Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig egy jó pilóta, gunner páros, simán eldöntheti a meccset.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Tartalek terv: Latogass el az Iramra, es kerd meg a tokorru Snor^-t, hogy vegyen fel inasnak!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Lehet csatlakozni az ott jatszokhoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nothing is True, Everything is Permitted
<#kacsint>#kacsint>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egyébként mennék én szívesen más kaszttal is nem csak reconnal, csak mivel nem találok sose egy normális csapatot se így nem sok értelme van az egésznek.Ha nem dolgozunk úgyse össze akkor a fene megette az egészet.Ezért játszok inkább egyedül.De tegnap pl találtam egy magyar szerveren egy fasza csapatot,voltaképp 2-t.6-an mozogtunk együtt folyamatosan és foglalgattuk a zászlókat és végig medic voltam, jó is volt de elég ritka az ilyen.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amugy nem olyan jo. Szerintem az MG36 a legjobb fegyver medicnek, marcsak az ingyenes reddot miatt is, ami felszabadit egy plusz upgrade helyet.
Jó persze nem nyúltam hozzá sokáig, most kezdtem neki múlt héten a multinak. 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Köszi!!!
Délután, egy 24-es szerveren nagyon jól adja. Tegnap pont azt néztem, hogy 10-15 golyó bõven elég egy ellenbe.
A másik, hogy meg kell tanulni lõni, ugyanis (elárulok egy titkot), ha pontozol, 50%-al jobban találod el.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Pár klántársam is rászokott hc-re, de már kezdenek visszatérni normálisra, mert bf3 is sc lesz...
Eleg gaz. A sniperkedes az latszik, az emlegetett teamwork meg nem.
Jó poén volt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#kacsint>#kacsint>
felvenni a lõszert/gyógyúlni úgy tudsz h ráállsz/ûlsz a dobozra
ha arra értetted a kérdést, akármennyi dobozt ledobhatsz a játék során, csak meg kell várni míg újratöltõdik és dobhatod is a következõt
fegyó sztem már emberfüggõ kinek mi esik kézre...az meg h egy tár is kevés az már a kedves programozók hibája nem a tied 😊
Köszi!!Még elég kezdö vagyok de haladok....
melyik a legjobb fegyó sebzési szempontból, mert van akibe egy tár is kevés!!