Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
mostanában én nem találtam olyan szervert ahol ne szaggatott volna be idõnként a játék, vagy ne lett volna tele vaktölténnyel a fegyóm, de olyan is sokszor elõfordúlt h az ûlve lévõ gyereket lövöm fél percig és mégcsak be se adja a találatot, majd õ szépen lelõ....
szar ez úgy ahogy van, és egyre szarabb, délután gyakorlatilag játszhatatlan lesz az egész fos
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Itt meg esti kis edzés a felszín felett pár centivel<#taps>#taps>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Szánalmas
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ez egy live chat.englisül kell írni a problémát!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
meg lehet azt nézni valahol,hogy a játékban használt névhez milyen email cím tartozik?csak ez miatt a játék miatt készítettem anno egy email címet,amit eddig használtam is a játékban,de pár napja elszállt a winyóm,és most nem tudom milyen email címmel regisztráltam a játékban,és így játszani sem tudok,mert a serial számomat nem engedélyezi másik email címhez rendelni!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Valaki adna egy leírást az unlockolható fegyverekrõl, meg fejlesztésekrõl? Valami értelmes gépfegyver, red dot, és +sebzésekre vagyok kiv.
Köszönöm
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Karbantartás van?
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
3:14: Látja megdögleni a társait, s õ csak egyenesen néz és fegyvereket vált.
6:20: Ennyi fasz nem létezik...
8:10: Hat fasz mennyen be ilyen gyorsan, anélkül, hogy rálõttek volna?
Nem tudom elhinni, hogy nincs megrendezve pár jelenet.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Meg mazlista is, ugy kapott hatba ot embert, hogy senki nem nezett fel.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN