Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arra eddig se tudtam, de lehet, hogy a sound quality beallitassal kiserletezhetnel egy kicsit.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

xXtamasXx
És arra nem tudsz megoldást, hogy lehessen hallani a lépteket? Nemtudom mi van rosszul beállítva de se hangfalon se fülesben nem hallani semmit, ezért tulajdonképpen az késel le akik akar (csak a nyögést hallom)...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Fpocok
Viccelsz? Tiltással minden gond megoldódik... nézz csak szét a hazai politikai életben 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Amúgy az miért megoldás, ha kitiltják a snipereket?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Nekem ilyen csomószor van, baromi idegesítõ 😞

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Köszönöm!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

TheGrinder
Értem köszi. Találtam megoldást, a settings.ini fileban szereplõ SpeakerCount=0 -át kellett 2-re átírni és minden tökéletes. A dx9 és dx10 között van valami grafikai külömbség, vagyis érdemes felrakni vista/7 et miatta? (dx11-et nem támogatja a vga-m :S)

PB hivatalos oldaláról letölti a PB windowsos verzióját, valahova másolja be a rendszerbe, pl a saját mappájába a lényeg hogy ne legyen törölve a géprõl, elindítja a pbsetup.exe-t, frissíti magát, aztán bejön egy kis ablak, addolja a bfbc2 játékot majd check updatest nyom és megvárja míg frissíti. Ennyi.
Haver megvette a CD Galaxisban a játékot.

Feltelepítés után nem nyomott rá a punk buster telepítésre. Aztán lejött az elsõ indítás elõtt cirka 2.5-3 óra alatt egy gyenge frissítés (6Mb-es wifis net).
A legtöbb szerver ügye nem engedi be a punk buster hiánya miatt. Most a DVD-rõl hiába telepítette fel utólag a PB-t. A BFBC2 a gép újraindítása után sem hiszi azt, hogy fent lenne a PB.

Leszedni újrarakni az egészet nem akarja, mert ügye jó kis 3 órás procedúra. Hogy lehet utólag mûködésre bírni ezt a PB-t?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

A GYIK-ba bele kene tenni, hogy akinek ilyen problemaja van, az a hangbeallitasokat tegye stereo-ra. Ez egy alap problema, de most jon az ujhullam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Borg barát ha nem tetszik a server van rengeteg másik lehet válogatni. A szabályokon nem változtatunk a TE nyafogásod miatt , az admin pedig nem aszerint választ csapatot hogy melyik áll jobban. Téma lezárva. (az IRAM server is német)
Fpocok
Szarul van beállítva a balansz az audiodriverben. Vagy a játékban, vagy egyszerûen bal oldaladon van a hangforrás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudom hogy milyen alapon állítod ezeket. Az esetek hány százalékában tapasztaltad ezeket, milyen idõintervallumban?
Sokat játszom az IRAM-on és nagyon ritkán találkozok ilyen helyzetekkel.
Mint írtam sniperekbõl nem lehet sok, mivel limit van. Nem tudom, hogy milyen nagy problémát okozhat 2 sniper egy csapatban. Egy jó sniper jól jön. (persze ha tényleg jó)
Egyáltalán nincsenek többségben a medic-ek. Szerintem pont nagyon vegyes szokott lenni a társaság.
Esténként normális idõpontban full-on szokott lenni a szerver.
Jah, hogy napközben nincsenek sokan? Az engem nem érdekel, mert ugye dolgozni és tanulni is kell valamikor. De tényleg jobb lenne ha mindig tele lenne.
Persze a szabályokat megszegõket ki kell bannolni.
Néha nincs fent admin, de ha ide a fórumba írtam, hogy kellene rendet tenni, akkor max 30 percen belül fellépet és elrendezte a dolgokat. De lehet hogy csak szerencsém volt. (3x)
Megnézném hogy milyen balhét csinálnál itt, ha bant kapnál. Mi lenne szerinted a kick határ? Milyen alapon határoznád meg? Ban mert elvitt egy jármûvet? És ha ott állt és nem szált be senki 20 másodpercig, ezért is ban? Vagy a squad-ban megbeszélték, hogy rászületnek a jármûben? Ki tudná ezt ellenõrizni és betartatni. Sokkal nagyobb felháborodást okozna,egy téves kitiltás.
Nem lehet egy szerver agyon szabályozni, mert az elveszi a játékélményt. Leírnád itt a soldier nevedet? Szeretném megnézni a statodat. Mert ugye a "jó" játékos relatív. Szerintem a jó ötleteket szívesen meghallgatják és alkalmazzák. De amit leírtál az nekem irreálisnak tûnik. (De lehet hogy neked ez a tapasztalatod, de nekem viszont nem). Nem védeni akarom az IRAM-osokat, de azért nagyon egyoldalúan írtad le a dolgokat. Ha visszaolvasol akkor volt nekem is összezördülésem 1 taggal unfair játék miatt. De emiatt nem húztam le a szervert, mert szerintem igen is jó meccsek szoktak lenni.

TheGrinder
Az miért van, hogy a bal fülesben hangosabbak a hangok, a jobb fülesben meg halkabb???

eltévelyedett <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
Borg barátunk eltévelyedett,vagy csak simán haragszik az IRAM csapatra,oszt slussz.....

[IRAM] leader

lolSL
akkor boltban vedd meg

az egy dolog... de most megint 10600ft

Supercalifragilisticexpialidocious

lolSL
tegnap volt 75%-al leárazva.

Akurvaélet... Utána néztem a neten, hogy mennyibe kerül a játék és tényleg meg lehet venni vadiújan 4-5 ezer forintér. Csak azt nem értem, hogy steam-en akkor miért 10600ft-ér adják még mindíg?!<#nemtudom>

trident
Lehet nem válik be, de próbálj meg pb-t frissíteni (keress rá a pbsetup szóra vagy az evenbalance.com oldalt látogasd meg, a használata pofonegyszerû).

Ha ez volt a baj, akkor nézd meg, hogy a pb-nek kell-e külön portot nyitnod (evenbalnce.com-on megtalálod milyen portokat használ).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Te Borg, te biztos jo adot nezel? Nem mondom, hogy idonkent nem alakul ki olyasmi az Iramon, amit leirtal, de altalaban nem ez megy. Vagy csak szerencsem van, mikor idonkent feltevedek?

Braikingboss
Sziasztok. Olyan problémám lenen hogy megvettem a játékot steam-en. Felraktam single mod tökéletes de multiban amikor a szerverlistát keresse beadja õket de 3 sec múlva elszáll a net és a routert is újra kell indítanom😄 Mi lehet a probléma??

Don Kartács :)

Akkor menj a Civis szerverre. Ott nem hemzsegnek a camper sniperek és az Admin nem csak lapít hanem teszi is a dolgát amikor szükséges

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Btw, félre ne értsd, nekem aztán édes mindegy mi van az irammal.
Csak jó lenne, ha magyarokkal nem csak német szerveren lehetne rendesen játszani.
Lényegében akkor most leírod, hogy ami baj van a szerverre, az a játékosok miatt van, de ugyanakkor most akkor miért is nem akarod ezen játékosoktól megszûrni a szervert? Leírtam a megoldást. Ki kell tiltani teljesen a snipereket, és akkor nem kell foglalkozni rengeteg problémával, ami miattuk jön létre. Ugyanígy a többi csapatmunkára képtelent is.
Ha meg idézel tõlem, akkor legalább rendesen tedd. Az egész szerveren semmi más nem megy, csak a sniper, meg az mg3-as medicek. Alig van engineer, a jármûveket egyedül elviszik, és aztán még bénáznak is vele, nincs javítás, nincs akna, RPG ha jönne valami... csak darál keresztbe hosszába ki akit ér. Lehet így is játszani, persze. Csak ez elvileg nem az a játék.

Pont azért kéne erõsen szûrni a közönséget, hogy normális csapat és játék alakuljon ki. Az hogy folyton ürül a szerver, meg kiegyenlítetlen a két oldal (persze a jobbikban csendben ott csücsül az admin), vagy a sniperek csücsülnek a hegyen, pont ezek miatt a problémák miatt van.

Gyönyörû példákat lehet találni ilyen szerverekre, pl a németek között. Ja hogy azokon most is 32/32 van, míg iramon 6-8? Hát nem véletlenül.
zotya10002
ÓÓÓ baszk..i azt én elfelejtettem mondani:-(

Igen gaméban kellett volna beírni:-DD

Mindegy !

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Na, segítettek. Érvényesíteni kellett a speckit cd kulcsát játékon belül a multiplayer/redeem code menüpont alatt. Mostmár ott van a 8 kaszt. Köszi neked is!

Már pedig a Medic kapja ismét mivel 4 kaszt lesz.Ennyit arról hogy a régi sorozatot fogják a BF3-al folytatni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

zotya10002
Ha steames akkor nem tudom!

Írj!

Nem vesztesz vele semmit!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Akkor is írjak nekik, ha steam-es az alapjáték és a speckit-et is ott vettem?

zotya10002
Akkor valami nem stimm..

Nem tudom mi lehet akkor!

Írj az ea-nak itt !

Na ez az, nekem itt nincsenek ezek. Ugyanaz a 4 kaszt van, mint eddig.

mióta elkezdtem xboxon is multizni, eleinte furcsa is volt, hogy nincs chat ablak és nem kell olvasni a sok kis csicska rinyálásait...

zotya10002
Tudtommal ha a bekarikázott cuccokat használod akkor más a kinézeted mint a többieknek!Ebbe benne van a fegyver skin is!

Ez ok, de hogyan tudok eme új lehetõségekkel élni a játékon belül?

zotya10002
Igazából csak kinézeteket ad!(Egyenruha,fegyver)

Sajnos nem nagy dolog:-(

Megvettem most az EA napok keretében a BC2-höz a spec kit-et, annyi lenne csak a kérdésem, hogy ezzel hol tudok valamit kezdeni a játékban?

a vietnám a legnagyobb átbaszás amit a dice valaha csinált, én is megvettem 4-5 hónap késéssel, de nagyon bánom, mondjuk én már elõre tudtam hogy ez lesz, de hallgattam a klántársakra hogy mien jó, na ebben az egy dologban nem kellett volna
Metalmilitiakid
nem csak nyomtam egy visszát hogy visszalépjek a fõlapra csak aztán meg beírom ezt is és neked küldte

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

elitehun
Gondolom ezt nem nekem akartad irni 😊
Metalmilitiakid
Amúgy valóban meglehetõsen nem naprakész ez a logo 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
õ sztem a 10k ra gondolt 😄

elitehun
Kb 1-2 hete volt 2500Ft a bc2....
Álmodsz királylány. Csak volt (egy éve) annyi.

A cd galaxisban akciósan volt 2500ft és csak a készlet erejéig! Az eredeti ára 10000ft körül van.

Metalmilitiakid
Az talán ad valamit, de ha megint a medic kapja az LMG t istenre mondom nem veszem meg.

<#sir><#szomoru1><#rinya>
Ne keseredj el, a BF3 még félremény. <#idiota>
Metalmilitiakid
Na asszem már most megbántam, hogy megvettem.
Az addig oké, hogy az alap hitbox az jobb, ez tény. Viszont olyan dolgokat is bead aminek köze nincs semmihez, mint a konzolokon. De a sniperek hitboxa viszont igen elcseszett lett, mert kipróbáltam már az m40 et vagy mi az az 5 lövetû, megölni senkit nem tudtam vele, viszont a rekordom egy tõlem 10-15 méterre guggolva zászlót húzó medic 4x-i mellbelövése úgy, hogy egyetlen találatot sem kapott majd lelõtt vmi xm22 vagymivel 3 golyóból. Az M21(vagy itt 14 nemtom) csipa meg olyan random, hogy csak azt adta be találatra amit pont mellé lõttem, amit rá azt nem.
Ezek fejében Hastings en toltam 17 halált hoztam össze és ha pontosan számoltam ebbõl 11 volt olyan, hogy egyetlen lépést nem tudtam megtenni a leszületésem után. Esetek nagy többségében egy 6000 méterrõl 1 rakétát arra lövõ Huey szedett le, a maradék a gyalog volt.
Az engi cuccai tetszenek, de az, hogy rálövök a Huey látom elmegy mellette a rakéta meg tovább a füstcsík, mondom magamban hogy picsába erre destroyed vehicle már egyszerûen nevetséges. De bezzeg amikor egy tankot lövök 8-10 méterrõl akkor képes nem adni találatot mikor telibekapta és illetve fordított helyzet is megesett.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy kb délben kezdtem el játszani talán kicsit késõbb és 13:30 ig 3x csinált csíkos képes kékhalált, amivel még a sima BC2 õt is bõven felülmúlja játszhatatlanságban, mert az nem is minden nap szakad össze, de ha be is hal akkor kb 4 óránként ami tûrhetõ dolog még.

Na "röviden" tömören ennyit a Vietnamról...

Metalmilitiakid
Igen ez velem is pontosan megtörtént, csak engem hátulról szúrt le a pali, de onnan élesztett a medic és néztem õ él, mondom mivan ??