris99
    Vkinek steam accom? mw2 és BO-val?
  • Metalmilitiakid
    Akkor bizony így marad, annyira nem bír érdekelni :D
  • eugabesz
    Télleg csak a support maradt....(vagy te...ebben a rangban)
  • Metalmilitiakid
    Vagyis ?? Ilyenkor mit tehetek, mert a változás nem az én oldalamon történt.
  • eugabesz
    Szerintem megváltozott a mentés helye....azért nem frissül a statod...
  • Metalmilitiakid
    Igen Ati oldalon volt ez, de az új driverrel még talán az atik töltenek be gyorsabban.
  • Fpocok
    Ööö régen volt ilyen... de már nem emlékszem mit kellett csinálni... talán levenni dx9re vagy nem tudom. Régen volt... még a kezdetekkor. Bár mintha driverrel fixelték volna.
  • Metalmilitiakid
    kb 10-20
  • SzinesGeza

Nektek meddig tölt be egy pályát (illetve egy új kört).
    Nekem botrányos: 40-50 mp-ig is eltart.

• Metalmilitiakid
    Újrarakni megfogadtam még egyszer nem fogom, ha véletlenül odavesz formázással akkor így jártam :D
  • Fpocok
    Lehet a login szerver szarakodik? De ha csak neked, akkor nem tudom. Próbáld meg újra rakni, PBt frissíteni. Esetleg konzultálj supporttal.
  • Metalmilitiakid
    Azt tudom, de akárhányszor jövök be, vagy ezt a régit, vagy a 0 ás verziót kapom, újabbat nem.
  • nandorb
    Meglehet buggos,probalj ki-be jelentkezni mig normalisan nem mutatja. Sokszor 0-as statot mutat bejelentkezeskor ilyenkor ha jatszol nem menti el a pontokat.
  • Metalmilitiakid
    Lehet az ellen valamit tenni, hogy ne akadjon be a statom ?? Értve itt, hogy már lassan 1 hete azt írja, hogy ezüst csillagom van uzibol illetve, hogy 1 kill kel m92 ből az ezüsthöz, pedig már rég megvan. Persze ezt a játékon belül írja.
  • Drang
    Battlefield 3 a Dreamhacken:
    Élőstream a bfhun!
  • eugabesz
    Jó,én sem rád akartam tukmálni a felelősséget,de lehet szervert normálisan is üzemeltetni,nem csak úgy,hogy bedobjuk a gyeplőt,oszt had menjen minden...csak + infót szolgáltattam a tiéd mellé.
  • Fpocok
    Amint megkaptam ftp elérést, kicserélem a szervereket.
  • zebrock
    Jeleztem, hogy van még egy HUN szeró, amúgy szintén a játékélményért. Nem vagyok senki ott, csak gondoltam szólok, de a szerver viszont nem laggos ami mindenképp pozitív :) Mondjuk nem díjazom, ha az admin játtsza az eszét, mint sok helyen. Kipróbáltad, fasza, van ilyen, megfelelni nem lehet mindenkinek
  • eugabesz
    Köszi az info-t,kipróbáltam.Nincs autobalance,nem jár semmilyen bünti tk-ért,(azt nem értem akkor miért van bekapcsolva egyáltalán?) OhJames kolléga kb. 8-szor tk-zott le c4-el,admin se ts-en sem szerveren,köszi,nem kérek belőle többet.Én a játék élményért játszom,nem azért ,hogy a sok köcsög kényének kedvének ki legyek szolgáltatva.
  • zebrock
    Megkönnyítem neked a keresést :) Kellemes Magyar szeró a BB-től. Szabály csak annyi, hogy nincs főbázis basztatás. (különben a lezsidózzuk )
  • zebrock
    :D ja, halad a bakkerfíld színvonalával, hehehe
  • Fpocok
    Értem... ma kiveszem.
  • Beers
    egyre magasabb a színvonal..…
  • nandorb
    Fpocok: Amugy a Battlefield.hu Vietnam HC szervert szedd ki a listabol.
  • nandorb
    Mutass magadrol kepet es akkor elhiszem hogy parazita vagy, de sajnos ez nemfog megtortenni mert te irod is a google-ba be hogy parazita...:D
  • KaBuTo666
    Hivj parazitanak es lesd kivansagaimat te senki.
  • nandorb
    Aljon meg a menet, kivagy te itt? Szaljal le rolam, fel se raktad a jatekot szal legyel kussban.
  • KaBuTo666
    Óhh te utolsó senkiházi mocsok.
  • nandorb
    Na persze, teged csak hibaztatnalak hogy hulye vagy a jatekhoz...
  • KaBuTo666
    Faszom nem akarok veled APB-zni, mert a végén még megszeretnél engem mint internetes barátot ha elkezdek kommunikálni nem fórum módjára ts-n vagy hol. Kellenek az ellenségek is!
  • nandorb
    Sajnos nem igaz, de viszont johetnel BF3-ig APB-zni. Ott birsz kempelni.
  • nandorb
    Huha ezt honnet veszed? Mingyart megnezzem mit mond a dragalatos GGC stream:)
  • Cris99
  • KaBuTo666
    Mirol beszelsz? Uj accountot kezdtel es kulfoldi szerveren jatszol. Arrol nem is beszelve hogy aimbotozol.