51658
-
barmi #46420 Mi a fenének ? ? ? 0.o :-) -
#46419 Vegyel +2GB memoriat is:) -
#46418 Köszi a választ akkor valoszinü hogy elugrok megvenni a gamet -
barmi #46417 A play4free a BFHeroes rendszerét használja, a BFBC2 pedig nem. Itt nem kell előre gyártanod katonát hanem játék előtt kiválaszthatod melyik kasztal szeretnél indulni. (és ha esetleg lelőne akkor mindig választhatsz a kasztok közül szabadon) -
#46416 Sziasztok erösen gondolkodom a játék megvételén most hogy ilyen olcsó de lenne 1-2 kérdésem ugye 4 kaszt van gondolom itt is mint a battlefield play 4 freeben vagy tévedek? Ha viszont 4 kaszt van egy cd kulcsal csak egy féle katonát tudok csinálni vagy lehet szabadon váltogatni a kasztokat ? -
barmi #46415 Ez konkrátan tegnap éjjel történt, tehát aki teheti változtassa meg a fiókja mail címét, jelszavát . -
sanya200 #46414 Amúgy nem tudjátok mivan ezzel a stats verse oldallal.Nagyon tetű lassan akarja frissíteni 4-5h-t ír. -
sanya200 #46413 Nem rég változtattam jelszót szóval nem lehet gond belőle. -
barmi #46412 Lulzsec-ék feltörték az EA BFH adatbázisát ... nagy a baj :( -
Nagydög #46411 A CD Galaxis a legjobb megoldas, de amugy jatszhattok ketten egy jatekkal is. Osztoznotok kell az EA accounton, csinalhattok kulon katonat mindketten, es termeszetesen egyszerre csak egyikotok tud bejelentkezni. -
Drazse23 #46410 Igen szerintem is. Egy CD kulcsal csak egy felhasználói profil kreálható. Ha más gépen, más profillal akar játszani, akkor meg kell vennie a játékot neki is.
Bár bejelentkezésnél mintha láttam volna egy "Create a new accont" (vagy ilyesmi) fület. Ezt még soha nem néztem meg mi is akar lenni.
Tegyetek egy próbát!
(De ha a régi profil el fog veszni ezáltal, nem engem kell okolni! ) -
#46409 -
#46408 1account=1cd kulcs. -
#46407 Én is ajánlottam már neki :) -
#46406 A barátod látogasson meg egy CD Galaxis, 576-ot és vegye meg 2.490,- nem sok érte..... -
#46405 Tudtommal nem tudsz két helyen belépni egyszerre, dehát próbáld meg :D -
#46404 Sziasztok!
Szerintetek lehet gond belőle ha az egyik barátom is játszana az én CD kulcsommal a játékkal ? Persze külön account-on játszana, csak a kulcsot használná. Ilyenkor vajon tudnánk mind a ketten játszani azonos időben ?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
KaBuTo666 #46403 Akkor megyek k/d-t növelni. -
eugabesz #46402 Már át van...ehunne. -
eugabesz #46401 Várj kicsit,mert még nincs átírva a gametracker-ban,de :89.202.196.57
-
#46400 IP?
(lusta disznó vagyok) -
eugabesz #46399 Figyelem!Akinek esetleg favorit volt az IRAM szerver,kérem keressen rá újra,mert megváltozott az IP,áttettük Ausztriába a szervert,hátha jobb lesz...majd az idő eldönti.
Egy egyszerű HUN-ra a keresőbe látni fogod,de így is keresheted:[IRAM] clan server HUN -
#46398 Kivettem az x-et a Remember my psw-nél, így már jó. :| -
#46397 Win7 újratelepítés után a game kidobott a punkbuster-re hivatkozva, majd manuális update megtörtént, most pedig nem tudok a játékban beloginolni. Vmi tanács? -
jgrg #46396 Baszki egy jo kis szalonnasutes:-( de hianyzik, miert irsz ilyeneket? Csakhogy fajjon??? Na mindegy banatomban kinyirok valakit -
#46395 ti se sütitek a szalonnát/húst hanem égetitek? :D ügye h úgy az igazi :D -
eugabesz #46394 Hát...fagyosnak nem mondanám.Ez az igazi nyári időjárás... -
#46393 Fúúú ne is mondjad... basszus... tegnap olyan meleg volt, hogy többször kellet tusolnom, most meg úgy lehűlt a levegő... fagyos az idő :D -
eugabesz #46392 Eccerűen kevesebbet játszunk...ilyenkor több a meló...meg meleg van...meg szalonnát kell égetni...meg húst...stb.(a megfelelő aláhúzandó!) -
jgrg #46391 Hi 2 aprosag:
1 mostanaban alig latok magyart a magyar serveren, mi tortent? Se gabeszt, se kedvenc gyilkosaimat (jcsr, horda)
2 efeletti maganyomban vettem egy vietnamot, de a helikopter vezetesen tul, ami egyszerubb nem igazan jon be. A repuloket pedig meg se talaltam. Olyan mintha komlett orultek rohangalnanak a servetek minden szisztema nelkul. Mit csinalok rosszul? -
#46390 Irja hogy nem jó angolból -
#46389 Live Supportot keresd fel... -
eugabesz #46388 Mér' van olyan nem?...Cheater Alajos...és? -
#46387 cheater mióta tulajdonnév? -
Gergosz2 #46386 vedd ki a jelszóemlékeztetőt mert az sok helyen bugos(nálam is)
Ha az ki van ikszelve nem tudok belépni.
-
NikeCortez #46385 Mellesleg az Emlékeztető mailt Probáltam, és ? nemjött semmi :( -
NikeCortez #46384 Sziasztok.
Van egy Problémám, valaki vagy valami miatt nem tudok belépni az Accountomba.
Fenyegettek mar a Kulfoldi jatékosok ,hogy felnyomnak mert Cheater vagyok, mert 17/1 es aranyom volt Sniperrel...pedig nem vagyok Cheater! -.-
Lényegében a sajat accomal nem birok belépni (havernak sikerul a sajatjaval) nekem az irja hogy az email vagy a password nemjo.
Valami okos 5let? még vietnamom is megvolt hozzá és anno még 10 rongyért vettem a gamet :(
Nemvagyok se jo angolos se semmi...
Mit lehetne tenni ? :S -
eugabesz #46383 ...akkor neked biz' még nincs pach.... -
#46382 :DDDDDDD -
ConnorJohn #46381 hali! az a gondom, hogy multiban nem talál szervereket, valaki megoldás?