Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Ha:
-alapban megnyomod, nem történik semmi
-ellenségre célzol, bejelöli
-baráti assaultra célzol, lõszert kér
-baráti medicre célzol, healt kér
-baráti engire célzol, javítást kér
-baráti jármûre célzol, akkor pickup request
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
kb 3 hónapja találkoztam vele, és még nem fogta meg a pb.
Az kizárt dolog, mer nemtudom!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Supercalifragilisticexpialidocious
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
A base camp elsõre kill,aztán 60 perc ban,(az,hogy hol mûködik,hol nem,sajnos az admin-progi hibája) a sniper korlátozva van,a többinek nem látom értelmét,a spawn idõ elsõre 20 mp,a halál utáni 15 mp,a ticket-eket állítgatni szerintem tök fölösleges,a mappok bent vannak,a népszerûbbek,oda-vissza vágósan,egy cq egy rush a sorrend,hogy mindenkinek kedvezzünk...na ezért nem értem mi bajod és nem beszélek félre,még csak nem is iszom...(és most megyek traktort szerelni,mert ebbõl nem lehet megélni 😊)
[IRAM] leader
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Baserapet kitûnõen be lehet állítani, azt is ha onnan lõ ki valaki, és azt is, ha oda lõ be valaki.
Le lehet tiltani specifikusan fegyvereket, és perkeket is. (meg nyilván komplett kasztot is, csak arra nincs szükség)
A jelenlévõ admin pedig minden további gondot ki tud szûrni. Reklamálás mindig lesz, de azzal csak annak kell foglalkozni, akinek nem tiszta a lelkiismerete. Nyilván ez megköveteli, hogy ne kapjon minden kis vér istvánka admin jogot.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Megújult beállításokkal fut tovább a Battlefield.hu szerver. Visszakapcsoltuk a 3d spotot és a barátsebzést kiiktattuk. A héten csak infantry mapok futnak. Amúgy a Közösségek harca BFBC2 forduló után új helyre költözünk és kibõvülünk 32 slotos szerverré!
<#vigyor2>#vigyor2>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
De régebben úgy olvastam, hogy nincs túl sok.
Nem próbálom félremagyarázni a mondanivalódat. Tettem fel néhány kérdést ami szerintem jogos. Amit leírtál az relatív. Ezért nem hiszem, hogy lenne mód automatizálni ezeket a szabályokat.
Megoldás lenne, ha az admin egyfolytában megfigyelné az embereket, de ez ugye lehetetlen. Egyszerre nem lehet 26 embert nézni, és úgy tudom hogy nincs megfigyelési lehetõség.
Ha mindazokat amit összehordtál bevezetnénk,kb. 5-6 ember kóborolna a szerveren,tapasztalat,....az IRAM csapatnak 2008 aug.-tól van valamilyen szervere,s én pl. a kezdetektõl admin vagyok.
[IRAM] leader
De mint írtam, leszarom. Csak felhívtam a figyelmet rá, hogy manapság már nem a játék hibája, ha kiegyensúlyozatlan játékélményt ad egy szerver, hiszen az eszközök adottak. Probléma inkább ott van valszeg, hogy bárki beleszólhat az üzemeltetésbe aki fizet 😊 =n+1. felesleges szerver.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A hangbeállításoknál válts a "War Tapes"-re!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN