Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
GTA V (*.*)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
GTA V (*.*)
azon nálam is elõfordul néha h normálisan lehet játszani vagy az isla innocents
perzse csak squad dm-be....
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Rendszervisszaállítást nyomok egyet azért
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
amd x2 4200+
2x1gb kingston ddr2
sapphire hd4670
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ami a laggolast illeti szerintem valami mas lehet a hiba. En Feheroroszbol nyomom sima ADSL-el es az orosz szerverekkel nem volt eddig semmi baj. Mostansag meg szaggatnak mint az orulet, meg ki is dobnak.
Ahogy olvasom masok is tapasztaltak ezt a megszokott szervereiken. Szoval ez egy kcsit gyanus. Nekem Steam-es verziom van, lehet ott a baki.
Az utóbbi napokban bármely megszokott serverre megyek fel, lagolok. UPC-m van, nálatok nincs hasonló?
Ha logikusan, összefüggésben nézed a dolgokat, nem csak a részegységekben gondolkodsz, akkor rájössz hogy miért.<#vigyor2>#vigyor2>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kicsit olvasgatni kéne róla, hogy hogyan mûködnek a játékok netkódjai.
Mondjuk amcsi szerveren szoktam a BF2 Poe2 módjával játszani 150-160-as pinggel és semmi gondom ha lövök szinte mind talál.Ezen kívûl játszom még pár játékkal multiba(Section8,bf sorozat+módjaik),egyikkel sincs ilyen gond.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
-becélzom rpg-vel a tankot kilövöm a rakétát éphogy repül 3-4 métert még közelébe sincs a tanknak erre kiírja a játék hogy megsemmisítettem és ad rá egy rakat pontot,én meg csak nézek hogy mi van és abban a pillanatban eléri a tankot a rakéta és felrobban.Na mondom magamba hát ez a játék egy Nostradamus.
-gránátvetõvel meglövöm a falat,semmi majd 4-5 másodperc mulva kirobban,fasza.
-klántársammal lõjjük egymást beakad szinte állóra a játék és meghalunk mind a ketten,hozzáteszem nála is állóra akadt a játék.Szerencsétlen szerver nem tudta eldönteni hogy én vagy õ vagy mindketten meghaljunk.
-stb.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!