Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
wapolok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
wapolok
<#wave>#wave>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De estefelé már láttam, hogy megy más is. Csak megijedtem, hogy direkt 1 map-os mód lett beállítva.
[IRAM] leader
Az ikonok már erre mutatnak.
De ha csak a BFBC2Game.exe-t indítod akkor nem keres frissítést.
Nekem olyat csinál, hogy hiába írok be elõtagot pl
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ha meg kitörlöm és beírom újra ugyan azt a jelszót akkor beenged...
Amúgy az csak nálam van hogy beállítottam hogy megjegyezze a jelszót és ha be akarok lépni akkor nem engedi, viszont ha külön beírom a jelszót akkor meg engedi?
széép
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Egy pár embernek már volt ilyen baja, de semmi konkrét infót nem tudtam leszûrni a megoldáshoz. >link<
Most vettem BC2-t és azt szeretném kérdezni, hogy felment az R10 patch multinál bejelentkeztem az email+pass-szel, de azt írja ki, hogy: "The register code is already in use.". Ez mi? Jól írtam be. Olvastam az ea fórumon, hogy másnak is volt már ilyen, de megoldást nem találtam. Tud valaki valami okosat?
Elõre is kösz.