51658
  • tibi206
    Ahogy mondod!
  • Cris99
    Istenem faszom a sok USAS buzi camper faszlámáknak a seggébe, ezek akkora köcsögök mint állat....
  • Morphin
    Egyelőre a sima BC2-vel b*szakszok.Lejött,feltelepítettem,elindul szépen...szervert is talál,de egyszerűen egy rohadt üzivel nem kezd tölteni...connection to the game server has been lost vagy ilyesmi.Rákerestem neten...állítottam ezer dolgot a routerben,meg a PB-t is frissítettem...de egyelőre semmi.
    Valakinek nincs egy kis leírása hogy miket kell kinyitni(port) vagy mit kell finomhangolni,mire érdemes figyelni.
    Csak a routerben van tűzfal,a gépemen nincs csak egy Nod.Steam-en van pár játékom és azokkal müxik a dolog.
  • byzhouse
    ha nem tetszik akkor miért vennéd meg?
  • Morphin
    Hát srácok...azért gondolkoztam erősen, hogy megvegyem mert láttam, hogy vasárnapig 2500 pénz a CDGalaxisban.
    Na most gondoltam egyet ráguglizok külföldön mennyibe is kerül.Aztán az Amazon-ra keveredtem ahol van letölthetős verziója vagyis tulképpen csak a cd-kulcsot kell kifizetni.Kemény 4,99$(~910 HUF) volt.Már jön le a játék...ennek most örülök.Bár nem volt egyszerű,mert ez a letölthetős vásárlás csak US Amazon-on létezik és csak akkor enged fizetni,ha külföldi lakcímet meg mindent adsz meg.
    A Vietnam kiegészítővel érdemes foglalkozni? Az 8.99$-be kerül...nekem annyira nem tetszik.
  • sanya200
    Egyet értek az előttem szólóval,jobb megoldás nincs.Max kipróbálod haverodnál a multit.
  • lolSL
    youtube -> bc2 pc
  • Ragamofi
    Szaisztok!Milyen a játék??Mert tervezem a megvételét!Főleg a multi érdekelne..
  • byzhouse
    +1 vateran rangért már megéri :D
  • Fpocok
    Nagyon alacsony ára van most... megéri megvenni, még úgy is, hogy nemsokára itt van a BF3 és/vagy RO2.
  • Morphin
    Akk megveszem vmelyik nap...köszi.
  • barmi
    Én sem vagyok valami nagy gyilkológép de ettől függetlenül remek szórakozás számomra ez a játék még mindig ! XD

My signature
  • Smithwarden
    Sokan.
  • Morphin
    Hali!
    Sokan tolják még ezt a játékot?Mert kéne már valami új móka,és már nem is annyira drága...lehet megvenném!?
  • sanya200
    lehet, őszintén szólva nem vagyok valami jó az assault-al meg a medickel se.
    Jobb szeretek védekezni..stb ezért is szeretem jobban a recont nem halok meg annyiszor.De a másik kedvencem az engineer M-14-el vagy g3-al.
  • byzhouse
    keveset ölsz
  • sanya200
    Elnézést elírtam 6000 kill és 800 halál
  • sanya200
    Persze 600 kill és 800 halál ki hiszi ezt el,és 26h alatt naná hogy lehetséges én 255h alatt öltem meg 8000 embert.
  • sanya200
    szívesen máskor is.Tudod van aki csak nem rég jött ám, valakinek új.
  • Amadeus HU
    Egy újabb Aimbotos köcsöggel bővülhet banlista
  • Smithwarden
    Koszonjuk Emese az infot amit mar tobb mint 1 eve is tudtunk.
  • sanya200
    fegyvertől függ,nem mindegyik sniper öl első lövésre,a hangtompítós puskákból legalább 2 headshoot kell.Plusz a távolság is közrejátszik, minél messzebb a célpont annál kisebb a sebzés.
    Itt van 2 táblázat rajta a távolság és hogy mennyi a sebzés.

• Smithwarden
    Most mirol beszelsz?
    Snipernek hol kell HCn 2-3 golyo?
    Egy loves labujjba es ott a frag.
  • sanya200
    Azért nem minden csöves képes ám eltalálni egy futó embert 200 méterről.Akinek megy az meg is érdemli a dicsőséget,próbáljátok ki egyszer milyen nehéz leszedni valaki 250 méterről.Még az álló célpontot se egyszerű.,nem hogy olyat amelyik még mozog is.De felesleges ezen vitázni szerves részét képezni a játéknak, ha akarjátok ha nem benne van.A valóságba se úgy megy hogy odaszól az ellen telefonon hogy snipert ne hozzá mert az nem ér.Minden kasztnál vannak noobok akik csak begubbasztanak valahova aztán osztják az áldást az assault játékosok nagy része nem játszik okosan csak rontanak előre minden ész nélkül,én sunynogni szoktam és így foglalom el a zászlókat simán be lehet jutni úgy is hogy nem veszik észre aztán csendbe lekéselni az ellent,vagy a tankra pakolni a c4-et.De általában zászlót védek és a közelébe maradok még mindenki más rohan előre,nem egyszer foglaltam már vissza akár tankkal jöttek akár gyalogosan.A múltkor 2 tankot intéztem el egyszerre úgy hogy mögéjük lopakodtam, és visszafoglaltam a zászlót szépen egyes egyedül.De nem csak reconnal megyek, sok mindentől függ, pályától vagy attól hogy hogy áll az állás...stb.
    ma is toltam az iramon és alig mentem a reconnal de az tetszett, jött egy csávó felém kiugrott a heliből és reflexből sv98-al 3 méterről hasba lőttem távcső nélkül.Akkora hátast dobott hogy szakadtam,vagy 2 méterre elrepült úgy hogy csinált egy bukfencet is:)
    Meg leszedtem 2 helit a T90-el,a főlöveggel.
  • byzhouse
    mert igazából nem halnak az emberek 2-3golyóba csak 1tárba
  • Smithwarden
    HCre irtam a no skillt es ott milyen tudas kell ahhoz az egy gomnyomashoz messzirol?

"Es ha leul valahol a palya elejen egy bokorba, aztan onnan lodoz a masik vegebe, akkor ugy se er semmit."
    Pont errol beszelek. Nem er kb semmit a csapatnak.
    Masokat fedezni mas kaszttal is lehet, foglalni sem tud semmit messzirol.
    Szinte csak fragvadaszatra es pozitiv k/d-re jo.
  • Nagydög
    Azt azert nem mondanam, hogy nem kell hozza skill. Mikor futas kozben a palya masik vegebol fejbecsurnek, az morcossa tesz. Mondjuk szerintem HC-n van letjogosultsaga a snipernek, de ott se bolt action fegyverrel, hanem mondjuk SVU-val. Es ha leul valahol a palya elejen egy bokorba, aztan onnan lodoz a masik vegebe, akkor ugy se er semmit.
  • csokikutya
    Ezért.. mikor felidegesítem magam beszállok helikopterbe és adok a snipereknek egy kis dzsemet
  • SpeedXHUN
  • Smithwarden
    Kb ugyanaz a velemenyem mint Eugabesznek.
    BC2ben a sniperek 90+% -a csapatjatek nelkuli fullkemper lama...

Es itt azert idegesitobbek mint mas jatekban mivel vegtelen a latohatar, nincs x meter utan kod effekt, tehat a hulyegyerekek vidaman elvannak a jatek vegeig egy adott helyen.
    Mondjuk csipa fejlovese elol (foleg ha nem lenne alaplaggos a jatek netkodja) elegge el lehet mozogni, kiveve persze HCn.
    Ott katasztrofalis a sok egylovetu instantkilles railgunos fullkemper sniper.
    Semmi skill nem kell hozza, par km-rol neha megnyomja a gombot es veri a kis faxat a statra.
  • sanya200
    Egyetértek:)
    Egy kis vita sose árt feldobja a topicot,és legalább kulturáltan végezzük nem egymás anyázásával.
  • McCartman
    ez legyen a legnagyobb problémátok az életben.:)
  • bypass
    Na, léptem...szasztok....
  • bypass
    Szerintem legalább ugyan annyi negatívumot lehet megemlíteni a többi kasztnál is mint a snipánál. Az hogy a nagy többség (tisztelet a kivételnek) noobkodásra használja a kasztot, még nem jelenti azt hogy minden csipa egy noob. Illetve, érdekes módon arról nem zengenek a topikok amikor az assaultosok vagy az engineerek noobkodnak...az valahogy elmegy...pedig aztán azok is tudnak fájdalmasan kretének lenni...
  • sanya200
    Hát nem mindenki ilyen én igen is használom azt az eszközt és ha nincs senki a zászlónál aki visszafoglalná akkor magam megyek oda ha kell pisztollyal.Már nem azért de az assaultok fele meg elég nagy balfasz csak mennek előre mint a marhák aztán egy szaros zászlót se tudnak elfoglalni,sokszor egyedül képes voltam arra egy szaros pisztollyal mint amire 4 assault nem volt képes mert lelövette magát a gecibe már azelőtt hogy odaért volna.Nem kell általánosítani nem mindenki játszik úgy ahogy te azt leírtad.Nem tudom mihez kezdenétek recon nélkül mikor az ellenfél csapatába van 3 legalább nálatok meg egy se.
  • eugabesz
    " és özönlik az ellenség de még mielőtt elérne a zászlóíg a felét leszedem jó messziről "
    ...és persze amiből 10-15 mp múlva már a zászló mellett gugoló társára éled 3,vagy 6 és amit a csipa még csak hírből sem lát,mert akkor fel kellene adni a jó kis megérdemelt helyét,s amit HC-n pl. be sem tud spottolni,mert az már nem jut el a tudatáig,hogy egy motion-al is megoldhatná,azzal legalább annyit segít,hogy tudja a társa,mire számíthat.
  • bypass
  • sanya200
    Hát ez az szerintetek hányszor védtem már meg zászlót?Oasis-on mikor egy nyamvadt zászló a mienk és özönlik az ellenség de még mielőtt elérne a zászlóíg a felét leszedem jó messziről így a védekező csapatnak megmarad az az 1-2 a 6-ból ami odaindult.Vagy szerintetek hányszor segítettem elfoglalni zászlókat?
    Nem kéne lehurrogni mindenkit aki ezt a kasztot választja nélkülük se lenne jobb sőt akkor meg az lenne a baj.Pl ha van minitérkép akkor meg lehet jelölni az ellenfeleket rajta, ha épp olyan cucc van a fegyveren ami nem kis segítség.
  • eugabesz
  • bypass
    Azt hiszem Te a noob sniperekről beszélsz, olyanok mint az általad említett cg-s, és m60-asok...Én ezekről a sniperekről írtam:
    "A sniperek többsége jól helyezkedik, spawn pontot biztosítva a csapatnak, jelöl, tüzérséget ad, és nem utolsó sorban írtja az ellent, ezzel jól felidegesítve őket."
    A demoralizáció a játék ugyan olyan fontos része, mint a jelölés, vagy a csapatmunka.
    Gondolom akkor nem szídod a csipát amikor Ő jól pozicionálva mélyen az ellenség bázispontja mögött elhelyezkedve neked is SPAWN PONTOT BIZTOSÍT....pl. Heavy Metal pályán nem egyszer sikerült így megfordítani a csata kimenetelét. Hiszen beállnak a főbézt lőni, fragelnek...erre egy leleményes snipa kioson, és jól elviszi a sqadot a foglalható bázisig. Vagy amikor az ellenséges erők lényeges erőfölénnyel bevesznek egy bázispontot, és az "ott maradt" csipa biztosít neked is visszajutási lehetősséget...gondolom akkor sem haragszol rá...:)
    Nem minden sniper "csak" lone wolf..., bár a kaszt sajátossága az egyedül lét, mégis szerves része az egésznek.
    Ciki lett volna kihagyni...háát, nem is tudom...szerintem a béef is és a beed kampány is olyan lett volna sniper nélkül, mint a meggyes süti meggy nélkül..ehető, de ízetlen..:)
    Ja, és igen, van amikor tök jó egy kicsit nézelődni is...a domboldalon, jó messze a csatától...csak én meg az m95-ösöm...csiripelnek a madarak.......a természet lágy ölén egy marksman headshoot....:)