51658
-
sanya200 #46620 Ha nem lenne légvédelem akkor meg az lenne a baj, így is nehéz leszedni a helit a sok paraszt, már elnézést de baszik használni a légvédelmi ágyút le se szarják a helikoptert.Volt nem egyszer hogy megjelöltem a pisztollyal akkor se szedték le, akkor mi a fasz értelme van megjelölni.Pedig ez a legjobb,legkönnyebb megoldás, fedezékből megjelöli valaki majd bárki akinek van rakétavetője, akár kézi akár rögzített simán le tudná kapni de nem teszik meg. -
sanya200 #46619 Abba a mondatba amibe a 150m van azt a távolságra értettem nem a magasságra, de le is van írva.
"De ki lehet messzebbről is csak egy kis mák kell hozzá,volt hogy elsőre kilőttem a főlöveggel olyan 150m-ről "
Ott a mondat elején hogy besszemről.Lehet a 40-50m magasság túlzás legyen 10m a lényeg hogy ha nem sokkal a föld felett lebeg akkor a legkönnyebb kilőni. -
Nagydög #46618 20 mm-es lovedek es 3000 rpm, vagy 23 mm es 2000 rpm(Jo, ez csak elmeleti. A loszeradagolas miatt inkabb csak 400, de az ot masodperc utan foldbe allo helikoptert ez nem vigazstalja.). Az azert nem olyan vicces. -
#46617 Minek olvasni, ha folyamatosan hatalmas arccal lehet osztani azt a kicsi eszt... -
#46616 Azért abba egyet kell értenem hogy amikor a ruszki böszmedög helivel felszállok és 1 kilóméterről elkezdik lőni a légvédelmi cuccal kissé nevetséges hogy a heli úgyviselkedik mintha egy papírrepülőt hajigálnék kaviccsal..:) Oké hogy lökhet rajta...De nem ekkorát..Még ha valami "ütegelővel" lőnék vagy a tankkal akkor megértem hogy szabályosan letolja a levegőből a helit...De hogy egy mezei légvédelmi golyószóró? Mókás..:) -
Nagydög #46615 Nandiiiii! Olvasni is! Megha kicsit zagyva is a kollega... -
#46614 40-50meterrol hol latsz te 150m magassagot? Ebben a jatekban nincs 150m magassag. Tudtommal van 40-50m max. -
McCartman #46613 Rajtad meg a mai közoktatás egyre silányabb színvonala.
önmagad paródiája vagy , srác.
12 éves seggdugaszok geciznek , faszoznak miközben még írni sem tudnak rendesen magyarul. Vagy nyolc éve regeltem ide és amióta emlékszem mindig ez ment. Hihetetlen , hogy az összes idióta ezt a fórumot találja meg magának.
miért nem a phn műveled mindezt? ja hogy onnan már rég kibsztak volna a 'csába. -
#46612 Ja énis lőttem már párszor hasba a blackhawk-ot tankkal! -
#46611 enter
enter
enter -
sanya200 #46610 Amúgy meg eléggé nyílt helyen vannak az anti air gun-ok ha lenne sniper a pályán 1 lövés után egyből ki tudná szedni az ágyúból.Vagy akár rakétavetővel is vagy bármivel, de ha nem foglalkozik vele senki hogy az a helit lövi akkor ne csodálkozzatok hogy lelőnek.Csak 1-2 pálya elég nyílt ahhoz hogy a bázison lévő anti air gunt használni lehessen.Sokat játszok külföldi szerókon és sokszor be is ülök az ágyúba de sokszor ki is szed a helikopter, csak jól kell tudni vezetni azt a szart ennyi.Ha szembe vagy az ágyúval nem tud arrébb lökni.De nálam is fordult elő pl hogy felszálltam és minden ok nélkül egyszer csak hirtelen bedőlt és a föld fele indult, pedig nem kaptam találatot se vagy legalábbis nem vettem észre.
Mondjuk volt hogy UAV-al szedtem le a helit egyszer nekimentem, egyszer meg az uav rakétájával szedtem le.Tüzérséggel is majdnem sikerült az iram szerveren csak későn ért oda és csak 1-2 találatot kapott a heli, mivel leszállt a srác javítani:)Tankkal már többször is, főleg mikor a sok hülye sületlen leereszkedik 40-50m-re akkor egész könnyű kilőni.De ki lehet messzebbről is csak egy kis mák kell hozzá,volt hogy elsőre kilőttem a főlöveggel olyan 150m-ről pedig folyamatosan ment előre,én meg elé lőttem egy pár méterrel az meg egyszerűen belerepült a lövedékbe:)
Amúgy meg felesleges itt ezen vitatkozni ez ellen nem tudtok mit tenni, de a helikopter így is elég erős,nem egy meccset dönt el egy jobb pilóta, ágyú nélkül meg iszonyat nehéz leszedni. -
#46609 Ja és bocs hogy, valamit a játékról próbálok beszélni, mert ugye ez egy horoszkópos topic és én itt OFF-olok! Tényleg beszéljetek csak tovább egymás érzéseiről meg satöbbi! A magyar mentalítás itt is meglátszik! -
#46608 Ha az lenne akkor te nem itt lennél hanem bölcsibe! -
#46607 Ha te emlegeted biztos azzal játszasz, eladtam a gecibe mert hányigerem volt! Ha vhol meglenne az 1942 azzal tolnám, de most marad a bc2! -
#46606 OKé nagyokos, beülök te meg próbálj meg elindulni a bázisról... -
Nagydög #46605 Amugy igaza van. El van baszarintva az AA meg a heli. Ha van AA, akkor eselytelen barmit csinalni ellene, ha nincs es van egy jo pilota, akkor meg a helit nem lehet leverni szinte sehogy. Es az egesznek igazabol az az oka, hogy tul kicsi a palya. -
McCartman #46604 azt hittem ez a játék korhatáros. -
#46603 Meny vissza szepen codban ilyen ott nemfog megtortenni. -
#46602 Igaz, szerintem 1 percig kéne lövetned magad az arty air gunnal, és egy helyben kéne maradnod végig, anélkül hogy sebződnél :> -
#46601 -
#46600 Igazad van a helikoptereket stabil helyen tartja a levegő. menj vissza sírni bf3 topikba a banner miatt. /téma lezárva -
eugabesz #46599 én...mindenkin...Sir Gabesz... -
#46598 Meg amúgyis, van ereje oké, akkor szépen kitárja a kezeit és odébbtolja? neem nemszakítja ki a páncélt vagy valamit áá nem, szépen összefognak a golyók és odébbtolják igaz? Ki sír kin is? -
#46597 énmeg rajtad, akkor szuper :D -
#46596 mert talán van ereje a lövedéknek? sírok rajtad -
#46595 Jólvan akkor szedjen le egyből vagy akármi csak ne tolja arrébb a helit meg ne toszigálja mert így még arra sincs esély sokszor hogy eltaláljam a francos szart! -
#46594 Kiírja a távolságát! -
#46593 Nem, sebeznie kéne, de az mi hogy szó szerin felborítja a helit??? -
sanya200 #46592 Az anti air gun nem gyenge a valóságba se egy szaros kis helikoptert lazán eltüntet az égről.Még egy csatarepülőt is szétszed pl az A-10-est pedig azon jócskán van páncél.Egy ilyen anti air gun minimum 20mm-es lövedékekkel operál ami egy repülőt is simán szétvisz nem hogy egy könnyű kis helikoptert.Már nem azért de így is nehéz leszedni a helit, egy jobb pilóta előbb kiszedi a légvédelmi emberkét mint az a helikopter.De anti air-ből is 2 féle van, van a sima 2 csövű abból azért kell bele rendesen, de egy-két pályán van 6 csövű air gun az aztán tényleg büntet.Azzal kb 3mp alatt le lehet szedni a helit.
De lenne egy kérdésem ha megjelölök egy célt a pisztollyal akkor mennyi ideig kell várni hogy befogja a rakéta?Vagy honnan látom hogy befogta? -
ZiLi #46591 akkor hajrá!! -
#46590 Nos addig szarakodtam, amíg mérgemben az összes hivatalos port-nak egyaránt TCP és UDP-t is nyitottam...láss csodát röccenés nélkül elindult szépen.3-4 órámba telt... -
#46589 Az sajnos lehetetlen...elég bonyolult a hálózat.Egyedül én kapcsolódom kábellel a routerhez.A többi gép a házban wifiről megy egy másik routerről (ami csak átjáróként üzemel a fő routerre kötve)
Én az emeleten vagyok...a fő router meg lent a garázsban.Tehát ez kilőve...BF2142 is ment anno és nem állítottam át semmit azóta a routeren. -
ZiLi #46588 Iktasd ki a routert és jó lesz. -
#46587 Akkor az is b**i, aki m16-al lő le téged? Tanulj meg lőni vagy ne játsszál ezzel a játékkal! Miért mit kéne csinálnia az Anti-Air gunnak? simogatni?
-
#46586 Ja vicces, tudom amíg a saját bőrödön nem érzed addig vigyorogsz, remélem legközelebb csak USAS-osok lesznek ellened, majd megtudod milyen...
Még egy valami amit nagyon nem értek az az anti-air gun, olyan mértékben overpowered hogy az felháborító és röhejes... felszállsz egyszer beléd lő, nemis az hogy baromira sebzi a helit, hanem az HOGY ODÉBBLÖKI szó szerint irányíthatatlan tőle a helikopter, multkor belémlőtt egy sorozatot és fejreálltam a helivel azonnal, ha előre bukok hogy közelebb megyek belémlő és dob egy hátast a heli... igazságtalanul overpowered de nagyon! -
#46585 Ezentúl tilos a szerveren: GL,Rakétavető,USAS! viccből rakták bele a fejlesztők. -
#46584 Még mindig nem jó...valaki?? -
sanya200 #46583 Én is utálom a shotgunba köcsögöket mikor 80 méterről leszed azzal a szarral.Miközbe csak a fejem lóg ki. -
#46582 -