51658
  • Czdano
    Pedig a kezdő sniper fegyó az egyik legerősebb. Spottolj sokat (Q billentyű), lőjj bele minél több emberbe és máris több pontot kapsz :> Jah meg tapasztald ki a golyó röppályáját..ajánlom a port valdez nevezetű pályát, az már betában is standard sniper pálya volt. Fognak szidni érte, de ne törődj vele, lesz hamarosan VSS-ed (automata sniper) és azzal lehet aratni ha 4x scope van rajta
  • Nagydög
    Nem erdemes sniperkedessel bohockodni normalon, HC szerveren mar tobb ertelme van. Ha a recont akarod huzni, akkor shotgunra fel, C4 a honod ala, aztan go close and personal!
  • pett3rson
    hát ez szomorú hír...
  • pett3rson
    "találatom van csipával, de nem hal meg az ember"

nálam ez azt jelenti, hogy van találati jelzés is. De ez vicces lesz, ha így próbálok csipával szinteket lépni, olyan 200 pont per kör, de ha előveszem a másodlagos fegyót akkor jobb vagyok :)
  • KaBuTo666
    Szar a hitbox...még sok ilyen előfog fordulni veled...lesz dögivel anyzás.

Pl mai esetem...stationaryval akarta a B pontot kilőni egyköcsög arc, én meg nem akartam hogy így meglegyen a pont így fogtam a csipát és elkezdtem lőni...na most úgy csinálta hogy bejelölte a B pontot majd lőtt aztán egyből kiszállt belőle...nah most amint beszállt én fejbe lőttem de meg se konnyant neki...ezt eljátszottam vele 3x!!!
    IGEN !!! 3X !!!! és baszott belehalni 3x fejlövésbe...

CHALLENGE ACCEPTED

Fogtam a mortart, odatoltam neki és kész...stationaryt kidurrantottam vele, nah most lője a B pontot a nyomorékja.

QUEST COMPLETE.
  • pett3rson
    Ha nem gond felveszlek Én is titeket barátnak, így legalább tudunk értekezni az aktuálisan szar netről :) mivel lehet írni chatben a játékon belül? azzal még nem foglalkoztam, Ti már rájöttetek? :)
  • Nagydög
    Talalat jelzes is van? Amugy tavolabbra egyik mesterlovesz fegyver sem ol egy lovessel, csak ha fejre talalsz.
  • pett3rson
    Akkor az az effekt, hogy találatom van csipával, de nem hal meg az ember, az lagg miatt van? vagy csak szar a fegyóm? mert engem egy lövéssel leterítenek az 50-es szintű sv98-as csirá...akarom mondani ügyes emberek.
  • RAMyMamy
    nem, itt a kliens (download origin)

#46887: köszönöm, de szerintem nagyon gáz :D
  • KaBuTo666
    Ezzel a konfiggal simán quake vagy doom függővé lehet válni.
  • Czdano
    Innen csak vásárolni lehet.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden a helyén van - csak a "TOBOROZ" az, ami kilóg. Szerintem.

Nyugodtan összehasonlíthatod az eredeti angollal - mindent rendesen átültettem magyarra.
    Arról nem tehetek, ha egy "squad", "skill level", "K/D" stb-hez szokott szemnek furcsa magyarul... :)
  • Bence94
    hát van
  • IMYke2.0.0.0
    Van még mit finomítani a magyarításon :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én köszönöm!

S még mielőtt hazamegyek:

Le a kalappal a teljesítményed előtt!
  • RAMyMamy
    oké, köszi:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem baj - visszaigazollak, amint belépek.
  • RAMyMamy
    szerintem erre gondolt
  • RAMyMamy
    én is vmi német szerveren játszok
    felvettelek, ha nem baj:))
  • Czdano
    A kliensbe? A programon belülre gondolsz vhol? Nem nagyon értem, tudsz valami leírást linkelni?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon-nagyon szar - csak a Frostbite Engine-nek köszönhetem, ezen a hulladékon elfut a játék.

Jellemző módon, a "Fuel", a "The Witcher 2", legkisebb felbontáson is akadozik - utóbbi például 800*600-as felbontás mellett.
  • IMYke2.0.0.0
    Én jelenleg így állok - ~2 órányi német szerveres játék után.

• RAMyMamy
    nekem 3 éve volt GF8600GTS karim, már akkor akadt rajta minden, akkor ez még rosszabb lehet
  • RAMyMamy
    az szép hosszú idő
  • IMYke2.0.0.0
    Én Quake 2-re, Quake 3-ra és UT 1999/2004-re vagyok ráállva. 6 éve nem multiztam.
  • RAMyMamy
    :DDDDDD
  • IMYke2.0.0.0

A C: meghajtó 50 GB-os, azért írja a 49 GB-ot...
    Amint látható, hulladék VGA, egér, billentyűzet, lassú monitor.

Saját gépemet meg nem cipelhetem nap-mint-nap ugye át a könyvtárba :)
  • RAMyMamy
    rohadt nehéz szerintem, eddig cod4/cod6-ra voltam ráállva, hát teljesen más a 2 játék, kellett 3 nap, hogy belejöjjek, most toltam jópár meccset és az uccsó 4-5 végén már első voltam (squad rush)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is szenvedek vele - hullok, mint a légy.

Ráadásul, gigaszar netről játszom, ultra szar géppel.
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen beállítottságú barátnőm nekem miért nem lehet?!
  • RAMyMamy
    hát, thx, de jól megszenvedtem vele, előtte sosem BF-eztem és nehéz volt ráérezni a játékra
  • RAMyMamy
    játszottam, de nem történt semmi
    azt írta ki ma, hogy még ~2000 pont kell hozzá, miközben tegnap már megvolt, medic-kel tolom, kaptam még egy gépfegyvert meg shotgunt is és elveszett, újra kellett kezdenem, most 2-es vagyok asszem, remélem, hogy nem romlik el megint...
  • eugabesz
    Csak játsz egy kicsit...
  • IMYke2.0.0.0
    Ügyes vagy - én még ott sem tartok :)
  • RAMyMamy
    hm, kéne egy kis help

tegnap megkaptam a private rank 1-et (vagy mit), ma beléptem a játékba és már nem volt meg, ez mitől lehet?
  • lolSL
    írd be a cd kulcsot az origin kliensbe és letölthetsz onnan egy olyan változatot amihez nem kell cd.
  • Czdano
    A játékhoz van nocd crack? Kölcsönadnám a cd-t havernak és én is játszanék..
  • sanya200
    Miért van az ha felvettek barátnak de nem látom a listában hogy bejelöltek?
  • csizihungary
    Fehéret kérnék :)
  • Nagydög
    Az ovet sem, pedig kezzel frissitettem az elobb.