Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Na az baszna be ha csak sc lenne, akkor le mortarozom a dice központot, BC2-t is a HC teszi élvezhetõvé.
Black Ghost
Mák?...lófaszt, a sok pöcs tanuljon meg helit vezetni. Az agyuk be van szürkülve mit a képernyõ, mennek mint a vaklégy nyíl egyenesen, oszt' csodálkoznak ha hullanak mint a legyek. Az ilyen pályákon szinte nincs olyan kör, hogy le ne szednék egyet.
Pedig egy jó pilóta, gunner páros, simán eldöntheti a meccset.
Ki lehet lõni 200m-rõl is csak kurva nagy mák kell hozzá, nekem 2x sikerült de csak úgy hogy pont szembe jött csak fölé kellett célozni.De sose elsõre hanem 10. lövésre legalább.Én is jártam úgy hogy 280m-rõl szedett ki a tank mikor guggoltam a dombon és csak a burám látszott ki de elsõre fejbeszedett a köcsög.Amúgy meg tényleg van benne valami egy tank hogy a rákba lõ ki 2 lövéssel mikor full hp-s tankkal indulok?

<#taps><#nyes><#zavart1>

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

byzhouse
kib*szott sok pro,hogy tankkal 2km-rõl 1lövéssel kilövik a helimet. vicc ez a játék. punkbuster talán még 1914-ben volt hatásos. most is 100milliót költöttek marketingre,de cheat ellen nem tudnak csinálni semmit mi?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Beers
ja, szinte only snipa!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Iramra szoktam járni.Minden este felnézek szinte.

Az fekszik legjobban a fraszt! Joforman nem is probaltal mast. Dobd felre azt a vacak(pedig HC-n nem is annyira) mesterlovesz puskat, es menj elore! Le fognak loni az elejen, de anelkul nem fogsz fejlodni. Tobb mint haromszor annyi idod van reconnal, mint nekem, es nincs annyi killed Ez nem attol van, mert en valamifele aldott tehetseg vagyok(talalsz a magyar szervereken is sokkal jobbakat hegyekben), hanem mert ezt az idot nagyreszt shotgunnal es VSS-vel a rumli kozepen toltottem.

Tartalek terv: Latogass el az Iramra, es kerd meg a tokorru Snor^-t, hogy vegyen fel inasnak!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem, ez pályafüggõ leginkább a másik kaszt az engineer amivel sokat szoktam menni,most meg a medicel kasztnál akarok mindent kiunlockolni.Nem csak reconnal megyek ez hülyeség csak az fekszik a legjobban,pl atacama desert vagy azok a téli pályák nem igazán jók a reconhoz.Ott engineer vagy assault volt eddig.

byzhouse
és csapat nélkül csak reconnal mehetsz?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

azonkivûl a hc nagyon megemeli a csapatjáték szintjét,mert nem elég ovis modra rátenni egy naracsjelet, hanem tsen el is kell tudnod mondanod hol van,merre tart,igy nem árt pályaismeret sem

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

kösz.<#worship>

de a 10 golyó mar sok, hcn elég 2-3 is, shotikbol és csipábol garantáltan 1.ha abf3ban nem lesz hc mod, akkor tuti nem veszem majd meg, még jó hogy van bétám,és ki tudom tesztelni mielõtt pénzt adnék a hazug, fos, szar dice-nak

nandorb
Ha a csapat munka erdekell teged, akkor szerezz mikrofont, es jelentkezzel a battlefield.hu bc2 gamenightra v vietnam gamenightra...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fpocok
Ez a kép odabasz!

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#worship>

Ne tessenek rohanni! Ellenben : Teamspeak.hu.
Lehet csatlakozni az ott jatszokhoz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

CroftManor
Nem is akarok ötvenes lenni, nincs nekem annyi idõm hogy addig eljussak. Meg ahhoz nagy fannak kell lenni. Csak valamilyen szinten érdekel, mert a single az bejött.

Nothing is True, Everything is Permitted

jó van má csa hülyéskedik.....
<#kacsint>

Kösz tényleg, most mi szükség a másik sértegetésére?Én egy rossz szót nem szóltam hozzád.

Én is....<#wave>

MR ME
😄DDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Keresd fel oket!

Én is szívesen csatlakoznék egy klánhoz😄
Egyébként mennék én szívesen más kaszttal is nem csak reconnal, csak mivel nem találok sose egy normális csapatot se így nem sok értelme van az egésznek.Ha nem dolgozunk úgyse össze akkor a fene megette az egészet.Ezért játszok inkább egyedül.De tegnap pl találtam egy magyar szerveren egy fasza csapatot,voltaképp 2-t.6-an mozogtunk együtt folyamatosan és foglalgattuk a zászlókat és végig medic voltam, jó is volt de elég ritka az ilyen.

En feladnam a helyedben. Annyi szint van meg, sose leszel otvenes. <#whatever>

MR ME
minden kezdet nehéz, am mostanában h lejjebb ment a game ára elég sok kezdõ szintû játékossal lehet találkozni, de egyébként sincs veszve semmi, max addig míg unlockolgatsz kicsit nehezebb dolgod van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Itt.

Amugy nem olyan jo. Szerintem az MG36 a legjobb fegyver medicnek, marcsak az ingyenes reddot miatt is, ami felszabadit egy plusz upgrade helyet.

CroftManor
Már egy éve megvan ez a játék...és most a 4es szinten vagyok... mennyi esélyem van szerintetek? 😄
Jó persze nem nyúltam hozzá sokáig, most kezdtem neki múlt héten a multinak. 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Az MG3-at mikor kapom meg??? Melyik fegyó ez??

15ös szinten megkapod a magnum ammot, azt berakod, meg egy random fegyvert, (persze nem smg-t), és darálsz.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Haggyama! Megvan az osszes jol haszanlahato fegyvered, megse azokat hasznalod.

<#zavart1><#worship>

Hát akkor én mit mondjak....2-es szinten vagyok 6órát nyomtam még...110Kill....280death...no de mit irjak a klánba...

Van klanod? Nincs? Akkor semmit.

Nem most kezdtem én se játszani, tudom hogy kell lõni, csak marhára idegesítõ mikor egy szar fegyverrel próbálsz leszedni egy 40-es szintû emberkét mikor a te fegyvered sebzése a béka valaga alatt van, ha elõbb észrevesz nem sok esélyem van.Én mindig is a defense jellegû játékstílust kedveltem, lopakodás, hangtompítós fegyóval az ellen hátába kerülni.Mert elõre ész nélkül bárki tud menni, ezért is van az hogy én nem rohanok elõre hanem hátrébb maradok és védem a zászlót vagy a dobozt.Meg egyszerûen a fegyverek sebzése valahogy nincs eltalálva rendesen.

No azt kérdezném, hogy mikor belépek a játékba..akkor kéri hogy milyen klán..ide mit irjak???
Köszi!!!

Este, mikor a master szerver fullon van, persze, hogy kell, hisz egy konzolport játék netkódja miért is lenne jó?
Délután, egy 24-es szerveren nagyon jól adja. Tegnap pont azt néztem, hogy 10-15 golyó bõven elég egy ellenbe.
A másik, hogy meg kell tanulni lõni, ugyanis (elárulok egy titkot), ha pontozol, 50%-al jobban találod el.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Tényleg baromi jó az sc mikor egy tárat bele kell nyomni egy ellenbe hogy megfeküdjön.

Rák se érti ezt a hc nyavajgást, mind CB, mind ESL simában volt, olyan szabályokkal, mint most a bf.hu szervere (FF on, no 3d spot), és mégse volt gond, simán belehetett lõni mindenkit...
Pár klántársam is rászokott hc-re, de már kezdenek visszatérni normálisra, mert bf3 is sc lesz...

Ja, de csak azért mert nem találok sose egy épkézláb csapatot se akivel együtt tudnák dolgozni.Kivéve a magyar szervereket de azokat csak mostanába kezdtem látogatni.Csak a magyar szerók egsz nap üresek csak estefele vannak néhányan és a nagy része nem is hc, az meg vagy tele van vagy senki sincs fent.Tegnap pl egész végig medickel mente szinte több embert élesztettem fel mint amennyit megöltem.Meg ennél a kasztnál hajlamos vagyok futkozni mint a vakegerek hogy boldog boldogtalanon segítsek.Aztán ennek meg ugye a K/D arány látja kárát.Ha mesterlövésszel megyek akkor alig szoktam meghalni viszont sok embert eltetszek láb alól.

Ez te vagy?
Eleg gaz. A sniperkedes az latszik, az emlegetett teamwork meg nem.

<#taps>
Jó poén volt.

DarkSector
Új DLC!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

byzhouse

Magyarul ne folyamatosan löjjek...
<#kacsint>

lolSL
ne nyomd a gombot 😄

"lõjél burstokat" na ez meg mit jelent???

byzhouse
furcsa én nem halok meg 600x mediccel 😞 lõjél burstokat mg3-al(világvégérõl leszeded az embert vele)

MR ME
kiválasztod a dobozt/defit (4es gomb talán?) majd bal egérgomb, értelemszerûen a defit a halottra nyomod rá, vagy az ellenre és azzal megölöd 😊 dobozt meg ledobja eléd
felvenni a lõszert/gyógyúlni úgy tudsz h ráállsz/ûlsz a dobozra
ha arra értetted a kérdést, akármennyi dobozt ledobhatsz a játék során, csak meg kell várni míg újratöltõdik és dobhatod is a következõt

fegyó sztem már emberfüggõ kinek mi esik kézre...az meg h egy tár is kevés az már a kedves programozók hibája nem a tied 😊

No akkor egy kérdés, melyik gombal dobom le a löszert a medkitet, és melyikkel veszem fel...most kaptam valami defibrilátort, na azt hogyan használom..melyik gomb stb...
Köszi!!Még elég kezdö vagyok de haladok....
melyik a legjobb fegyó sebzési szempontból, mert van akibe egy tár is kevés!!