Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez mit jelent nálad? azé lettél második mert jól tudsz lõni a szutyok medic fegyokkal, vagy mert mindet és mindenkit élesztesz a e lehetõ legalkalmatlanabb pillanatban a pontért,leszarva azt hogy az illetõ meghal vagy 20 a procedura közben?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Jim Morrison
nekem is :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Hc-n egész jól el lehet lenni medikkel, 2 játékból mindkettõn 2. lettem😄

Fpocok
Újraindítottam, de nekem még mindig a szervereket próbálja betölteni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Most. És akkor megmarad az állásod...😄😄
Fpocok
Majd utánanézek.

lolSL
tvn.hu oldal teteje van kint

Fpocok
Mimimi? Én a szokásos bannert látom, csak nem tölt be, pörög, mint egy fürdõs kurva.

lolSL
na valaki tisztességtelen szerencsejátékba akar keverni minket 😞

Fpocok
???

Hová lett a jó kis banner.....mi ez a reklám??
<#duhos2><#levele><#shakehead>

Fpocok
Hehe... nincs elég gomb a kontrolleren.

V43 1105
Nem.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Akkor jól sejtettem😊
Annak idején a quake1-be írogattam be hogy fov120😄
Érdekes volt.
De ez akkor úgy mond csalás nem?

Metalmilitiakid
field of view , hány fokos szögben látsz

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lehet hülye kérdés de a fov az mi a tököm?Azt látom hogy a felbontáshoz van valami köze.

A 20-as IQ-ddal kár itt felvágnod. 😛

pisztácia
Köszönöm szépen!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lolSL
http://rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php

pisztácia
Köszönöm a segítségeket. Még annyit szertnék kérdezni, hogy a fov-ot mennyire állítsam? Köszönöm

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Ha minden kötél szakad akkor win reinstall.

nandorb
van vmi. tuzfall? Probald kikapcsolni, esetleg keresobe irj be vmi. szocskat talan ugy kitud dobni vmit.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nekem is kábel net van, és nekem sem kellett eddig állítgatnom semmit, de az elmúlt egy hónapban egyetlen serverre sem tudtam felmenni. Nagyon hasznos tanácsnak tûnik ez a port forwarding stuff meg fogom próbálni. Köszönöm szépen azoknak akik válaszoltak nekem, ha nem sikerül akkor meg visszatérek, hátha kitalálunk valami mást is.
<#rinya><#sniffles><#schmoll2>
Nekem is routerem van, mármint osztva van a net itthon de csak hétvégente használjuk úgy hogy osztott.Persze most is az de csak én használom.Nem kellett semmi portot meg ilyeneket állítgatnom sose.Bár nem adsl van hanem kábelnet.

lolSL
pfconfig egy reklám nyomd ki jobb fent.

lolSL
nem kell letölteni semmit
válaszd ki a routered és ott van lépésrõl lépésre képekkel minden.

letöltöttem ezt a port beállítós programot, de honnan tudom milyen portra állítsam be? Bocsánat nem vagyok egy idióta csak még sosem csináltam.
Természetesen megvettem!
lolSL
portokat kell beállítani. http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Battlefield_Bad_Company_2/Battlefield_Bad_Company_2index.htm

wireless routeren keresztül jön a net, mar próbáltam a UPnP, és a DMZ beállításokat is módosítani, eredménytelenemül.
nandorb
Kezdjuk elejetol megvetted a jatekot? Vagy csak letoltotted?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Szerintem a hangkártyának köze nincs az egészhez,még ha igényelne netkapcsolatot de még akkor se.Nálad a hálókártyával vagy a hálózattal lehet gebasz.

automatikusan ellenõrzi a játék minden elindulás elõtt az aktuális verziószámot, vagy nem?! Én úgy tudtam... Eugabesz?
lolSL
rakd dx9-re, nem kéne akadnia

köszi, már próbáltam azt is, e-mail címet és jelszót kér a belépéshez azokat már átírtam, de nem lett semmivel sem jobb. Most olvastam egy másik fórumon, hogy próbáljam meg a sound card driveremet frissíteni. Sound Blaster X-Fi Gamer kártyám van, szerinted van rá esély, hogy az a baj? Desert?
Nincs olyan nagy baj mint ahogy gondolod! A cod után kicsit le kell higgadni h vmit elérj ebben a játékban😄
Na meg meg kell ismerned a mapokat vannak helyek ahol mindig van vmi esemény(nem érdemes berohanni), van olyan ablak ahol szinte mindig ül egy csipa!
Szerintem nincs pach-elve a játékod...

[IRAM] leader

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hát ha csak nem hc-n tolod akkor tényleg több golyó kell az emberbe.Bár a cs-vel nem játszottam de az más ott pl jóval kevesebb az ellenfél mint itt.Itt azért bárki bárhonnan leszedhet.Jó ha tudsz csapatba játszani de ennek van hátulütõje is,fõleg azért mert ha egy helyen vagytok egy kupacba az feltûnõ , felkelti az ellenfél figyelmét.Én jobb szeretek lopakodni ha csapatba vagyok medikkel akkor is kicsit hátrébb maradok vagy próbálok nem nagyon közel lenni mert ha bedobnak egy gránátot közéjük vagy hasonló akkor még fel tudom õket éleszteni, de csak akkor ha nem pusztulok meg én is.

pisztácia
Üdv!

Elkezdtem játszani a játékkal, és nem tudom miért, de nagyon nem megy. COD CS-vel játszok évek óta, és szerintem megy, de ez valamiért nem. Valaki adna pár tanácsot, hogy jobban menjen? Lvl3-as szintet se tudom elérni:S
Másik gondom az, hogy egy emberbe egy tárat kell lõnöm. Ez normális? (nem az ember mellé lövök0

Ja, meg azt is megkérdezném, hogy mit érdemes beállítani a cfg fájlban? pl a fov érdekelne. 1920-1080-as felontásban játszok.

Köszönöm

amúgy tényleg nem gáz ilyen nickkel meg 20 iqval irogatni forumokon. ha közöd nincs valamihez, inkább ne erõltesd, jelen esetben ezt tudom tanácsolni neked a jövõre nézve.

Nyah háty kéjem sszépen tajájkoztam ismét egy pró györökkel click e
buta fasz vagy

http://www.youtube.com/watch?v=fov3wVQ_jOo&feature=channel_video_title

1680-ban szoktam tolni low-on, valamikor akad de van mikor meg simán megy 40-50FPS-el.Lejjebb meg hiába veszem a felbontást nem nyerek vele csak 2-3 FPS értéket meg a monitor miatt 1680 alatt már erõsen homályosítja a képet.

Beers
próbáld meg a felhasználónév/jelszót újra beírni!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Úgy olvastam hogy kihívást keres valaki...hát ezt megdönteni elég kihívás lesz! 😄

Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni nekem, mert már tiszta ideg vagyok. NEM tudok csatlakozni egy szerverhez sem mindig azt irja ki, hogy "connection lost, please chack your internet connection and try again" Borzasztó idegesítõ. Már szinte mindent megpróbáltam, tûzfal, anti vir, külonbözõ beállítások, egyszerüen cummmmira vág!! 😞 olvasgattam több külföldi forumot is, de nem nagyon tudják ott sem a problémát. Hátha itt a magyarok között van valaki aki jobban képben van. 😊) Elõre is köszönöm!
Beers
1920-ra kevés a proci és a vga is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!