51658
-
KaBuTo666 #46780 -
#46779 Aki BC2zik, és kér BC2s névtáblát ebbe a fórumba, az írja le ide a soldier nevét. -
McCartman #46778 ja arra mondtam hogy 70 + a ram ha nincs.:D
mennyivel jobban megérné konzolt venni. (ha nem lenne olyan ratyi) -
#46777 Rammal együtt.. :P -
McCartman #46776 hát igen + a ram.:) -
#46775 Utána számoltam, rammal együtt 80k.. :D -
McCartman #46774 inkább 70 ha vmi normális alaplapot teszel mellé amivel még tuningolhatsz is.:)
de a Bulldozerek érkezése után lesz ez még olcsóbb is , az meg nemsoká esedékes ugyh a Bf 3 bétát már lehet ezzal várni. -
#46773 A bannerben lévő szervereken komolykodó adminok is vannak? Tehát, ha valamelyikre fellépek, akkor számíthatok arra, hogy nem futok csalókba?!
-
#46772 Péntek óta tolom én is, de már 3 olyan gyökérrel találkoztam, akik úgy öltek a pálya másik végéről kp-tól kezdve csipáig mindennel, hogy épphogy csak kibújok a fedezék mögül, de már tudta hol vagyok és km-ekről kilő. Fúúú de szét tudnám csapkodni a fejét egy szívlapáttal az ilyen csicskáknak, akik csak csalással tudnak érvényesülni.
Persze rákeresve a nyomikra a statjukon nem látszik, hogy csalással húzták fel a karijukat.
Vagy csak még friss a privát wh-juk. PFújj de ocsmány. -
Borg #46771 Aha, meg a ram, mert ugye DDR2 már nem jó bele... -
#46770 p67 lap, 2500k 60kból megvan -
#46769 Nekem a c2d E7300.al simán ment szűrökkel is:S -
McCartman #46768 ja hát a c2d felett eljár az idő , lassan már alaposan megrángatva se lesz elég. Gondolkoztam egy quadon de most 775ben fejleszteni.. főleg , hogy aranyárban adják , újonnan még mindig 40-50k körül vannak.
akkor már inkább megéri a legújabb foglalatba feccölni , aztán megint nem lesz vele gond 3-4 évig. Úgyis kb 1 hónap múlva jönnek a legújabb AMDk , ezzel egyidőben Intel is csökkenti majd gondolom az i5 2500k meg i7 2600k árait. -
False #46767 Biztos hogy a procid kevés, nekem sokkal gyengébb vga-m van,de q6600 és minimális az ingadozás -
#46766 Kipróbálhatod még akár a tune up nevű programot, ennek is van egy hasonló funkciója, de nagyon sok minden másra jó, lehet érdemes ránézned.
Valószínűleg a két mag a kevés sajnos.. -
bypass #46765 Eddig nem nagyon akartam hajtani, de kénytelen leszek feltekerni az E8400-at.....kipróba hátha úgy jobb lesz.... -
McCartman #46764 ja nálam is , gtx 460nal , 4 giga rammal.:) low-high ugyanúgy megy kb.
proci gond ez , kevés neki a kétmagos. -
bypass #46763 Annak idején, még a bf2 megjelenésekor volt egy ram "ürítgető" program, a nevére már nem emlékszem. Azt hittem ez is tartalmaz valami hasonlót.....
Bár a random fps vesztés az nem a ramnak köszönhető.....
Minden esetre érdekes, hogy tökmindegy hogy low vagy high, 1920x1080 vagy 1366x720...ugyan úgy bekrehál, 18 és 62 fps között imbolyog.....
:) -
eugabesz #46762 Pedig sokan dícsérik...ha kevés a neted,jó...
Két haver beszélget:
-A feleségem nagyon jó az ágyban...
Mire a haver:
-Igen,hallottam már,mások is dicsérték... -
bypass #46761 Köszönöm...
Akkor marad a manual tyúning... -
#46760 -
#46759 Mos, főz, takarít. -
#46758 Szar es ne hasznald elbasza a jatekod. -
#46757 ha nagyon szar géped van talán dob 1-2 fps-t. -
bypass #46756 Skacok, van valakinek ilyen motyesza?
Game Booster
Illetve ha van, akkor milyen a cucc? (vélemény/tapasztalat..ne azt hogy jó)
-
#46755 -
KaBuTo666 #46754 -
eugabesz #46753 Azt tudtad,hogy a tengerben sorban úsznak a halak..??
A cápa úszik elől,a remény hal meg utoljára... -
KaBuTo666 #46752 Néha még eljátssza az éltelen kés buggot.
Reméljük a BF3-ban nem lesz kés bug. :D -
eugabesz #46751 Pedig már azt hittük az is ki volt csorbulva... -
KaBuTo666 #46750 Ha messziről lősz sniperrel, akkor tökmind1 melyik sniper puskával vagy mert fejre akarsz lőni, aztán cseszheted ha berakod a magnum ammot meg m95...nem hiszem hogy nyaklövésbe belehal vagy felső testrész lövésbe. Szal ami a kezedbe illik azt használd. Közelről meg logikus hogy sv mert 10x golyó...másért igazából nem, max még m95 a nagy dmg miatt.
Assaultnál ha a 3lövéses fegyver akkor szerintem M16A2. De még az AN is jobb számomra minta az AEK. Az elsőt platináig húztam aztán csak akkor volt a kezemben mikor egyéb kaszttal voltam és nem volt ammo - felvettem a lelőtt low lvl köcsögét és ez jutott, előfordul az ilyesmi nem kell pánikolni...még mindig jobb volt nem úgy mikor egy enginner köcsögének a pp-jét vettem fel 2 ammoval és szvsz. Pisztolyt előszeretettel használhatta és a CG-t mert 0 ammoja volt azokból. Viszont késelni még tudtam !!! -
#46749 +1
Nekem is időbe telt míg rájöttem hogy sv98 a legjobb sniper mert viszonylag pontos, nagyot sebez, és ami a legfontosabb hogy 10 töltény van benne is lehet vele rambozni :> -
KaBuTo666 #46748 Erre általában azt szoktam mondani a barátaimnak is, hogy minden fegyver jó, csak tudni kell használni. -
#46747 Assault fegyverek közül a kezdő az egyik kedvencem :o Csak hármas sorozatokat kell vele lőni, pontozgatni kell és akkor sima ügy akárki ;) -
#46746 Van AB-re is megoldásod? mert ottis csak az off marad... és manual ventivezérlés...:S -
#46745 Nekem az enginer a kedvencem:D -
#46744 hopp a link lemaradt: link -
#46743 IDe is beírom, hátha valakin segít az én fagyásaim megoldása. Szóval, létező összes dolgot megcsináltam, amit a neten találtam, hogy végre 20 perc után ne fagyjon szét a gépem.
Megoldás annyi volt az én esetemben, hogy ki kellett kapcsolni a rivatunet, mert összeakadt a PB-vel. Vagy rivatuner beállításaiban a következőt kell csinálni, hogy ne legyen galiba: poweruser-system ProtectMMIO = 1, ProtectProcess = 0. Ennyi.. én meg 2 napot szívtam mint a torkosboci..
Annyit még hozzáfűznék, hogy a rivatunerhez hasonló programok is okozhatnak ilyen galibát PB alatt. Szóval érdemes minden ilyen jellegű alkalmazást kikapcsolni és úgy tesztelni a játékot.
Következő linken lehet olvasni pár hasznos dolgot ezzel kapcsolatban: link -
#46742 Én is így kezdtem pénteken.^^
Most lettem nemrég 10es. (rég játszottam ennyit 4 nap alatt...vagyis nekem sok)
Én először a medic-re mentem rá,hogy mielőbb tudjak újraéleszteni...azzal sok pontot lehet szerezni és a csapatnak is jól jön.A recon meg engineer is bejön...bár ma csak csipáztam az Atacamán meg Heavyn.Viszont az assaultot vmiért nem érzem...a kezdő fegyver elég béna és mire értelmeset kapnék sokat kell vele szenvedni, szóval még hanyagolom. -
#46741 Hát a "rendes" updaterrel updateltem! A multi valami iszonyat jó:D, persze mindenki lelő mert még kezdő vagyok:D De igy is hatalmas *-*