51658
  • barmi
    Mi a fenének ? ? ? 0.o :-)
  • nandorb
    Vegyel +2GB memoriat is:)
  • erieskrisz
    Köszi a választ akkor valoszinü hogy elugrok megvenni a gamet
  • barmi
    A play4free a BFHeroes rendszerét használja, a BFBC2 pedig nem. Itt nem kell előre gyártanod katonát hanem játék előtt kiválaszthatod melyik kasztal szeretnél indulni. (és ha esetleg lelőne akkor mindig választhatsz a kasztok közül szabadon)
  • erieskrisz
    Sziasztok erösen gondolkodom a játék megvételén most hogy ilyen olcsó de lenne 1-2 kérdésem ugye 4 kaszt van gondolom itt is mint a battlefield play 4 freeben vagy tévedek? Ha viszont 4 kaszt van egy cd kulcsal csak egy féle katonát tudok csinálni vagy lehet szabadon váltogatni a kasztokat ?
  • barmi
    Ez konkrátan tegnap éjjel történt, tehát aki teheti változtassa meg a fiókja mail címét, jelszavát .
  • sanya200
    Amúgy nem tudjátok mivan ezzel a stats verse oldallal.Nagyon tetű lassan akarja frissíteni 4-5h-t ír.
  • sanya200
    Nem rég változtattam jelszót szóval nem lehet gond belőle.
  • barmi
    Lulzsec-ék feltörték az EA BFH adatbázisát ... nagy a baj :(
  • Nagydög
    A CD Galaxis a legjobb megoldas, de amugy jatszhattok ketten egy jatekkal is. Osztoznotok kell az EA accounton, csinalhattok kulon katonat mindketten, es termeszetesen egyszerre csak egyikotok tud bejelentkezni.
  • Drazse23
    Igen szerintem is. Egy CD kulcsal csak egy felhasználói profil kreálható. Ha más gépen, más profillal akar játszani, akkor meg kell vennie a játékot neki is.

Bár bejelentkezésnél mintha láttam volna egy "Create a new accont" (vagy ilyesmi) fület. Ezt még soha nem néztem meg mi is akar lenni.
    Tegyetek egy próbát!

(De ha a régi profil el fog veszni ezáltal, nem engem kell okolni! )
  • Cris99
  • nandorb
    1account=1cd kulcs.
  • SD456
    Én is ajánlottam már neki :)
  • V43 1105
    A barátod látogasson meg egy CD Galaxis, 576-ot és vegye meg 2.490,- nem sok érte.....
  • Metalmilitiakid
    Tudtommal nem tudsz két helyen belépni egyszerre, dehát próbáld meg :D
  • SD456
    Sziasztok!

Szerintetek lehet gond belőle ha az egyik barátom is játszana az én CD kulcsommal a játékkal ? Persze külön account-on játszana, csak a kulcsot használná. Ilyenkor vajon tudnánk mind a ketten játszani azonos időben ?

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • KaBuTo666
    Akkor megyek k/d-t növelni.
  • eugabesz
    Már át van...ehunne.
  • eugabesz
    Várj kicsit,mert még nincs átírva a gametracker-ban,de :89.202.196.57
  • Fpocok
    IP?
    (lusta disznó vagyok)
  • eugabesz
    Figyelem!Akinek esetleg favorit volt az IRAM szerver,kérem keressen rá újra,mert megváltozott az IP,áttettük Ausztriába a szervert,hátha jobb lesz...majd az idő eldönti.
    Egy egyszerű HUN-ra a keresőbe látni fogod,de így is keresheted:[IRAM] clan server HUN
  • Blekk Síp
    Kivettem az x-et a Remember my psw-nél, így már jó. :|
  • Blekk Síp
    Win7 újratelepítés után a game kidobott a punkbuster-re hivatkozva, majd manuális update megtörtént, most pedig nem tudok a játékban beloginolni. Vmi tanács?
  • jgrg
    Baszki egy jo kis szalonnasutes:-( de hianyzik, miert irsz ilyeneket? Csakhogy fajjon??? Na mindegy banatomban kinyirok valakit
  • MR ME
    ti se sütitek a szalonnát/húst hanem égetitek? :D ügye h úgy az igazi :D
  • eugabesz
    Hát...fagyosnak nem mondanám.Ez az igazi nyári időjárás...
  • Fpocok
    Fúúú ne is mondjad... basszus... tegnap olyan meleg volt, hogy többször kellet tusolnom, most meg úgy lehűlt a levegő... fagyos az idő :D
  • eugabesz
    Eccerűen kevesebbet játszunk...ilyenkor több a meló...meg meleg van...meg szalonnát kell égetni...meg húst...stb.(a megfelelő aláhúzandó!)
  • jgrg
    Hi 2 aprosag:
    1 mostanaban alig latok magyart a magyar serveren, mi tortent? Se gabeszt, se kedvenc gyilkosaimat (jcsr, horda)
    2 efeletti maganyomban vettem egy vietnamot, de a helikopter vezetesen tul, ami egyszerubb nem igazan jon be. A repuloket pedig meg se talaltam. Olyan mintha komlett orultek rohangalnanak a servetek minden szisztema nelkul. Mit csinalok rosszul?
  • elitehun
    Irja hogy nem jó angolból
  • nandorb
    Live Supportot keresd fel...
  • eugabesz
    Mér' van olyan nem?...Cheater Alajos...és?
  • byzhouse
    cheater mióta tulajdonnév?
  • Gergosz2
    vedd ki a jelszóemlékeztetőt mert az sok helyen bugos(nálam is)
    Ha az ki van ikszelve nem tudok belépni.

• NikeCortez
    Mellesleg az Emlékeztető mailt Probáltam, és ? nemjött semmi :(
  • NikeCortez
    Sziasztok.

Van egy Problémám, valaki vagy valami miatt nem tudok belépni az Accountomba.
    Fenyegettek mar a Kulfoldi jatékosok ,hogy felnyomnak mert Cheater vagyok, mert 17/1 es aranyom volt Sniperrel...pedig nem vagyok Cheater! -.-

Lényegében a sajat accomal nem birok belépni (havernak sikerul a sajatjaval) nekem az irja hogy az email vagy a password nemjo.

Valami okos 5let? még vietnamom is megvolt hozzá és anno még 10 rongyért vettem a gamet :(

Nemvagyok se jo angolos se semmi...

Mit lehetne tenni ? :S
  • eugabesz
    ...akkor neked biz' még nincs pach....
  • MR ME
    :DDDDDDD
  • ConnorJohn
    hali! az a gondom, hogy multiban nem talál szervereket, valaki megoldás?