Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõleg ha ez 3x megtörténik egymás után. Aztán végül csak azért nem történik meg 4x alkalomra, mert az a medic, aki volt olyan kedves hogy elõtte felélezgetett 3x, az szintén halott. Persze jó pontot kapott. Jól le kell baszni team chaten az ilyet...😄 De még jobb, ha abban a squadban vagy amiben õ, akkor voicebe...😄
Tegnap volt olyan elmenyem, ami nekem meg ujdonsag. Nagyjabol nyilt terepen lelottek, egy medic felelesztett, a kovetkezo pillanatban pedig leszurt az a figura, aki elotte lelott. Azert milyen szem kell ahhoz egy medicnek, hogy ne vegye eszre a mellettem alldogalo ellenseget?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

neked általában jó meglátásaid szoktak lenni,de ezzel nagyon mellé lõttél....a rush nem való ide? sztem meg a cq nem való a sok hátba skilles semmirekellõnek, meg a sok láma csipának akiknek közük nincs a játékhoz

FalseGodMegbasz
A vietnám az kevésbé felbaszós, jobb hitbox stb. Csodálom hogy csak most lett meg.
Metalmilitiakid
Nemhiszem, elég mélyreható elemzés volt, viszont ma ismét felbasztam magam és hirtelen felindulásból megvettem a helyi 576 ban a Vietnamot most fogom indítani a BC2 õt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

De ugye nem hagytam ki valamit?
Én a COD4el jártam így... megvettem dobozosban, nagy boldogan viszem haza, hogy be tudom rakni steambe is, merthátugye ott is meg lehet venni... aztán leesett, hogy csak third partyként lehet-_-

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nincs kulonosebb baj az Irammal. Elofordul, hogy elbillen az egyensuly, de az mindenhol. Valparaison a sziklafalra maszokat, meg altalaban az elerhetetlen helyekrol okoskodokat viszont szigoruan ki kene vagni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Sajnos attól, hogy third party gameként berakod a STEAMbe, még nem lesz steames. Nem csak az a különbség, hogy hova van telepítve. STEAMes játékok alapból bele vannak építve. Én a helyedben örülnék, hogy nem engedték megvenni, mert akkor szarul jártál volna.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nah de legalább korrektek és nem is engedik megvenni😊

Szerintem elég jó meccsek szoktak lenni az IRAMON.
"sniprbõl áll az egész szerver" Gondolom nem vetted észre azt, hogy 2/csapat limit van.
Persze az idegesítõ ha egy "béna" csapatba kerülsz. Viszont ez ellen nem lehet mit tenni. Nem lehet csak jó játékosokat beengedni.
Tapasztalatból mondom, hogy az esetek 90%-ban egy rossz napot kifogott, vagy béna játékos kezd el siránkozni, mert le merték lõni 2x. Akkor már biztos cheater az elkövetõ.
Játszottam már elég sokat az IRAMON és szerencsére ritkán találkozok cheaterrel.
A létszámmal sem volt eddig probléma. Bár 2 hete vettem észre, hogy ritkultak az emberek, nehezebben indul be. De elõtte is ugyanilyen játékszabályok voltak.
Láttam hogy idõt nem kiélve próbálgatták a baserape elleni beállítást, én voltam az egyik tesztalany. De lehet hogy azóta már törölték ezt a szabályt. (bár belépéskor jelzi hogy autoban a baserepereknek)
A negatív dolgok a játékosok miatt jelentkeznek, pl ha egyoldalú a meccs akkor csak nagyon kevesek lépnek át a gyengébbik oldalra. Vagy tojnak a csapatjátékra, csak a saját statjuk érdeklik. De ez ellen sem lehet védekezni.
A Rush szerintem pedig nagyon is jó. Persze jobban igényel csapatjátékot.
Ha normális játékosok kerülnek össze akkor sokkal élvezetesebb mint a CQ. Viszont ha egyoldalú a meccs akkor idegesítõbb.
Az aláaknázás ellen lehet védekezni, csak nem úgy kell menni mint az õrült, szét kell nézni és felrobbantani.
Ha valaki egyedül elvisz egy jármûvet, lehet hogy a squad-ból rászületnek (ezzel számol és nem bolond). A CQ-nál fontos a gyorsaság, fõleg a középsõ pont elfoglalása a kulcspont.

nandorb
2500ft mar a CD galaxisban is😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Metalmilitiakid
Ezekbõl sztem egy sem volt túlzásban simán a csapatom volt láma, 2 tankot vittünk, de mind a 2 csak a zászló mögül lövöldözött a helinket meg sakkban tartotta a másik. Egyszer mentünk elõre 3 an majdnem be is szedtünk egy zászlót de végül kiszedtek minket.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Amúgy nem érdekel valakit eladó Battlefield: Bad Company 2 játék 3000 ft-ér? Nem bontatlan a csomagolása, de 100%-ban sérülésmentes, és a DVD is csak addig volt használva amíg csináltam róla egy Cd képet.

Supercalifragilisticexpialidocious

Jah jah b+, meg a sok basecamper...na meg a baseraper...sima camper...meg a spawnkillers...meg a spawncampers...bunny hoppers...no life players sucks...na meg a vehicle stealers...sniper lamers...rocket lamers - fõleg a cg lamers...shotgun lamers...40mmshotgun lamers...gl lamers...na meg nem is beszélve az unfair teamplayrõl...na meg az unfair admins...unfair players...na meg a kisgyerekek káromkodása (kiddie noobs)...na és még a aimbotokról szó se esett eddig...wallhackers...cheaters...stat húzó lamers...pont gyûjtõ lamers...a win csapatba átmenõ noobs...loss elõtt, szerverrõl való lelépõ noobs...server rules violation noobs........

suckers
fuckers
MINDFUCKERS

FUCK

Metalmilitiakid
Imádom ezt a játékot amikor fél óra alatt tudja kilépésig felbaszni az agyam. 3 szerverbõl 3x voltam olyan csapatban, hogy 1 el többen voltunk az ellenél de a 3 zászlóból még azt az 1 sajátot is állandó harc árán tudtuk csak megtartani, az hogy elinduljunk a másik zászló felé csak vágyálom volt. Az ilyen veszi el az ember kedvét a játéktól...

Ha tudom, hogy a steam-en is le lesz árazva játék, akkor nem veszem meg pénteken a media marketben. Igaz, hogy én egy ezressel olcsóbban vettem csak kár, hogy nem lehet beregisztrálni.<#rinya>

gabesz752
Nektek talál most servert a keresõ?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

megvettem, kurvajó! kaotikus kicsit és szokni kell, de jó cucc.

http://thenamelessphoto.com/

Steam az így mûködik, általában a nem Steamben vásárolt játékokat nem lehet regisztrálni, kivéve persze a Valve által készítetteket. Sajnos a BC2-t sem lehet, én is bánom. Itt egy lista a regisztrálható játékokról:
LINK

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Akkor nem egy szerverrõl beszélünk,az IRAM szervere az Európa-i listában is megállja a helyét,-kisebb nagyobb hullámvölgyek természetesen elõfordulnak,-de ne is haragudj,elsõsorban a klán kiszolgálása a szerver-bérlés célja,a többi mind csak másodlagos.Szeretjük ha vannak a szerverünkön,szeretjük ha jól is érzik magukat,úgy távoznak a játék végén,hogy megérte ide jönni.De a fõ célt sosem feledjük.

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
azt nem értem, hogy az miért nem elég, ha hozzáadom a mygames listhez a bc2 õt steam en és kész

Elég felnézned a szerverre, félóránként kiürül az egész, ha eléri a 26-ot az már csodaszámba megy... talán mérlegelni kéne kinek az igényeire hallgattok. Bár nyilván, értelmetlenül is lehet önteni a pénzt a szerverbérletbe.
Ezen miért lepõdsz meg amikor írja is! Notice: Vietnam requires the base game Battlefield: Bad Company 2 on Steam to play

Metalmilitiakid
a picsába miért nincs nekem szerencsém ??

You have bought the base game somewhere else, and Vietnam on Steam - this is not possible, because Steam will not sell Vietnam to someone who does not have the base game on Steam.

If you somehow did manage to make such a purchase, please contact Steam support to resolve this.

Metalmilitiakid
Ez nekem most akkor jó ugye ?

Edit: Updated with info regarding gifted Vietnam

There seems to be some confusion regarding purchasing Vietnam. I hope this clears things up.

Any stores that "sell BC2 Vietnam", sell a 16-digit code. This code can be entered into the BC2 game client - any version of the game client. Entering this code unlocks Vietnam for that EA account. No additional download is necessary.

Metalmilitiakid
Valaki még valamit a témával kapcsolatban tud ?

Fpocok
Ha nem steames a BC2, akkor nem hiszem. Bár lehet téved, egyszer már elõfordult.

Metalmilitiakid
Az hogy mûkdik hogy a sima bc2 nincs fent steam en, de ezt onnan szedném le ? Csak be kell raknom my game list be a BC2 és akkor ha leszedem a vietnamot simán megy ?

Köszönjük...megnézem majd a te szervered,ha ebbõl a játékból te ki tudod mindezeket hozni,még a kalapom is megemelem.<#bohoc>
Rögtön tudnák 3 példát hozni,aki mindennek az ellenkezõjét kérte.White Power!

[IRAM] leader

Orrrbitális leárazás steamen!!!
Tessék terjeszteni azok közt, akinek szüksége van a játékra😄

Jaja, így tett ma is mindenki.
Fpocok
Vagy... el lehet menni másik szerverre, ha nem tetszik.

Bogdogege
Ezt te jól tudhatod mivel codos kis láma vagy meg még egy páran itt, ezt tudják az EA DICE-nál is ezért építenek a codból kiábrándult tizenéves kis pöcsökre .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Nem akartok az IRAMból valami értelmeset kihozni? Mert elég szánalmas szenvedés ami most ott megy...

Ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem igen gyorsan bele kéne piszkálnotok a szerverbe, mert így szart se ér. Túl sok a cheater, és jól is érzik magukat, mert gyakorlatilag medic és sniperbõl áll az egész szerver. Elõször is a sniper puskákat teljesen ki kell tiltani. Nem kell baszakodni velük, cheater is jóval kevesebb lesz utána, és HC is értelmet nyer. Másrészt takarítsátok ki a rush módot. Nem kell, mert egy fos, nem BF-be való. Ahányszor az jött ma is, ürült a szerver. Conquestet kell nyomni, van épp elég jó map. Végül de nem utolsó sorban pedig keményen bannolni kell a gecibe mindenkit, aki rombolja a játékot. Baserape, basecamp, jármûlopás a másik bázisáról, legjobb ha automata permban. Egyedül elvisz egy jármûvet, fõleg helit? Kick. Aknázza, C4-ezi a base kijáratát? Kick.
Ezekután el lehet gondolkodni rajta, hogy gyorsabb respawn a jármûveknek, és az embereknek is.
+ átírjátok a szerver nevét informatívabbra, valamint a server infót is olyan írja meg, aki tud angolul, mert jelenleg elég szánalmas 😊

Nem kell megfogadni. De ha valami színvonalat ki akartok csikarni, akkor...
elitehun
Ez azért még mindig jobb mint a cod
Kb. ez a játéksorozat is a COD sorsára jutott,futószalagon fogják kinyomni egymás után a részeket és akármilyen szarok is lesznek mindenki veszi majd mint a cukrot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Piszkos  Fred
Ha a BF3 ilyen lesz, sok jóra ne számítsanak

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

a durva az ,hogy ugyanezt képes produkálni xbox360-on is, elõtte PC-n játszottam mindig CTD volt a vége vagy BSOD... havertól beszereztem 360-ra és itt pedig dashboardra dob ki, vagy kifagy...

Te csapatmunka-szakerto, te! <#ravasz1>

all hungarian server...csak mert elvileg ezt hangoztatják itt is. <#nemtudom><#nemtudom><#vigyor>
vagy barátok közt...<#idiota><#vigyor5>

[IRAM] leader

elitehun
Játssz barátokkal!
Hello!TUdnátok olyan szervert mondani ahol van csapatmunka és nem csak halomra lövik egymást az emberek?
Okéj😊 Köszönöm szépen!

Fpocok
Nem naprakész.

Tehetek én róla hogy akik szembe kerülnek velem azok számomra nem jó játékosok...😄
SZEG007
csak egy baj van , te nemigazán találkozol szembe jo játékosokkal, és ha találkozol akkor is rövid idön belül lelépsz a szerverröl😉

Köszönöm szépen!
Legyen fekete😊
Viszont valami nem stimmel... mert elvileg 12es vagyok és itt 8as van😄

Fpocok
Milyen színû legyen? Fehér? Fekete? Szürke? Szürke-fehér?