51658
-
Leky #46740 Persze azt a mappát amit bekarikáztál a képen. -
Leky #46739 Anno amikor én is ezt telepítettem akkor nekem is oda rakta, de utána elindult az Updater és a játék alá telepítette rendesen. Keresd meg a mappát és indítsd el belőle a BFBC2updater.exe-t -
KaBuTo666 #46738 Inkább szedd le az egy részes patcht mert én nem emlékszem hogy ilyen kitömörítést csinált volna...nálam setup formájában rakta fel a patcht!
Torrent -
#46737 Browse gomb nem működik? :/ -
#46736 Fogalmam sincs mért oda teszi -
SzinesGeza #46735
Akkor ilyen alapon az is camper aki aknát használ, mert mindig oda rakja ahol tudja, hogy járnak. :)
-
#46734 Próbáltam már úgy is, de akkorse oda rakta mint ahova kellene -
KaBuTo666 #46733 Elvileg nem kell a könyvtárában. Legalábbis a nem raros tömörített 2,4 Gb-os patchnál. Automatikusan megtalálja a játék könyvtárát és bemásolja. -
#46732 Nem a játék könyvtárában futtattad? -
#46731 a telepitési helyen nem enged választani, de ahogy látom nagyon nem oda rakja mint ahova kellene:D -
KaBuTo666 #46730 Talán rossz helyre ment a patch. :D
Lehet a windows mappába másoltattad. -
#46729 Nem, amugy amikor végzett behozta az updatelő ablakot, és ott láttam, hogy még mindig ugyanaz a verzió mint eddig :D -
#46728 De ugye amikor elindítottad nem zártad be egyből? -
#46727 Azt honnét tudjam?
Az biztos, hogy ha úgy tettél, ahogy írtad, akkor nem lenne gondod.
-
#46726 1.:Letöltöttem 2.:Kicsomagoltam 3.:Elindítottam az .exét Hol a hiba??o.O -
#46725 Valamit nagyon elszúrtál akkor.
Ezt kell látnod a jobb sarokban:
-
#46724 Feltettem a patch-et,de maradt a régi veruió!:(Megoldás?:/ -
Nagydög #46723 Ablakbol ugyanaz. Kinez a figura a kis ablakon. Csak a feje latszik ki, de o siman tud loni. Forditott esetben en is, kiveve a raketavetot, az siman elakad. -
#46722 A legjobb ha szikla mögül akarod a tankot kilőni, puff suicide!
Meg mikor a semmiről visszapattan a gránát :S -
bypass #46721 Aha, értem, háát én szerintem ottan valami nem stimmelt....mert ugyan onnan (snipa, nem mozog, koncentrál, lő) lövöldöztem a többi ganyéra:) , és azoknak nem volt láthatatlan bizbaszuk... Ja és a csóka forgatta ám a löveget, szóval ha esetleg lett is volna ott valami, akkor is legalább egyszer el kellett volna találni...és az érdekesség hogy a végén gondoltam ha így nem megy akkor majd a mortar ad neki...lófaxt az se ártott neki...szkópból néztem végég ahogy a mellette parkoló tank és az azt javító engergizer feldobja a pacskert, na és Ő..áááá..Ő NEM!!!!Az éppen felrobbanó lövegből még pont kiugrott és cikk-cakkban kikerülte az égi áldást...baaaaa...:(
Na ezekután léptem onnan tovább, és snipából váltottam energizerre...Ami nem megy azt ne erőltessük..:) -
Nagydög #46720 A modellek hibai miatt elofordul, hogy vannak lathatatlan reszei a dolgoknak. Latni ugyan nem latod, de a lovesek elakadnak benne. Fokent sziklaknal, osszedolt epuleteknel, ilyesmiknel fordul elo. Mas bibi is lehet, mert mar velem is elofordult, hogy halottam, amint konganak a fejemen a talalatok, es frocsog a ver, de sebzest nem kaptam. -
bypass #46719 Skacok, olyan csalás van, hogy a katona lőhetetlenné váljon?
Mert én tegnap találkoztam egy fickóval....hmm...háát nem volt semmi a srác. Hevy map, B zászló közép tájon van egy légelhárító üteg, na abban ücsörög azt várja a "sült galambot"...na erre én gondoltam megkínálom egy jól irányzott marksmannal (M95)...aha, gondoltam én... kb. 5 percig lövöldöztem a csókát de nem tudtam kilőni.. Gondoltam biztos az én készülékemben van a hiba, na elkezdtem a környékén mászkáló/rohangáló snipa-medic-assaultosokat lövöldözni..na azok érdekes módon egy lövés egy halál volt, erre felbátorodva megpróbáltam ismét emberemet kiszedni, de nem jártam sikerrel...A map kezdetekor Ő volt az első aki ölt, majd végig Ő volt az első, és csodák csodájára Ő is végzett az élen. Majd ezt 3-szor megismételte, mindanyiszor egy olyan kb.60 ölés 4 halál eredménnyel. Szóval wallhack-ről, meg aimbot-ról hallottam, de ilyen "demgadhíró" izéről még nem.....Aztán hagytam a toszba a fickót, és mentem enginerrel tankot vadászni...:) -
#46718 Köszi:)
-
#46717 Client Patch R10 a tiéd.
Értelemszerűen, mind a 4 darab kell.
-
#46716 Valahonnan nem lehet letölteni a legujabb patch-et??Mert az updater nagyon lassan halad... -
csakb #46715 Igen, rájöttem, storno..
azért köszi -
Leky #46714 A BFBC2Updater.exe-t indítsd el az majd leszedi a legújabbat. -
csakb #46713 Sziasztok!
Most vettem meg a gammát, feltelepítettem mindent, annyi kérdésem lenne, hogy melyik patch-et kéne felrakni?
1.0-n nem nagy buli a multi, egy szervert sem talál -
False #46712 Valaki azt tudja, hogy steamesnél induláskor az error code 83 az miért lehet? -
#46711 Srácok, van valami világ/európai ranglista? Nem játékon belül.
-
#46710 Ouh milyen lassan updatel -
False #46709 Ennél sokkal skillesebek is vannak pl az IRAM klánban, a csavó aimol és jobbik esetben ismeri a pályát /amit bármien 5 éves minimum 90es IQ-val 3 nap alatt elsajátít/, vagy pedig wh. A taktika amit felvázolt meg legalább olyan igényes, mintha a mi remek honvédségünk háború és bármien harc nélkül kinevezett tábornokaink tervezték volna két sikkasztás között.
Sanya200: a nagyra becsüld forumod csak a nem a hardwired? -
#46708 360-at lehet lőni ha tud az ember (180 már sikerült nem egy játékban, 360-hoz meg már csak nagyobb egérérzékenység kéne..), az mp443graachal pedig lehet nagyon gyorsan lőni..én szerintem még mindig nem csal, de döntse el mindenki magának :> -
#46707 höh tényleg o.O azt hittem,hogy a burst fegyverrel tolja -
Gyuszopapa #46706 A 360-is makró különben.A mcom C4-ezést továbbra is patkány dolognak tartom.Az egylövetű pisztolyal is szinte sorozatban lő. -
#46705 Nem lehet egyertelmuen ramondani, hogy csalas.
Alapvetoen igy leirva abszolut nem fair persze, de teljesen legalis a dolog.
Barki nyugodtan vehet ilyen egeret es billentyut, legtobb gamer cucc mar alapbol ilyen. -
#46704 Szóval csalás..szerintem nem használ, youtube channelén írja hogy EA gamesnél volt játéktesztelő + több éve játszik fpsekkel (cs, bf1942).. -
#46703 Olyan célpontok kiiktatása, amelyekre más "kasztok" nem képesek (géppuskaállás, stb.) <szerintem> Csak lehet másféle játékstílusban játszani ezt a szerepet :> -
#46702 Makro: itt peldaul lehet olyan makrot hasznalt, hogy pillanatra bezoomolt, utana egybol loves gomb es ha van makros billentyud/egered/programod akkor ezt a kombinaciot elmentheted egy gombra. -
#46701 Miért mi a recon feladata?