51658
-
#46981 Szerintem rohadt nehéz konzolos irányító bizbaszon fps-t játszani, és sose tudnám megszokni.
Minden tiszteletem az övék. -
#46980 Finom voltam... ma már kaptam egy bünti pontot, mert leírtam az igazságot... és van aki inkább földbe dugja a fejét. -
#46979 Nem, király vagy -
#46978 Tökéletes fogalmazás, kicsit enyhe de fogjuk rá: JA! -
#46977 Konzolon FPSezni olyan, mint szexbabával dugni: Lehet... és valamilyen szempontból egyszerűbb... de nem az igazi. -
#46976 Tünés innen!!! -
#46975 tessék XDXD -
#46974 áááá .... csak mert xbox-os fórumot nem találtam gondoltam teszek itt egy próbát :) -
#46973 De takaroggy :D -
#46972 Hy!
Nekem konzolos verzió van (360). Ugye nem néztek le?! :D -
pett3rson #46971 nem hiszem, mert steamen meg 10 euro volt a bc2+vietnam kieg...vagy 14? nemtom, mert gta összest és liberty kieget is megvettem :) mindegy, olcsó volt :) nekem is azért jár itt a pofám mostanában, mert megvettem, annyiért már megérte. a 3-ig elleszünk vele. -
#46970 Érdekes,hogy 1 hete amikor Amazonon vettem a sima BC2-t (itt is írtam) akkor ugye 5$ volt most meg 20$...a Vietnam meg 9 volt és most 15$. Ezek szerint kifogtam/tunk egy jó kis akciót. -
pett3rson #46969 ezért nem tárolunk játékokat a C-n...egy másolás nem mindig oldja meg. steam az kivételesen cloud-al ellenőrzi, hogy mi hogy van felrakva és általában nem kell újratelepíteni, nálad nemtom miért kéri, talán az EA így csinálta meg, ami gáz, de amit írtál annál jobbat nem tudok én sem, mármint a levél az ea-nak vagy a steam-nek. utóbbi is elég, hiszen velük van gondod, nem a játékkal. -
mmonster #46968 160gbs merevlemezen volt eloszor a C meg azon volt a win a steam meg minden, most meg beraktam egy 500gb-et es arra raktam a a wint, meg a steamet is szoval most ez lett a C a 160 gb-os meg a D. Am meg a steamappsba csak ugy athuztam a jatekot a D-rol, mert felesleges meg1x letolteni.... -
pett3rson #46967 steam a C-re van felrakva neked? -
mmonster #46966 Sziasztok!
Van egy kis probelemam. Szoval nekem a Bc2 steamen van meg. Ami azt jelenti hogy csak egy serialt kaptam amivel aktivalhattam. Mar tobb mint 1 eve tolom. De ma ujra raktam a windows 7-et, beraktam a steamet, a bc-t, bejelentkeztem a ea accountba a jatekban, aztan kerte a serialt. Lenyomtam a shift+tab-ot, kiirta a jatekhoz tartozo serialt, beirtam de azt irta hogy "the serial number is already in use". 1szoval nem tudok most jatszani a sajat accountomon, a sajat serialommal mert ujra raktam a wint .
Mi a megoldas ilyenkor ? Azon kivul hogy irok az EA-nak, mert az napokig tart mire megoldjak...
Am meg az elozo windows meg minden adat egy masik merev lemezen meg megvan, lehet ha azon futattom a gamet meg menni fog de nekem ugy nem teljesen felel meg.
Elore is kosz a segitseget,es bocs h nincs ekezet... -
#46965 Köszi... nem figyeltem (miért is kellett volna, vagy 4 oldallal hátrébb van már és ott kicsiben van írva egyik szélén. ) -
RAMyMamy #46964 lol? -
#46963 screenshoton rajta volt #46887-ban :D (i2k011) -
KaBuTo666 #46962 screenshoton rajta volt #46887-ban :D (i2k011)
-
RAMyMamy #46961 screenshoton rajta volt #46887-ban :D (i2k011)
-
#46960 Úgy nehéz lesz, ha nem mondod meg az ingame nevedet... -
Leky #46959 Pl.: Vedd meg itt Amazon
A kártyaadataid megadása után amerikai nevet címet írj be és akkor menni fog. -
determinator #46958 link Mondjuk nem túl olcsó az alapjátékhoz viszonyítva.
Steamen nem tudod megvenni addig míg a steames alapjáték nincs meg. -
Leky #46957 Csak úgy, hogy az alapjátékod is steam-es. -
jocking #46956 Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban, amiben remélem tudtok segíteni.
A helyzet a következő:
Megvettem a Bad Company 2-t, mivel végre normális mértékig csökkent az ára (mondjuk akció is volt az adott boltban...).
Itthon gondolkodtam, hogy kéne hozzá újítani egy vietnam kieget is. Ezért felmentem steam-re, ahol kitöltöttem a vásárlási adatokat. Azonban a vásárlás gomb megnyomása után a steam kiírt egy hibát, miszerint nincs meg nekem a BC2, ezért előbb azt kellene megvennem. Nekem viszont megvan a BC2, csak épp nem steamen vettem, viszont a vietnamot csak steamen tudnám megvenni, mert ígyis-úgyis csak egy kódot kapok, és már jó ideje nem láttam egy boltban sem.
A kérdés tehát, hogy hogyan lehet megvenni a vietnamot steamen keresztül, anélkül, hogy a BC2-t is meg kéne venni ugyanott? -
determinator #46955 Amit leírtam azt én tapasztaltam. A fórumok alapján azt is mondhatom hogy sokan osztják ezt a véleményt. Felvetted a grafikát maxra, változott a "késés"?
Mondjuk még nem tudjuk a konfigurációdat és az oprendszeredet. -
#46954 Es akkor ahhoz mit szolsz, hogy elotte az nvidiammal is ugyanezt csinalta?
Plusz nvidias haverok is ugyanerre a kesesre panaszkodnak? -
#46953 Ja, srácok - kérhetek majd én is csíkot? Fehéret?
Előre (és utólag is fogom) köszönöm. -
pett3rson #46952 nah, ahogy látom bf is bővelkedik taktikus játékosokban :)
ez egyébként mindig is úgy volt, hogy ha nem ismerősökkel játszottál akkor semmiféle csapatjáték nem volt felfedezhető a multiban. ez alapján eléggé érdekes összehasonlítani a kettőt, mert egyformák :) -
determinator #46951 Gondolom ATID-van. Vedd fel a grafikát max-ra és meglátod hogy sokkal többet fog "késni".
Mint írtam az ATI elég érdekesen hidalta át a betöltési problémát.
Ez a jelenség általános az ati-nál. Sajnos senki sem próbál javítani a helyzeten. -
#46950 Na igen. Ha megnézed a counter strikeot, vagy akár a bf1942-őt, ott ha az emberre lőttél akkor az embert is találtad el :> Nem egyszer volt nekem is bc2be olyan hogy fröccsent belőlem a vér, és futottam tovább nyugodtan. Remélem BF3-ban tényleg jobban megírják.. -
determinator #46949 Arról nem is beszélve, hogy az I7-em 3,8Ghz-n megy és betöltés közben a ht-val együtt mind a 8 szálon 98-99%-os terhelés van -
#46948 Emlexek erre az ATIs hosszu toltes bugra, de azt mar reg megoldottak.
Ez a keses ugy is megvan, ha minimumra veszem a grafikat.
Kb 15-20 secet kell varnom, hogy induljon a kor, szoval nincs gond a betoltessel. -
determinator #46947 Amikor a számlálót látod még nem töltődött be a pálya.
Régen volt olyan amikor az ATI fél percel később töltött be mint az NVIDIA. Ezt driverben úgy oldották meg hogy folyamatosan tölti be a pályát. Sokan írták azt ,hogy az első spawn után még fél percig "rángatott" a játék. -
determinator #46946 Pedig ez a késés a gép teljesítménye/beállítás függő.
Nekem i7 és 5970 6gb ram van de ha a grafikát fullra állítom akkor lassabban számol vissza (1 sec visszaszámlálás 1,5-2 sec ig tart), 5-8 sec késés. Viszont ha már betöltött utána minden rendben, a respawn-t jól számolja. Ha lejjebb veszem a grafikát (elég csak az árnyékolást) akkor megszűnik a késés.
(Én ezt a jelenséget az ati driver-nek tudom be.) -
SzinesGeza #46945 Személyeskedés? Csak nem magadra vetted a Csillagot? Arról én nem tehetek.
Az "argó" szót nem én találtam ki, létezik.
És a nyersfordítást sehol nem írtam, hogy te írtad. End. (csak, hogy a kedvedre tegyek) -
eugabesz #46944 Ez nem véletlenül van így,vagy gondolod ha betenne 32 embert egyszerre a pályára,nem omlana össze az egész mint a kártyavár a lagg miatt? -
#46943 memo? Halozat? -
#46942 SSD semmit nem szamit, ha egyszer mar betoltodott a palya...a szamlalo SSDseknek sem fog gyorsabban porogni.
Procim huzott i7es, annak a sebessegevel sem lehet gond.