Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szó, amit használni kellene, az a láma, pl CG láma, MG36 láma, etc.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
wapolok
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amúgy meg a stat van hogy számít...ha egy 1es alatti k/d gyerek jön velem szembe általában õ hal, de ha egy 50es szintû 2 k/d fölötti, nah az már nem olyan biztos elvégre nem vagyok egy 2000 órát fektetett bfbc2 játékos se...
Kills: 65,789
Deaths: 25,589
K/D Ratio: 2.57
wapolok
Deaths: 28,105
K/D Ratio: 0.77
😞
wapolok
wapolok
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Köszi!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
wapolok
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
wapolok
(nekem abban fut és kitölti)
Nem mellesleg reflexbõl tuti lelõttem volna, ha nem látok jelzést a feje felett
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Isla inocentes, rush, egyik squadmate épp hogy él mellettem, odadobok neki egy medipackot, erre a healenként +20 helyett -25 -öt kaptam csapatsebzésért. Úgyhogy a 140 pont helyett amit kaphattam volna, levont kétszáz valamennyit.
A másik bár nem bug, de a vietnamban történt meg velem hogy sniperre akartam váltani, és ugye meghaltam mert már megvolt a két sniper a csapatban, erre egy idióta medic odaszaladt a hullámhoz, újraélesztett, megint meghaltam, és ezt addig csinálta amíg ki nem léptem. Zseniális.
Legutóbb az volt a baja, hogy nem töltött be egy rakás textúrát a pályákon, ezért frissítettem VGA drivert, azóta csinálja ezt, leszedtem egy régebbi drivert, semmi sem javult, visszaraktam a legújabbat, ugyanez 😄
Írtam a supportnak, akik driver frissítést tanácsoltak nekem... Szóval azt kérdezném, hogy volt-e valakinek hasonló problémája és ha igen, hogy oldotta meg?
(too long, didn't read)
Vegunk van!
koszi az a baj te felismerted
most frissitem a drivert
aztan irok majd😊
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
am vga drivert frissíts
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Arra gondolok hogy ahol van az a cel annal mind feketeseg van es nem latom hogy hol van az ellenseg
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ezek tartanak is es nem akarnak eltunni akarmit csinalok!!
Valaki egy megoldast ha tudna akkor legyen szives es mondja el.
Elore is koszonom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lenne egy kérdésem. Megvettem a Bad Company 2-t, csak sima verzió semmi limited meg ilyesmi. Amikor EA Download Managerben megnéztem, hogy beaktiváljam a CD kulcsot akkor felkínálta, hogy a sima verzió vagy digital deluxe edition. Ha jól tudom utóbbi magába foglalja a Vietnam kiegészítõt is. Na most ez, hogy van? Ha utóbbit választom elérhetõ lesz a kieg is anélkül, hogy külön megvenném? Bár tudom ez hülyén hangzik. 😄 Még nem akartam beaktiválni egyiket se, gondoltam elõtte utána kérdezek, hátha vki tud vmi biztosat.
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
szoktam !!! ám most frissitett éppen 😊