Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Neked se kutya..:-.)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Fpocok
Próbáld frissíteni magad a STATVERSE oldalán.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ja nekem a nevemen nem frissül a rang 😊

lol jó a neved ! 😉 😄

Fpocok
Megmondod, mi a harcosod neve ingame és én elintézem.

darki81
ti betudtok most loginolni?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

TheGrinder
Az engem is érdekel, bár még csak ma jött meg a játék és még nem is aktiváltam csak felraktam a polcra 😄, de majd ilyen logó vagy mit tudom én nekem is kellene. 😄

Ilyen logókat hogy lehet berakni ide, ami kijelzi, hogy hanyas szinten vagyok?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hopp! efelett átsiklott a bukóm. Sry 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Ki volt az elõzõ házigazda? <#vigyor1>
Nem azé',de ez jobban néz ki...azt már csak elnézzük,hogy emlékeztet az elõzõ házigazdira..<#ravasz1>

[IRAM] leader

<#taps><#taps><#taps> - a megszokások rabjai most fellélegezhetnek.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
VOILÁ ZUZÁS

Ty to Drang és SaSa

Drang
Még se... 😞

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Drang
Visszatért a régi banner...

😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

mooo
Hali!
Van valami tartalmi különbség a sima és a Digital Deluxe Edition között?
Black Ghost
Elõbb egy láma szerón mentem 2 kört, elsõ 33/7 lett, másodikon 21/0-nál bannoltak. 😄
ti melyik szerveren szoktatok fightolni ?

elitehun
Szerintetek ez 140Eurért megéri?
SAPPHIRE HD6870-1024 ( 11179-00-40R ) Eyefinity

És ha igen mennyiért lehetne eladni egy 5770-est?
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

A képen látszik hogy nincs VADS kilje. Normálisan is mutatja. A képen ott van az hogy Class stars.
A vehice statnál classonként számol, vagyis stationary class-ból van 44 kilje.
Ezért van meg a silver belõle.
Ha megnézed a saját statodat, akkor ott is ez van.

<#nevetes2><#nevetes2><#gonosz1>
Ittviszont nem..
Itt hivatalosan te vagy a jobb jatekos. <#rolleyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MR ME
sztem itt mindenki buzi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja értem már...akkor ezek szerint pont az a szitu megint, hogy leszólják a szarabb játékost vagyis engem, mert õk régebben ûzik az ipart és hogy milyen prok...pont ezért szóltak le engem mert én ugatom le a gyengébb játékosokat...hoppá...látszik hogy mindenkinél ugyan az a helyzet, csak másképp írja le na meg közrejátszik hogy 3 vs 1...de mindjárt én is hívok egy két havert hogy álljanak ki mellém, csak mert én nem vagyok a haverotok, nem vagyok 1942es bf óta a klántársatok, nem játszom magyar szerveren stb...vicc de amúgy se érdekel. :-)

Khm... Te legalabb hosszan daraltad a semmit. KTC, SZEG, meg az egesz FRX nem ma kezdtek az ipart, es eredmenyeket tudnak felmutatni a statsverse-n kivul is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teljesen üres, semmi szavakkal dobálózol általános módban. Ez általában akkor szokott elõfordulni, mikor az ugató személy (te és a másik haverod vagy ki, gondolom klántársad vagy szerelmed) nem ismeri eléggé az illetõt vagy csak egy bizonyos nem teljesen tiszta információ szerint ítél, de lehet az a bizonyos információ mögött egy rendes és érthetõ értelmezhetõ vélemény áll, csak éppen a másik illetõ (vagyis ez esetben én) le sem szarja hogy mit gondolsz róla, és ezzel nem tisztázza a helyzetet (pont ez a helyzet áll most fent ebben a topikban). Ezzel azt akarom mondani csak hogy értsd, amíg nem ismersz eléggé valakit addig NE UGASS feleslegesen, de mivel ez egy fórum így itt van jog a vélemény leírására, mások szidalmazására és sértésére, ezért is írom le én is akkor már a véleményemet...köszöntem. Ha esetleg kívánkozik valaki folytatni, állok elébe.
RoboKutya78
jah és 2 sec alatt hozta az eredményt?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Az tényleg érdekes a gyereknél hogy (vads)-al van x találata de a kill sorban nem mutatja a találat mennyiséget.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

KáTéCé
Nem gondolnám, hogy Szegnek bármiféle irigységre lenne oka. Némileg több eredményt tud felmutatni mint Te valaha is egyáltalán megálmodhatsz 😊

Ezt szokta az mondani aki irigy. :-)
SZEG007
arrol is mesélhetsz hogy te hogy hozod üssze a statjaidat^^

Szinte csak valparaisot rusht tolsz, és ugy néz ki egy támadó köröd, hogy fogod a helit és csipával bal felsö sziklához taxizol, pont közelébe még csak véletlenül se mész rush-on, hiszen ugy meghalhatsz nagyon ritkán elmész a bal hátso part menti épület mögé keresztbe löni a spawnolo védöket is. A második és harmadik szakasz neked abbol ál hogy a világitotorony tetején ücsörögsz többnyire csipával. 4. szakasznál haverjaiddal eltaxsziztok egy amugy gyalog megközelithetetlen helyre, és szorod a gránátot fedezékböl.
Majd 1-2 hetente feljösz SG-re panaszkodni hogy mekkora köcsögök az adminok mert kirugnak a szerverröl, pedig ezzel a játékstilussal a pontok magasrol leszarásával, az egész pálya végigkempelésével még támadoként is nem tudom mit vársz.
Ja és a legszánalmasabbat még nem is emlitettem, ha vesztésre ál a csapat kilépsz a szerverröl, nehogy véletlenül számolja a statoldal a vesztett kört.

Sajnos a 3-as kd-hoz, és szinte csak gyöztes körökhöz azért áldozatot kell hozni nemigaz?😄

Fpocok
Bemm... újra van fejléc.
Akinek nincs, de szeretne az szóljon.

Fpocok
Gondolom láthatatlan lovat még nem "nem láttál"... Attól, hogy nem láttál, még létezhet. <#nemtudom><#vigyor2>

Szegény kialandozó Magyarok,ha így jártak volna csatába,ló nélkül,nem itt lennénk az tuti...lovas,ló nélkül 😊

[IRAM] leader

Most néztem meg a statjait, de nem cheater sõt inkább noob...csak vicc hogy hogy hozta össze azt a k/d-t, elõször nem esett le aztán rájöttem már...csak mert nem ticketes a szerver...valparaiso második pontjánál jártunk kb 70 killnél a 75bõl, ugye az elsõ pontnál volt 100, szóval nem jöhetett össze annyi killje...meg legalább egy ellenfélt láthattam volna a másik csapatból hogy 5/75 k/d-je lett volna...de aztán rájöttem hogy volt klántársai a másik csapatban, az egyiket ölte a másik medic volt élezgette így visszajött a ATT viszont a statjába megmaradt ugyebár a kill...nagy noob az ilyen, nyilván szar játékos és szar statjából eleget lett aztán gondolt egyet és így felhúzta egy kicsit magát, nyilván 1es k/d a célja a szerencsétlennek...ennyi. <#nezze><#nezze><#ravasz1>
byzhouse
<#szomoru2>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

xXtamasXx
Nemhiszem, hogy létezne olyan pro, fõleg csipával képtelenség ennyit ölni (esetleg rohadt kezdõk ellen 1000 ticketes szerveren)....marad a cheater

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

ez szerintem hülyeség! vagy a fene tudja 😄 vagy kamu, vagy nagyon PRO a csávó de akkor le a kalappal 😊 de az biztos hogy nem assault, enginer vagy medick karakterrel ment hanem maradt a jó öreg mesterlövészetnél 😄D

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7 GHz|SAMSUNG HD753LJ 750GB| NVIDIA GeForce GTX 550 TI 1GB DDR5|4GB DDR2 800Hz RAM|WINDOWS 7 64-bit|

Cris99
<#nevetes1>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Hát igen nállad is vannak jobbak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

a kép önmagáért beszél..BAZD+

elitehun
Mért nem gondoltál rá elõbb? 😄
Am ha nagyon zavar tedd újra egyszer ha ráérsz
highlander15
Fasza...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Csak a telepítés végén tudod beállítani, hogy lemezes vagy online azonosítással indítod a játékot.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

SpeedXHUN
Ez engem is érdekel ,és ha elmegy a netem akkor kéri a dvd-t vagy elsem tudom indítani?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

highlander15
Hol tudom beállítani(a telepítés végén kívül),hogy ne lemezzel induljon hanem online ellenõrizze az eredetiséget?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

elitehun
Annyiszor halhatnak meg a csapattagok.
Tehát pl van a Rush. ott a védõk akárhányszor meghalhatnak de a támadok mondjuk csak 75-ször. Viszont ha felrobbantják a két célpontot akkor megint 75 ticketjük lesz.