51658
  • Blekk Síp
    Oke, köszi!
  • Cris99
    Kicsitse volt cheater a gyerek heavy metal-on a helikopterüket látni sem lehetett csak a rakétákat amik úgy betaláltak hogy ha quaddal mentél 200al akkoris nyílegyenesen eltalált az összes, és nemvolt mire lőni...
    Persze ha beírod akkor egyből hogy Pro meg stb.. szánalom!
  • sanya200
    Érdekes,legutoljára tegnap játszottam a szerveren ma még nem.De mindegy akkor megpróbálom majd máskor.Amúgy meg nem vagyok az a nagyon jó játékos,általában 2-3 a k/d arányom.
  • eugabesz
    A cheater allert egy a procon plugin-jai közül...valószínű túl jól sikerült a statod,azért dobott ki,de hogy ne engedjen vissza,az még nem fordult elő.Csak 1 órára pihentet...
  • sanya200
    Nálam is van valami nagyon szaggat délelőtt semmi baja nem volt de most 3 szerveren is jó ha 15-18 PFS-el megy még olyanon is ahol 20-24 ember van.Délelőtt még jó volt nem volt ennyire lassú és ott 32-es szervereken toltam.
  • SpeedXHUN
    ez vmi nagy hiba lehet,csomó embernek ez van.

Én felmentem ea.com és forgot password re mentem,küldtek mailt ,megváltoztattam a jelszavam és most jó a bc2.........
  • Cris99
    Miért csinálja néha hogy beakad 2-3 képkocka és utána jó, de ezt egy meccsen többször is.. elég zavaró, és most kezdte nemrég...
  • Beers
    Azt mondja a game, hogy a mail+pass nem stimmel!
    EA nem küldött mail-t!
    Mi is a teendő?
  • sanya200
    Sziasztok, nem tudjátok mivan az iram szerverrel?Be se enged valami cheater alert ír ki.Én pedig nem vagyok cheater nem tudom honnan veszik ezt a marhaságot, ráadásul ebbe a 3 napba jó ha 1-2x fent voltam rajta.
  • Mozes
    Sziasztok!

Egy elég speciális kérdésem lenne. Egy 4MB-os bérelt vonal mögött (4MBfel/4MB letöltés) hányan tudjuk normális sebességgel nyomni a játékot szerintetek?! Mekkor sávszélesség kell a játéknak?!

Ha valakinek van tapasztalata azt megköszönném nagyon!

M
  • Fpocok
    Jó messzire elvisz az autoaim :D
    Viccet félretéve... nekem az tetszik ebben a játékban a legjobban, hogy van bulletdrop.
  • Kicsirigo
    Távolság függő, minél nagyobb távolság annál több +pont.

http://www.youtube.com/watch?v=5ZLDIFcatr4
  • Blekk Síp
    Vagy messziről kell fejest lőni?
  • Blekk Síp
    Marksman headshot-ot hogy kell? Jelölni kell az ellent, és azzal egy időben fejest osztani?
  • barmi
    Ez az sb már nem oylan pénztárcabarát ! :-)))
  • barmi
    mondjuk ez mert ez SB.
  • bypass
    hehe, gyors voltál..na végre valami pénztárca barát cucc..:)
    köszönöm....
  • bypass
    na, akkor google..ilyentet még nem láttam...
    ha esetleg van valami amit ajánlanátok....
    kösz
  • barmi
    valami ilyesmi gondolom !
  • barmi
    Nem usb-s hangszóró kell hanem usb-s hangkártya .
  • bypass
    Értem, most már csak abban segíts kérlek, hogy ha letiltjuk az integrált hangkarit, akkor hogyan szólaltassuk meg a laptopot ha nincs hangcsip?
    Mert asztaliban, még oké, de ebben ha letiltjuk a hangcsipet, akkor hogyan szedjük ki a hangot belőle...Van nekem egy usb-s hangszóróm, ami nem a hátfali kimeneteket használja, de ha letiltom a hangvezérlőt akkor nem szól a dal...
  • nandorb
    Igaz a Crysis 2 nemfagy integraltal de, pl. a BC2 es az APB R(EA fejlesztette ki, most mar gamefirste de meg mindig kifagy hang be loop-ol)
  • nandorb
    Mert a realtek nemtudott 1 normalis drivert irni az EA jatekok ala. Nem mintha nemvolna ra penze csak baszik baszni vele vmit. Hidd el vegyel vmi. creative hangkarit es megoldja a problemat.
  • bypass
    hmm...erre nem is gondoltunk...este kipróbáljuk...de mi a ló..szért fagy a hangkari miatt?Az lehet hogy asztalin is ez okozza a fagyást? Ja és köszi :)
  • nandorb
    Integralt hangari miatt fagy, probaljon meg vmi. usb-set az alaplapit meg tiltsa le a biosban.
  • bypass
    volt rajta, de felzabálta a rendszert...valahogy ez a gép xp-n jobban érzi magát...
  • barmi
    Esetleg win7 nem jöhet szóba? (hátha az vinné fagyás nélkül)
  • bypass
    Ahoj skacok, az egyik cimborám egy laptopról tolja, winxp, avast, cfoss, meg spyboot fut a gépén. Időről időre kifagy a masinán a játék. Kikapcsolta a spyboot-ot, azóta ritkábban csinálja, mondjuk kb 15 percenként....C2D proci, 2Gb ram, valami nvidia 512-es vga + van valami booster kari a gépében..ez egy acer gamer laptop, állítólag a BMW mérnökei tervezték...szóval nem xar masina...van valami tippetek mit csináljon, mert egy kört sem tud letolni a fagyás miatt...driver csere már volt, nem segített..mondjuk a legtöbb gondja a heavy metalon van...segítsetek...köszi
  • eugabesz
    Én nem tudom miről beszéltek....
  • barmi
    Én vasárnap reggel (amikor leállt a BFHeroes oldal a hekkerek miatt) egyből felléptem a BFPlay4Free oldalra és megváltoztattam a jelszavamat egy újra (mert nekem a p4f, a heroes és a BFBC2 is egy fiókon van), azóta nincs gondom és nem is jött újabb mail az EA-tól eddig.
  • lolSL
    nekem a loginra nyomva nem lépett be, de a friends listára nyomva kérte az új jelszót
  • etnies
    hát én is bízom benne, hogy nincs feltörve... rákerestem a nevemre a "watclist"ban ott megvagyok, de amikor belépek az emailommal nem mutatja csak annyit h 0 rank 0 pont :S kicsit idegesítő
  • SpeedXHUN
    Akkor itt valamit csinálnak szerintem,bár szólhatnának előre.....
    Nem hiszem h feltörték pont az én accountomat...
  • nenad
    ma is karbantartás van? Egyébként túl vagyok a 10 000 killen, yeah!
  • etnies
    nekem is hasonló gondjaim vannak mint az előtt szólóknak...
    csak engem akkor se enged be ha megváltoztatom a jelszót, mert utánna újra kéri a serial-t, amit ha beírok kiírja h már használatban van... :S
    ez mitől lehet? :(
  • SpeedXHUN
    Na sikerült megoldani,de azért paráztam:S:S
    EA.com-on rámentem hogy elfejeltettem a jelszavam kiküldtek egy e-mailt,ott megváltoztattam,most működik a játék....
    köszönöm a segítőkészséget,csak vajon tényleg feltörték?
  • Piszkos  Fred
    Ilyet nekem is csinált, egészen addig amíg rá nem jöttem, hogy az automatikuan beírt kicsillagozott jelszó hosszabb, mint az enyém :D
    (emiatt nem tudtam bejelentkezni kb egy napig)
    Kitöröltem, beírtam a sajátom, és gyönyörűen bejelentkezett. Mondjuk sejtelmem sincs róla, mi okozhatta ezt, mert tuti hogy én hozzá nem értem.
  • KaBuTo666
    Bakker...csak hogy értsd: feltörtek...
    Mihamarabb próbálj jelszót változtatni. Ha nem jön EA-tól levél akkor support azonnal.
  • SpeedXHUN
    nekem a battlefield heros meg a BC2 egy accounton van,akkor ez lehet a gond?
  • SpeedXHUN
    Na kipróbáltam,még mindig nem jó,remélem megjavul,ha neked is ilyen volt...