51658
-
#46500 Oke, köszi! -
#46499 Kicsitse volt cheater a gyerek heavy metal-on a helikopterüket látni sem lehetett csak a rakétákat amik úgy betaláltak hogy ha quaddal mentél 200al akkoris nyílegyenesen eltalált az összes, és nemvolt mire lőni...
Persze ha beírod akkor egyből hogy Pro meg stb.. szánalom! -
sanya200 #46498 Érdekes,legutoljára tegnap játszottam a szerveren ma még nem.De mindegy akkor megpróbálom majd máskor.Amúgy meg nem vagyok az a nagyon jó játékos,általában 2-3 a k/d arányom. -
eugabesz #46497 A cheater allert egy a procon plugin-jai közül...valószínű túl jól sikerült a statod,azért dobott ki,de hogy ne engedjen vissza,az még nem fordult elő.Csak 1 órára pihentet... -
sanya200 #46496 Nálam is van valami nagyon szaggat délelőtt semmi baja nem volt de most 3 szerveren is jó ha 15-18 PFS-el megy még olyanon is ahol 20-24 ember van.Délelőtt még jó volt nem volt ennyire lassú és ott 32-es szervereken toltam. -
#46495 ez vmi nagy hiba lehet,csomó embernek ez van.
Én felmentem ea.com és forgot password re mentem,küldtek mailt ,megváltoztattam a jelszavam és most jó a bc2......... -
#46494 Miért csinálja néha hogy beakad 2-3 képkocka és utána jó, de ezt egy meccsen többször is.. elég zavaró, és most kezdte nemrég... -
#46493 Azt mondja a game, hogy a mail+pass nem stimmel!
EA nem küldött mail-t!
Mi is a teendő? -
sanya200 #46492 Sziasztok, nem tudjátok mivan az iram szerverrel?Be se enged valami cheater alert ír ki.Én pedig nem vagyok cheater nem tudom honnan veszik ezt a marhaságot, ráadásul ebbe a 3 napba jó ha 1-2x fent voltam rajta. -
Mozes #46491 Sziasztok!
Egy elég speciális kérdésem lenne. Egy 4MB-os bérelt vonal mögött (4MBfel/4MB letöltés) hányan tudjuk normális sebességgel nyomni a játékot szerintetek?! Mekkor sávszélesség kell a játéknak?!
Ha valakinek van tapasztalata azt megköszönném nagyon!
M -
#46490 Jó messzire elvisz az autoaim :D
Viccet félretéve... nekem az tetszik ebben a játékban a legjobban, hogy van bulletdrop. -
#46489 Távolság függő, minél nagyobb távolság annál több +pont.
http://www.youtube.com/watch?v=5ZLDIFcatr4 -
#46488 Vagy messziről kell fejest lőni? -
#46487 Marksman headshot-ot hogy kell? Jelölni kell az ellent, és azzal egy időben fejest osztani? -
barmi #46486 Ez az sb már nem oylan pénztárcabarát ! :-))) -
barmi #46485 mondjuk ez mert ez SB. -
bypass #46484 hehe, gyors voltál..na végre valami pénztárca barát cucc..:)
köszönöm.... -
bypass #46483 na, akkor google..ilyentet még nem láttam...
ha esetleg van valami amit ajánlanátok....
kösz -
barmi #46482 valami ilyesmi gondolom ! -
barmi #46481 Nem usb-s hangszóró kell hanem usb-s hangkártya . -
bypass #46480 Értem, most már csak abban segíts kérlek, hogy ha letiltjuk az integrált hangkarit, akkor hogyan szólaltassuk meg a laptopot ha nincs hangcsip?
Mert asztaliban, még oké, de ebben ha letiltjuk a hangcsipet, akkor hogyan szedjük ki a hangot belőle...Van nekem egy usb-s hangszóróm, ami nem a hátfali kimeneteket használja, de ha letiltom a hangvezérlőt akkor nem szól a dal... -
#46479 Igaz a Crysis 2 nemfagy integraltal de, pl. a BC2 es az APB R(EA fejlesztette ki, most mar gamefirste de meg mindig kifagy hang be loop-ol) -
#46478 Mert a realtek nemtudott 1 normalis drivert irni az EA jatekok ala. Nem mintha nemvolna ra penze csak baszik baszni vele vmit. Hidd el vegyel vmi. creative hangkarit es megoldja a problemat. -
bypass #46477 hmm...erre nem is gondoltunk...este kipróbáljuk...de mi a ló..szért fagy a hangkari miatt?Az lehet hogy asztalin is ez okozza a fagyást? Ja és köszi :)
-
#46476 Integralt hangari miatt fagy, probaljon meg vmi. usb-set az alaplapit meg tiltsa le a biosban. -
bypass #46475 volt rajta, de felzabálta a rendszert...valahogy ez a gép xp-n jobban érzi magát... -
barmi #46474 Esetleg win7 nem jöhet szóba? (hátha az vinné fagyás nélkül) -
bypass #46473 Ahoj skacok, az egyik cimborám egy laptopról tolja, winxp, avast, cfoss, meg spyboot fut a gépén. Időről időre kifagy a masinán a játék. Kikapcsolta a spyboot-ot, azóta ritkábban csinálja, mondjuk kb 15 percenként....C2D proci, 2Gb ram, valami nvidia 512-es vga + van valami booster kari a gépében..ez egy acer gamer laptop, állítólag a BMW mérnökei tervezték...szóval nem xar masina...van valami tippetek mit csináljon, mert egy kört sem tud letolni a fagyás miatt...driver csere már volt, nem segített..mondjuk a legtöbb gondja a heavy metalon van...segítsetek...köszi -
eugabesz #46472 Én nem tudom miről beszéltek.... -
barmi #46471 Én vasárnap reggel (amikor leállt a BFHeroes oldal a hekkerek miatt) egyből felléptem a BFPlay4Free oldalra és megváltoztattam a jelszavamat egy újra (mert nekem a p4f, a heroes és a BFBC2 is egy fiókon van), azóta nincs gondom és nem is jött újabb mail az EA-tól eddig. -
#46470 nekem a loginra nyomva nem lépett be, de a friends listára nyomva kérte az új jelszót -
etnies #46469 hát én is bízom benne, hogy nincs feltörve... rákerestem a nevemre a "watclist"ban ott megvagyok, de amikor belépek az emailommal nem mutatja csak annyit h 0 rank 0 pont :S kicsit idegesítő -
#46468 Akkor itt valamit csinálnak szerintem,bár szólhatnának előre.....
Nem hiszem h feltörték pont az én accountomat... -
nenad #46467 ma is karbantartás van? Egyébként túl vagyok a 10 000 killen, yeah! -
etnies #46466 nekem is hasonló gondjaim vannak mint az előtt szólóknak...
csak engem akkor se enged be ha megváltoztatom a jelszót, mert utánna újra kéri a serial-t, amit ha beírok kiírja h már használatban van... :S
ez mitől lehet? :( -
#46465 Na sikerült megoldani,de azért paráztam:S:S
EA.com-on rámentem hogy elfejeltettem a jelszavam kiküldtek egy e-mailt,ott megváltoztattam,most működik a játék....
köszönöm a segítőkészséget,csak vajon tényleg feltörték? -
#46464 Ilyet nekem is csinált, egészen addig amíg rá nem jöttem, hogy az automatikuan beírt kicsillagozott jelszó hosszabb, mint az enyém :D
(emiatt nem tudtam bejelentkezni kb egy napig)
Kitöröltem, beírtam a sajátom, és gyönyörűen bejelentkezett. Mondjuk sejtelmem sincs róla, mi okozhatta ezt, mert tuti hogy én hozzá nem értem. -
KaBuTo666 #46463 Bakker...csak hogy értsd: feltörtek...
Mihamarabb próbálj jelszót változtatni. Ha nem jön EA-tól levél akkor support azonnal. -
#46462 nekem a battlefield heros meg a BC2 egy accounton van,akkor ez lehet a gond? -
#46461 Na kipróbáltam,még mindig nem jó,remélem megjavul,ha neked is ilyen volt...