51658
  • Czdano
    Makró alatt mit értesz? Btw skill alatt nem az mcom c4ezést értem, hanem a 360akat + a noscopeokat amiket tol. Mindig mindenki sír hogy camper sniperek...na ő nem kempel :>
  • byzhouse
    talán normális szerverre kell menni. (már fél éve rohadt olcsó a játék szóval nem értem a nyavalygásod)
  • Gyuszopapa
    Hogyne volna kb.a világon van vagy több millió.
    Egyrészt ez a csávó nem skilles hanem egy utolsó patkány.Miért?Azért mert ahhoz kurva nagy skill kell hogy be C4-ezzem az mcom-ot mikor minden hülye tudja hogy többen fognak odaszaladni hatástalanítani,lényegében ő is egy mocskos kemper csak ő C4-el kempel.Másrész úgy néz ki makrózik is bár nem tudom hogy a BC2-ben lehet-e makrózni,de nagyon gyanús.
  • Cris99
    Nincs ellene kifogásom! Csak a használók mennyiségével, de csak a leárazások óta.
  • Czdano
    A GL-t se véletlenül rakták bele a fejlesztők. Akinek ez nem tetszik az minek veszi meg a játékot? o_0
  • Cris99
    3-4 Gl-es 1 ablakban és stb....
  • Cris99
    Nemm szólok le mindenkit, csak érezni ennyi leárazás után hogy a csaták menete kicsit amortizálódott!
  • Beers
    Te gyilkológép.....!
    Legalább javithatsz a statodon!
    Faszért kell leszólni mindenkit?
  • Czdano
    Milyen konzolos baromságra gondolsz? ^.-
  • Cris99
    Ja ez elég gáz....
    Elöbb toltam annyi a noob hogy kész!
  • Fpocok
    Elég szánalmas, hogy pár 10 éves átvette ezt a konzolos baromság... ettől egy fragvideó teljesen nevetségessé válik.
  • Cris99
    Meg szerintem a sok noob is elszaporodott mostmár tuti, meg is nézem!
  • eugabesz
    Van...Aimbot János-nak hívják,de nekem nem ismerősöm,mielőtt rákérdeznél...
  • Czdano
    Van magyarországon ehhez hasonló skillű játékos? Én próbálgattam sq deathmatchen no scopeozi és nem tűnt nehéznek, 5-10m távra általában betalálok.

• Borg
    Asszem ez az árleszállítás volt az utolsó szög a játék koporsójában... ma bármilyen szerveren voltam, mindegyiken volt legalább egy cheater... admin meg persze sehol. Bár érdekes volt, amikor az egész SQDM szerver egy emberre vadászott :D Amolyan rabbit mód...
  • Cris99
    Az széép! Sok sikert!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak ~271.000 karakter van a szöveges állományában.
    A probléma az, hogy az extractor - amivel kinyertem a szöveget - egyetlen fájlba, ömlesztve szedi ki azt. Így a fordítás közel sem olyan gyorsan halad, mint szeretném.

Most tartok a fegyver leírásoknál. Ott azért böngészek, olvasgatok, hogy a lehető legkevesebb bolondság kerüljön be a végleges anyagba.
  • Cris99
    Gyorsan haladtál ha akkor kezdted, meg írtad is hogy jul. közepére elkészül, várjuk nagyon :D
  • IMYke2.0.0.0
    Tervben van - de előbb készüljön el, és majd online tesztelem. Ha nem lesz gond vele, akkor természetesen megy publikusra.
  • Cris99
    Ez cool lesz, majd letölthetővé teszed?
  • Leky
    Az a lényeg, hogy a számlázási információnál adj meg amerikai nevet, címet és akkor működik.
    Pl. használd ezt: Fake name generator
  • IMYke2.0.0.0
    Kizárt dolog - mert 1 darab fájlt kell fordítani, és az sem állományban van.
    Másrészt, ha megnézted a videót, akkor láttad, hogy szerveren is játszottam a profillal, a képek miatt...
  • Borg
    Aztán majd kibassza érte a PB, corrupted game files miatt...
  • eugabesz
    Nem tuggyuk...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudjátok, készül még a korábban bejelentett honosítása?

Mert havernak én már ~50%-ig elkészítettem.
  • Morphin
    Pénteken vettem meg...meg vki innen a Vietnamot is...szval meglehet itthonról is.Csak annyi a necces hogy a vásárláshoz kell egy U.S. lakcím.Azt bárhol találsz...ha az megvan egyből engedi, hogy megvedd.(nekem MasterCard-ot elfogadta)
    Jah és természetesen dollárban fizettem...átszámítva olyan ~910Ft-ot vett le a kártyámról.
  • KaBuTo666
    Maradj a PS3nál és probléma megoldva.
  • Since
    És a gépem sem egy atomerőmű :-)
  • lolSL
    de a bc2-re jobb gombbal kattintva kapod meg a kódot
    ha nincs bc2, akkor mire kattintasz? :)
  • Since
    Én is gondolkozom a 10 eurón, mostanában nem nagyon játszottam fps-es játékokkal így nemtudom megéri-e nekem...
  • Smithwarden
    BC2 5 dolcsi Amazonon... :o
    (Mondjuk tuti hogy Mo-rol nem lehet megvenni, csak hogy szopjunk az euro miatt szokasosan.)
  • Gergosz2
    elvileg egy kódot kéne adnia nem?
  • lolSL
    megvenni se tudod úgy
  • Gergosz2
    Üdv népek!

Ezt a figyelmetekbe ajánlanám:

bad company 2 mindennek együtt 9.9 €

Meg lenne egy kérdésem :

Ha steamen veszem meg a SPECACT Kit Upgrade-t akkor fel tudom használni nem steames játékomba is?
  • sanya200
    Jónak tűnik, multizni nem nagyon tudtam a törttel,lehet megéri ennyiért.
  • KaBuTo666

Ezt rohadt jóóóóóóóó.
    Ha 6 db-t látsz belőle akkor már be vagy rúgva!
  • eugabesz
    Thx
  • lolSL
    van jobb olcsóbban
  • KaBuTo666
    Annyira jó, hogy mostani pénzért megéri megvenni!
  • Dency
    Steamen igen megéri most megvenni.
    Milyen a multija?