51658
  • byzhouse
    asd
  • eugabesz
    Valaki dobja már be nekem az EA live chat linket....kösziiii
  • tutituti
    Jaja.Nem megy.Most próbáltam.Vásárláskor kiírja,hogy nincs meg a steames bc2.Így bukó sajnos.
  • Cris99
    Vietnam a játéban aktiválódik, én a vietnamos-t is megetettem origin-el, és megy!
  • Ry0K3N
    am a steames BC2-t az origin lazán bekajálta nálam, vietnamot is bevenné nem ?
  • Fpocok
    Ez így van. Ha vietnamot akarsz steamről, akkor kell steames alapjáték
  • Leky
    Steamen az a baj, hogy az alapjátéknak is Steamesnek kell lennie (legalábbis az írja "Megjegyzés: A Vietnam-hoz szükség van a Battlefield: Bad Company 2 Steames változatára.")

Köszi Morphin, megvettem az Amazon.com-ról.
  • tibi206
    Steamen 4,42 euró
  • Gyuszopapa
    A Steamen holnap este 7-ig 7.5 euró a BC2.
  • Morphin
    Amazon.com-on 9$...letölthetős.
  • KaBuTo666

HAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHA

HAHA
    HA
    HAHAHAHAHAHA
    HAAH E
    HA
    HADRREDGDR
  • eugabesz
    Mér' nem?

• sanya200
    Ennyi hülyeséget hogy azért van ott a neve mellett mert 99-be született, én meg akkor 200 éves vagyok nem?
    Nem hiszem el hogy ennyi idióta jár ide, tényleg valaki mond valamit aztán utána megy az anyázás meg minden.Én sokat szoktam fórumozni más témába itt sg-n is de ahova én járok ott nincs ilyen csak itt.Nagyon ritka esetben jön valami láma troll de azt elzavarjuk.
    Tiszteljük már meg egymást azzal hogy nem anyázzuk le a másikat,meg a helyesírást is felesleges idevenni semmi köze nincs hozzá, én se vagyok jó helyresíró ez van, de nem 14 éves vagyok, felesleges a korral keverni a nyelvtudást.Van aki pl nem ír ékezetet mert ahhoz szokott hozzá.Attól még nem idióta.
  • lolSL
    direct2drive.co.uk
  • Leky
    Jelen pillanatban, hol a legolcsóbb a Vietnám kiegészítő ami a dobozos játékhoz jó? És persze innen Magyarországról is lehet fizetni.
  • byzhouse
    ovisok vagyunk,de megnézheted,hogy nem sok szerveren van játékos(bf.hu,cbc szerver,iram) próbáld ki mind hármat és eldöntőd, hogy melyik a jobb.
  • Cris99
    Nem is szerencseszám csak...nemtudom, jól néz ki!
    Igen a 69 jobb mint a 99 :D
  • Cris99
    Ezt mondtam hogy TUDOM vazzeg olvassatok már légyszives ne legyetek ovisok :S De mondjuk melyik a jobb szeró ennyit kérdeztem...
  • Skynet
    Szereted a 99-et? Abban mi a szeretnivaló? :)
    Én a 69-et szeretem de nemrakom a nevem mögé...
  • byzhouse
    banner?
  • Cris99
    Jahm, visszatérve ajánljatok egy jó magyar szerót ahol conquest vagy rush van és nem HC, tudom ittvannak fent de aki többet jár magyar szerókra jobban tudja!
  • McCartman
    példamenyét
    lassan lehet törölni annyi lett az off.
  • Cris99
    Értem!
  • McCartman
    csak példa volt a menyét.
  • Cris99
    mennyét-re gondolok :S
  • Cris99
    Írtam ilyet?
  • McCartman
    ja de magyar fórum nem?
    attól még a mennyét nem muszáj két ny-nyel leírni , érted , ha tudsz helyesen írni miért nem gyakorlod , de nem pont erre akartam célozni.
    a fosbuziköcsögkemperfaszlámázást kéne inkább mellőzni.
  • Cris99
    Köss a betonba!
  • eugabesz
    Ugyan minek?...ez egy fórum,nem esszé...
  • McCartman
    hát figy , ha '99ben születtél az még a jobbik eset , mert kinőheted / megtanulhatsz még rendesen írni.
  • Cris99
    Nem először hiszik azt a 99-ről :S
  • Cris99
    Mert ki másra mondtad volna? elmész a fra...
  • McCartman
    a korhatáros hszt nem címeztem senkinek , érdekes , hogy rögtön magadra vetted.
  • Cris99
    Csakis, Attól hogy ott a 99 miért születtem volna akkor? Úgy gondolom az egy idióta szokás, de komolyan kitörlöm mindenhonnan ha ez megy! Szeretem a 99-et ENNYI!
    Nem én szóltam be hanem ő nekem, PLS olvass vissza!
  • nandorb
    1999-ben szulettel? Kozel 1eves reggel szoltal be olyannak akinek tobb mint 4-6evvel ezzelott regelt.
  • Cris99
    Nemtudom ki kezdte az egészet de itt folyton ez megy, az ember leírja a véleményét valamiről és akkor egyből FÚÚJ te buzi pöcs menny a cod topicba meg ott nincs ilyen!
    Te kezdted a korhatáros hülyeségeddel olvass vissza!
  • Cris99
    Tank még mindíg jobb, egyből halsz nem lökköd odébb :D
  • Cris99
    Ez a 12év ez valami karizmatikus évszám? hogy mindenki ezt irogatja? Fijjú?
  • nandorb
    Bocs,akkor elneztem...
  • Skynet
    naja csak nem egy pársázkilós műrepülőgépet lő hanem egy több tonnás ruszki dögöt,amire a heli úgy reagál mintha tankkal lőnék..:)