Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Parasite Eve 2, best game EVER!
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Feltelepítés után nem nyomott rá a punk buster telepítésre. Aztán lejött az elsõ indítás elõtt cirka 2.5-3 óra alatt egy gyenge frissítés (6Mb-es wifis net).
A legtöbb szerver ügye nem engedi be a punk buster hiánya miatt. Most a DVD-rõl hiába telepítette fel utólag a PB-t. A BFBC2 a gép újraindítása után sem hiszi azt, hogy fent lenne a PB.
Leszedni újrarakni az egészet nem akarja, mert ügye jó kis 3 órás procedúra. Hogy lehet utólag mûködésre bírni ezt a PB-t?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sokat játszom az IRAM-on és nagyon ritkán találkozok ilyen helyzetekkel.
Mint írtam sniperekbõl nem lehet sok, mivel limit van. Nem tudom, hogy milyen nagy problémát okozhat 2 sniper egy csapatban. Egy jó sniper jól jön. (persze ha tényleg jó)
Egyáltalán nincsenek többségben a medic-ek. Szerintem pont nagyon vegyes szokott lenni a társaság.
Esténként normális idõpontban full-on szokott lenni a szerver.
Jah, hogy napközben nincsenek sokan? Az engem nem érdekel, mert ugye dolgozni és tanulni is kell valamikor. De tényleg jobb lenne ha mindig tele lenne.
Persze a szabályokat megszegõket ki kell bannolni.
Néha nincs fent admin, de ha ide a fórumba írtam, hogy kellene rendet tenni, akkor max 30 percen belül fellépet és elrendezte a dolgokat. De lehet hogy csak szerencsém volt. (3x)
Megnézném hogy milyen balhét csinálnál itt, ha bant kapnál. Mi lenne szerinted a kick határ? Milyen alapon határoznád meg? Ban mert elvitt egy jármûvet? És ha ott állt és nem szált be senki 20 másodpercig, ezért is ban? Vagy a squad-ban megbeszélték, hogy rászületnek a jármûben? Ki tudná ezt ellenõrizni és betartatni. Sokkal nagyobb felháborodást okozna,egy téves kitiltás.
Nem lehet egy szerver agyon szabályozni, mert az elveszi a játékélményt. Leírnád itt a soldier nevedet? Szeretném megnézni a statodat. Mert ugye a "jó" játékos relatív. Szerintem a jó ötleteket szívesen meghallgatják és alkalmazzák. De amit leírtál az nekem irreálisnak tûnik. (De lehet hogy neked ez a tapasztalatod, de nekem viszont nem). Nem védeni akarom az IRAM-osokat, de azért nagyon egyoldalúan írtad le a dolgokat. Ha visszaolvasol akkor volt nekem is összezördülésem 1 taggal unfair játék miatt. De emiatt nem húztam le a szervert, mert szerintem igen is jó meccsek szoktak lenni.
[IRAM] leader
Supercalifragilisticexpialidocious
Ha ez volt a baj, akkor nézd meg, hogy a pb-nek kell-e külön portot nyitnod (evenbalnce.com-on megtalálod milyen portokat használ).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Don Kartács :)
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Csak jó lenne, ha magyarokkal nem csak német szerveren lehetne rendesen játszani.
Ha meg idézel tõlem, akkor legalább rendesen tedd. Az egész szerveren semmi más nem megy, csak a sniper, meg az mg3-as medicek. Alig van engineer, a jármûveket egyedül elviszik, és aztán még bénáznak is vele, nincs javítás, nincs akna, RPG ha jönne valami... csak darál keresztbe hosszába ki akit ér. Lehet így is játszani, persze. Csak ez elvileg nem az a játék.
Pont azért kéne erõsen szûrni a közönséget, hogy normális csapat és játék alakuljon ki. Az hogy folyton ürül a szerver, meg kiegyenlítetlen a két oldal (persze a jobbikban csendben ott csücsül az admin), vagy a sniperek csücsülnek a hegyen, pont ezek miatt a problémák miatt van.
Gyönyörû példákat lehet találni ilyen szerverekre, pl a németek között. Ja hogy azokon most is 32/32 van, míg iramon 6-8? Hát nem véletlenül.
Igen gaméban kellett volna beírni:-DD
Mindegy !
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Írj!
Nem vesztesz vele semmit!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Sajnos nem nagy dolog:-(
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ne keseredj el, a BF3 még félremény. <#idiota>#idiota>
Az addig oké, hogy az alap hitbox az jobb, ez tény. Viszont olyan dolgokat is bead aminek köze nincs semmihez, mint a konzolokon. De a sniperek hitboxa viszont igen elcseszett lett, mert kipróbáltam már az m40 et vagy mi az az 5 lövetû, megölni senkit nem tudtam vele, viszont a rekordom egy tõlem 10-15 méterre guggolva zászlót húzó medic 4x-i mellbelövése úgy, hogy egyetlen találatot sem kapott majd lelõtt vmi xm22 vagymivel 3 golyóból. Az M21(vagy itt 14 nemtom) csipa meg olyan random, hogy csak azt adta be találatra amit pont mellé lõttem, amit rá azt nem.
Ezek fejében Hastings en toltam 17 halált hoztam össze és ha pontosan számoltam ebbõl 11 volt olyan, hogy egyetlen lépést nem tudtam megtenni a leszületésem után. Esetek nagy többségében egy 6000 méterrõl 1 rakétát arra lövõ Huey szedett le, a maradék a gyalog volt.
Az engi cuccai tetszenek, de az, hogy rálövök a Huey látom elmegy mellette a rakéta meg tovább a füstcsík, mondom magamban hogy picsába erre destroyed vehicle már egyszerûen nevetséges. De bezzeg amikor egy tankot lövök 8-10 méterrõl akkor képes nem adni találatot mikor telibekapta és illetve fordított helyzet is megesett.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy kb délben kezdtem el játszani talán kicsit késõbb és 13:30 ig 3x csinált csíkos képes kékhalált, amivel még a sima BC2 õt is bõven felülmúlja játszhatatlanságban, mert az nem is minden nap szakad össze, de ha be is hal akkor kb 4 óránként ami tûrhetõ dolog még.
Na "röviden" tömören ennyit a Vietnamról...