Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mediatech gamepadját használnám a 1504 est egész jó lenne hozzá.
pmben írjatok ha van valami köszi
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
jelvények
rangok
itt is érdemes olvasgatni 😊
így hirtelen ennyi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Magyar nyelvû oldal kellene, ahol az érmek és minden egyéb elérhetõ/endõ feladat, achi le van írva.
Van ilyen?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
<#zavart1>#zavart1>
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Amúgy ez mind Landor hibája. <#vigyor5>#vigyor5>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Szerintetek ha havernak varez verziós battle van fent ,és én adom a bejelentkezõ adatokat neki.Menne a game?Frissítene a játék neki?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ma vettem meg a progit de hibát ír ki mialatt keresi a frissítéseket tudnátok segíteni? A vége elõtt kapom a hiba üzenetet.
Üdv:Charly
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
xxTamasxx : nem, vannak még jópáran akik tudják mit kell tenni egy rush vagy cq pályán, még a magyarok közül is kerülnek ki szép számmal,de sok a public láma retard, ez tény
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De itt egy screen.
De mibõl gondolod hogy csak megyek a vakvilágba?Bár általában azt is felélesztem aki nem a csapatomhoz tartozik, vagy adok neki dobozt.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#zavart1>#zavart1>
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>