51658
-
sanya200 #46540 Van hogy sok van a pályán hazudnák ha azt mondanám hogy nem de 1-2 sose árt ha másért nem is azért hogy az ellen snipereit kiiktassa.De pl rush játékmódba nem tanácsos mert akkor annyi az egész játéknak főleg ha a támadó csapat fele sniperből áll.
Én is jártam már így pl laguna presa vagy melyik volt a hegyről 2-en voltunk sniperek csak erre a játék vége a fele a csapat 90%-a a hegyről lődözött mindennel az állomásra meg senki nem ment hogy felrobbantsa, próbáltam egyedül assaultal de kurvára nem volt esélyem nyílt terepen.Engem is idegesít mikor a 16 csapattársból 8-9 sniperrel megy.Aztán gubbasztanak egy helybe, a másik fele meg értelmetlenül szaladgál.A másik amit rühellek az az hogy a társak elmennek az ellenfél bázisára kempelni miközben az ellenfélé az összes zászló, a sok hülye nyomorék meg azt a 2 nyamvadt embert lődözi a bázison aki véletlenül oda spawnol.Már nem azért de ki az a hülye aki oda rakja magát mikor az összes zászló az övék?Persze ilyenkor próbálok alkotni vlamit elfoglalni egy zászlót de semmi esélyem rá mikor az összes ellenfél odajön hogy visszafoglalja az én csapatom meg ott dekkol az ellenfél bázisán és néz ki a fejéből.A csapatmunka szart se ér ott állok lesérülten erre jön egy medic és baszik rá, látja hogy alig élek de le se szarja odalövök a lába elé hogy figyeljé má te pöcs de azt is leszarja.Lőszerrel szintén ritka ha valaki csak úgy odadob egy csomagot hogy nesze b+ legyen mit a tejbe aprítani.Magyar szerver meg alig van ami van az meg nem hc.Az iram szerverre szívesen járnék de most se megy, már vagy 2 napja nem megy.Pedig ott azért van némi csapatmunka, a külföldiekhez képest legalábbis. -
eugabesz #46539 Na ne...ezt már lerágtuk párszor,mármint ezt a csontot...támadó csipa meg stb.,holott a legtöbben tisztában vagytok vele,hogy semmi keresni valója a csipának a pályán,csak ciki lett volna kihagyni...és ne gyertek nekem a cg-s,meg az M60-as noobokkal,az egyik kiktat egy tankot,vagy helit ha kell,a másik meg jó esetben ad életerőt,ha észrevezi,mit akarsz.
De a sniper 95%-a kemper,magának való visszahúzódó játékmódot játszik és ha mondjuk egy adott pályán (pl. Isla Inocents) beállnak,annak a játéknak mint élmény már lőttek.Jah...vagy hogy ti csak nézelődni jártok szerverekre??Akkor elnézést,nem szóltam. -
sanya200 #46538 Azért nem tetszik senkinek mert messziről is tud lőni nekik meg nincs esélyük visszavágni.Bezzeg mikor egy M60-al kempel valaki 100 méterről azzal semmi baj nincs ugye?Vagy amikor bedekkol a fal mögé aztán várja hogy arra jöjjön valaki.Az is kemperkedés azzal a különbséggel hogy nem m24-el vagy más fegyverrel követi el hanem m60-al.A játékosok fele ezt csinálja beáll egy ablakba vagy valahova és onnan lődöz állandóan, a sniperek annyiban mások hogy ők egy kicsit távolabbról csinálják mint a többi.
Amúgy kinek mi a kedvenc fegyvere?
Nekem M-24,M-95,G3,M-14,C4,WWII M1911 .45.
A WWII M1911 .45-el már 542 embert szedtem le.
-
bypass #46537 Imádtam, annak idején Bf2-ben is, no clay, no c4.....
Ugyan mááár.....
Ja az assaultnak meg no gp30, a suppnak no lőszeres tagyó, a medicknek meg no defibri....
ÉS olyan nem lesz hogy pusztán stat javítás miatt ki kell állni a pálya közepére minimum 3-szor ingyen fragnek?
Szóval, ha benne van használjuk, mindenkinek szíve joga hogy az adott lehetősségek közül melyiket választja. Én pl. játszok mindennel, de marhára utálom, hogy egy adott szituációban kellene egy snipa, de mivan??? jó nagy fakkk, mert a szerveren csak 2db-ra van limit...:(
Na mind1...szóval valahogy olyan érdekes ez az antiszemitizmus a snipákkal szemben...tisztára mint a négerek a fehérek között..:) pedig csak egy bokrot húztak magukra..:) -
bypass #46536 Hmm, érdekes hogy minden más kaszt kilengéseit milyen nagy tolarenciával kezelik. Például, amikor a medic M60-as volt a hős csúzli, valahogy a rinyáláson kívűl nem történt soha semmi...vagy az energizer sniper rakétája, valahogy nem nagyon akarják kitiltani egyiket sem. Ez egy háborús játék, annak minden összetevőjével. A snipa ugyan úgy szerves részét képezi a csapatmunkának, mint bármelyik másik kaszt. A sniperek többsége jól helyezkedik, spawn pontot biztosítva a csapatnak, jelöl, tüzérséget ad, és nem utolsó sorban írtja az ellent, ezzel jól felidegesítve őket....Szóval tessék egy kicsit a henteseket (assault) is szídni, ne csak a "bozótosokat"...:) -
KaBuTo666 #46535 Mi meg téged. -
eugabesz #46534 Nem szeretjük a snipereket.slussz. -
sanya200 #46533 És persze nem szabad sokáig egy helyen maradni mert megjegyzik hogy honnan szedted le őket és mikor odamennek bosszút állni akkor,kinyírhatod még egyszer.Én nem az a fajta vagyok aki fél órán keresztül ugyan onnan lő, gyakran váltogatom a helyeket és arra megyek ahol épp zászlót foglalunk vagy épp az ellen foglalná el.Persze régebben előfordult hogy sokáig maradtam egy helybe de ez csak akkor fordult elő ha jó helyet találtam az és az ellen csak rohan bele a célkeresztbe.Nincs baj a Recon kaszttal és nem is értem miért van ez a nagy anyázás ellenük, nem egyszer mentettem már meg a csapattárs seggét vagy épp a zászlót és szedegetem le az ellenfél mesterlövészeit.Ez a kaszt is éppúgy hozzátartozik a játékhoz mint az assault.Ráadásul a játékosok fele még csak lőni se tud vele rendesen csak össze-vissza szórja az áldást.Én a futó játékosok 90%-át elsőre eltalálom legyen az 50m-re vagy 150-re.Sokszor van ám hogy úgy mentem meg a társak életét hogy még csak nem is tudnak róla, mikor megjelenik mögöttük az ellenfél,vagy épp lövik őket...stb -
sanya200 #46532 gyanús,lövöldöző bokorral.
lol xD
Amúgy előszeretettel használják a tetőket, magas pontokat de a fa tetejét is mert nem egy pályán fel lehet rá ugrani.Még a romba dőlt épületek gyanúsak vagy a romok tetején vagy a romok alatt lehetnek még.
Én is kaptam már jó párszor rakétát, miután vagy 10 ember leszedtem az ablakból vagy máshonnan előszeretettel küldözgetik az m2-es rakétákat ahelyett hogy face to face módszerrel jönnének.Persze elhiszem hogy idegesítő ha valaki kempel mert engem is szoktak.Csak nekem meg ez idegesítő hogy arcba kapom a rakétát.Volt hogy mindent kaptam egyszerre annyira felhúztam a népet, gránátok röpködtek, utána tüzérség és még a bradley is beszállt.De meg tudtam lógni.Érdemes használni a motion sensor-t úgy hogy magad mellé dobod vagy a közeledbe,nem egyszer mentette meg a seggem a sunyi kis hátulról lekéselős bosszúszomjas bakáktól:D -
eugabesz #46531 Jah,ezt én sem értem mi baj ezzel...én azt szoktam erre írni,ha rinyálnak,hogy neked is van b+,használd...
A csipakorlát is csupán azért van nálunk,mert szerintem az a játék halála,ha tele a pálya mindenféle gyanús,lövöldöző bokorral... -
Nagydög #46530 Kicsit hiszterikusak helyenkent a jatekosok, meg az adminok is. En is siman belevagom a raketat barkibe, ha eppen azt talalom hatekonynak. Eszembe se lesz berohanni valahova, ahol tudomasom szerint is legalabb harman dekkolnak. -
sanya200 #46529 gyerekek ezen a fórumon írta valaki hogy lehet módosítani valami ini fájlt hogy állandó legyen az FPS érték? -
sanya200 #46528 nekem 140-150 szokott lenni a ping, átlagba 200 alatt van,de van hogy több.6mbites nettel.De amúgy osztott netünk van és néha az öcsém youtubozik vagy hasonló de attól még nem szokott nagyon sok lenni a ping.
Én meg a 10.000 halálon vagyok túl:(
A kill még nincs annyi sajnos:( -
#46527 Jatekoknak nem kell nagy savszelesseg (5-20kb/sec fel-le), inkabb a stabil kapcsolat a lenyeg es ne menjen mas mellette ha jatszotok.
-
Mozes #46526 Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy egy 4MB-os bérelt vonal mögött (4MBfel/4MB letöltés) hányan tudjuk normális sebességgel nyomni a játékot?! Mekkor sávszélesség kell a játéknak?!
Ha valakinek van tapasztalata azt megköszönném nagyon!
M -
RoboGoD #46525 Ezért béna dolog ez a nagy szabályozósdi. Public = Play for fun -
Borg #46524 Antiról? :D
Írsz a fórumukba, és leveszik... ott van jópár admin, aki mindenre egyből permbant nyom. -
SzinesGeza #46523
Na most egy szerveren a "perm ban" az a végleges (életem végéig tartó) ban?
Kétszer öltem RPG-vel (először egy konténer fedezékébe bújt faszihoz küldtem be egy rakétát, kaptam is warn-t, utána pedig egy tankra lőttem de kiugrott a manus és telibe kaptam) így ki is vágtak. :(
Pedig nagyon jó HC, No sniper szerver volt.
-
#46522 Úgylátszik annyira csíter, hogy már error t ír a vehicle score jára :D -
#46521 Ez a legkemenyebb csavo BC2 helijeben:galahard Nezd meg az apache es a mi-28-as killjeit... edig o csak pilota. -
eugabesz #46520 Sajnálom,nem értek a cheat-hez,de nagyon gyanús ürgékkel is összefutottam már,akinek minden lövése célzott volt és koncentrált egy helyre,s mint tudjuk ennek a helinek nagy ám a szórása... -
#46519 Bocs, az APB mar bukta eleg volt belole 1jo idore, Most Crysis 2:) -
#46518 Ah elirtam es kesson vettem eszre, sajnos nincs edit gomb hogy tudjam javitani. Amugy meg helibe hogy oldanak meg aimbottal a no recoilt? Ott csak 1 dolog van vagy jol tolod vagy bena vagy benne. -
KaBuTo666 #46517 Javítanám:
Akkor csak kapkod hogy minél hamarabb mehessen APB-ni :DDD -
#46516 APB :D -
#46515 Lentebb írta, hogy többet nem teszi fel a játékot :D -
KaBuTo666 #46514 Akkor csak kapkod hogy minél hamarabb mehessen bfbc2-ni :DDD -
#46513 Igazából nem, ott meglehet érteni(amennyire emlékszem, rég volt már), csak úgylátszik írásnál kavar be. -
KaBuTo666 #46512 Tényleg no komment már...biztos ts-n is össze vissza beszél. -
#46511 Na bakker, majdnem azthittem, hogy értem, erre visszaolvastam, hogy pontosan miről van szó és mostmár énsem értem :D -
Nagydög #46510 Cseszd meg Nandi, idonkent egy megveszekedett szot se ertek abbol, amit irsz! -
#46509 De rocilba lo kb. a helikopter ahogy akarod amugy... -
eugabesz #46508 Sosem állítottam hogy pro játékos vagyok,ámde a cheater-t messziről felismerem,még ha ügyes is... -
eugabesz #46507 És mindezek ellenére nem jól működik...valószínű kikapcsolom,már ha fel tudok menni a procon-t futtató szerverre... -
#46506 Elegge benak lehettek hogy ilyennekkel jottok, persze hogy elehet lonni csak tapasztalat kell hozza.Jo ping egyebb. A tobbi meg ismerni kell a helikoptert... -
#46505 akinek feltörték az accountját annak az EA átírta a jelszavát, és erről emailt is írtak. email címek nem kerültek ki, legfeljebb googlen találhatják meg a nicked alapján. -
Madmano #46504 Szasztok.Az miért van,hogy ezen a linken belépve,nem tudom megváltoztatni az email címem?Beírom a két mezőbe,amit kér és csak forog alattuk az a bizbasz....A másik:ebben a topicban a 46415-ös hszólásban olvastam a feltörésről.akkor módosítottam a mailcímem,jelszavam.Ez 26.-án vasárnap volt.Azóta nem kaptam emailt az EA-tól és be is tudok lépni a játékba.Csak most,hogy tnap írtatok erről a feltörésről,kicsit megkavarodtam.A lényege a mondókámnak:ha vasárnap változtattam,a fentieket,akkor "biztonságban van"egyenlőre az accountom? -
eugabesz #46503 Bonyolult számítási módszere van,beállítani ,konfigolni is két óra hosszát tartott,s nem állítom,hogy tökéletesre sikeredett....stat-oldal k/d arány,fejlövés aránya,adott időn belül elkövetett gyilok száma,meg még egy pár dolog,amit figyelembe vesz a számításnál...ha egy adott idő-intervallumon belül sokat öltél,azt is vehette csalásnak. -
eugabesz #46502 Azon a pályán azzal a helivel,aim nélkül nem hiszem.... -
#46501 Bena vagy ezt barmelyik masik heli pilota aki sokkat gyakorolt megtudja csinalni pl. en. Csak nemfogom mar tobbet felrakni ezt a jatekot...